Hogyan kezdjünk újra élni szakítás után?

Válás, szakítás és újra szakítás. Egy téma, amivel manapság szinte minden fordulóban találkozik. Az emberek folyamatosan szakítanak. És nem számít, hogy a szakítás téged vagy a barátaidat, kollégáit, kollégáit érinti. Mindenkinek meg kell küzdenie vele. Hogyan lehet tehát a lehető leggyorsabban túl lenni egy szakításon, hogy új, teljes értékű életet kezdhessen élni? Olvasson tovább, és megtudja!

Nézzen meg néhány tanácsot, amelyek segítenek leküzdeni a nehéz időket, és jó irányba kezdeni az életet:


1) Elhagyott egy hazug, szerencsejátékos, erőszakoló, ragacsos, alkoholista vagy más életre alkalmatlan társ? Akkor vedd a szakítást egy nagy plusznak. Tanulj a hibáidból, és válassz olyan személyt a következő kapcsolatodhoz, aki teljesen más lesz, mint volt partnered.

2) Sírj a szomorúságtól. Lépj ki a felgyülemlett haragból és sajnálkozásból, de ne hosszabbítsd meg feleslegesen ezt az időszakot. Néhány nyomasztó nap elég ahhoz, hogy azt mondd magadban, ideje visszatérni a normális és mindenekelőtt pozitív élethez.

3) Beszélj a legközelebbi barátaiddal, sírj a vállukon, panaszkodj, de ne feledd, hogy még ennek a viselkedésednek is megvannak a határai. Senki sem akarja, hogy egész nap ismételgesd nekik, hogy mit érzel most, és hogy nem tudsz mit kezdeni az élettel pár nélkül. Ne feledje, hogy mindenkinek van elég gondja az életben.

4) Ne próbáljon éket verni egy ékkel. Ne keressen azonnal helyettesítőt volt partnerének. Még az alkalmi szex sem oldja meg a helyzetedet. Ha csak egy kicsit is gondolkodik azon, hogy szexeljen volt partnerével, azonnal felejtse el. A szex az exeddel inkább bántana, mint segítene.

5) Ne merülj el az önsajnálatban, ne gondolj folyton azon, hogy miért történt a szakítás, mit tettél/csináltál rosszul, mit megtörtént volna, ha... Vedd az elválást tényként, amin nem lehet változtatni. Végre kezdj el magadra gondolni! Változtass az imázson, találj új érdeklődési kört, élvezd a társasági életet, és ne feledd, hogy soha nem késő új kapcsolatot kezdeni.

6) Ne becsüld alá magad, és ne ismételd ezt újra és újra. ha ez a férfi elhagyott / ez a nő elhagyott téged, a leendő párod is biztosan elhagy. Ezek a törvények nem működnek egyformán minden kapcsolatra. Minden kapcsolat eredeti. Higgy magadban, mert csak az önbizalommal rendelkezőknek van esélyük a kapcsolatokban a sikerre.

7) Nyissa meg az összes olyan céges meghívót, amely az Ön útjába kerül. Ideje kimenni, nem randevúzni, hanem főleg annak felismerésére, hogy pár nélkül is lehet érdekes életet élni. És ha alkalma nyílik találkozni valakivel, aki érdekli, ragadja meg a nyakánál fogva. Nem mindegy, hol találkozol új szerelmeddel, akár egy partin, a munkahelyen, egy kiállításon, az edzőteremben vagy egy online társkereső oldalon. Ha ez megtörténik, nyugodtan tedd meg az első lépést egymás megismerése érdekében. Függetlenül attól, hogy nő vagy férfi.

8) Ha randevúzni kezdesz valakivel, kerüld az előző kapcsolatod hibáit. Tanuld meg szeretni új párodat, próbáld elfogadni apróbb hibáit, légy nyitott a szerelemben, készíts életterveket, és mindenekelőtt dolgozz folyamatosan a kapcsolaton. A sztereotípia a kapcsolat legnagyobb gyilkosa. Gondolj bele!


Hasonló cikkek

Minden nő elvár valamit a férfiaktól. De ez baj. Miért? Mert amit a nők néha kívánnak, azt általában nem kapják meg. Utána már csak boldogtalanok. Elmondjuk, mit ne várj el a férfiaktól.

Az élet egy manipulátorral meglehetősen nehéz lehet. Főleg, ha a manipulátor zsarnokká változik. Addigra azonban már szilárdan a markában tart téged. A manipulátorok észrevétlenül kezdenek, és fokozatosan beburkolnak a hálójukba. Amikor felébredsz, rendkívül nehéz kiszabadulni a csapdából. Hogyan lehet észlelni egy manipulátort, mielőtt a szabadság utolsó ajtaja becsapódik?

Csaltak a barátok/partnerek, eltitkolták előled életük egy fontos részét, vagy akár szó nélkül eltűntek az életedből? Még csak nem is kell olyan radikálisnak lennie, hogy elveszítse a mások iránti bizalmat. Ha elveszíti, szinte lehetetlen új és mindenekelőtt egészséges partnerséget létrehozni. Ez a te eseted is? Tekintse meg az utasításokat, hogyan lehet megszabadulni az árulás érzésétől.

A kezdeti zúzás gyönyörű, de sajnos nem tart örökké. Folyamatosan együtt kell dolgoznod a kapcsolaton a pároddal. Adunk néhány tanácsot, hogyan tarts fenn egy hosszú és boldog kapcsolatot.

Megszelídítheti a fejét más partnerek körül, és nem történnek féltékenységi jelenetek? Vagy éppen ellenkezőleg, csak mosolyogsz a semmibe, és rögtön egy jelenet van a tányérodon, hogy megint másokra nézel? A féltékenység kérdése sok házaspárt foglalkoztat. De mindenki másképp állítja be. Valaki nem tud ellenállni a rendes jeleneteknek, valaki éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem veszi észre. hogy vagy?

Együtt élni anélkül, hogy összeházasodnának? Ez furcsának tűnik számodra? Semmi szokatlan manapság. De a kutyakönyv élete nem mindenkinek való. A felsőfokú végzettségűek és a nagyobb városokból érkezők általában ilyen döntést hoznak, bár a többi között nincs kivétel. És gyakran racionális döntés áll a háttérben. Ez a te eseted is? Megéri?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.