Élesítse újra a partnerkapcsolatát

Egy ideje együtt vagytok, és hiányzik az első néhány hét izgalma és bizonytalansága? Sajnos a szerelem maximum 2 évig tart, utána a szenvedélyes érzések állandó és kevésbé intenzívekké válnak. Ezt már mindannyian tudjuk, és tapasztalatból tudjuk. De mit tegyünk, ha a kapcsolat az ellenkező irányba megy, pedig még mindig szeretitek egymást? Próbálja ki a következő módszereket. Talán még mindig sikerül feléleszteni egy haldokló kapcsolatot!

Mit hoztok egymásnak?

Az embernek elképesztő képessége van, hogy mindent megszokjon. Ezért nem esünk össze még háborús vagy „hétköznapi” betegség idején sem. Sajnos jó dolgokra is bevált. Idővel pontosan ugyanúgy megszokod a partneredet és az ő jelenlétét. Nézz új szemmel a párodra. Vedd észre újra, mi van egymásban. Nyugodtan tervezzen hosszabb nyaralást külön, és próbálja elképzelni az életét a másik nélkül. Általános szabály, hogy elkezditek hihetetlenül várni egymást. És még azok a pillangók is megjelenhetnek a gyomorban.

Szüntesd meg a hatalmi harcot

Minél magasabban állsz a társadalmi ranglétrán, annál jobban biztonságban vagy. Ez a történelem előtti idők óta igaz. De meglepő, hogy a hatalomért folytatott küzdelem gyakran még a párkapcsolaton belül is zajlik. Ugyanakkor ez az egyetlen emberi kapcsolat, amely tökéletes együttműködésben működik a legjobban. Ne próbáljátok megmutatni egymásnak, hogy jobbak vagytok. Dolgozz csapatban.

Érintés

A simogatás, a kézfogás vagy a csók a kapcsolat fizikai megnyilvánulása. Ez nem fikció, hanem tudományosan bizonyított. Az emberi lénynek érintésre van szüksége. Fizikailag reagál rájuk. Az érintések javítják egészségét és mentális állapotát. A csókokat és más érintéseket, amelyeket a valakivel való kapcsolathoz társítunk, az agy úgy alakítja és értékeli, hogy azt mondják, hogy Ön és a kérdéses személy összetartoznak. A szerelmet létrehozó testi reakciók nem tartanak sokáig.

Beszélj, hallgass, vitatkozz

A férfiak fizikai, a nők gyakrabban érzelmi dolgokkal foglalkoznak. De akárhogy is legyen, beszélj róla. A barátokkal, ismerősökkel való kapcsolatokban felmerülő problémák megoldása nem vezet semmire. Csak mérges leszel, hogy a probléma továbbra is fennáll, pedig már annyiszor megoldottad. A forráshoz kell menni. A párodnak. Jó helyen leszel vele!


Hasonló cikkek

Akár tíz éve házas, akár csak a házasságon gondolkozik, vagy éppen egy új kapcsolat elején áll, minden bizonnyal ugyanaz a gondolata lesz. Mit tehetünk, hogy ez együtt működjön? Sajnos a boldogságra nincs recept. Valami mindenkinél másképp működik. Vezető párkapcsolati tanácsadókkal és családterapeutákkal együttműködve azonban megvizsgáltuk, mi köti össze a boldog párokat.

A hosszú távú kapcsolat fenntartása a legtöbbünk számára igencsak meló. Munkakapcsolatot csak úgy tudsz fenntartani, ha nem hiányoznak belőle a szükséges dolgok. Kíváncsi vagy, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Csodálatos kapcsolatod volt? Minden működött? De aztán jöttek a gyerekek, és nem volt időd magadra? Elhidegült, és gyakran azon kapja magát, hogy azon töpreng, hogy még mindig házas és szerelmesek vagytok, vagy csak szülők? Hogyan lehet leküzdeni a klasszikus forgatókönyvet, és maradni a növekvő családdal, különösen a partnerekkel?

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek egyértelműen szakításra utasítanak.

Minden nőnek megvannak a saját kedvencei, ha a tökéletes férfiról van szó. Az egyik a magas férfiakat részesíti előnyben, a másik a vele pontosan megegyező méretű partnert, az egyik a hosszú hajat szereti, a másik a kopasz. De mindegyik között van néhány olyan tulajdonság, amelyet minden nő keres a párjában. Vannak uraim?

Minden partnerség kezdete csodálatos. Szerelem, szerelem és még egyszer szerelem. A szerelem az egyetlen dolog, amivel a szerelmesek élnek a kapcsolat elején. De ahogy növekszik a pároddal eltöltött évek száma, a kapcsolatodban elhalványul a szerelem. Ezért, ha boldog akar lenni a partnerével, meg kell értenie, milyen szakaszokon megy keresztül a kapcsolata.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.