Tinédzserrel élsz együtt?

Régóta együtt vagytok, de néha úgy érzed, hogy párod úgy viselkedik, mint egy kisgyerek? Eddig mindig azt gondoltad, hogy ez valószínűleg csak egy álom, vagy hogy ez csak valami furcsa időszak. De mi van, ha nem? Nézze meg, hogyan lehet megkülönböztetni egy tinédzsert a felnőtt férfitól!

Még mindig a szüleivel él.

Még több dologról van szó. És az egyik az, hogy a partnered még nem nőtt fel teljesen. Ki ne emlékezne szívesen gyermekkorára, amikor csak a házi feladat volt a gondja, és hogy hova menjen el délután a bandával? De ha elmúltál huszonöt, vagy akár jóval harmincon is, akkor érdemes elkezdeni saját otthont keresni. Ha még mindig a szüleivel él, akkor vagy hihetetlenül lusta, takarékos, vagy nem tud magáról gondoskodni. És erre vigyázz!

Csalhatatlan

Nem bírja elviselni, ha valaki hibáztatja. Aztán vagy megőrül, vagy duzzogva távozik. Mindenki hibázik néha, nem lőnek rá. De egy ilyen tévedés beismerése az érettség jele. Minden elromlott dologért te vagy a felelős, és ha valami elromlik, mindig a körülmények a hibásak? Nos, ez a fiú még nem nőtt fel.

Nem viseli a kritikát

Az egy dolog, hogy beismered a saját hibáidat. De mi van, ha valamire figyelmezteted, ami nem egészen kóser? Finoman utalsz neki, hogy ez az ing egyáltalán nem áll jól neki, vagy kicsit kevesebbet parancsolhatna, amikor a pincérnővel foglalkozik, és az rossz! A lelkiismeret-furdalás vízesése azonnal a fejére zuhan, és végül mérgében becsapja maga mögött az ajtót? Jobban fogalmazva: nem állja ki a kritikáját? Aztán neki is olyan a viselkedése, mint egy tinédzsernek!

Menekül a problémák elől

Bármit is nevelsz, nem érzi magát teljesen jól, mindig inkább gyorsan megtisztítja a pályát. ? A kettőtökről való pletykálástól az anyagi problémákig? Inkább motyog valami érthetetlen kifogást, és eltűnik egy sörért? Nem veszi fel a telefonod? Hogyan tehette. A kocsmában nem hallani a telefont, mert túl zajos vagy nincs jel. Ebben az esetben is figyeljen. A kisgyermekek különösen hajlamosak a menekülésre. Nem hibáztathatjuk őket. De felnőtt ember? Valószínűleg nem olyan érett, mint amilyennek hiszi!


Hasonló cikkek

Határtalanul szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni értük, amit a szemükben látsz? Nem számít, mit gondolsz, mindenben csak magadat és a szeretődet látod? Ez igaz? Hogyan kinek és hogyan mikor. A szerelem nem lehet börtön senki számára! A szerelemnek szabadságot kell adnia egy kapcsolatban. Ezt ne felejtsd el.

Csodálatos embert ismertél meg. Eltaláltad, személyes szinten és az ágyban is. Nos, azt hiszed. De lehet, hogy a kedvesnek nem ugyanaz a véleménye. Honnan tudod, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Kerülje el a keserű csalódást, és tegye alá kapcsolatát megfigyelésnek. Honnan tudod, hogy a közös jövő csak légvárak?

Ön azon nők közé tartozik, akik bármit megtesznek párjukért? Csak a szerelmedre gondolsz és egyáltalán nem magadra? Akkor hibát követsz el. A férfiak szeretik a jó, kedves és önfeláldozó nőket. A szörnyeket azonban szeretik. Miért van ez?

Gondolsz már gyereken? Nem biztos benne, hogy a párod jó apa lesz? Tanácsot adunk, hogyan ismerje fel!

Egyébként elképzelted az életed, hogy ha találkozol valakivel, aki megéri, akkor letelepedsz vele, közös lakást kapsz, majd szülsz? Nem minden a tervek szerint alakul? Már mindened megvan, de még mindig hiányzik a gyerek? Hosszú évek óta próbál teherbe esni, és hirtelen azt mondja az orvos, hogy nagy valószínűséggel csoda lesz a terhessége, vagy a legrosszabb esetben egyáltalán nem lehet gyereke? Mit kell tenni ilyen helyzetben? Hogyan kezeljük?
Nem tud teherbe esni?

Tudta, hogy az elvált családokból származó gyerekeknek is feleannyi az esélye, hogy elválnak? Igen? És mi van akkor, ha ez a veszély minden válással nő a családban? A gyermekkorodban körülötted lévő kapcsolati minták erősen befolyásolnak téged. Tudatosan kell azonosítania őket, hogy megszabaduljon tőlük. Közülük az 5 leggyakoribbat mutatjuk be!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.