Amit a férfiak "nem szeretnek" a nőkben

Az, hogy a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak, sajnos teljesen igaz mondás. Sajnos sokszor úgy tűnik. Szeretitek egymást, de néha szó szerint harcoltok, mint a lovak? Vagy éppen ellenkezőleg, senkivel sem bírod sokáig a kapcsolatot? De miért van ez így? Felsoroltunk néhány esetet, amikor a férfiak nem bírják a nők viselkedését.

Levont tanulságok

Senki sem szereti az állandó nyaggatást. Persze azt is utálod, ha állandóan rábeszél, hogy vezess, vagy mindig emlékeztet, hogy kevesebb sót adj a leveséhez. Ha attól a pillanattól kezdve figyelmezteti partnerét egy törött polcra, hogy bemegy az ajtón munka után, megkockáztatja, hogy legalább a kocsmába megy. Még rosszabbak az örökkévaló emlékeztetők, mint például: "A piszkos zokni a szennyeskosárba tartozik" vagy "Ne felejtse el kimosni a tál alját." Akarod, hogy megjavítsa a vízvezetéket? Nincs kedved hozzábújni? Mondd! Amint csak céloz, az urak elvesztek. Bár ez az egyik legerősebb női fegyver, ebben az esetben fel kell készülni arra a lehetőségre, hogy partnere nem fogja megérteni a jelzéseit. A legrosszabb az, ha csendes háztartást alakítunk ki, és a férfi kérdéseire a következő szavakkal válaszolunk: „Tudjátok, mit csinált.” De kedves hölgyeim, ő tényleg nem tudja!

Féltékenység

Az egészséges féltékenységnek megvan a helye a kapcsolatban. De nem nőhet túl a szállítási határon. Folyamatosan kérdezgetni, hogy hol volt, miért volt ott, és kivel volt ott, ez egy gyors módja annak, hogy véget vessünk egy kapcsolatnak. A csúcspont ekkor az, amikor a nő átnéz párja telefonján vagy számítógépén, "bizonyítékot" keresve. Mindenkinek szüksége van egy bizonyos mértékű magánéletre, ezt ne felejtsd el. Mit érezne, ha valaki megnézné az üzeneteit, fényképeit, és megnézné, mit csinál a mobiltelefonjával? Az extrém féltékenység az egyik fő oka annak, hogy a kapcsolatod hirtelen tönkremehet.

A szex mint fegyver

Egy olyan dolog, amit nem lehet kihagyni. Szerelem nélkül nincs kapcsolat. Lehet, hogy kegyetlen, de sajnos így van. Soha ne használja a szexet fegyverként. Nem helyes jutalomként odaadni a párodnak, vagy visszatartani büntetésből. Persze megeshet, hogy egyszerűen nincs kedve hozzá. De ha visszautasítod a szexet, amíg fel nem szedi a mosdóba a szennyest, akkor bajba kerülsz.

Az extrém soha nem jó. Szóval ne ragadj el!


Hasonló cikkek

A harmonikus kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Minden párnak keményen kell dolgoznia rajta. De vannak párok, akik bizonyos dolgokkal tönkreteszik a kapcsolatukat anélkül, hogy észrevennének. Elmondjuk, mire kell nagyon vigyázni, nehogy tönkremenjen a kapcsolatod!

Sajnos a kapcsolatokban szakítások is szerepelnek. Bár szinte mindenki egy életre szóló szerelemről álmodik, keveseknek sikerül. Ha a dolgok köztetek nem olyanok, mint régen, és ha csak küszködik a kapcsolatban, akkor ezek a fájdalmas szavak: "Válunk" következzenek. De hogyan kell elmondani és minimalizálni a fájdalmas következményeket? Tanácsot adunk!

Remélem, mindenki egy egyszerű és egyszerű útmutatót keres a megfelelő megőrzéséhez. Sajnos semmi sem működik örökké. Mindenkinek más a toleranciája. És amit az ember húsz évig kibír anélkül, hogy eszébe jutna ingerültség, a harmadik ismétlés után a másik nem veszi fel a levegőt. Miben teszed tehát leggyakrabban próbára partnered türelmét?

Amikor elkezdtél randevúzni, minden alkalommal, amikor találkoztál, meg akartad szerezni a másik örömét valamivel. Egy csokor vagy egy palack kedvenc borodból, amit együtt ittál, minden randevúd része volt. De idővel ezek a kis figyelmek elhalványulnak, és üres teret hagynak benned. Tehát milyen gesztusokat érdemes újra elfogadnod, hogy helyreállítsd boldog párkapcsolatodat?

Válasz: nem volt! Sokan hajlamosak mindig visszanézni, és azon töprengeni, hogy jobb lett volna-e a helyzet, ha... Mi van, ha nem váltam el? Mi van, ha nem megyek szülési szabadságra? …. Minél idősebbek vagyunk, annál gyakrabban kérdőjelezzük meg saját döntéseinket. Miért van ez így, és hogyan lehet megszabadulni ettől a gonosztól?

Számtalan tipp és tanács található a boldog párkapcsolathoz. De melyik a megfelelő? Azok, amelyekről bölcs könyvekben vagy az interneten olvasol? Vagy esetleg tanácsot a legjobb barátaitól és haverjaitól? Mi a helyzet a pszichológusok és más kapcsolati szakértők tanácsaival? Hogyan válasszuk ki a legjobbakat a rengeteg tanács és tipp közül? Megcsináltuk neked!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.