Miért szakadnak meg a hosszú távú kapcsolatok?

A hosszú távú kapcsolat fenntartása melós. A pár minden igyekezete ellenére a kapcsolat megromolhat. Elmondjuk a leggyakoribb okokat, amiért ez így van.

A szex vége

Hosszú távú kapcsolatban gyakori, hogy csökken a szex iránti vágy. A szenvedély lassan elhalványul, a szex rutinná vagy akár unalmassá válik. Egy pár csak néha érintkezik. Idővel gyakorisága csökken. A partnerek fizikailag eltávolodnak egymástól. Más dolgok is kapcsolódnak hozzá. Az ölelések, csókok és ölelések hirtelen gyorsan eltűnnek. A kapcsolat annyira kihűl, hogy a két egyén közötti szerelem fokozatosan elhalványul. A szakítás elkerülhetetlen.

Hűtlenség

A hűtlenség gyakori oka egy hosszú távú kapcsolat felbomlásának. Az egyénnek mindig van oka a csalásra. Elidegenedés, rossz szex vagy egyéb megoldatlan problémák. Megcsalt hűtlenség általában nem lélegzik. A bizalom megtört, és sokan nem tudják visszaállítani. Ebben az esetben gyakran a szakítás a legjobb megoldás.

Áttérés más irányultságra

Egy bizonyos életszakaszban az ember ráébredhet, hogy ugyanahhoz vonzódik. szex. Eltart egy ideig, amíg egy férfi elismeri, hogy valóban homoszexuális. Közben hosszú távú kapcsolata kezd összeomlani. Ezek után nincs értelme tovább fenntartani, csak a másik iránti szánalomból. Itt is a legjobb megoldás a vége.

Elmenő gyerekek

A házastársak gyerekei kirepülnek a fészekből, és hirtelen minden üres. A párnak végre több ideje van egymásra. Sajnos rájönnek, hogy már nincs bennük semmi közös. A kölcsönös szerelem már régen eltűnt. Az egyetlen dolog, ami összetartotta őket, az a gyerekeik. Mi van ezzel? Ideje új életet kezdeni valaki mással. A felnőtt gyerekek biztosan megértik.

Eszkalálódó viták

Néhány pár idővel allergiássá válik egymásra. Olyan dolgok zavarják őket magukon, amelyeket korábban nem vettek észre. Mindenért egymást hibáztatják. Néha szándékosan vitákat okoznak, hogy felhozzák régi sérelmeket. Az összes szomszéd hallja, hogy a házaspár hangosan kiabál egymással. Abban a pillanatban a pár nem törődik vele, mert minden negatív érzelmüket ki akarják űzni egymáson. Természetesen a végtelen viták a kapcsolat tönkremeneteléhez vezetnek.


Hasonló cikkek

Ketyeg a biológiai órája, de éppen akkor, amikor a karrierje virágzik? Nem tudja, hogy családot vagy munkát válasszon? Egyáltalán nem könnyű a két lehetőség közül választani. Adunk néhány tanácsot, amelyek segíthetnek a döntésben.

Néha meglehetősen nehéz kitalálni, hogy ti ketten valóban egy pár vagytok-e. Tartani fog? Nem csak átmeneti varázslat? Abbahagyhatod az aggódást. Olvasd el a következő jeleket, és derítsd ki, hogy PÁR vagy-e. Nem kell minden pontot teljesítenie. De ha legalább háromban találod magad, a szerelmed nagy valószínűséggel kitart.

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Úgy tűnik Önnek, hogy partnere az utóbbi időben meglehetősen manipulatívan viselkedik? Lehet, hogy egy érzelmi manipulátorral élsz együtt, csak még nem tudod. Viselkedésében több jelről is felismerhető. Olvasson róluk.

Bár a világon mindennél jobban szereti partnerét, és bármit megtenne érte, kapcsolatában mindig meg kell őriznie büszkeségét és jelentős mértékű függetlenségét. Mit tegyél vagy mit ne tegyél, hogy ne áldozz túl sokat a szerelmedért?

Egy szakításnak, különösen egy váratlannak vagy sok évnyi együttélés után, ugyanolyan ereje van, mint egy tanknak. És szó szerint. A test mindig ugyanúgy mutatja a fájdalmat. Nem számít, hogy lelki vagy testi fájdalomról van szó. Mindig érezni fogod. Egy szakítás még a legerősebb egyéniséget is megtörheti. Hogyan lehet kilábalni belőle?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.