Mi az, amit soha nem változtatnál meg kedvenceden?

Mindannyian megvannak a saját szokásaink. Bár egy kapcsolat a kompromisszumról szól, és az emberek túlnyomó többsége egy bizonyos mértékig képes befogadni szerelmét, mégis csak az a "bizonyos mérték" létezik. Egyszerűen nem tudsz változtatni valamit kedvenceden, bármennyire is próbálkozol. És függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők. Szóval mit kell elviselned?

Hogyan takaríts

Ha partnered a földre dobja a piszkos szennyest, és lényegében az asztalon hagyja az edényeket, soha nem lesz tökéletesen tiszta otthon. Egy férfi vagy nő, aki akasztókat akasztott egymástól pontosan 5 cm-re egy irányba, soha nem fogja megérteni, hogy az ebédből származó mosatlan edények sehova sem fognak menni. Apró dolgokban megváltoztatod őket. Például alapvetően megtanulhatják, hogy a piszkos szennyest a kukába dobják, de alapvetőbb dolgokban ugyanazok maradnak!

Hobbijaik

A partnere szenvedélyesen jógázik, vagy jógázik a párod mindenfélét néz focimeccseket, függetlenül attól, hogy "az ő" csapata szerepel-e benne vagy sem? Meg kell békélned a szeretőd szerelmével. Soha ne kérd tőle, hogy hagyjon fel hobbijával. A világon semmiért nem tenné meg. Amikor csapatuk elveszít egy fontos meccset, dühös lesz. Ezzel számolnod kell. Ha betegség miatt ki kell hagynia néhány edzést, akkor te is érezni fogod a hiányzó endorfinokat. Ne próbáld lebeszélni erről a "szerelemről". Ellenkezőleg. Támogassa a hobbijait. Imádni fognak érte.

Kapcsolatok a szülőkkel

Bármilyen is a kapcsolatuk, nem érdemes jelentős mértékben beleavatkozni. Gyakorlatilag tetszés szerint kommentálhatod a lányt az anyával, a fiút pedig az apával. Amúgy nem tesz jót neked. Ha valakinek jó a kapcsolata a családjával, nem engedi, hogy szerelme elrontsa. Az ilyen egyének a családot szentnek tekintik. És ennek így kell lennie.

Az autóm, az én vezetésem

Bármi is legyen, az irányít, aki vezet. Biztonsági okokból vezetés közben tartózkodjon a hangos kiabálástól, a folyamatos tanácsadástól vagy a kritizálástól. Egészen a közelmúltig az autó férfi tartománynak számított. Ma azonban még a nők is meglehetősen válogatósak az autóik (és a vezetési képességeik) tekintetében. Ha el akarja kerülni a fölösleges vitákat, ne kommentálja párja vezetési képességeit. Amíg az előírásokat betartják, egyszerűen nem változtatnak szokásaikon.


Hasonló cikkek

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

Egy kapcsolat sem teljes időnkénti vihar nélkül. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor minden semmisség miatt elindul. És amúgy is értelmetlen a vége. Szeretnéd tudni, hogy a párod miért jön néha utánad, mint egy piros rongy? Vannak olyan mondatok, amelyek igazán feldobják őt.

Honnan tudod, hogy egy olyan személlyel élsz, aki irányítani akar téged? Egy olyan személlyel, aki miatt elveszíted önmagad? Honnan tudhatod, hogy partnered manipulátor, aki csak arra használ, hogy kielégítse igényeit?

Számtalan cikket találhat az interneten arról, hogyan lehet egy nő kedvében járni. De mi van, ha egy férfi kedvében akarsz járni? És nem csak a jó szex? A férfiak mindig értékelik, de valljuk be. A sztereotip szex előbb-utóbb még a férfiakat is untatni kezdi. Inspirálódjon hát tippjeinkből, hogyan tehet kedvese kedvében.

Hogyan képzelnek el egy kapcsolatot a férfiak? Mik a prioritásaik? Mit várnak el partnereiktől? Ha a nők harmonikus kapcsolatot szeretnének kialakítani párjukkal, akkor ezekre a kérdésekre minden választ tudniuk kell.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.