Hogyan kezdjünk újra élni szakítás után?

Válás, szakítás és újra szakítás. Egy téma, amivel manapság szinte minden fordulóban találkozik. Az emberek folyamatosan szakítanak. És nem számít, hogy a szakítás téged vagy a barátaidat, kollégáit, kollégáit érinti. Mindenkinek meg kell küzdenie vele. Hogyan lehet tehát a lehető leggyorsabban túl lenni egy szakításon, hogy új, teljes értékű életet kezdhessen élni? Olvasson tovább, és megtudja!

Nézzen meg néhány tanácsot, amelyek segítenek leküzdeni a nehéz időket, és jó irányba kezdeni az életet:


1) Elhagyott egy hazug, szerencsejátékos, erőszakoló, ragacsos, alkoholista vagy más életre alkalmatlan társ? Akkor vedd a szakítást egy nagy plusznak. Tanulj a hibáidból, és válassz olyan személyt a következő kapcsolatodhoz, aki teljesen más lesz, mint volt partnered.

2) Sírj a szomorúságtól. Lépj ki a felgyülemlett haragból és sajnálkozásból, de ne hosszabbítsd meg feleslegesen ezt az időszakot. Néhány nyomasztó nap elég ahhoz, hogy azt mondd magadban, ideje visszatérni a normális és mindenekelőtt pozitív élethez.

3) Beszélj a legközelebbi barátaiddal, sírj a vállukon, panaszkodj, de ne feledd, hogy még ennek a viselkedésednek is megvannak a határai. Senki sem akarja, hogy egész nap ismételgesd nekik, hogy mit érzel most, és hogy nem tudsz mit kezdeni az élettel pár nélkül. Ne feledje, hogy mindenkinek van elég gondja az életben.

4) Ne próbáljon éket verni egy ékkel. Ne keressen azonnal helyettesítőt volt partnerének. Még az alkalmi szex sem oldja meg a helyzetedet. Ha csak egy kicsit is gondolkodik azon, hogy szexeljen volt partnerével, azonnal felejtse el. A szex az exeddel inkább bántana, mint segítene.

5) Ne merülj el az önsajnálatban, ne gondolj folyton azon, hogy miért történt a szakítás, mit tettél/csináltál rosszul, mit megtörtént volna, ha... Vedd az elválást tényként, amin nem lehet változtatni. Végre kezdj el magadra gondolni! Változtass az imázson, találj új érdeklődési kört, élvezd a társasági életet, és ne feledd, hogy soha nem késő új kapcsolatot kezdeni.

6) Ne becsüld alá magad, és ne ismételd ezt újra és újra. ha ez a férfi elhagyott / ez a nő elhagyott téged, a leendő párod is biztosan elhagy. Ezek a törvények nem működnek egyformán minden kapcsolatra. Minden kapcsolat eredeti. Higgy magadban, mert csak az önbizalommal rendelkezőknek van esélyük a kapcsolatokban a sikerre.

7) Nyissa meg az összes olyan céges meghívót, amely az Ön útjába kerül. Ideje kimenni, nem randevúzni, hanem főleg annak felismerésére, hogy pár nélkül is lehet érdekes életet élni. És ha alkalma nyílik találkozni valakivel, aki érdekli, ragadja meg a nyakánál fogva. Nem mindegy, hol találkozol új szerelmeddel, akár egy partin, a munkahelyen, egy kiállításon, az edzőteremben vagy egy online társkereső oldalon. Ha ez megtörténik, nyugodtan tedd meg az első lépést egymás megismerése érdekében. Függetlenül attól, hogy nő vagy férfi.

8) Ha randevúzni kezdesz valakivel, kerüld az előző kapcsolatod hibáit. Tanuld meg szeretni új párodat, próbáld elfogadni apróbb hibáit, légy nyitott a szerelemben, készíts életterveket, és mindenekelőtt dolgozz folyamatosan a kapcsolaton. A sztereotípia a kapcsolat legnagyobb gyilkosa. Gondolj bele!


Hasonló cikkek

Az a tény, hogy a partnereknek őszintének kell lenniük egymással, nem minden tekintetben érvényes. Néha jobb, ha megtartod magadnak a véleményedet, hogy ne sértsd meg a barátnődet. Bizonyos esetekben valóban kifizetődő.

Egyrészt a férjeddel élsz, másrészt van egy szeretőd. Egyáltalán lehetséges, hogy mindkét férfi iránt érzelmeket táplálsz? Mi a teendő, ha úgy érzi, mindketten szeretitek egymást? Melyiket válassza?

Az előző kapcsolatból származó gyerekek nem akadályozzák, hogy boldogok legyetek együtt. Ennek ellenére ez nagy változás a kapcsolatodban. Ha az új felfedezésnek gyermekei vannak, figyelembe kell vennie őket. Házi kedvencének szerves részét képezik. Először találkozott ezzel, és nem tudja, hogyan jöjjön ki párja gyermekeivel? Olvassa el, mire kell készülnie.

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit utálnak a férfiak a nőkben.

A bizalom az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban, és elvesztése súlyos csapás. Vannak azonban módszerek az újbóli helyreállításra. Akárhogy is, mindkettőtöknek el kell fogadnia a tényt, hogy a kapcsolat soha többé nem lesz a régi. Mint minden más fejlesztés után. Akár pozitív, akár negatív. Hogyan kezdjünk el újra hinni egymásban?

Elhaladt már valaki mellett az utcán, és hetekig nem tudta kiverni a fejéből? Vagy emlékszel még egy barátodra az óvodából? Hogyan tud egyesek ilyen könnyen emlékezni rájuk? A karizma, a megjelenés és a karakter sok mindenre képes, de nem mindenre. Ennek az öt tulajdonságnak van a legnagyobb érdeme.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.