Kapcsolat egy házas férfival?

Egyáltalán nem akarjuk arra késztetni, hogy tönkretegye a házasságát, csak rámutatunk bizonyos "előnyökre", amelyek egy házas férfival való kapcsolatból származnak. Manapság elég gyakran megesik, hogy megtetszik valaki, és utána kiderül, hogy házas.

Emelkedik az önbecsülésed

A párodnak van egy felesége, akit valószínűleg szeret, de téged választott titkaként. Miért? Jobb vagy nála? Amikor fülledt otthon, jön, hogy elvonja a figyelmedet. Rád számít, mint a jó barátjára, aki mindig segít neki. Megéri neki, hogy kockára tegye a házasságát. Kényeztet, te vagy a támasza. Természetesen csak akkor, ha nem pusztán szex miatt találkozik veled.

Kalandban lesz részed

A házas pároddal kimenni a nyilvánosság elé, mindkettőtöknek nagy kaland lesz . A párod valószínűleg folyamatosan körülnéz, nehogy találkozzon a barátaival vagy a felesége barátaival. Együtt találtok ki titkos helyeket, ahol összevarrhattok. Lehet, hogy párod meglep, és megtervez veled egy titkos „munka” nyaralást. Biztosan nem fogsz unatkozni, mert mindketten állandóan résen lesztek.

Élvezni fogja a jó szexet

Egy házas férfi nagyon fel tudja forgatni a dolgokat az ágyban. Több éves tapasztalattal rendelkezik a szex terén, ami most jól jön. Megpróbálja csak a legjobbat nyújtani az ágyban. Igazi királynőnek fogod magad érezni. Soha nem akarsz majd lemondani az ilyen szexről.

Nem törődsz vele

Kerülöd a főzést és a mosást, mert az a felesége munkája. Elkényeztetett szerető vagy, akinek nem kötelessége gondoskodni a szeretőjéről. Nem kell találkoznod a családjával, ami biztosan nagy megkönnyebbülés számodra. Csak magaddal törődsz, miközben egy nagyszerű "kapcsolatban" élsz.

Nem kell közös jövőt tervezned

Nem kell közös jövőt megoldanod. Ha nem akarsz gyereket, megvan az az előnyöd, hogy a szeretőd nem is akar majd neked. Ha a kapcsolatod elkezd akadozni, nem fog annyira fájni. Ha házas férfival kezdesz randevúzni, számítanod kell rá, hogy valószínűleg idővel a kapcsolatod is véget ér. A házas férfiak ritkán válnak el szeretőik miatt.

Ha nem bánod, hogy ez a férfi soha nem lesz egyedül a tiéd, élvezd. Ha nem tudsz megbékülni ezzel a ténnyel, akkor jobb, ha nem lépsz kapcsolatba egy házas férfival.


Hasonló cikkek

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze az emberét.

Egy olyan személlyel élsz együtt, akit nagyon szeretsz, de nem biztos abban, hogy a kedvesed az, amilyennek lennie kellene? Honnan tudhatod, hogy egy olyan személlyel élsz együtt, aki igazán szeret téged, vagy egy önző személlyel élsz együtt?

Te is ismered azt az érzést, amikor nem vagy biztos benne, hogy a kapcsolatod tartós lesz? Féltékeny vagy a szerelmedre? Nem hiszel magadnak? Aggódsz a kapcsolat vége miatt? Összehasonlítod mindazokkal, akik csak pislognak a szerelmed körül? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, akkor itt az ideje, hogy megszabadulj a kapcsolati bizonytalanságoktól.

Minden nő titokban arra vágyik, hogy a párja megkérdőjelezze. A legtöbb nőnek világos elképzelése van az eljegyzésről. Uraim, hogyan ajánlanak fel egy nőt, hogy ne utasítsa vissza kérését? nem tudod? Merítsen ihletet tippjeinkből, és válasszon hagyományos vagy eredeti módot, hogy gyűrűt adjon szeretett partnerének, és mondja el neki, hogy élete hátralévő részét vele szeretné leélni.

A kezdeti zúzás gyönyörű, de sajnos nem tart örökké. Folyamatosan együtt kell dolgoznod a kapcsolaton a pároddal. Adunk néhány tanácsot, hogyan tarts fenn egy hosszú és boldog kapcsolatot.

A világ tele van nagyszerű nőkkel. Szerinted ez rossz vicc? Nem! Nincs más dolgod, mint tágra nyitni a szemed és körülnézni. Lehet, hogy most egy ilyen nővel jársz, de még nem tudod, hogy tényleg nagyszerű. E sorok elolvasása után többé nem fog hiányozni egyetlen nagyszerű nő sem. Ezt garantáljuk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.