Élesítse újra a partnerkapcsolatát

Egy ideje együtt vagytok, és hiányzik az első néhány hét izgalma és bizonytalansága? Sajnos a szerelem maximum 2 évig tart, utána a szenvedélyes érzések állandó és kevésbé intenzívekké válnak. Ezt már mindannyian tudjuk, és tapasztalatból tudjuk. De mit tegyünk, ha a kapcsolat az ellenkező irányba megy, pedig még mindig szeretitek egymást? Próbálja ki a következő módszereket. Talán még mindig sikerül feléleszteni egy haldokló kapcsolatot!

Mit hoztok egymásnak?

Az embernek elképesztő képessége van, hogy mindent megszokjon. Ezért nem esünk össze még háborús vagy „hétköznapi” betegség idején sem. Sajnos jó dolgokra is bevált. Idővel pontosan ugyanúgy megszokod a partneredet és az ő jelenlétét. Nézz új szemmel a párodra. Vedd észre újra, mi van egymásban. Nyugodtan tervezzen hosszabb nyaralást külön, és próbálja elképzelni az életét a másik nélkül. Általános szabály, hogy elkezditek hihetetlenül várni egymást. És még azok a pillangók is megjelenhetnek a gyomorban.

Szüntesd meg a hatalmi harcot

Minél magasabban állsz a társadalmi ranglétrán, annál jobban biztonságban vagy. Ez a történelem előtti idők óta igaz. De meglepő, hogy a hatalomért folytatott küzdelem gyakran még a párkapcsolaton belül is zajlik. Ugyanakkor ez az egyetlen emberi kapcsolat, amely tökéletes együttműködésben működik a legjobban. Ne próbáljátok megmutatni egymásnak, hogy jobbak vagytok. Dolgozz csapatban.

Érintés

A simogatás, a kézfogás vagy a csók a kapcsolat fizikai megnyilvánulása. Ez nem fikció, hanem tudományosan bizonyított. Az emberi lénynek érintésre van szüksége. Fizikailag reagál rájuk. Az érintések javítják egészségét és mentális állapotát. A csókokat és más érintéseket, amelyeket a valakivel való kapcsolathoz társítunk, az agy úgy alakítja és értékeli, hogy azt mondják, hogy Ön és a kérdéses személy összetartoznak. A szerelmet létrehozó testi reakciók nem tartanak sokáig.

Beszélj, hallgass, vitatkozz

A férfiak fizikai, a nők gyakrabban érzelmi dolgokkal foglalkoznak. De akárhogy is legyen, beszélj róla. A barátokkal, ismerősökkel való kapcsolatokban felmerülő problémák megoldása nem vezet semmire. Csak mérges leszel, hogy a probléma továbbra is fennáll, pedig már annyiszor megoldottad. A forráshoz kell menni. A párodnak. Jó helyen leszel vele!


Hasonló cikkek

Sajnos a szerelem nem úgy működik, mint a filmben. Csak egy igazi tragédia pusztíthatja el. A valóságban azonban bármilyen apróság tönkreteheti a kapcsolatot. Ezért kell vele állandóan törődni. Ahhoz, hogy boldog és harmonikus legyen, építeni kell, és folyamatosan fejleszteni kell. Összeírtunk neked 5 dolgot, ami garantáltan tönkretesz egy partnerséget!

A legtöbb férfi nem szakít ok nélkül a partnerével. Sokuknak alapos oka van a szakításra. Elmondjuk, miért hagyják el leggyakrabban a férfiak a nőket.

Az elmúlt másfél évben sokan próbálkoztak távkapcsolatokkal. Akár ezek valamelyikében vagy, akár csak a karantén idején találkoztál, kérdezd meg magadtól, hogy a kapcsolatod kibír-e a távolságot!

Valakinek a tökéletes kapcsolat szeretetet, megfigyelést, boldogságot és családi jólétet jelent. Egy másik számára a kapcsolat tökéletessége abban rejlik, hogy a partner sokat keres. Valaki jól érzi magát egy szexszel teli kapcsolatban. Mindannyian egy kicsit másképp képzeljük el az ideális kapcsolatot. Azonban minden kapcsolatban kell lennie valami közösnek. Azt kérdezed, mit?

Egy életre szóló társat keresel? Szerinted mi legyen? Milyen tulajdonságoknak kell érvényesülniük benne? Vonzó, karakter vagy inkább anyagilag mennyire biztonságos? És mi a helyzet a nőkkel? Inkább az a nyer, amilyenek belülről, hogy intelligensek, társaságkedvelőek, vagy hogy néznek ki? Tehát általában hogyan választjuk meg partnereinket?

A viták egyszerűen az élet részét képezik, és ezért még a legtökéletesebb pár is, akit ismersz, időről időre vitába száll. Ha tudod, hogy semmi sem akadályozza meg vitádat, ne feledd, hogy nem illik vitatkozni a partnereddel, bárhol és bármikor, amikor csak eszedbe jut. Hiszen vannak helyzetek és helyek, amikor és ahol nem szabad vitatkozni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.