Tinédzserrel élsz együtt?

Régóta együtt vagytok, de néha úgy érzed, hogy párod úgy viselkedik, mint egy kisgyerek? Eddig mindig azt gondoltad, hogy ez valószínűleg csak egy álom, vagy hogy ez csak valami furcsa időszak. De mi van, ha nem? Nézze meg, hogyan lehet megkülönböztetni egy tinédzsert a felnőtt férfitól!

Még mindig a szüleivel él.

Még több dologról van szó. És az egyik az, hogy a partnered még nem nőtt fel teljesen. Ki ne emlékezne szívesen gyermekkorára, amikor csak a házi feladat volt a gondja, és hogy hova menjen el délután a bandával? De ha elmúltál huszonöt, vagy akár jóval harmincon is, akkor érdemes elkezdeni saját otthont keresni. Ha még mindig a szüleivel él, akkor vagy hihetetlenül lusta, takarékos, vagy nem tud magáról gondoskodni. És erre vigyázz!

Csalhatatlan

Nem bírja elviselni, ha valaki hibáztatja. Aztán vagy megőrül, vagy duzzogva távozik. Mindenki hibázik néha, nem lőnek rá. De egy ilyen tévedés beismerése az érettség jele. Minden elromlott dologért te vagy a felelős, és ha valami elromlik, mindig a körülmények a hibásak? Nos, ez a fiú még nem nőtt fel.

Nem viseli a kritikát

Az egy dolog, hogy beismered a saját hibáidat. De mi van, ha valamire figyelmezteted, ami nem egészen kóser? Finoman utalsz neki, hogy ez az ing egyáltalán nem áll jól neki, vagy kicsit kevesebbet parancsolhatna, amikor a pincérnővel foglalkozik, és az rossz! A lelkiismeret-furdalás vízesése azonnal a fejére zuhan, és végül mérgében becsapja maga mögött az ajtót? Jobban fogalmazva: nem állja ki a kritikáját? Aztán neki is olyan a viselkedése, mint egy tinédzsernek!

Menekül a problémák elől

Bármit is nevelsz, nem érzi magát teljesen jól, mindig inkább gyorsan megtisztítja a pályát. ? A kettőtökről való pletykálástól az anyagi problémákig? Inkább motyog valami érthetetlen kifogást, és eltűnik egy sörért? Nem veszi fel a telefonod? Hogyan tehette. A kocsmában nem hallani a telefont, mert túl zajos vagy nincs jel. Ebben az esetben is figyeljen. A kisgyermekek különösen hajlamosak a menekülésre. Nem hibáztathatjuk őket. De felnőtt ember? Valószínűleg nem olyan érett, mint amilyennek hiszi!


Hasonló cikkek

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Tehát derítsd ki, miben állsz!

Sokáig az ideális partnerek modellje – „idősebb férfi, fiatalabb nő” – érvényesült. De a szabad 20. század eljövetelével ez a szokás megváltozott. Nemcsak ott kezdtek megjelenni párok, ahol egy idősebb nő volt. Már az addig legtöbbször két és hat év közötti korkülönbség sem volt biztos. Nem olyan ritka, hogy olyan párral találkozunk, akiknek a különbsége több mint tíz év. Tehát milyen helyzetek adódhatnak? És létezik olyan, hogy "ideális" korkülönbség?

Elkezdett inni, talált-e szeretőt, vagy túl gyakran szokott kiabálni és káromkodni? Egyrészt eleged van belőle, másrészt viszont tudod, hogy még mindig szereted a másikat és nem akarod csak úgy a vízbe küldeni? Ebben az esetben ideje kimondani, hogy „elég”, és elkezdeni cselekedni. Ne aggódjon, ez egyszerű.

Az évekig tartó együttélés némileg háttérbe szoríthatja a szerelmet. Elevenítse fel kapcsolatát, és szeressen újra párjába!

Randiznak, vagy tényleg csak jó barátok vagytok? Mindannyian feltettünk már ilyen kérdést életében legalább egyszer. És ennek nem feltétlenül az ő fiatalkorukban kellett történnie, amikor mindenki egyformán babrált a kapcsolatokban. Még ma is egyfajta légüres térben ragadhattál te és egy hozzád közel álló személy, amikor nem vagytok barátok, és egyáltalán nem randiztok. Tekintse meg, hogyan teljesít, és ennek megfelelően tegye meg a következő lépéseket.

A hűtlenség az emberiség csapása, és sokan joggal félnek. De sok olyan személy is találkozhat, aki közvetlen betegség-ellenőrző, és nem hagyja, hogy partnere lélegezzen. Szóval ki fél a legjobban attól, hogy a társa megcsalja?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.