Vegye ki a részét a szeretetből

Ha hosszú ideig nem tud valakit megismerni, érthető, hogy frusztrált lesz. Főleg, ha azt hiszed, hogy mindent megtettél ennek érdekében. Regisztráltál társkereső oldalakon, rendszeresen szocializálsz, mosolyogsz az emberekre, és néha magad is felkeresel valakit? Még mindig nem tudsz találkozni senkivel? Lehetséges, hogy a következő hibák egyikét követi el.

"Jogom van a szerelemhez"

Tireletet igényelhet, pénzt az elvégzett munkáért.... A klubhoz való csatlakozásra is jelentkezhet, ha megfelel az előírt feltételeknek. De a szerelem nem része ennek. Lehet, hogy mások nem kedvelnek téged, pedig sokat teszel értük. Még csak azért sem, mert kedves vagy velük. Nem kötelességük. Rá kell kényszerítened másokat arra, hogy szeretetet adjanak neked. Csak így kaphatod meg igazán.

"Ezt/ezt akarom, és neked is leszel"

Tökéletes párost keresel világos hajjal. , kék szemek, és gazdagnak és szexuálisan aktívnak lenni? De téged csak a fekete hajú és teljesen szegény művészek érdekelnek? Találja meg magát és partnerét olyan szabványok szerint, amelyek mindkettőjüknek megfelelnek. Tehát a fenti példát figyelembe véve megpróbálhatja megváltoztatni magát, hogy elkezdje vonzani a borravalót. "Engedd meg magad a sorsnak", és próbálj kapcsolatot kialakítani egy fekete hajú művésszel. Vagy találja meg a középutat, nyisson meg több lehetőség előtt, változtassa meg az igényeit, és talán még változzon is egy kicsit.

„Akarlak most”

Minél kétségbeesettebben keresel, valószínűbb, hogy kudarcot vall. Szomorú, de igaz. Ne ugorj rá senkire, aki rád mosolyog. Fordítsa a figyelmét önmagára. Mit akarsz még? Mit élvezel? Mit szeretnél elérni? Dolgozz más célokon, és hagyd a szerelmedet a „sorsra”. Ha hobbiddal foglalkozol, sokkal elégedettebb leszel. Az elégedett ember több pozitív energiát sugároz. A pozitív energia pedig vonzza a partnereket. Ugye milyen egyszerű?

„Mindenki meg akar botránkoztatni”

Minden nap arra gondolsz, amit kapsz. Olyan, mint az álmok. Lefekvés előtt ismételd meg magadnak a „Ne gondolj rózsaszín nyuszikra” szót, és pontosan erről fogsz álmodni. Tehát ha már az elején azt gyanítja, hogy mindenki biztosan elárul, megbánt vagy megcsal, akkor végül maga manipulálja őket. Pozitívnak lenni. Adj esélyt partnerednek, hogy megvédje magát. Ahogy másokkal bánsz, ők is úgy fognak bánni veled. Ez már csak így van!


Hasonló cikkek

Találkozol új szerelmeddel, élvezed a nagyszerű szexet, de még mindig van egy nagy, de? Milyen? Elönt az érzés, hogy nem igazán tudod, hogy a partnered csak azért van-e veled, mert élvezni akarja az alkalmi szexet, vagy azért, mert veled tervezi a jövőt? Tudjuk, hogyan tudhatjuk meg, mire készül!

Egy olyan időszakban, amikor a házasságok fele válófélben van, érthető egyes párok vonakodása a házasságkötéstől. De az esküvő nem csak egy darab papír, amely hivatalosan egy másik személyhez köt. Például tudományosan bizonyított, hogy a házas nők és a házas férfiak tovább élnek. Ez azonban csak az egyik ok. Hallgassa meg, miért érdemes elkezdenie gyűrűket keresni.

Egy nő szívébe belelátni néha elég nagy kihívás. Hiszen a nők csak arról beszélnek, amiről beszélni akarnak. Szeretnéd végre tudni, hogy a nők mit találnak szexinek a férfiakban? Olvass, és megtudod!

Azt hitted, hogy a párod mindent elmond? Ha igen, akkor tévedsz. A nők beszédesek lehetnek, de vannak dolgok, amelyekről nem akarnak beszélni a férfiukkal. Mik azok?

Az emberi agy egy csodálatos dolog, amely a technológiai fejlődés csúcsára vitt minket, és a legszebb műalkotásokat hozta létre. De ugyanakkor egy olyan eszköz is, amely szép hullámot tud adni szerelmi életünkkel. Minden, legalább átlagos intelligenciával rendelkező ember képes legyen alávetni magát elemzésnek vagy kritizálni, ha valamit rosszul csinálunk. DE - nem minden gondolat előnyös. Egyesek tönkretehetik a kapcsolatotokat! Melyiket dobjuk ki azonnal a fejünkből?

Próbálsz partnert találni egy állandó kapcsolathoz, de mindig találkozol valakivel, aki csak flörtölni vagy alkalmi szexet keres? Akkor valamit rosszul csinálsz, vagy még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.