Hogyan kezdjünk újra élni szakítás után?

Válás, szakítás és újra szakítás. Egy téma, amivel manapság szinte minden fordulóban találkozik. Az emberek folyamatosan szakítanak. És nem számít, hogy a szakítás téged vagy a barátaidat, kollégáit, kollégáit érinti. Mindenkinek meg kell küzdenie vele. Hogyan lehet tehát a lehető leggyorsabban túl lenni egy szakításon, hogy új, teljes értékű életet kezdhessen élni? Olvasson tovább, és megtudja!

Nézzen meg néhány tanácsot, amelyek segítenek leküzdeni a nehéz időket, és jó irányba kezdeni az életet:


1) Elhagyott egy hazug, szerencsejátékos, erőszakoló, ragacsos, alkoholista vagy más életre alkalmatlan társ? Akkor vedd a szakítást egy nagy plusznak. Tanulj a hibáidból, és válassz olyan személyt a következő kapcsolatodhoz, aki teljesen más lesz, mint volt partnered.

2) Sírj a szomorúságtól. Lépj ki a felgyülemlett haragból és sajnálkozásból, de ne hosszabbítsd meg feleslegesen ezt az időszakot. Néhány nyomasztó nap elég ahhoz, hogy azt mondd magadban, ideje visszatérni a normális és mindenekelőtt pozitív élethez.

3) Beszélj a legközelebbi barátaiddal, sírj a vállukon, panaszkodj, de ne feledd, hogy még ennek a viselkedésednek is megvannak a határai. Senki sem akarja, hogy egész nap ismételgesd nekik, hogy mit érzel most, és hogy nem tudsz mit kezdeni az élettel pár nélkül. Ne feledje, hogy mindenkinek van elég gondja az életben.

4) Ne próbáljon éket verni egy ékkel. Ne keressen azonnal helyettesítőt volt partnerének. Még az alkalmi szex sem oldja meg a helyzetedet. Ha csak egy kicsit is gondolkodik azon, hogy szexeljen volt partnerével, azonnal felejtse el. A szex az exeddel inkább bántana, mint segítene.

5) Ne merülj el az önsajnálatban, ne gondolj folyton azon, hogy miért történt a szakítás, mit tettél/csináltál rosszul, mit megtörtént volna, ha... Vedd az elválást tényként, amin nem lehet változtatni. Végre kezdj el magadra gondolni! Változtass az imázson, találj új érdeklődési kört, élvezd a társasági életet, és ne feledd, hogy soha nem késő új kapcsolatot kezdeni.

6) Ne becsüld alá magad, és ne ismételd ezt újra és újra. ha ez a férfi elhagyott / ez a nő elhagyott téged, a leendő párod is biztosan elhagy. Ezek a törvények nem működnek egyformán minden kapcsolatra. Minden kapcsolat eredeti. Higgy magadban, mert csak az önbizalommal rendelkezőknek van esélyük a kapcsolatokban a sikerre.

7) Nyissa meg az összes olyan céges meghívót, amely az Ön útjába kerül. Ideje kimenni, nem randevúzni, hanem főleg annak felismerésére, hogy pár nélkül is lehet érdekes életet élni. És ha alkalma nyílik találkozni valakivel, aki érdekli, ragadja meg a nyakánál fogva. Nem mindegy, hol találkozol új szerelmeddel, akár egy partin, a munkahelyen, egy kiállításon, az edzőteremben vagy egy online társkereső oldalon. Ha ez megtörténik, nyugodtan tedd meg az első lépést egymás megismerése érdekében. Függetlenül attól, hogy nő vagy férfi.

8) Ha randevúzni kezdesz valakivel, kerüld az előző kapcsolatod hibáit. Tanuld meg szeretni új párodat, próbáld elfogadni apróbb hibáit, légy nyitott a szerelemben, készíts életterveket, és mindenekelőtt dolgozz folyamatosan a kapcsolaton. A sztereotípia a kapcsolat legnagyobb gyilkosa. Gondolj bele!


Hasonló cikkek

Mi akadályoz meg leggyakrabban abban, hogy megtalálja és megtartsa a szerelmet az életében? Meglepő módon ezért te és a félelmed beengedheted a szerelmet az életedbe.

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

Feszült a kapcsolata? Nagyon kevés elég ahhoz, hogy vitát keltsen? Vagy éppen ellenkezőleg, nagyon elégedett vagy vele? A kapcsolatban uralkodó légkör jelentős hatással van arra, hogy összességében mennyire elégedett. Vannak, akik jól viselik az állandó feszültséget, de a legtöbben inkább szerető és támogató környezetben élnénk. Hogyan lehet elérni? Olvass, és megtudod!

A nem verbális kommunikáció néha még a normál kommunikációnál is fontosabb. Az ujjak összeszorítása, a spontán mosolygás, az izmok megfeszülése és egyéb gesztusok önkéntelen reakciók. Néhány gesztus azonban kifejezetten ellenszenves a férfiak számára. Milyen gesztusokat kerüljetek szívesebben, kedves hölgyeim?

A nők és a férfiak különböző okokból hűtlenek. A férfiak néha pusztán szórakozásból vagy szexuális igényből, a nők gyakrabban hűtlenek egy nem működő kapcsolat miatt. A jó hír az, hogy ezt meglehetősen egyszerűen és időben megjavíthatja. Még mielőtt a szerelmed tényleg találna valakit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

Kétségtelenül kellemes dolog megosztani valakivel az életét. Van kihez visszatérned, kivel megoszthatod örömeidet és bánataidat, kivel beszélhetsz. De magán a szerelemen kívül a kapcsolat az egészségedre is előnyös! Melyek a párkapcsolat legjelentősebb hatásai az egészségedre?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.