Közös foglalkoztatás? Jó ötlet vagy vége a kapcsolatnak?

Munka közben találkozott a partnerével? Volt már lehetősége, hogy ugyanazon a munkahelyen dolgozzon? Vállalkozást szeretnél indítani egy partnerrel? Akár már régóta dolgoztok együtt, akár csak most készülök együtt dolgozni, figyeljen! Jó ötlet, vagy az a mondás, hogy mindkét partnernek ugyanaz a munkája = kapcsolatgyilkos?

Két különböző nézet létezik ebben a témában. Egyesek szerint a közös munka jó erősítő partnerkapcsolat. A legtöbben azonban azt a lehetőséget támogatják, hogy a közös foglalkoztatás megbízhatóan tönkretesz minden párkapcsolatot vagy házasságot. Na, hogy is van ez?

Mi vár Önre egy közös munkahelyen?

Vagy csak megbeszéléseken, folyosókon vagy ebéd közben találkoztok. Ez egy olyan változat, amikor egy nagyobb cégnél dolgozik, és más a terhelése. Személy szerint úgy gondoljuk, hogy ez a lehetőség elfogadható. Együtt autózhattok dolgozni, majd munka után a parkolóban találkozhattok, és együtt térhettek haza. Vagyis ha nem merül fel az a lehetőség, hogy különböző műszakba jártok, és otthon a különböző munkaidő miatt elhaladtok egymás mellett.

A második lehetőség, hogy egy irodában ülnek együtt. és egész nap látjuk egymást. Így minden mozdulatról tud a partnere. És pontosan ez az a helyzet, amit a legtöbben elkerülünk. Hiszen szerelmed tud minden elküldött SMS-ről, minden felvett telefonról, tudja, hogyan bánik kollégáival és feletteseivel, tud minden munkahelyi problémáról. Ez egyrészt előnyt jelenthet, mert akkor nem kell az otthoni helyzettel foglalkozni, másrészt viszont felesleges problémákba keveredhetsz. Ha tudod, hogy a szerelmed felhív/üzenget valakit napközben, de nem tudod, hogy kit, az néha nagyon megerőltető lehet egy féltékeny ember számára.

Pénzügyi problémák

A A közös munka akkor is megtörténhet, ha a cég, ahol dolgozol, bajba kerül, és azzal fenyeget, hogy mindkettőtöket elbocsát. Egy ilyen helyzet nagyon kellemetlenné teheti az életét.

A felettes és az alárendelt szerepe

Az a helyzet, amikor a pár egyike a felettes, a másik pedig a beosztottja, szintén nem ideális partner élet. A személyes kapcsolatok jelentősen megzavarhatják a munkahelyi kapcsolatokat, és nem jó, ha egy vezető haragot tart valamelyik beosztottjára csak azért, mert randevúznak vagy együtt élnek. Nem lenne igazságos sem veled, sem másokkal szemben. Feleslegesen kerülne bajba és bajba. A körülötted lévők úgy érezhetik, hogy a kapcsolatod bosszantó a partnered számára. És ez soha nem jó.

Bizalmas viselkedés és megszólítás a munkahelyen

A munkahelyen sem jó, ha úgy szólítod meg a párodat mások előtt, hogy kedves, egér, cica. Ez nem szakmai, és az ilyen viselkedés nem része a munkának. A bizalmas megszólítás és a bizalmas viselkedés az otthoni környezethez tartozik, nem a céghez.

És mi a teendő közös vállalkozás esetén?

Szeretnél közösen saját vállalkozást indítani ? Jó ötletnek hangzik, de légy óvatos! Nem olyan rózsás, mint amilyennek látszik. Vedd észre, hogy hirtelen kettős partner leszel. Partnerek a munkaterületen és partnerek az intim területen. És ez két különböző szerep. Ha azt szeretné, hogy a vállalkozás működjön, mindkettőtöknek jelentős mennyiségű energiát és erőfeszítést kell tennie az üzletbe. Csak így leszel sikeres üzleti partner. A probléma azonban az lesz, hogy nem sok ideje marad a magánéletére. Ez pedig nagyszámú pár számára jelenthet komoly problémát. Szerinted meg lehet csinálni? Lehetséges, de már a legelején meg kell határoznia mindegyikőtök pozícióját a társaságban, és egyúttal meg kell állapodnia bizonyos szabályokban a kapcsolatban. Csak így lesz lehetősége mindkettőt egyszerre kezelni!


Hasonló cikkek

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez kétszeresen igaz egy külföldire. Nyalábként éli meg a szerelmet, és tervezi a közös jövőt? Ha igazán együtt akarsz élni egy idegennel, akkor őszintén válaszolj 4 egyszerűnek tűnő kérdésre.

Régóta tudjuk, hogy a férfiak a párjuk fizikai oldalára összpontosítanak. A megjelenés az első, ami vonzza őket, ezt követik a személyes értékek. És pontosan ez az oka annak, hogy a legtöbb nő sok időt tölt a megjelenésével. Valaminek azonban nem tudunk ellenállni. És ez az, amit a férfiak utálnak a nőkben. Milyen helyzetek ezek?

Külső, anyagi biztonság vagy valami egészen más? A legutóbbi tanulmány az volt, hogy a nők milyen tulajdonságokat keresnek a férfiakban.

Manapság a legtöbb emberre óriási nyomás nehezedik, hogy tanulmányokat szerezzen vagy munkahelyet tartson. Vannak, akik emiatt egy másik városba vagy országba mennek dolgozni. Így egy időre elhagyják szeretteiket. Ez a te eseted is? Gondolkozik azon, hogy van-e értelme távkapcsolatot fenntartani? Olvassa el, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a távkapcsolat a partnerek számára.

Ma a modern technológia több mint segít a hűtlenség észlelésében. Tankönyvek, mobil térképes alkalmazások, számlakivonatok. Másrészt ezt még a nem hívők is belátják, így még a technikára sem lehet mindig "támaszkodni". De a hűtlenség mindig olyan finom jelekben nyilvánul meg, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagyunk, vagy figyelmen kívül hagyunk, mint lényegteleneket. Mik a jelek? Nézze meg.

A két ember közötti szerelem felemelő és sok örömet okoz. Ha azonban nem várod otthon a párodat, vagy állandóan rossz hangulatban vagy, előfordulhat, hogy egy rosszul működő kapcsolatban ragadsz. Ahelyett, hogy energizálna egy kapcsolatot, egy rosszul működő kapcsolat elszívja az energiát. És ez baj!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.