Miért féltékeny rád?

A féltékenység gyakoribb a fiatal párok körében. Inkább azzal a "klasszikus típusú féltékenységgel". A fiatalok egy kicsit erősebben élik meg érzéseiket. Ezért gyakran még a másik féltékenység is úgy néz ki, mint a filmekben. Érvek, vádaskodások, mobiltelefonos leskelődés és a régi jó kitiltás. De valójában mi okozza a féltékenységi jeleneteket?

Nem bíztok egymásban

A bizalmat még ki kell építeni egy kapcsolatban. Végül is kevesen randevúznak több éves barátság után. Legtöbbször gyakorlatilag idegenek vagytok egy kapcsolat elején. Egy kapcsolat elején az a szép, hogy megismerjük egymást. Néha sajnos a rosszabb oldal is hozzá lehet férni. És ilyenkor a kedvesednek rossz tapasztalatai vannak egy korábbi kapcsolatából, látja, hogy mindenki csal körülötte, vagy túl sok filmet látott boldogtalan kapcsolatokkal. Az ő szemében ilyenkor "gyanúsan" viselkedhetsz, még akkor is, ha egyáltalán nem így gondolod. Beszélgessetek egymással, és higgadtan magyarázzanak el mindent.

A kommunikáció hiánya

Ha már ezekről a beszélgetésekről beszélünk... Ha a partnerek keveset beszélnek, nem csoda, hogy valamelyikük kifejlődik féltékenység. Ha nem vagy túl "megbízható" típus, győződjön meg róla, hogy kedvese tudja ezt. És még így sem zárkózik el a partnerétől. Ne kezelje leskelődésként az arra vonatkozó kérdéseket, hogy hogyan járt, hol volt, és mit csinált. A másik fél egyszerűen érdeklődik irántad. Ha kitérően válaszol, és megpróbálja elterelni a beszélgetést, mit fog gondolni? Beszélgessetek együtt. Bízz magadban. Ossza meg tapasztalatait. Egy kapcsolat pontosan erről szól.

"Végül is megvédelek!"

Sajnos a kapcsolatokba is kezd beszivárogni az "az Ön biztonsága érdekében" kifejezés. . A különbség az, hogy kedvence nem tudja, milyen ellentmondásról van szó. A féltékenység származhat a másik feled természetéből is. Hajlamos mindent birtokolni, "biztonságban" tartani. Ekkor elkezd kisajátítani, megtiltja, hogy ezt vagy azt tegyél, és mérges, ha nem akarsz neki alárendelni. Ez nem igazán a féltékenységről szól. Nemcsak a többi udvarlótól akar megvédeni, hanem az egész világtól. Légy nagyon türelmes, és ne felejtsd el megnyugtatni kedvesedet, hogy csak őt szereted. Azonban tartsa kordában a megszállottságukat. Mindenkinek szüksége van a személyes térre. Te is! Ne feledje.

Hazud

Mielőtt teljesen elvetné ezt a lehetőséget, gondolja át kétszer. Tényleg soha nem hazudtál a szerelmednek? Elmentél valamelyikhez a barátaiddal, de hogy elkerüld a vitát, a késői érkezésedért egy csúnya főnököt és a rengeteg munkát okoltad? A barátnőid elvittek egy bárba, és a szinglik azonnal elkezdték pakolni a jelenlévő férfiakat? De azt állítottad a barátodnak, hogy egy barátodnál voltál kávézni. Első pillantásra könnyűnek tűnik. De vigyázz, nehogy ez szokássá váljon. Előbb-utóbb legalább az egyik hazugság felrobban, és a kedvese ekkor elkezd elképzelni dolgokat. És ha hazudunk egymásnak, általában a legrosszabb lehetőséget választják. Hidd el, te is ezt tennéd. Légy őszinte magadhoz, és ha kell, minimálisra csökkentsd a hazugságok számát.


Hasonló cikkek

A partnere ideges volt mostanában? Vagy a kedves srác a bárban bizonytalannak találja? Talán a négy legnagyobb férfifélelem egyike nyilvánul meg benne. De mivel ezt soha nem fogja beismerni, még saját magának sem, aligha tudsz rajta segíteni. Tehát nézze meg, mi tartozik a férfiak legnagyobb belső madárijesztői közé.

A partnere hűtlen volt Önhöz? Megtudtad, hogy a feleségednek szeretője van? De mi a teendő, ha még mindig szereted? Ha meg akarsz neki bocsátani, készülj fel, hogy nem lesz könnyű. A házasságtörés megbocsátásához nagy önmegtagadásra van szükség. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kezelje ezt a kellemetlen helyzetet a lehető legjobban.

A függő kapcsolat az, ahol a partnerek nem létezhetnek egymás nélkül. Szó szerint az identitásodat az egymáshoz fűződő kapcsolatodra és a másik fél viselkedésére alapozod. Ön is beleragadt egy hasonló körforgásba, ahol egyikőtök mindig több, mint a másik? Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és tudd meg.

Szeretné tudni, hogy a nők és a férfiak hogyan választják meg partnereiket? Érthető, hogy minden nemnek kicsit eltérően vannak meghatározva a prioritásai. Elmondjuk, hogyan választják ki a férfiak és a nők partnereiket.

Viszonylag gyakran szakítanak a párok, pedig folyamatosan szeretik egymást. Talán Ön is emlékszik a nyaralási szerelmeire, amelyek nem tartottak sokáig a nyár vége után. A valósággal való ütközés néha túl kemény. Miért történik ez, és mik a leggyakoribb okai egy ilyen válságnak? Olvasson tovább, hogy megtudja!

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi van ezzel?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.