Szabadulj meg a bizonytalanságoktól a kapcsolatban

Te is ismered azt az érzést, amikor nem vagy biztos benne, hogy a kapcsolatod tartós lesz? Féltékeny vagy a szerelmedre? Nem hiszel magadnak? Aggódsz a kapcsolat vége miatt? Összehasonlítod mindazokkal, akik csak pislognak a szerelmed körül? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, akkor itt az ideje, hogy megszabadulj a kapcsolati bizonytalanságoktól.

Tiszteld magad, higgy magadban, szeresd önmagad

A probléma egyszer s mindenkorra megoldása , kezdj el hinni és értékelni magad/önmagad. Ez a szabály mindkét nemre vonatkozik. Soha ne hasonlítsd magad senkihez. Légy önmagad. Bízz magadban. Mondd el magadnak, hogy elég jó vagy a szerelmedhez. Különben miért lenne veled a párod? Mert rosszabb vagy másoknál? Határozottan nem. Veled vannak, mert szeretnek és értékelnek olyannak, amilyen vagy. Csak azáltal, hogy megváltoztatod, ahogyan magadra nézel, esélyed van a sikerre a kapcsolatodban!

Ezzel a lényeges lépéssel megszabadulsz a felesleges stressztől, aggodalomtól és fájdalomtól. Félelmeddel nem fogsz felesleges boldogtalanságot hívni a kapcsolatodba. Nem tervezel indokolatlan féltékenységi jeleneteket, nem gyönyörködsz abban a bizonytalanságban, hogy hamarosan elveszíted szerelmedet. Végre teljesen ellentétes érzéseket fogsz élvezni. Milyen?

Élvezd a boldogság érzését

A most sugárzó pozitív energiának köszönhetően azt fogod tapasztalni, hogy az élet nagyon szép. Rá fogsz jönni, hogy te vagy valaki, és a partnered ezért szeret téged. Azáltal, hogy kiegyensúlyozott vagy, hirtelen képes leszel élvezni azt a boldogságot, amelyet egy partnerség nyújt számodra. Megbékélsz azzal a ténnyel, hogy amíg a szerelmed szeret, szép pillanatokat fogtok együtt élni, és ha véletlenül szakítás történik, hát legyen. Ez így működik a kapcsolatokban. Valami szép véget ér, és valami szép újra kezdődik. Nem kell tehát félni a magánytól. Még a magánynak is megvan a maga varázsa. Olyan dolgokat csinálhatsz vele, amik nem nagyon alkalmasak egy kapcsolatra.

Még mindig nem tudod, hogyan szabadulj meg a bizonytalanságoktól egy kapcsolatban? Egyszerű!

 1. Ne próbálj meg olvasni az emberek gondolataiban. Ha nem biztos valamiben, kérdezze meg, hogy van.

 2. Ne hozzon létre olyan forgatókönyveket, mint: Mi lenne, ha.... Nagyon gyakran tévedhet, és szükségtelenül negatív hatással van kapcsolatára.

 3. Ne légy féltékeny olyan dolgokra, amelyeket nem igazoltál. Feltételezései nem azt jelentik, hogy valóban van oka féltékenynek lenni.

 4. Ne becsülje alá magát! Bízz magadban! Szeresd magad!

 5. Ne hasonlítsd magad mindenkihez, akivel a partnered együtt lóg. Úgy szeret téged, ahogy vagy. Ha nem akartak volna veled lenni, már rég szakítottak volna veled.

 6. Hagyd abba a tökéletes kapcsolat keresését. Nincs ilyen kapcsolat!

 7. Tanulj meg együtt élni azzal, ami van. Légy hálás a szerelmedért.

 8. Minden kapcsolat állandó munkát igényel. Tehát tedd meg.

 9. Ne menekülj a problémák elől. Oldja meg a kapcsolati problémákat.

 10. Ne hasonlítsa össze múltbeli kapcsolatait jelenlegi kapcsolataival. Minden kapcsolat teljesen más, és nem tudod összehasonlítani őket.

 11. Kapcsolatodban elsősorban a közösen átélt jó dolgokra koncentrálj. Emeld fel a pozitívumokat a negatívumokkal szemben.

 12. Ne csak magadat becsüld meg, hanem a szerelmedet is. Csak így lehettek együtt boldogok!


Hasonló cikkek

Éveknyi kapcsolat után általában már nem ír szerelmi szövegeket, hogy dolgozzon. Elvesztitek egymás iránti érdeklődését, és valójában nagyon boldogok vagytok, ha egyikőtök üzleti útra vagy egy hétvégére megy szüleitekhez. Miért kezded így hanyagolni a kapcsolatodat? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

A keveredés egyszerűen azt jelenti, hogy hivatalosan egyedülálló vagy, de egyedül élsz. Hasonló az élet, mint a szinglik, azzal a különbséggel, hogy az egyedülállók nem is gondolnak a házasságra. Szereted a párodat, és meg akarsz házasodni, de félsz a hagyományos otthoni élet gondolatától? Csak egy taposott lányra vagy a munkában kimerült srácra gondolsz? Akkor próbálj meg elegyedni!

Mindannyian szeretnénk boldog pillanatokat átélni, és boldog és békés életre vágyunk. Mindenki lehet boldog. De hogyan lehet ezt elérni? Elárulunk három kulcsot, amelyek kinyitják a boldog élet kapuját.

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, ami miatt mindig ágat vágsz magad alatt.

A világ tele van nagyszerű nőkkel. Szerinted ez rossz vicc? Nem! Nincs más dolgod, mint tágra nyitni a szemed és körülnézni. Lehet, hogy most egy ilyen nővel jársz, de még nem tudod, hogy tényleg nagyszerű. E sorok elolvasása után többé nem fog hiányozni egyetlen nagyszerű nő sem. Ezt garantáljuk.

Végre megtalálta a megfelelőt? Megértitek egymást, szeretitek egymást, nem tudtok egymás nélkül lenni? Csak egy apró hibája van? Túl takarékos a párod? A szerénység természetesen nem árt. Aggódsz amiatt, hogy párod fukar? Vagy csak fösvény lesz belőle? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.