Amit a férfiak "nem szeretnek" a nőkben

Az, hogy a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak, sajnos teljesen igaz mondás. Sajnos sokszor úgy tűnik. Szeretitek egymást, de néha szó szerint harcoltok, mint a lovak? Vagy éppen ellenkezőleg, senkivel sem bírod sokáig a kapcsolatot? De miért van ez így? Felsoroltunk néhány esetet, amikor a férfiak nem bírják a nők viselkedését.

Levont tanulságok

Senki sem szereti az állandó nyaggatást. Persze azt is utálod, ha állandóan rábeszél, hogy vezess, vagy mindig emlékeztet, hogy kevesebb sót adj a leveséhez. Ha attól a pillanattól kezdve figyelmezteti partnerét egy törött polcra, hogy bemegy az ajtón munka után, megkockáztatja, hogy legalább a kocsmába megy. Még rosszabbak az örökkévaló emlékeztetők, mint például: "A piszkos zokni a szennyeskosárba tartozik" vagy "Ne felejtse el kimosni a tál alját." Akarod, hogy megjavítsa a vízvezetéket? Nincs kedved hozzábújni? Mondd! Amint csak céloz, az urak elvesztek. Bár ez az egyik legerősebb női fegyver, ebben az esetben fel kell készülni arra a lehetőségre, hogy partnere nem fogja megérteni a jelzéseit. A legrosszabb az, ha csendes háztartást alakítunk ki, és a férfi kérdéseire a következő szavakkal válaszolunk: „Tudjátok, mit csinált.” De kedves hölgyeim, ő tényleg nem tudja!

Féltékenység

Az egészséges féltékenységnek megvan a helye a kapcsolatban. De nem nőhet túl a szállítási határon. Folyamatosan kérdezgetni, hogy hol volt, miért volt ott, és kivel volt ott, ez egy gyors módja annak, hogy véget vessünk egy kapcsolatnak. A csúcspont ekkor az, amikor a nő átnéz párja telefonján vagy számítógépén, "bizonyítékot" keresve. Mindenkinek szüksége van egy bizonyos mértékű magánéletre, ezt ne felejtsd el. Mit érezne, ha valaki megnézné az üzeneteit, fényképeit, és megnézné, mit csinál a mobiltelefonjával? Az extrém féltékenység az egyik fő oka annak, hogy a kapcsolatod hirtelen tönkremehet.

A szex mint fegyver

Egy olyan dolog, amit nem lehet kihagyni. Szerelem nélkül nincs kapcsolat. Lehet, hogy kegyetlen, de sajnos így van. Soha ne használja a szexet fegyverként. Nem helyes jutalomként odaadni a párodnak, vagy visszatartani büntetésből. Persze megeshet, hogy egyszerűen nincs kedve hozzá. De ha visszautasítod a szexet, amíg fel nem szedi a mosdóba a szennyest, akkor bajba kerülsz.

Az extrém soha nem jó. Szóval ne ragadj el!


Hasonló cikkek

Két különböző ember együttélése mindig bonyolult. Még ha szeretitek is egymást, az együttélés nem mindig könnyű. Főleg azért, mert a partnered időnként egyértelműen dühös, és fogalmad sincs, miért. Máskor az ékesszóló nők gyakran hallgatnak, még akkor is, ha a magyarázat hasznos lenne. Ismerjük a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a nők nem kedvelik a férfiakat.

Sokunk álma egy szeretetteljes kapcsolat, amelyben biztonságban érzi magát. Ugyanakkor kevesen tudják, hogyan lehet ilyen kapcsolatot létrehozni. Mindenekelőtt kulcsfontosságú a közted és párod közötti légkör. Ennek köszönhetően könnyedén túljuthat az élet krízisén, mint például a munkahely elvesztése vagy a felnőtt gyermekek otthonról való távozása. Mit szólsz hozzá?

Minden nap lehetőségünk van sok új dolgot megtanulni. Lehetőségünk van arra is, hogy egy sor érdekes emberrel találkozzunk. Az pedig, hogy az adott helyzetből mit veszünk ki, rajtunk múlik. Azok, akik egész életükben negatívan gondolkodnak, valószínűleg soha nem lesznek boldogok. Aki a rosszban is talál valami jót, az biztosan meg fogja tapasztalni az igazi boldogságot. Programozd be az életed egy pozitív hullámra!

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Az egyoldalú szerelem mindig fáj, és nem számít, ha a másik nem akarta, nem tudta, habozott vagy teljesen máshogy képzelte el veled a szerelmet. A szerelem viszontagságai béklyók. Hogyan lehet tehát elfelejteni a beteljesületlen érzéseket, és hogyan lehet elszakadni a boldogtalan szerelemtől?

Egyetlen kapcsolat sem ideális. Minden partnerség állandó munkát igényel. Ha kisebb válság van, próbálja meg leküzdeni. Ha a válságok megismétlődnek, gondoljátok át, hogy jó párjatok vagytok-e egymásnak. Hogyan ne oldjunk meg soha egy partnerválságot? És milyen helyzetekkel egyáltalán nem szabad foglalkozni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.