A közös tevékenységek megerősítik partnerségét

Úgy érzi, hogy a párkapcsolata a mélypontra megy? Heves vitákat folytat a romantika helyett? Kétségbeesetten vágyik a jobb változásra? Fogadja el az alábbiakban említett öt tevékenységet, hogy megerősítse partnerségét.

Öt tevékenység a kapcsolat megerősítésére


1. Kommunikáció

A legfontosabb, hogy kommunikálni tudj a partnereddel. Beszélgessetek egymással a jövőtökről, a mindennapi dolgairól, vagy közös vagy magánérdekeitekről. Amikor lehűl a kapcsolatod, tegyél egy dolgot. Egyezzen meg abban, hogy mindketten elmondják véleményüket a kérdésben. Egyikőtök beszélni fog. A másik lemond a másik véleményével szembeni kifogásairól. Elhallgat és hallgat. Fontos, hogy aki hallgat, az átérezze párja helyzetét. Ezután az lesz a beszélő, aki hallgatott, a másik pedig figyelmesen hallgat. Csak ezután célszerű kezelni a problémát. Tehát először hallgassa meg mindkét véleményt, és csak azután oldja meg a helyzetet.

2. Nevetés

Ha tudtok együtt nevetni, az nagyon jó jel. A nevetés könnyen enyhítheti a köztetek lévő komoly problémákat. Az a művészet, hogy gúnyolódj magadon vagy partnereden, kiváló dolog. Ha a nevetés még nem volt a kapcsolatod része, változtass ezen. Kezdjetek viccelni egymással. Meglátod, hogy a közös életed ismét egy kicsit vidámabb lesz.


3. Közös érdeklődési körök

A legtöbb párnak van valamilyen tevékenysége, amely összehozza őket. Legyen szó sportolásról, filmnézésről, könyvolvasásról vagy sétáról a természetben. A közös hobbik erősítik a párkapcsolatot. Nemcsak azért, mert közösen csináljátok, hanem azért is, mert azonos a véleményetek a dologról. Pontosan ez köthet össze benneteket. Szánjon időt a közös érdeklődési körök megosztására. Azt fogod látni, hogy ha több dolgot csinálsz együtt, akkor közelebb kerülsz egymáshoz.

4. Kis dolgok

Apró dolgokra építsen kapcsolatot. Egy spontán csók vagy ölelés mosolyt csal mind az Ön, mind a partnere arcára. Emellett egy kis odafigyelés egy társától biztosan mindenkinek tetszeni fog. Időnként adj valami apróságot kedvesednek. Készíts neki egy kis meglepetést. Ezt megteheti úgy, hogy napközben is gondol egymásra, amikor mindketten munkahelyen vagy iskolában vagytok. Napi kapcsolatának menete meghatározza jövőjét. Tehát legyen fontos, ahogyan bánsz magaddal.

5. Szex

A szex a legjobb módja a viták rendezésének egy kapcsolatban. Ha jó minőségű volt, teljesen lesöpörheti az asztalról az előző vitát. Úgy tűnik Önnek, hogy még nem történt véleménycsere. A jó szex könnyen megerősítheti problémás kapcsolatát. De ne használja a szexet pusztán megnyugvásként. Szeretkezz, amikor és ahol csak lehetséges. Az érintés, simogatás, ölelés, szeretkezés a lelki egyensúlyod és testi egészséged megőrzéséért dolgozik. Minél többet fektet be a szerelmébe, annál jobb lesz a kapcsolata a partnerével.Hasonló cikkek

Minden partnerség bizonyosan átment valamilyen válságon. Egyes kapcsolatokban azonban napirenden vannak a viták, válságok, máshol viszont csak ritka a vita. Általában minden pár más-más gonddal foglalkozik. Egyes problémák azonban gyakrabban jelennek meg a kapcsolatokban, mint mások. Mit tekintenek tehát a viták leggyakoribb kiváltóinak egy kapcsolatban?

A nők gyakran ingerlékenyek, állandóan változtatják a hangulatot és mindent túlreagálnak? A hisztéria már régen kikerült az orvosi könyvekből, mint betegség. Ennek ellenére sok nőt hisztérikusnak bélyegeznek. De mi történik, ha egy "hisztériás roham" hatalmába kerít egy srácot?

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, mit ne tegyél soha életed szerelméért!

Álmaid lányát üldözted, mindent megteszel, hogy elnyerd a szívét, és még mindig a nem kívánt baráti zónában ragadtál? Mit jelent ez számodra? Miért van ez így? ezúttal mit csináltál rosszul? Tekintsük ezt a témát részletesebben.

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

Sajnos a viták éppúgy hozzátartoznak egy kapcsolathoz, mint a szerelem. A probléma akkor jelentkezik, amikor olyan válsággá nőnek ki, amelyet csak nehezen lehet leküzdeni. A következő 5 kérdés segít megtudni, hogyan áll a kapcsolata. Ha háromnál többször válaszol „Nem”, akkor ideje aktívan keresni a megoldást.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.