A boldog párkapcsolat receptje

Számtalan tipp és tanács található a boldog párkapcsolathoz. De melyik a megfelelő? Azok, amelyekről bölcs könyvekben vagy az interneten olvasol? Vagy esetleg tanácsot a legjobb barátaitól és haverjaitól? Mi a helyzet a pszichológusok és más kapcsolati szakértők tanácsaival? Hogyan válasszuk ki a legjobbakat a rengeteg tanács és tipp közül? Megtettük érted!Minden kapcsolat eredeti. Tehát ami igaz az egyik kapcsolatban, nem biztos, hogy igaz a másikban. Mindig kettőtökön múlik, hogy milyen szabályokat állítasz fel, és mi áll majd a legjobban a kapcsolatban. A lényeg az, hogy ragaszkodj bizonyos általános elvekhez, amelyek biztosítják az elégedettséget a kapcsolatban.

Társválasztás

Először is meg kell találnod egy partnert, akivel megszereted mentén. Ez a siker sarokköve. De hogyan ismerhetsz meg egy ilyen embert, amikor minden kapcsolat elején azt mondod magadnak, hogy most végre ez a megfelelő? Hidd el, hogy már a kapcsolatod elején tudat alatt tudod, hogyan fog alakulni a kapcsolatod. Ha már a kapcsolat elején vannak olyan problémák/akadályok, amelyekről tudod, hogy nem tudsz és nem is akarsz leküzdeni, ne kövesd el azt a hibát, hogy megpróbálod megnézni, hogy idővel jobb lesz-e vagy sem. Az emberek nem változnak! Ha már régóta élsz kapcsolatban, és úgy érzed, hogy ez nem jó, akkor nincs értelme sztereotípiából egy ilyen kapcsolatban maradni. Ha boldog akarsz lenni, utána kell menned, nem pedig ellenállni. Cikkünk bevezetője pedig ismét ehhez kapcsolódik, vagyis a megfelelő / a megfelelő kereséséhez.

Hogyan ne viselkedj soha egy kapcsolatban?

Ha egy kapcsolatban élsz kapcsolat, amely valahogy elégedett, próbáljon meg dolgozni rajta, hogy ez így is maradjon. Ne próbálja a partnerét a saját képére formálni. Ne próbálja otthon tartani és elidegeníteni a külvilágtól. Az a tény, hogy elmegy a barátaival sörözni/borozni vagy focizni, biztosan nem veszélyezteti szerelmét. Ha szeret téged, vissza fog térni hozzád, ne aggódj. Ne is próbálj szülőként viselkedni a pároddal szemben. Ne próbálja megmondani neki, mit tegyen és mit ne tegyen, hogyan viselkedjen. Mindannyiunknak megvan a saját feje, és mindannyiunknak szüksége van egy bizonyos térre ahhoz, hogy megvalósíthassa önmagunkat. Próbálj meg nem foglalkozni haszontalan dolgokkal a kapcsolatban. Próbáld meg a minimumra szorítani az érveket. Ha már van vita, ne légy vulgáris vagy agresszív. Nyugodtan és felesleges érzelmek nélkül oldja meg a problémát. Minden vita alapja az kell legyen, hogy valamiféle kompromisszumra juss, ami mindkettőtök számára megfelelő. Soha ne próbálja meg sértegetni a partnerét, ne állítsa le más emberek előtt, és ne gúnyolja ki a tulajdonságai vagy hibái miatt. Ugyanígy a túlzott féltékenység és hisztéria sem állja meg a helyét egy boldog kapcsolatban. Ha tiszteletben tartja a fent említetteket, látni fogja, hogy a kapcsolata nagyon jól fog működni.

És most arról, ami soha nem hiányozhat egy kapcsolatból!

Próbáld éreztetni a szerelmedet. fontosságát. Ha tudjátok, hogy egy férfi a családotok eltartója, legyetek hálásak neki ezért, hölgyeim. Ellenkezőleg, ha egy nő az egyetlen személy, aki gondoskodik a családi kandalló melegéről, biztosítja a családnak mindazt a kényelmet és kényelmet, ami neki van, akkor neki is hallania kell időnként valamilyen elismerést. Köszönöm magadnak, hízelegj magadnak, szeresd magad. Kényeztesse magát a kettesben eltöltött pillanatokkal. A környező világ, munka, gondok nélkül. Ha már vannak gyermekeid, akkor gondoskodj magadról is partnerként. Mutasd meg a szerelmedet. És nem csak az ölelkezés, az érintés vagy a szex. Tudassa partnerével, mennyire törődik velük. Felbecsülhetetlen az az érzés, hogy tudod, hogy van melletted egy személy, akire mindig számíthatsz.
Ha csak egy kicsit is ragaszkodsz ehhez a boldog kapcsolat receptjéhez, hamarosan látni fogod!


Hasonló cikkek

Szeretik egymást, megértitek egymást, de valamiért folyton veszekedtek? Vagy maximum négy évet kibír egy kapcsolatban? Talán az egyik tényező a felelős ezért, amivel nagyanyáink egyáltalán nem foglalkoztak! Szerencsére tudjuk, hogy melyek ezek a problémák, és hogyan lehet kikerülni őket. Olvass tovább!

Minden jól működő kapcsolat alapja nem csak az, hogy szeretitek egymást, mint partnereket, hanem az, hogy mindannyian saját magatokat (önmagatokat) kedveljétek. Ha kedveled magad és van elég önbizalmad, sokkal jobban fog működni a kapcsolatod, mintha alábecsülnéd magad. Miért van ez így? Hogy állsz az önbizalmaddal?

Mivel az elvált párok száma folyamatosan növekszik, nem szokatlan, hogy beleszeret valakibe, akinek korábbi kapcsolatából (házasságából) van egy vagy több gyermeke. Hogyan lehet közelebb kerülni "idegen" gyerekekhez? Könnyű, vagy a párod gyerekei pokollá tehetik az életedet?

Szeretnél megöregedni ezzel a férfival az oldalán? De nem félsz elsőként felhozni a témát: közös lakás, esküvő és gyerekek? Röviden: normális családi élet? Összeírtunk neked 5 jelet, amelyek alapján megállapíthatod, hogy a férfid le akar telepedni.

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy az élet egy kutya, hogy szerencsétlen vagy, hogy mindent elrontasz, amihez hozzáérsz? Ha igen, próbálj meg változtatni az élethez való negatív hozzáállásodon, és tanulj meg pozitívan gondolkodni. Az optimizmust sugárzó embereknek sokkal könnyebb az életük, mint azoknak, akik egész életen át tartó rossz hangulatban szenvednek.

Mindegyikünk szeretné, ha szerelme örökké tartana. Sajnos szomorú tény, hogy a házasságok több mint fele nem tartós. Te is köztük vagy? Sokat írtak már a különválásról és a válásról, és ezek leküzdéséről. De mi a helyzet a dolgok gyakorlati oldalával?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.