Hozd vissza a szenvedélyt a kapcsolatodba!

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

Ne szégyellje magát!

Az utcán csókolózni nem neked való? Még a gyerekeid előtt sem csókolsz, nemhogy a nagyszüleid előtt? Így nem! A szerelem ajándék, ne félj megmutatni. És ezért fogsz kezet séta közben vagy csókolózsz este tévézés közben. Függetlenül attól, hogy vannak gyerekek. Éppen ellenkezőleg, megmutatod nekik, hogy a szerelem a mindennapi élet része. Ne állj ellen neki.

Légy vonzó!

Múlt az idő, amikor bezárkózott a fürdőszobába. Hiszen a szerelmi narancsbőrt nem szabad a combján vagy a sörhasán kimutatni. Ez egy olyan kapcsolat jele, amely a következő szintre lépett, és ez nem rossz. De az biztos, hogy nem árt, ha a másiknak mégis szép vagy! A szakadt melegítőnadrágot azonnal dobja ki. Rejtsd el emlékeid közé az első koncert koszos pólóját. Öltözz kényelmes, de szép tiszta ruhába. Csak sminkelj egy kicsit. Nem kell sminkelned, mint a munkához, de kiemelheted a szemed. Vigyázz a megjelenésedre. Látni fogja, hogy partnere észreveszi.

A szex nem végleges!

Idővel sok pár lemond a valódi partnerszexről. Ez egyfajta kötelességgé válik, ahol időnként mindkettőtöknek el kell érnie az orgazmust. És amikor eléri, néhány napra/hétre ismét kész. Ez románc lenne? Ne aggódj azon, hogy egy óra múlva jönnek-e a gyerekek, vagy reggel felkelsz dolgozni. Ölelj, csókolj, próbálj ki új dolgokat. Kezdetben ti sem szerettétek egymást, mert "ez egy kapcsolat része". Térj vissza hozzá. Magának a szexnek nem is kell megtörténnie!

Változtasd meg a rutint!

Mindenki változik, és amit évekkel ezelőtt élveztél, az most nem biztos, hogy szórakoztató. Beszélj arról, hogy mit szeretnél csinálni vagy megtapasztalni. A szobaátalakítástól az egzotikus nyaralásig bármi lehet. Néha csak egy nagyon apró dologra van szükség a változáshoz. Például az, hogy a partner szakállt növeszt, vagy a partner megváltoztatja a haja színét! Írhatsz ötleteket papírlapokra, és minden héten rajzolhatsz egyet. Tegyen meg bármit, hogy megszabaduljon az unalomtól a kapcsolatból. A rutin minden partnerséget megalkuvás nélkül tönkretesz.


Hasonló cikkek

Egy ideje együtt vagytok, és hiányzik az első néhány hét izgalma és bizonytalansága? Sajnos a szerelem maximum 2 évig tart, utána a szenvedélyes érzések állandó és kevésbé intenzívekké válnak. Ezt már mindannyian tudjuk, és tapasztalatból tudjuk. De mit tegyünk, ha a kapcsolat az ellenkező irányba megy, pedig még mindig szeretitek egymást? Próbálja ki a következő módszereket. Talán mégis sikerül felélesztenie egy haldokló kapcsolatát!

Az online társkeresőnek köszönhetően az emberek nem csak szülővárosukban kereshetnek szerelmet, hanem országszerte vagy akár külföldön is. Ez az úgynevezett távolsági kapcsolatok számának folyamatos növekedéséhez vezet. Erősek az ilyen kapcsolatok, vagy szerinted nincs esélyük a sikerre? Van nekik! Ha tudsz gondoskodni egy ilyen kapcsolatról, akkor hidd el, hogy akár egy távkapcsolat is működhet.

Az emberi agy egy csodálatos dolog, amely a technológiai fejlődés csúcsára vitt minket, és a legszebb műalkotásokat hozta létre. De ugyanakkor egy olyan eszköz is, amely szép hullámot tud adni szerelmi életünkkel. Minden, legalább átlagos intelligenciával rendelkező ember képes legyen alávetni magát elemzésnek vagy kritizálni, ha valamit rosszul csinálunk. DE - nem minden gondolat előnyös. Egyesek tönkretehetik a kapcsolatotokat! Melyiket dobjuk ki azonnal a fejünkből?

A kettesben való együttélés főleg érzelmi szinten bonyolult. De számos apróság is van, ami pillanatok alatt magával ragadhatja a nőt. Sajnos, amikor közvetlenül megkérdezik, hogy mi történik, a válasz gyakran "Semmi". Szeretné tudni, mi zavarja a legjobban a nőket, ha fogalma sincs?

Próbálsz partnert találni egy állandó kapcsolathoz, de mindig találkozol valakivel, aki csak flörtölni vagy alkalmi szexet keres? Akkor valamit rosszul csinálsz, vagy még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra.

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel. Például apró dolgokkal, amelyek jobbá teszik a párod napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.