Közös foglalkoztatás? Jó ötlet vagy vége a kapcsolatnak?

Munka közben találkozott a partnerével? Volt már lehetősége, hogy ugyanazon a munkahelyen dolgozzon? Vállalkozást szeretnél indítani egy partnerrel? Akár már régóta dolgoztok együtt, akár csak most készülök együtt dolgozni, figyeljen! Jó ötlet, vagy az a mondás, hogy mindkét partnernek ugyanaz a munkája = kapcsolatgyilkos?

Két különböző nézet létezik ebben a témában. Egyesek szerint a közös munka jó erősítő partnerkapcsolat. A legtöbben azonban azt a lehetőséget támogatják, hogy a közös foglalkoztatás megbízhatóan tönkretesz minden párkapcsolatot vagy házasságot. Na, hogy is van ez?

Mi vár Önre egy közös munkahelyen?

Vagy csak megbeszéléseken, folyosókon vagy ebéd közben találkoztok. Ez egy olyan változat, amikor egy nagyobb cégnél dolgozik, és más a terhelése. Személy szerint úgy gondoljuk, hogy ez a lehetőség elfogadható. Együtt autózhattok dolgozni, majd munka után a parkolóban találkozhattok, és együtt térhettek haza. Vagyis ha nem merül fel az a lehetőség, hogy különböző műszakba jártok, és otthon a különböző munkaidő miatt elhaladtok egymás mellett.

A második lehetőség, hogy egy irodában ülnek együtt. és egész nap látjuk egymást. Így minden mozdulatról tud a partnere. És pontosan ez az a helyzet, amit a legtöbben elkerülünk. Hiszen szerelmed tud minden elküldött SMS-ről, minden felvett telefonról, tudja, hogyan bánik kollégáival és feletteseivel, tud minden munkahelyi problémáról. Ez egyrészt előnyt jelenthet, mert akkor nem kell az otthoni helyzettel foglalkozni, másrészt viszont felesleges problémákba keveredhetsz. Ha tudod, hogy a szerelmed felhív/üzenget valakit napközben, de nem tudod, hogy kit, az néha nagyon megerőltető lehet egy féltékeny ember számára.

Pénzügyi problémák

A A közös munka akkor is megtörténhet, ha a cég, ahol dolgozol, bajba kerül, és azzal fenyeget, hogy mindkettőtöket elbocsát. Egy ilyen helyzet nagyon kellemetlenné teheti az életét.

A felettes és az alárendelt szerepe

Az a helyzet, amikor a pár egyike a felettes, a másik pedig a beosztottja, szintén nem ideális partner élet. A személyes kapcsolatok jelentősen megzavarhatják a munkahelyi kapcsolatokat, és nem jó, ha egy vezető haragot tart valamelyik beosztottjára csak azért, mert randevúznak vagy együtt élnek. Nem lenne igazságos sem veled, sem másokkal szemben. Feleslegesen kerülne bajba és bajba. A körülötted lévők úgy érezhetik, hogy a kapcsolatod bosszantó a partnered számára. És ez soha nem jó.

Bizalmas viselkedés és megszólítás a munkahelyen

A munkahelyen sem jó, ha úgy szólítod meg a párodat mások előtt, hogy kedves, egér, cica. Ez nem szakmai, és az ilyen viselkedés nem része a munkának. A bizalmas megszólítás és a bizalmas viselkedés az otthoni környezethez tartozik, nem a céghez.

És mi a teendő közös vállalkozás esetén?

Szeretnél közösen saját vállalkozást indítani ? Jó ötletnek hangzik, de légy óvatos! Nem olyan rózsás, mint amilyennek látszik. Vedd észre, hogy hirtelen kettős partner leszel. Partnerek a munkaterületen és partnerek az intim területen. És ez két különböző szerep. Ha azt szeretné, hogy a vállalkozás működjön, mindkettőtöknek jelentős mennyiségű energiát és erőfeszítést kell tennie az üzletbe. Csak így leszel sikeres üzleti partner. A probléma azonban az lesz, hogy nem sok ideje marad a magánéletére. Ez pedig nagyszámú pár számára jelenthet komoly problémát. Szerinted meg lehet csinálni? Lehetséges, de már a legelején meg kell határoznia mindegyikőtök pozícióját a társaságban, és egyúttal meg kell állapodnia bizonyos szabályokban a kapcsolatban. Csak így lesz lehetősége mindkettőt egyszerre kezelni!


Hasonló cikkek

Egy olyan partnerrel élsz együtt, aki folyamatosan arról beszél, hogy minden tekintetben tökéletes? Egy reménytelenül önelégült emberrel? Olyan emberrel, aki állandó dicséretet és csodálatot vár tőled? Mire kell figyelni egy ilyen kapcsolatban?

A hosszú távú kapcsolat fenntartása melós. A pár minden igyekezete ellenére a kapcsolat megromolhat. Elmondjuk a leggyakoribb okokat, amelyek miatt ez így van.

Ideális kapcsolatot teremthetsz a kompromisszum művészetével, mindkettőtök szabadságával és bizonyos dolgok elkerülésével. Lehet, hogy nehéz elhinni, de van néhány dolog egy kapcsolatban, amit jobb elkerülni. Az egyik ilyen például a tiltott kérdések. Soha ne kérdezd meg tőlük, hogy nyugodt és kényelmes kapcsolatot szeretnél-e. Hogy nem tudod, mik a kérdések? Mi igen!

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvassa el.

Bizonyára sokszor találkozik majd az elutasítással az életében. Ez nem csak egy kapcsolatban való elutasítás kell, hogy legyen, hanem a barátaiddal, családoddal, munkáddal vagy bármi mással kapcsolatos elutasítás is. De hogyan lehet megbirkózni egy váratlan elutasítással? Mit tehetsz, hogy ez a csalódás ne okozzon ellenszenvet a hasonló élményeknek? Hogyan lehet a legjobbat kihozni az elutasításból?

Ma a modern technológia több mint segít a hűtlenség észlelésében. Tankönyvek, mobil térképes alkalmazások, számlakivonatok. Másrészt ezt még a nem hívők is belátják, így még a technikára sem lehet mindig "támaszkodni". De a hűtlenség mindig olyan finom jelekben nyilvánul meg, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagyunk, vagy figyelmen kívül hagyunk, mint lényegteleneket. Mik a jelek? Nézze meg.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.