Szabadulj meg a bizonytalanságoktól a kapcsolatban

Te is ismered azt az érzést, amikor nem vagy biztos benne, hogy a kapcsolatod tartós lesz? Féltékeny vagy a szerelmedre? Nem hiszel magadnak? Aggódsz a kapcsolat vége miatt? Összehasonlítod mindazokkal, akik csak pislognak a szerelmed körül? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, akkor itt az ideje, hogy megszabadulj a kapcsolati bizonytalanságoktól.

Tiszteld magad, higgy magadban, szeresd önmagad

A probléma egyszer s mindenkorra megoldása , kezdj el hinni és értékelni magad/önmagad. Ez a szabály mindkét nemre vonatkozik. Soha ne hasonlítsd magad senkihez. Légy önmagad. Bízz magadban. Mondd el magadnak, hogy elég jó vagy a szerelmedhez. Különben miért lenne veled a párod? Mert rosszabb vagy másoknál? Határozottan nem. Veled vannak, mert szeretnek és értékelnek olyannak, amilyen vagy. Csak azáltal, hogy megváltoztatod, ahogyan magadra nézel, esélyed van a sikerre a kapcsolatodban!

Ezzel a lényeges lépéssel megszabadulsz a felesleges stressztől, aggodalomtól és fájdalomtól. Félelmeddel nem fogsz felesleges boldogtalanságot hívni a kapcsolatodba. Nem tervezel indokolatlan féltékenységi jeleneteket, nem gyönyörködsz abban a bizonytalanságban, hogy hamarosan elveszíted szerelmedet. Végre teljesen ellentétes érzéseket fogsz élvezni. Milyen?

Élvezd a boldogság érzését

A most sugárzó pozitív energiának köszönhetően azt fogod tapasztalni, hogy az élet nagyon szép. Rá fogsz jönni, hogy te vagy valaki, és a partnered ezért szeret téged. Azáltal, hogy kiegyensúlyozott vagy, hirtelen képes leszel élvezni azt a boldogságot, amelyet egy partnerség nyújt számodra. Megbékélsz azzal a ténnyel, hogy amíg a szerelmed szeret, szép pillanatokat fogtok együtt élni, és ha véletlenül szakítás történik, hát legyen. Ez így működik a kapcsolatokban. Valami szép véget ér, és valami szép újra kezdődik. Nem kell tehát félni a magánytól. Még a magánynak is megvan a maga varázsa. Olyan dolgokat csinálhatsz vele, amik nem nagyon alkalmasak egy kapcsolatra.

Még mindig nem tudod, hogyan szabadulj meg a bizonytalanságoktól egy kapcsolatban? Egyszerű!

 1. Ne próbálj meg olvasni az emberek gondolataiban. Ha nem biztos valamiben, kérdezze meg, hogy van.

 2. Ne hozzon létre olyan forgatókönyveket, mint: Mi lenne, ha.... Nagyon gyakran tévedhet, és szükségtelenül negatív hatással van kapcsolatára.

 3. Ne légy féltékeny olyan dolgokra, amelyeket nem igazoltál. Feltételezései nem azt jelentik, hogy valóban van oka féltékenynek lenni.

 4. Ne becsülje alá magát! Bízz magadban! Szeresd magad!

 5. Ne hasonlítsd magad mindenkihez, akivel a partnered együtt lóg. Úgy szeret téged, ahogy vagy. Ha nem akartak volna veled lenni, már rég szakítottak volna veled.

 6. Hagyd abba a tökéletes kapcsolat keresését. Nincs ilyen kapcsolat!

 7. Tanulj meg együtt élni azzal, ami van. Légy hálás a szerelmedért.

 8. Minden kapcsolat állandó munkát igényel. Tehát tedd meg.

 9. Ne menekülj a problémák elől. Oldja meg a kapcsolati problémákat.

 10. Ne hasonlítsa össze múltbeli kapcsolatait jelenlegi kapcsolataival. Minden kapcsolat teljesen más, és nem tudod összehasonlítani őket.

 11. Kapcsolatodban elsősorban a közösen átélt jó dolgokra koncentrálj. Emeld fel a pozitívumokat a negatívumokkal szemben.

 12. Ne csak magadat becsüld meg, hanem a szerelmedet is. Csak így lehettek együtt boldogok!


Hasonló cikkek

Mit jelent valójában a párkapcsolati (házassági) háromszög? Hogyan kezeld azt a helyzetet, amelyben részese vagy? Olvass, és megtudod!

Egyébként az édesanyád vagy a barátaid elmagyarázták neked, hogy milyen pasik ők garantáltan, és mire kell vigyáznod? Sajnos (vagy inkább szerencsére) ezen információk nagy része egyáltalán nem igaz. De a probléma az, hogy a nők hisznek ezekben a mítoszokban, és soha nem esnek megkérdőjelezni ezeket a "garantált igazságokat". Milyen hazugságokat mondasz magadnak gyakran a férfiakról?

Az emberi agy egy csodálatos dolog, amely a technológiai fejlődés csúcsára vitt minket, és a legszebb műalkotásokat hozta létre. De ugyanakkor egy olyan eszköz is, amely szép hullámot tud adni szerelmi életünkkel. Minden, legalább átlagos intelligenciával rendelkező ember képes legyen alávetni magát elemzésnek vagy kritizálni, ha valamit rosszul csinálunk. DE - nem minden gondolat előnyös. Egyesek tönkretehetik a kapcsolatotokat! Melyiket dobjuk ki azonnal a fejünkből?

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Nem fogunk hazudni egymásnak, a kapcsolat a kompromisszumokról szól. Ha boldogan és boldogan akarsz együtt élni, akkor tudnod kell néha visszalépni. Nem számít, hogy "egyszer én, máskor te" típusú kompromisszumot követsz, vagy mindig a középutat keresed. De néha nagyon nehéz, és küszöbön áll a vita. Mindketten tudjátok, hogy amikor veszekedtek, nincs megoldás. Hogyan ne veszekedjünk és találjunk helyette kompromisszumot?

Minden partnerség bizonyosan átment valamilyen válságon. Egyes kapcsolatokban azonban napirenden vannak a viták, válságok, máshol viszont csak ritka a vita. Általában minden pár más-más gonddal foglalkozik. Egyes problémák azonban gyakrabban jelennek meg a kapcsolatokban, mint mások. Mit tekintenek tehát a viták leggyakoribb kiváltóinak egy kapcsolatban?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.