Mi az, amit soha nem változtatnál meg kedvenceden?

Mindannyian megvannak a saját szokásaink. Bár egy kapcsolat a kompromisszumról szól, és az emberek túlnyomó többsége egy bizonyos mértékig képes befogadni szerelmét, mégis csak az a "bizonyos mérték" létezik. Egyszerűen nem tudsz változtatni valamit kedvenceden, bármennyire is próbálkozol. És függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők. Szóval mit kell elviselned?

Hogyan takaríts

Ha partnered a földre dobja a piszkos szennyest, és lényegében az asztalon hagyja az edényeket, soha nem lesz tökéletesen tiszta otthon. Egy férfi vagy nő, aki akasztókat akasztott egymástól pontosan 5 cm-re egy irányba, soha nem fogja megérteni, hogy az ebédből származó mosatlan edények sehova sem fognak menni. Apró dolgokban megváltoztatod őket. Például alapvetően megtanulhatják, hogy a piszkos szennyest a kukába dobják, de alapvetőbb dolgokban ugyanazok maradnak!

Hobbijaik

A partnere szenvedélyesen jógázik, vagy jógázik a párod mindenfélét néz focimeccseket, függetlenül attól, hogy "az ő" csapata szerepel-e benne vagy sem? Meg kell békélned a szeretőd szerelmével. Soha ne kérd tőle, hogy hagyjon fel hobbijával. A világon semmiért nem tenné meg. Amikor csapatuk elveszít egy fontos meccset, dühös lesz. Ezzel számolnod kell. Ha betegség miatt ki kell hagynia néhány edzést, akkor te is érezni fogod a hiányzó endorfinokat. Ne próbáld lebeszélni erről a "szerelemről". Ellenkezőleg. Támogassa a hobbijait. Imádni fognak érte.

Kapcsolatok a szülőkkel

Bármilyen is a kapcsolatuk, nem érdemes jelentős mértékben beleavatkozni. Gyakorlatilag tetszés szerint kommentálhatod a lányt az anyával, a fiút pedig az apával. Amúgy nem tesz jót neked. Ha valakinek jó a kapcsolata a családjával, nem engedi, hogy szerelme elrontsa. Az ilyen egyének a családot szentnek tekintik. És ennek így kell lennie.

Az autóm, az én vezetésem

Bármi is legyen, az irányít, aki vezet. Biztonsági okokból vezetés közben tartózkodjon a hangos kiabálástól, a folyamatos tanácsadástól vagy a kritizálástól. Egészen a közelmúltig az autó férfi tartománynak számított. Ma azonban még a nők is meglehetősen válogatósak az autóik (és a vezetési képességeik) tekintetében. Ha el akarja kerülni a fölösleges vitákat, ne kommentálja párja vezetési képességeit. Amíg az előírásokat betartják, egyszerűen nem változtatnak szokásaikon.


Hasonló cikkek

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

Új párkapcsolatot kezdeni szép dolog, másrészt viszont semmi áron nem jó kapcsolatba lépni. Milyen esetekben jobb még egy ideig szingli maradni?

Senki sem tudja felajánlani neked a női szív kulcsát. Amit azonban kínálunk, az az olyan dolgok listája, amelyek segítségével nagyon gyorsan közelebb kerülhet a szívéhez. Miről van szó?

Sosem jöttél ki jól a veled egyidős férfiakkal? Inkább az érett férfiakhoz vonzódtál, akik már szereztek némi tapasztalatot? Férfiak, akik nem hajszolnak vakon minden újat? Ma szerencsére nem minden nőt, akinek idősebb partnere van, aranyásónak bélyegeznek. Mindazonáltal egy jóval idősebb férfival való kapcsolat bizonyos nehézségekkel jár. Tekintse meg a kiemeléseket.

Valakinek van hozzá orra, valakinek aktívan oda kell figyelnie. Ráadásul ami az egyiket zavarja vagy idegesíti, azt a másik egyáltalán nem veszi észre. És így könnyen megtörténhet, hogy a kapcsolatod rossz oldalra kerül. Ha időben közbelép, nagyon könnyen megjavítható. Ehhez azonban először észre kell vennie a figyelmeztető jeleket. Fogalma sincs, mik ezek? Mi igen! Nézze meg őket.

Csókolózáskor az emberi szervezetben oxitocin, az úgynevezett szerelemhormon szabadul fel. Öröm és élvezet érzésével tölti el az embert. A csókok növelik a vágyat, hogy két embert egy testben egyesítsenek. Nem csoda, ha egy szerelmes pár csókolózás közben még jobban vonzódik egymáshoz. A csókok pozitívan erősítik minden pár kapcsolatát. Szóval ne habozzon, és azonnal ugorjon bele a csókolózásba.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.