Vegye ki a részét a szeretetből

Ha hosszú ideig nem tud valakit megismerni, érthető, hogy frusztrált lesz. Főleg, ha azt hiszed, hogy mindent megtettél ennek érdekében. Regisztráltál társkereső oldalakon, rendszeresen szocializálsz, mosolyogsz az emberekre, és néha magad is felkeresel valakit? Még mindig nem tudsz találkozni senkivel? Lehetséges, hogy a következő hibák egyikét követi el.

"Jogom van a szerelemhez"

Tireletet igényelhet, pénzt az elvégzett munkáért.... A klubhoz való csatlakozásra is jelentkezhet, ha megfelel az előírt feltételeknek. De a szerelem nem része ennek. Lehet, hogy mások nem kedvelnek téged, pedig sokat teszel értük. Még csak azért sem, mert kedves vagy velük. Nem kötelességük. Rá kell kényszerítened másokat arra, hogy szeretetet adjanak neked. Csak így kaphatod meg igazán.

"Ezt/ezt akarom, és neked is leszel"

Tökéletes párost keresel világos hajjal. , kék szemek, és gazdagnak és szexuálisan aktívnak lenni? De téged csak a fekete hajú és teljesen szegény művészek érdekelnek? Találja meg magát és partnerét olyan szabványok szerint, amelyek mindkettőjüknek megfelelnek. Tehát a fenti példát figyelembe véve megpróbálhatja megváltoztatni magát, hogy elkezdje vonzani a borravalót. "Engedd meg magad a sorsnak", és próbálj kapcsolatot kialakítani egy fekete hajú művésszel. Vagy találja meg a középutat, nyisson meg több lehetőség előtt, változtassa meg az igényeit, és talán még változzon is egy kicsit.

„Akarlak most”

Minél kétségbeesettebben keresel, valószínűbb, hogy kudarcot vall. Szomorú, de igaz. Ne ugorj rá senkire, aki rád mosolyog. Fordítsa a figyelmét önmagára. Mit akarsz még? Mit élvezel? Mit szeretnél elérni? Dolgozz más célokon, és hagyd a szerelmedet a „sorsra”. Ha hobbiddal foglalkozol, sokkal elégedettebb leszel. Az elégedett ember több pozitív energiát sugároz. A pozitív energia pedig vonzza a partnereket. Ugye milyen egyszerű?

„Mindenki meg akar botránkoztatni”

Minden nap arra gondolsz, amit kapsz. Olyan, mint az álmok. Lefekvés előtt ismételd meg magadnak a „Ne gondolj rózsaszín nyuszikra” szót, és pontosan erről fogsz álmodni. Tehát ha már az elején azt gyanítja, hogy mindenki biztosan elárul, megbánt vagy megcsal, akkor végül maga manipulálja őket. Pozitívnak lenni. Adj esélyt partnerednek, hogy megvédje magát. Ahogy másokkal bánsz, ők is úgy fognak bánni veled. Ez már csak így van!


Hasonló cikkek

Az, hogy a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak, sajnos teljesen igaz mondás. Sajnos sokszor úgy tűnik. Szeretitek egymást, de néha szó szerint harcoltok, mint a lovak? Vagy éppen ellenkezőleg, senkivel sem bírod sokáig a kapcsolatot? De miért van ez így? Felírtunk neked néhány esetet, amit a férfiak nem tudnak elviselni, ha a nők viselkedéséről van szó.

A megjelenésére vagy személyiségére összpontosító bók minden nő szívét melengeti. A partnereknek rendszeresen meg kell dicsérniük barátnőiket. A nők ilyenkor szeretve és elkényeztetve érzik magukat. Uraim, ha így bánnak a feleségükkel, akkor bizonyosan meg fog fizetni valami kedves módon. Kezdje a bókokkal ma, és semmiképpen ne fukarkodjon velük.

A kor előrehaladása egyre új kihívásokat hoz, és ez alól a kapcsolatok területe sem kivétel. A főként a teljesítményre és az egyéniségre orientált korszakban egyre gyakrabban panaszkodnak a partnerek az elidegenedésre. Ez a kapcsolat bármely szakaszában megtörténhet, és számos oka lehet. Még ha úgy tűnik, hogy mindened megvan, ígéretes karriered és szerető családod, akkor is magányosnak érezheted magad.

Régóta nem volt példa arra, hogy a férjek sült pecsenyével tömjék magukat, míg a másik fél csak egy egészséges zöldségsalátát falat. Mindkét nem fogy! Diétákat keresnek, csökkentik a gyorsételeket, elmennek edzeni. Nem ritka, hogy egy pár vegetáriánus vagy nyers étrendet követ. De ha csak egy fogy, az bizonyos esetekben negatívan befolyásolhatja kapcsolatát. Önt is fenyegeti?

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Manapság sokkal könnyebb szakítani, mint megpróbálni valamit helyrehozni egy kapcsolatban. Sokan minden kapcsolati problémájukat így oldják meg. De ez az út nem helyes. Előfordulhat azonban olyan helyzet is, amikor már semmi sem mentheti meg a kapcsolatot. Tudja, mikor történt ilyen pillanat?

Minden partnerség bizonyosan átment valamilyen válságon. Egyes kapcsolatokban azonban napirenden vannak a viták, válságok, máshol viszont csak ritka a vita. Általában minden pár más-más gonddal foglalkozik. Egyes problémák azonban gyakrabban jelennek meg a kapcsolatokban, mint mások. Mit tekintenek tehát a viták leggyakoribb kiváltóinak egy kapcsolatban?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.