Amit a férfiak "nem szeretnek" a nőkben

Az, hogy a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak, sajnos teljesen igaz mondás. Sajnos sokszor úgy tűnik. Szeretitek egymást, de néha szó szerint harcoltok, mint a lovak? Vagy éppen ellenkezőleg, senkivel sem bírod sokáig a kapcsolatot? De miért van ez így? Felsoroltunk néhány esetet, amikor a férfiak nem bírják a nők viselkedését.

Levont tanulságok

Senki sem szereti az állandó nyaggatást. Persze azt is utálod, ha állandóan rábeszél, hogy vezess, vagy mindig emlékeztet, hogy kevesebb sót adj a leveséhez. Ha attól a pillanattól kezdve figyelmezteti partnerét egy törött polcra, hogy bemegy az ajtón munka után, megkockáztatja, hogy legalább a kocsmába megy. Még rosszabbak az örökkévaló emlékeztetők, mint például: "A piszkos zokni a szennyeskosárba tartozik" vagy "Ne felejtse el kimosni a tál alját." Akarod, hogy megjavítsa a vízvezetéket? Nincs kedved hozzábújni? Mondd! Amint csak céloz, az urak elvesztek. Bár ez az egyik legerősebb női fegyver, ebben az esetben fel kell készülni arra a lehetőségre, hogy partnere nem fogja megérteni a jelzéseit. A legrosszabb az, ha csendes háztartást alakítunk ki, és a férfi kérdéseire a következő szavakkal válaszolunk: „Tudjátok, mit csinált.” De kedves hölgyeim, ő tényleg nem tudja!

Féltékenység

Az egészséges féltékenységnek megvan a helye a kapcsolatban. De nem nőhet túl a szállítási határon. Folyamatosan kérdezgetni, hogy hol volt, miért volt ott, és kivel volt ott, ez egy gyors módja annak, hogy véget vessünk egy kapcsolatnak. A csúcspont ekkor az, amikor a nő átnéz párja telefonján vagy számítógépén, "bizonyítékot" keresve. Mindenkinek szüksége van egy bizonyos mértékű magánéletre, ezt ne felejtsd el. Mit érezne, ha valaki megnézné az üzeneteit, fényképeit, és megnézné, mit csinál a mobiltelefonjával? Az extrém féltékenység az egyik fő oka annak, hogy a kapcsolatod hirtelen tönkremehet.

A szex mint fegyver

Egy olyan dolog, amit nem lehet kihagyni. Szerelem nélkül nincs kapcsolat. Lehet, hogy kegyetlen, de sajnos így van. Soha ne használja a szexet fegyverként. Nem helyes jutalomként odaadni a párodnak, vagy visszatartani büntetésből. Persze megeshet, hogy egyszerűen nincs kedve hozzá. De ha visszautasítod a szexet, amíg fel nem szedi a mosdóba a szennyest, akkor bajba kerülsz.

Az extrém soha nem jó. Szóval ne ragadj el!


Hasonló cikkek

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem éled meg a reggelt.

Nem várta már, hogy hazajöjjön a párjához? Ehelyett csak arra gondolt, hogy még mindig gyorsan ki kell vasalnia az ingeket, vagy fel kell akasztania a polcokat. Attól féltél, hogy nem lesz újra fülledt a ház, és nem leszel megint hibás? Ha már megvan az eszed, akkor már rég kiszálltál egy ilyen kapcsolatból. De a szakításod ezzel nem ér véget. Még sok munka vár rád. Újra meg kell tanulnod értékelni magad!

A féltékenység az emberek szakításának gyakori oka. A mobiltelefon ellenőrzése, a profilok figyelése a közösségi oldalakon vagy a féltékenységi jelenetek azonban nem puszta féltékenység megnyilvánulása. Más dolgokat is jelenthetnek, például a partnertől való káros függőséget. Mikor van a legnagyobb veszélyben?

Ti egy álompárnak tűntetek, de az utóbbi időben elkezdtek recsegni köztetek a dolgok? Vagy éppen ellenkezőleg, állandóan "olasz háztartása" van, de azzal, hogy minden vita után kibékül? Talán néhányszor gondolkoztál már azon, hogy nem lenne-e jobb szakítani. De honnan tudod, hogy melyik kapcsolatért érdemes még küzdeni, és melyikért nem?

A kapcsolat egyik válságos pillanata a gyermek születése. Az ok általában az, hogy a nők csak a gyerekükre koncentrálnak, és hirtelen nem fordítanak annyi figyelmet partnerükre, mint korábban. A gyakori viták mellett az is előfordul, hogy egy nő önbizalma igencsak megviseli az anyaságot. Mit lehet tehát tenni annak érdekében, hogy a kapcsolat békés legyen, és a nők újra megbízzanak egymásban?

Talán hallottad már korábban: „Túl okos vagy a saját érdekedben. Egyetlen férfi sem bírja el Stakovát." Ez így tűnhet azokkal az éretlen férfiakkal, igaz. De ne becsülje alá őket. Az okos nők gyakran követik el saját hibáikat egy kapcsolatban. Melyek azok?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.