Kapcsolat egy házas férfival?

Egyáltalán nem akarjuk arra késztetni, hogy tönkretegye a házasságát, csak rámutatunk bizonyos "előnyökre", amelyek egy házas férfival való kapcsolatból származnak. Manapság elég gyakran megesik, hogy megtetszik valaki, és utána kiderül, hogy házas.

Emelkedik az önbecsülésed

A párodnak van egy felesége, akit valószínűleg szeret, de téged választott titkaként. Miért? Jobb vagy nála? Amikor fülledt otthon, jön, hogy elvonja a figyelmedet. Rád számít, mint a jó barátjára, aki mindig segít neki. Megéri neki, hogy kockára tegye a házasságát. Kényeztet, te vagy a támasza. Természetesen csak akkor, ha nem pusztán szex miatt találkozik veled.

Kalandban lesz részed

A házas pároddal kimenni a nyilvánosság elé, mindkettőtöknek nagy kaland lesz . A párod valószínűleg folyamatosan körülnéz, nehogy találkozzon a barátaival vagy a felesége barátaival. Együtt találtok ki titkos helyeket, ahol összevarrhattok. Lehet, hogy párod meglep, és megtervez veled egy titkos „munka” nyaralást. Biztosan nem fogsz unatkozni, mert mindketten állandóan résen lesztek.

Élvezni fogja a jó szexet

Egy házas férfi nagyon fel tudja forgatni a dolgokat az ágyban. Több éves tapasztalattal rendelkezik a szex terén, ami most jól jön. Megpróbálja csak a legjobbat nyújtani az ágyban. Igazi királynőnek fogod magad érezni. Soha nem akarsz majd lemondani az ilyen szexről.

Nem törődsz vele

Kerülöd a főzést és a mosást, mert az a felesége munkája. Elkényeztetett szerető vagy, akinek nem kötelessége gondoskodni a szeretőjéről. Nem kell találkoznod a családjával, ami biztosan nagy megkönnyebbülés számodra. Csak magaddal törődsz, miközben egy nagyszerű "kapcsolatban" élsz.

Nem kell közös jövőt tervezned

Nem kell közös jövőt megoldanod. Ha nem akarsz gyereket, megvan az az előnyöd, hogy a szeretőd nem is akar majd neked. Ha a kapcsolatod elkezd akadozni, nem fog annyira fájni. Ha házas férfival kezdesz randevúzni, számítanod kell rá, hogy valószínűleg idővel a kapcsolatod is véget ér. A házas férfiak ritkán válnak el szeretőik miatt.

Ha nem bánod, hogy ez a férfi soha nem lesz egyedül a tiéd, élvezd. Ha nem tudsz megbékülni ezzel a ténnyel, akkor jobb, ha nem lépsz kapcsolatba egy házas férfival.


Hasonló cikkek

Ideális kapcsolatot teremthetsz a kompromisszum művészetével, mindkettőtök szabadságával és bizonyos dolgok elkerülésével. Lehet, hogy nehéz elhinni, de van néhány dolog egy kapcsolatban, amit jobb elkerülni. Az egyik ilyen például a tiltott kérdések. Soha ne kérdezd meg tőlük, hogy nyugodt és kényelmes kapcsolatot szeretnél-e. Hogy nem tudod, mik a kérdések? Mi igen!

Ma már nem furcsa beleszeretni egy külföldibe, vagy akár feleségül venni. A legtöbb olyan pár, amelyben az egyik partner cseh, amerikaiak, oroszok, japánok és meglepő módon spanyolok közül kerül ki. Külföldön házasodunk össze. Milyen váratlan buktatók adódhatnak, ha másik országból talál partnert?

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi van ezzel?

Rutinná vált a kapcsolata? Hogyan lehet megváltoztatni? Sajnos manapság a hűtlenség a leggyakoribb újraélesztése egy hosszú távú kapcsolatnak. Valóban megéri elcserélni egy hosszú távú kapcsolatot az ágyi szórakozásért egy vonzó valakivel? Mielőtt úgy döntene, hogy megcsalja párját, olvassa el, miért nem éri meg a hűtlenség.

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Amikor a férfiak szakítanak partnerükkel, általában nem tudják, mivel indokolják döntésüket. Emiatt gyakran kitalálnak valamilyen logikátlan kifogást. Melyek a leggyakoribb kifogások?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.