Vegye ki a részét a szeretetből

Ha hosszú ideig nem tud valakit megismerni, érthető, hogy frusztrált lesz. Főleg, ha azt hiszed, hogy mindent megtettél ennek érdekében. Regisztráltál társkereső oldalakon, rendszeresen szocializálsz, mosolyogsz az emberekre, és néha magad is felkeresel valakit? Még mindig nem tudsz találkozni senkivel? Lehetséges, hogy a következő hibák egyikét követi el.

"Jogom van a szerelemhez"

Tireletet igényelhet, pénzt az elvégzett munkáért.... A klubhoz való csatlakozásra is jelentkezhet, ha megfelel az előírt feltételeknek. De a szerelem nem része ennek. Lehet, hogy mások nem kedvelnek téged, pedig sokat teszel értük. Még csak azért sem, mert kedves vagy velük. Nem kötelességük. Rá kell kényszerítened másokat arra, hogy szeretetet adjanak neked. Csak így kaphatod meg igazán.

"Ezt/ezt akarom, és neked is leszel"

Tökéletes párost keresel világos hajjal. , kék szemek, és gazdagnak és szexuálisan aktívnak lenni? De téged csak a fekete hajú és teljesen szegény művészek érdekelnek? Találja meg magát és partnerét olyan szabványok szerint, amelyek mindkettőjüknek megfelelnek. Tehát a fenti példát figyelembe véve megpróbálhatja megváltoztatni magát, hogy elkezdje vonzani a borravalót. "Engedd meg magad a sorsnak", és próbálj kapcsolatot kialakítani egy fekete hajú művésszel. Vagy találja meg a középutat, nyisson meg több lehetőség előtt, változtassa meg az igényeit, és talán még változzon is egy kicsit.

„Akarlak most”

Minél kétségbeesettebben keresel, valószínűbb, hogy kudarcot vall. Szomorú, de igaz. Ne ugorj rá senkire, aki rád mosolyog. Fordítsa a figyelmét önmagára. Mit akarsz még? Mit élvezel? Mit szeretnél elérni? Dolgozz más célokon, és hagyd a szerelmedet a „sorsra”. Ha hobbiddal foglalkozol, sokkal elégedettebb leszel. Az elégedett ember több pozitív energiát sugároz. A pozitív energia pedig vonzza a partnereket. Ugye milyen egyszerű?

„Mindenki meg akar botránkoztatni”

Minden nap arra gondolsz, amit kapsz. Olyan, mint az álmok. Lefekvés előtt ismételd meg magadnak a „Ne gondolj rózsaszín nyuszikra” szót, és pontosan erről fogsz álmodni. Tehát ha már az elején azt gyanítja, hogy mindenki biztosan elárul, megbánt vagy megcsal, akkor végül maga manipulálja őket. Pozitívnak lenni. Adj esélyt partnerednek, hogy megvédje magát. Ahogy másokkal bánsz, ők is úgy fognak bánni veled. Ez már csak így van!


Hasonló cikkek

Hűtlen hozzád az embere? Van-e hosszú távú szeretője, akiért rendszeresen elmegy, vagy rövid távú, de gyakori hűtlenséget követ el ismeretlen szeretőkkel? Te is azon nők közé tartozol, akik tűrik a férfiak hűtlenségét?

Szereted őt, de még mindig nem tudod kiverni a szádból azt a két szót, hogy "szeretlek"? Vagy néhány év házasság után elvesztette értelmét? További 5 módot ismerünk, hogy új hatással fejezd ki szeretetedet. Ezek után a másik fél 100%-ban elolvad!

Ma már kevesen foglalkoznak vénlányokkal és öreglegényekkel. A mai idő más. Szinglinek lenni már nem olyan szégyen, mint régen. Sokan még egyedülálló életet is keresnek. Akkor miért szaporodnak manapság az úgynevezett „magányosok”?

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

Úgy érzi, hogy az élete értéktelen? Hogy a sztereotípia, a stressz és a negativizmusod megöl? Ha igen, próbáljon meg néhány változtatást végrehajtani az életében. Látni fogja, hogy sokkal jobban fog menni. Nemcsak a magánéletben és a szakmai életben, hanem a párkapcsolatban is. Minden nagyon szorosan összefügg.

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.