Mi az, amit soha nem változtatnál meg kedvenceden?

Mindannyian megvannak a saját szokásaink. Bár egy kapcsolat a kompromisszumról szól, és az emberek túlnyomó többsége egy bizonyos mértékig képes befogadni szerelmét, mégis csak az a "bizonyos mérték" létezik. Egyszerűen nem tudsz változtatni valamit kedvenceden, bármennyire is próbálkozol. És függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők. Szóval mit kell elviselned?

Hogyan takaríts

Ha partnered a földre dobja a piszkos szennyest, és lényegében az asztalon hagyja az edényeket, soha nem lesz tökéletesen tiszta otthon. Egy férfi vagy nő, aki akasztókat akasztott egymástól pontosan 5 cm-re egy irányba, soha nem fogja megérteni, hogy az ebédből származó mosatlan edények sehova sem fognak menni. Apró dolgokban megváltoztatod őket. Például alapvetően megtanulhatják, hogy a piszkos szennyest a kukába dobják, de alapvetőbb dolgokban ugyanazok maradnak!

Hobbijaik

A partnere szenvedélyesen jógázik, vagy jógázik a párod mindenfélét néz focimeccseket, függetlenül attól, hogy "az ő" csapata szerepel-e benne vagy sem? Meg kell békélned a szeretőd szerelmével. Soha ne kérd tőle, hogy hagyjon fel hobbijával. A világon semmiért nem tenné meg. Amikor csapatuk elveszít egy fontos meccset, dühös lesz. Ezzel számolnod kell. Ha betegség miatt ki kell hagynia néhány edzést, akkor te is érezni fogod a hiányzó endorfinokat. Ne próbáld lebeszélni erről a "szerelemről". Ellenkezőleg. Támogassa a hobbijait. Imádni fognak érte.

Kapcsolatok a szülőkkel

Bármilyen is a kapcsolatuk, nem érdemes jelentős mértékben beleavatkozni. Gyakorlatilag tetszés szerint kommentálhatod a lányt az anyával, a fiút pedig az apával. Amúgy nem tesz jót neked. Ha valakinek jó a kapcsolata a családjával, nem engedi, hogy szerelme elrontsa. Az ilyen egyének a családot szentnek tekintik. És ennek így kell lennie.

Az autóm, az én vezetésem

Bármi is legyen, az irányít, aki vezet. Biztonsági okokból vezetés közben tartózkodjon a hangos kiabálástól, a folyamatos tanácsadástól vagy a kritizálástól. Egészen a közelmúltig az autó férfi tartománynak számított. Ma azonban még a nők is meglehetősen válogatósak az autóik (és a vezetési képességeik) tekintetében. Ha el akarja kerülni a fölösleges vitákat, ne kommentálja párja vezetési képességeit. Amíg az előírásokat betartják, egyszerűen nem változtatnak szokásaikon.


Hasonló cikkek

Csókolózáskor az emberi szervezetben oxitocin, az úgynevezett szerelemhormon szabadul fel. Öröm és élvezet érzésével tölti el az embert. A csókok növelik a vágyat, hogy két embert egy testben egyesítsenek. Nem csoda, ha egy szerelmes pár csókolózás közben még jobban vonzódik egymáshoz. A csókok pozitívan erősítik minden pár kapcsolatát. Szóval ne habozzon, és azonnal ugorjon bele a csókolózásba.

Bármi megtörténhet. Legyen szó súlyos vádról vagy be nem fizetett pénzbírságról, a törvénybe ütközni sosem kellemes. És ezt mind a vádlott, mind a társai számára. Neked sem könnyű szembesülni ilyesmivel. Mire számíthat, ha párjának baja van a törvénnyel?

A nők általában perfekcionisták. Azt akarják, hogy a legjobbak legyenek az életben, és azt is, hogy a legjobban nézzenek ki. De ezt gyakran kivetítik párkapcsolataikba is. Mindannyian tudjuk, hogy senki sem tökéletes. Tehát több mint egyértelmű, hogy a nők is követnek el hibákat. Olvassa el az embereikkel elkövetett legnagyobb hibáikat.

Sok nő azt feltételezi, hogy a férfiak féltékenyek barátnőjük barátaira, hírességekre, akiket a lány csodál, vagy esetleg egy kollégájára, akivel állítólag mindig olyan jókat beszélget. Logikus érvelés. Meg fogunk lepni, de ezek az okok elég mélyen benne vannak a „versenytársak” listáján. Ki, vagy inkább mi okozza a legnagyobb ráncokat a homlokán?

Minden nő elvár valamit a férfiaktól. De ez baj. Miért? Mert amit a nők néha kívánnak, azt általában nem kapják meg. Utána már csak boldogtalanok. Elmondjuk, mit ne várj el a férfiaktól.

A kezdeti szerelem gyakran vak. Egy kapcsolat elején nehéz felismerni, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy sem. Nem szabad figyelmen kívül hagynod azokat a jeleket, amelyek azt jelzik, hogy nem vagytok egymásnak valók. Minél előbb felismered ezt és szakítasz, annál kevésbé fog fájni. Olvassa el figyelmesen a négy jelet, amely azt sugallja, hogy nem vagytok igazán alkalmasak egymásnak.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.