Szabadulj meg a bizonytalanságoktól a kapcsolatban

Te is ismered azt az érzést, amikor nem vagy biztos benne, hogy a kapcsolatod tartós lesz? Féltékeny vagy a szerelmedre? Nem hiszel magadnak? Aggódsz a kapcsolat vége miatt? Összehasonlítod mindazokkal, akik csak pislognak a szerelmed körül? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, akkor itt az ideje, hogy megszabadulj a kapcsolati bizonytalanságoktól.

Tiszteld magad, higgy magadban, szeresd önmagad

A probléma egyszer s mindenkorra megoldása , kezdj el hinni és értékelni magad/önmagad. Ez a szabály mindkét nemre vonatkozik. Soha ne hasonlítsd magad senkihez. Légy önmagad. Bízz magadban. Mondd el magadnak, hogy elég jó vagy a szerelmedhez. Különben miért lenne veled a párod? Mert rosszabb vagy másoknál? Határozottan nem. Veled vannak, mert szeretnek és értékelnek olyannak, amilyen vagy. Csak azáltal, hogy megváltoztatod, ahogyan magadra nézel, esélyed van a sikerre a kapcsolatodban!

Ezzel a lényeges lépéssel megszabadulsz a felesleges stressztől, aggodalomtól és fájdalomtól. Félelmeddel nem fogsz felesleges boldogtalanságot hívni a kapcsolatodba. Nem tervezel indokolatlan féltékenységi jeleneteket, nem gyönyörködsz abban a bizonytalanságban, hogy hamarosan elveszíted szerelmedet. Végre teljesen ellentétes érzéseket fogsz élvezni. Milyen?

Élvezd a boldogság érzését

A most sugárzó pozitív energiának köszönhetően azt fogod tapasztalni, hogy az élet nagyon szép. Rá fogsz jönni, hogy te vagy valaki, és a partnered ezért szeret téged. Azáltal, hogy kiegyensúlyozott vagy, hirtelen képes leszel élvezni azt a boldogságot, amelyet egy partnerség nyújt számodra. Megbékélsz azzal a ténnyel, hogy amíg a szerelmed szeret, szép pillanatokat fogtok együtt élni, és ha véletlenül szakítás történik, hát legyen. Ez így működik a kapcsolatokban. Valami szép véget ér, és valami szép újra kezdődik. Nem kell tehát félni a magánytól. Még a magánynak is megvan a maga varázsa. Olyan dolgokat csinálhatsz vele, amik nem nagyon alkalmasak egy kapcsolatra.

Még mindig nem tudod, hogyan szabadulj meg a bizonytalanságoktól egy kapcsolatban? Egyszerű!

 1. Ne próbálj meg olvasni az emberek gondolataiban. Ha nem biztos valamiben, kérdezze meg, hogy van.

 2. Ne hozzon létre olyan forgatókönyveket, mint: Mi lenne, ha.... Nagyon gyakran tévedhet, és szükségtelenül negatív hatással van kapcsolatára.

 3. Ne légy féltékeny olyan dolgokra, amelyeket nem igazoltál. Feltételezései nem azt jelentik, hogy valóban van oka féltékenynek lenni.

 4. Ne becsülje alá magát! Bízz magadban! Szeresd magad!

 5. Ne hasonlítsd magad mindenkihez, akivel a partnered együtt lóg. Úgy szeret téged, ahogy vagy. Ha nem akartak volna veled lenni, már rég szakítottak volna veled.

 6. Hagyd abba a tökéletes kapcsolat keresését. Nincs ilyen kapcsolat!

 7. Tanulj meg együtt élni azzal, ami van. Légy hálás a szerelmedért.

 8. Minden kapcsolat állandó munkát igényel. Tehát tedd meg.

 9. Ne menekülj a problémák elől. Oldja meg a kapcsolati problémákat.

 10. Ne hasonlítsa össze múltbeli kapcsolatait jelenlegi kapcsolataival. Minden kapcsolat teljesen más, és nem tudod összehasonlítani őket.

 11. Kapcsolatodban elsősorban a közösen átélt jó dolgokra koncentrálj. Emeld fel a pozitívumokat a negatívumokkal szemben.

 12. Ne csak magadat becsüld meg, hanem a szerelmedet is. Csak így lehettek együtt boldogok!


Hasonló cikkek

Az idők változásával az emberek életmódja, a barátokkal, családdal, de szeretteikkel szembeni viselkedése is megváltozik. Nemrég az is elterjedt volt, hogy két szerelmes ember összeházasodik, gyönyörű esküvőt rendeznek, együtt élnek és gyereket szültek. A mai idő azonban nem nagyon kedvez ennek a tendenciának. Hogyan néznek ki a párkapcsolatok jelenleg, és nagy valószínűséggel milyenek lesznek a jövőben?

A legutóbbi kapcsolata kudarccal végződött? Ne hajtsd le a fejed. Minden veszteségből ki lehet venni valami pozitívat. Még egy sikertelen kapcsolatból is lehet tanulni. Tanácsot adunk, hogyan.

Nem minden partnerség működik mindig. Ha nem értitek meg egymást, természetes, hogy szakítanak, és máshol keresik a boldogságot. De mi van akkor, ha a párod azzal fenyeget, hogy bántani fog téged vagy önmagát, ha szakítasz? Hogyan lehet megoldani a helyzetet?

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől félsz a legjobban?

Nem szabad egy nőt a koráról kérdezni, és nem szabad kritizálnia a súlyát. Ezt mindenki tudja. De még az uraknak is megvannak a maguk érzékeny helyei, amelyeket nagyon óvatosan kell megközelíteni. Bár próbálják titkolni, még a férfiakat is bánthatja egy érzéketlen szó. Miről van szó?

Egyébként az édesanyád vagy a barátaid elmagyarázták neked, hogy milyen pasik ők garantáltan, és mire kell vigyáznod? Sajnos (vagy inkább szerencsére) ezen információk nagy része egyáltalán nem igaz. De a probléma az, hogy a nők hisznek ezekben a mítoszokban, és soha nem esnek megkérdőjelezni ezeket a "garantált igazságokat". Milyen hazugságokat mondasz magadnak gyakran a férfiakról?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.