Vegye ki a részét a szeretetből

Ha hosszú ideig nem tud valakit megismerni, érthető, hogy frusztrált lesz. Főleg, ha azt hiszed, hogy mindent megtettél ennek érdekében. Regisztráltál társkereső oldalakon, rendszeresen szocializálsz, mosolyogsz az emberekre, és néha magad is felkeresel valakit? Még mindig nem tudsz találkozni senkivel? Lehetséges, hogy a következő hibák egyikét követi el.

"Jogom van a szerelemhez"

Tireletet igényelhet, pénzt az elvégzett munkáért.... A klubhoz való csatlakozásra is jelentkezhet, ha megfelel az előírt feltételeknek. De a szerelem nem része ennek. Lehet, hogy mások nem kedvelnek téged, pedig sokat teszel értük. Még csak azért sem, mert kedves vagy velük. Nem kötelességük. Rá kell kényszerítened másokat arra, hogy szeretetet adjanak neked. Csak így kaphatod meg igazán.

"Ezt/ezt akarom, és neked is leszel"

Tökéletes párost keresel világos hajjal. , kék szemek, és gazdagnak és szexuálisan aktívnak lenni? De téged csak a fekete hajú és teljesen szegény művészek érdekelnek? Találja meg magát és partnerét olyan szabványok szerint, amelyek mindkettőjüknek megfelelnek. Tehát a fenti példát figyelembe véve megpróbálhatja megváltoztatni magát, hogy elkezdje vonzani a borravalót. "Engedd meg magad a sorsnak", és próbálj kapcsolatot kialakítani egy fekete hajú művésszel. Vagy találja meg a középutat, nyisson meg több lehetőség előtt, változtassa meg az igényeit, és talán még változzon is egy kicsit.

„Akarlak most”

Minél kétségbeesettebben keresel, valószínűbb, hogy kudarcot vall. Szomorú, de igaz. Ne ugorj rá senkire, aki rád mosolyog. Fordítsa a figyelmét önmagára. Mit akarsz még? Mit élvezel? Mit szeretnél elérni? Dolgozz más célokon, és hagyd a szerelmedet a „sorsra”. Ha hobbiddal foglalkozol, sokkal elégedettebb leszel. Az elégedett ember több pozitív energiát sugároz. A pozitív energia pedig vonzza a partnereket. Ugye milyen egyszerű?

„Mindenki meg akar botránkoztatni”

Minden nap arra gondolsz, amit kapsz. Olyan, mint az álmok. Lefekvés előtt ismételd meg magadnak a „Ne gondolj rózsaszín nyuszikra” szót, és pontosan erről fogsz álmodni. Tehát ha már az elején azt gyanítja, hogy mindenki biztosan elárul, megbánt vagy megcsal, akkor végül maga manipulálja őket. Pozitívnak lenni. Adj esélyt partnerednek, hogy megvédje magát. Ahogy másokkal bánsz, ők is úgy fognak bánni veled. Ez már csak így van!


Hasonló cikkek

Szereted őt, de még mindig nem tudod kiverni a szádból azt a két szót, hogy "szeretlek"? Vagy néhány év házasság után elvesztette értelmét? További 5 módot ismerünk, hogy új hatással fejezd ki szeretetedet. Ezek után a másik fél 100%-ban elolvad!

A szerelem a lehető legerősebb érzés. Különféle formákban létezik. Mindannyian keressük, mindannyian megtapasztaljuk. De nagyon kevesen tudnak úgy dolgozni vele, hogy ne fogyasztja el. A szerelem alapvetően irányíthatatlan. Tanuljon meg dolgozni ezzel a legerősebb erővel.

Mint minden máshoz, a randevúzáshoz is a divat függ. Mindenki tudja, hogy a nőknek már nem kell arra várniuk, hogy egy férfi közeledjen hozzájuk. Hol vannak azok a napok, amikor egy férfinak mindig fel kellett vennie az első kapcsolatot randevúzásakor? Régóta elment! De hogyan tovább, ha egy hosszú távú, rosszul működő házasság után újra randevúzni kezd? Gyere el és nézd meg, hogy jelenleg milyen randevúzási trendek vannak trendben.

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan vigye be azt, amire a legjobban vágyik a házasságában.

A házasság nem csak egy darab papír. De határozottan ez sem egy teljes és teljes átalakulás. A kedvesed házasság után is az marad, akivel összeházasodtál. Ne várd, hogy szerelmed jobbra forduljon, amikor összeházasodsz. Ezekben az esetekben nagy valószínűséggel soha nem fogja látni a változást!

Akár tetszik, akár nem, az erőszak nem kerüli el a kapcsolatokat. Gondolod, hogy soha nem fogsz belejönni ilyesmibe, mert az első arc után azonnal kilépnél a kapcsolatból? De a kapcsolat egy bántalmazóval soha nem egy egyszerű pofonnal kezdődik. Hogyan történik tehát, hogy egy bántalmazott személy az első konfliktus után is hasonló együttélésben marad?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.