Mit ne mondj soha egy partnernek?

Mindannyian különbözőek vagyunk, és valami más bosszant minket. Van azonban bennünk valami közös. Mindannyian emberek vagyunk. És bizonyos dolgok mindannyiunkat idegesítenek. Bizonyos kijelentéseket vagy követeléseket egyszerűen nem tolerálnak egy kapcsolatban. Melyek azok? Mi az, amit szívesebben soha nem engednél ki a szádon?

„Csak veled érzem magam teljesnek / épnek”

Lealázod magad, és óriási nyomást gyakorolsz a társadra Ugyanakkor! Egyenrangúak vagytok egy kapcsolatban. Kiegészítitek egymást. Az, hogy csak a szeretőddel vagy teljes, romantikus kifejezésnek tűnhet, de a valóságban ennek pont az ellenkezőjét mondja. Ön függő. Boldogságod emelkedik és csökken a szerelmed érzésével. Függőségeddel hatalmas nyomást hozol létre, amelyet hosszú távon senki sem tud elviselni. A kedvesed nem felelős a boldogságodért, ezt ne feledd! Mindig mindenki a saját boldogságának tervezője.

"Egyáltalán nem törődsz velem!"

Leggyakrabban vita közben érzed úgy, hogy a másik egyáltalán ne vegye figyelembe a gondolatait és érzéseit. Ezután közvetlenül felkínálják, hogy önzőséggel vádolják. Valószínűleg ez nem fog kijönni egy vitából. De ez a mondat helyrehozhatatlan károkat okozhat. Ez egy túlnyomóan negatív kritika. Eldobsz mindent, amit a partnereid valaha érted tettek. Ez igazságos? Nem! Ezért jobb, ha egyáltalán nem mondasz ki hasonló kijelentéseket.

"Bárcsak olyan lenne, mint régen"

Semmi baj, ha nosztalgikusan visszaemlékszel arra, milyen őrült voltál. amikor fiatal voltál. De soha ne hibáztasd a partneredet az ajándékodért. Bonyolultan hangzik? Csak ezek az emlékek hoznak nosztalgiát a múlt iránt. Semmi több. Ha mindent megtettél, az időt nem lehet visszaforgatni. Koncentrálj a jövőre. Ezen változtathatsz!

„Ha szeretsz…”

Soha, semmilyen körülmények között ne használd a szerelmet manipulációra. Ez igazságtalan. Ez csökkenti az értékét. Ez csak problémákat fog okozni köztetek a kapcsolatban. Szerelem helyett azon kezdesz veszekedni, hogy ki a "főnök". A feltételeknek semmi közük a szerelemhez. Tolerancia, kölcsönös megértés és egymásba vetett bizalom. Erről szól egy kapcsolat. Nem arról, hogy megpróbálod manipulálni a szerelmedet olyan helyen, ahol nem akar lenni.


Hasonló cikkek

A férfiak elhagynak téged, és nem tudod, miért? Lehet, hogy újra és újra elköveti ugyanazt a hibát, amit észre sem vesz, miközben a férfiak allergiásak rá. Ugyanakkor nem lehet abbahagyni napról napra. Ez bele van kódolva a természetedbe. Azonban ezen is változtathatsz. Csak egy kicsit tovább fog tartani! Tehát mire allergiásak a férfiak?

Senki sem tökéletes, még a kapcsolataid sem. De néhány pár közel kerülhet az ideális párhoz. Hogy vagy? Mi van, ha te vagy a tökéletes pár? Hogyan lehet megmondani, kérdezed?

Annak ellenére, hogy Ön felnőtt, a családja egyértelművé teszi, hogy nem helyesli partnerét? Minden látogatáskor visszahúzódnak, és rendszeresen elmagyarázzák, hogy nem ő a megfelelő az Ön számára? A szemrehányásaik zavarnak, de nem fogsz lemondani a szerelemről. Szóval azon gondolkodik, hogyan változtassa meg családja véleményét?

Bizonyára mindannyian megismerték a hűtlenséget. Akár a megcsalt, akár a csaló szerepében. Valljuk be, nem valami kellemes dolog megtudni, hogy szerelme megcsal. Most azonban vessünk egy pillantást arra, hogy mi a helyzet a hűséggel egy kapcsolatban.

Ketyeg a biológiai órája, de éppen akkor, amikor a karrierje virágzik? Nem tudja, hogy családot vagy munkát válasszon? Egyáltalán nem könnyű a két lehetőség közül választani. Adunk néhány tanácsot, amelyek segíthetnek a döntésben.

A csók az egyik olyan dolog, amit manapság természetesnek tartunk. Csókolózó párok a parkban vagy a tömegközlekedési eszközökön senkit sem lepnek meg. Ez azonban nem mindenhol van így. nem hiszed? Nézz meg érdekes tényeket a csókolózásról, amelyeket biztosan nem tudtál!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.