Hozd vissza a szenvedélyt a kapcsolatodba!

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

Ne szégyellje magát!

Az utcán csókolózni nem neked való? Még a gyerekeid előtt sem csókolsz, nemhogy a nagyszüleid előtt? Így nem! A szerelem ajándék, ne félj megmutatni. És ezért fogsz kezet séta közben vagy csókolózsz este tévézés közben. Függetlenül attól, hogy vannak gyerekek. Éppen ellenkezőleg, megmutatod nekik, hogy a szerelem a mindennapi élet része. Ne állj ellen neki.

Légy vonzó!

Múlt az idő, amikor bezárkózott a fürdőszobába. Hiszen a szerelmi narancsbőrt nem szabad a combján vagy a sörhasán kimutatni. Ez egy olyan kapcsolat jele, amely a következő szintre lépett, és ez nem rossz. De az biztos, hogy nem árt, ha a másiknak mégis szép vagy! A szakadt melegítőnadrágot azonnal dobja ki. Rejtsd el emlékeid közé az első koncert koszos pólóját. Öltözz kényelmes, de szép tiszta ruhába. Csak sminkelj egy kicsit. Nem kell sminkelned, mint a munkához, de kiemelheted a szemed. Vigyázz a megjelenésedre. Látni fogja, hogy partnere észreveszi.

A szex nem végleges!

Idővel sok pár lemond a valódi partnerszexről. Ez egyfajta kötelességgé válik, ahol időnként mindkettőtöknek el kell érnie az orgazmust. És amikor eléri, néhány napra/hétre ismét kész. Ez románc lenne? Ne aggódj azon, hogy egy óra múlva jönnek-e a gyerekek, vagy reggel felkelsz dolgozni. Ölelj, csókolj, próbálj ki új dolgokat. Kezdetben ti sem szerettétek egymást, mert "ez egy kapcsolat része". Térj vissza hozzá. Magának a szexnek nem is kell megtörténnie!

Változtasd meg a rutint!

Mindenki változik, és amit évekkel ezelőtt élveztél, az most nem biztos, hogy szórakoztató. Beszélj arról, hogy mit szeretnél csinálni vagy megtapasztalni. A szobaátalakítástól az egzotikus nyaralásig bármi lehet. Néha csak egy nagyon apró dologra van szükség a változáshoz. Például az, hogy a partner szakállt növeszt, vagy a partner megváltoztatja a haja színét! Írhatsz ötleteket papírlapokra, és minden héten rajzolhatsz egyet. Tegyen meg bármit, hogy megszabaduljon az unalomtól a kapcsolatból. A rutin minden partnerséget megalkuvás nélkül tönkretesz.


Hasonló cikkek

Kapcsolatod kezdetén a másik párod elbűvölő, határozott, magabiztos volt, és biztonságérzetet adott? Idővel kiderült, hogy a partnered inkább főnökös, mint meggyőző? Sajnos, mielőtt észrevenné, máris egy olyan kapcsolat csapdájába esett, amelyből nincs menekvés. Illik neked és a párodnak? Egy despota vergésében élsz?

Ganja, hogy a barátnőjének rossz szándékai vannak? Gondolod, hogy meg akar csalni? Tanácsot adunk, hogyan derítheti ki, hogy ez igaz.

A partnere ideges volt mostanában? Vagy a kedves srác a bárban bizonytalannak találja? Talán a négy legnagyobb férfifélelem egyike nyilvánul meg benne. De mivel ezt soha nem fogja beismerni, még saját magának sem, aligha tudsz rajta segíteni. Tehát nézze meg, mi tartozik a férfiak legnagyobb belső madárijesztői közé.

A szíve egy elkötelezett partner felé vonzódik? Az elméd azt súgja, hogy add fel, de a szíved nem tudja elmondani? A szerelmesek általában megvédik az olyan véleményeket, mint: miattam biztosan szakítani fog vele. Ne gondolj ilyen irreális dolgokra, inkább olvasd el cikkünket, amely gyorsan elmagyarázza a választott partnerekkel való kapcsolatodat.

Sok ember kényelmetlenül érzi magát, amikor meg kell kérnie valakitől valamit. Bármi is legyen az – munkahelyi emelés, barátok segítségének kérése, vagy bármi más kapcsolatban. Négy egyszerű lépésben tanácsot adunk, hogyan mondd el, amit akarsz.

A kezdeti szerelem gyakran vak. Egy kapcsolat elején nehéz felismerni, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy sem. Nem szabad figyelmen kívül hagynod azokat a jeleket, amelyek azt jelzik, hogy nem vagytok egymásnak valók. Minél előbb felismered ezt és szakítasz, annál kevésbé fog fájni. Olvassa el figyelmesen a négy jelet, amely azt sugallja, hogy nem vagytok igazán alkalmasak egymásnak.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.