Hozd vissza a szenvedélyt a kapcsolatodba!

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

Ne szégyellje magát!

Az utcán csókolózni nem neked való? Még a gyerekeid előtt sem csókolsz, nemhogy a nagyszüleid előtt? Így nem! A szerelem ajándék, ne félj megmutatni. És ezért fogsz kezet séta közben vagy csókolózsz este tévézés közben. Függetlenül attól, hogy vannak gyerekek. Éppen ellenkezőleg, megmutatod nekik, hogy a szerelem a mindennapi élet része. Ne állj ellen neki.

Légy vonzó!

Múlt az idő, amikor bezárkózott a fürdőszobába. Hiszen a szerelmi narancsbőrt nem szabad a combján vagy a sörhasán kimutatni. Ez egy olyan kapcsolat jele, amely a következő szintre lépett, és ez nem rossz. De az biztos, hogy nem árt, ha a másiknak mégis szép vagy! A szakadt melegítőnadrágot azonnal dobja ki. Rejtsd el emlékeid közé az első koncert koszos pólóját. Öltözz kényelmes, de szép tiszta ruhába. Csak sminkelj egy kicsit. Nem kell sminkelned, mint a munkához, de kiemelheted a szemed. Vigyázz a megjelenésedre. Látni fogja, hogy partnere észreveszi.

A szex nem végleges!

Idővel sok pár lemond a valódi partnerszexről. Ez egyfajta kötelességgé válik, ahol időnként mindkettőtöknek el kell érnie az orgazmust. És amikor eléri, néhány napra/hétre ismét kész. Ez románc lenne? Ne aggódj azon, hogy egy óra múlva jönnek-e a gyerekek, vagy reggel felkelsz dolgozni. Ölelj, csókolj, próbálj ki új dolgokat. Kezdetben ti sem szerettétek egymást, mert "ez egy kapcsolat része". Térj vissza hozzá. Magának a szexnek nem is kell megtörténnie!

Változtasd meg a rutint!

Mindenki változik, és amit évekkel ezelőtt élveztél, az most nem biztos, hogy szórakoztató. Beszélj arról, hogy mit szeretnél csinálni vagy megtapasztalni. A szobaátalakítástól az egzotikus nyaralásig bármi lehet. Néha csak egy nagyon apró dologra van szükség a változáshoz. Például az, hogy a partner szakállt növeszt, vagy a partner megváltoztatja a haja színét! Írhatsz ötleteket papírlapokra, és minden héten rajzolhatsz egyet. Tegyen meg bármit, hogy megszabaduljon az unalomtól a kapcsolatból. A rutin minden partnerséget megalkuvás nélkül tönkretesz.


Hasonló cikkek

A férfiak kétségtelenül szeretik a partnerüket. De néha a nők olyan dolgokat tesznek, amelyek kikapcsolják partnereiket. Tudja meg, mit. Segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

Az igényeinek megfelelő lakás kiválasztása manapság általában nem jelent problémát. Valójában az egyetlen dolog, ami korlátozhat, az az anyagi helyzete. Sok pár azonban pontosan alábecsüli az ügy nem pénzügyi vonatkozásait. Nem számít, hogy csak az összeköltözésen gondolkodik, vagy évek óta együtt él. Jöjjön el és nézze meg velünk, hogy valójában mitől lesz egy otthon otthon.

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

A partnere hűtlen volt Önhöz? Megtudtad, hogy a feleségednek szeretője van? De mi a teendő, ha még mindig szereted? Ha meg akarsz neki bocsátani, készülj fel, hogy nem lesz könnyű. A házasságtörés megbocsátásához nagy önmegtagadásra van szükség. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kezelje ezt a kellemetlen helyzetet a lehető legjobban.

Bár a munkája jól fizet, és régóta van saját lakása, ez még mindig nem jelenti azt, hogy mindketten készen állnak egy komoly partnerkapcsolatra. Egyre távolabb kerül az az idő, amikor a gyerekek önállóvá válnak, és magukra hagyják magukat. De egy kapcsolatban több van, mint a vásárlás és a főzés ismerete. Honnan tudhatod, hogy szerelmed eléggé megérett-e egy komoly kapcsolathoz?

Úgy érzi, hogy már nem szereti annyira a partnerét, mint korábban? Lehet, hogy a szerelmed végleg elmúlt. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.