Miért szakadnak meg a hosszú távú kapcsolatok?

A hosszú távú kapcsolat fenntartása melós. A pár minden igyekezete ellenére a kapcsolat megromolhat. Elmondjuk a leggyakoribb okokat, amiért ez így van.

A szex vége

Hosszú távú kapcsolatban gyakori, hogy csökken a szex iránti vágy. A szenvedély lassan elhalványul, a szex rutinná vagy akár unalmassá válik. Egy pár csak néha érintkezik. Idővel gyakorisága csökken. A partnerek fizikailag eltávolodnak egymástól. Más dolgok is kapcsolódnak hozzá. Az ölelések, csókok és ölelések hirtelen gyorsan eltűnnek. A kapcsolat annyira kihűl, hogy a két egyén közötti szerelem fokozatosan elhalványul. A szakítás elkerülhetetlen.

Hűtlenség

A hűtlenség gyakori oka egy hosszú távú kapcsolat felbomlásának. Az egyénnek mindig van oka a csalásra. Elidegenedés, rossz szex vagy egyéb megoldatlan problémák. Megcsalt hűtlenség általában nem lélegzik. A bizalom megtört, és sokan nem tudják visszaállítani. Ebben az esetben gyakran a szakítás a legjobb megoldás.

Áttérés más irányultságra

Egy bizonyos életszakaszban az ember ráébredhet, hogy ugyanahhoz vonzódik. szex. Eltart egy ideig, amíg egy férfi elismeri, hogy valóban homoszexuális. Közben hosszú távú kapcsolata kezd összeomlani. Ezek után nincs értelme tovább fenntartani, csak a másik iránti szánalomból. Itt is a legjobb megoldás a vége.

Elmenő gyerekek

A házastársak gyerekei kirepülnek a fészekből, és hirtelen minden üres. A párnak végre több ideje van egymásra. Sajnos rájönnek, hogy már nincs bennük semmi közös. A kölcsönös szerelem már régen eltűnt. Az egyetlen dolog, ami összetartotta őket, az a gyerekeik. Mi van ezzel? Ideje új életet kezdeni valaki mással. A felnőtt gyerekek biztosan megértik.

Eszkalálódó viták

Néhány pár idővel allergiássá válik egymásra. Olyan dolgok zavarják őket magukon, amelyeket korábban nem vettek észre. Mindenért egymást hibáztatják. Néha szándékosan vitákat okoznak, hogy felhozzák régi sérelmeket. Az összes szomszéd hallja, hogy a házaspár hangosan kiabál egymással. Abban a pillanatban a pár nem törődik vele, mert minden negatív érzelmüket ki akarják űzni egymáson. Természetesen a végtelen viták a kapcsolat tönkremeneteléhez vezetnek.


Hasonló cikkek

Ez a pszichológiai elmélet sok mindent megmagyarázhat arról, hogyan alakítunk ki és kezelünk kapcsolatokat. Miért vonzódunk bizonyos emberekhez, miért sikerül vagy nem sikerül a kapcsolataink, és miért jelennek meg újra és újra hasonló problémaminták a kapcsolatainkban.

A partnerek szakítása gyakran nagyon fájdalmas. Egy szeretett személy elvesztése kétségbeesett tettekre késztet egyeseket. De ez csak ront a helyzeten. Milyen műveletek ezek?

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. Évszázadok során azonban kikristályosodtak a tanácsaink, amelyek ilyen vagy olyan formában mindig működnek. Nézz meg 7 garantált tippet a boldog kapcsolat megőrzéséhez.

Ha a férfiak nem elégedettek egy kapcsolatban, akkor szakítanak. Soha nem csinálják ok nélkül. Néha egyetlen ok is elég. De általában több van belőlük egyszerre. Érdekel, melyek a szakítás leggyakoribb okai?

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit utálnak a férfiak a nőkben.

Találtál olyan fiút, aki láthatóan fiatalabb nálad? Remekül érezheti magát egy kapcsolat elején egy "nyuszival", mert az fel fog tölteni. Másrészt azonban egy lényegesen fiatalabb partnerrel való kapcsolat nem biztos, hogy ideális. Mutatunk néhány dolgot, amire lelkileg fel kell készülnöd.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.