Hogyan lehet békésen szakítani?

A szakítás nem egyszerű dolog. Már nem egy embert térdre kényszerített. Azt tervezed, hogy elhagyod a szerelmedet, és nem tudod, hogyan tedd meg, hogy a szakításod zökkenőmentesen menjen? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Azt azonban nem tudjuk garantálni, hogy minden embernél zökkenőmentesen fog menni (még a rendkívül érzékenyeknél is).

Készítse fel párját a szakításra finom tippekkel legalább két héttel korábban

Ha valóban elhatároztad, hogy szakítani szeretnél a pároddal, kezdj el furcsán viselkedni. Csinálj más dolgokat, mint amit megszoktál. Rendszeresen otthon maradtál a szerelmeddel esténként? Most menj el a barátaiddal. Gyakran takarítottál? Ezt csak akkor tegye, ha feltétlenül szükséges. Legyél távol a barátodtól/barátnődtől. Hagyja vissza a szexet és az ölelést. Szánj időt magadra. Partnere furcsának fogja találni a viselkedését, és valószínűleg azt gondolja, hogy valami nincs rendben, és kapcsolata az utolsó szakasz felé tart. Hagyd, hogy magába szívja.

Találd meg a megfelelő pillanatot

Válassz egy olyan pillanatot a szakításra, amelyről tudod, hogy mindkettőtöknek lesz ideje. Ha a társ nagyon rossz kedve van valami miatt, kímélje meg a bajtól, és hagyja másra. Nem feltétlenül kell alaposan megtervezni. Ha valaha találkoztok, és viszonylag nyugodt vagy, mondd ki egyenesen.

Mondd el a partnerednek nyugodtan és érzelmek nélkül

Mondd el a partnerednek egy egyszerű mondatban: Szünetet akarok fel veled Ne csatolj ajánlatot, hogy barátkozz vele, az mindenkit felbosszant. Maradjon higgadt, és indokolja meg néhány őszinte döntését.

Ajánlja fel segítségét

Miután úgy döntött, hogy szakít, ajánljon segítséget partnerének. Mondd meg neki, hogy egyértelmű számodra, hogy most nem lesz könnyű dolga, és emiatt nem fogsz vele beszélni. Egyszerűen mondd el a partnerednek, hogy bármiben hajlandó vagy segíteni neki. Takarítással, munkával, költözéssel és egyéb szükséges dolgokkal. Megmutatod neki, hogy valóban jót akarsz neki. Ha visszautasítja a segítségnyújtást, fogadja el.


Hasonló cikkek

Mindannyian különbözőek vagyunk, és valami más bosszant minket. Van azonban bennünk valami közös. Mindannyian emberek vagyunk. És bizonyos dolgok mindannyiunkat idegesítenek. Bizonyos kijelentéseket vagy követeléseket egyszerűen nem tolerálnak egy kapcsolatban. Melyek azok? Mi az, amit szívesebben soha ne mondanál ki a szádon?

Mivel egyikünk sem tökéletes, a kapcsolatokban gyakoriak a nézeteltérések. De nincs benne semmi különös. Viták és ütések cseréje nélkül nincs kapcsolat. De mit tehetsz azért, hogy párod boldog legyen az életben, és hogy az életed elsősorban pozitív pillanatokkal legyen tele?

Vannak dolgok, amelyeket soha nem szabad kimondania. Bánthatják párodat, ráadásul tönkretehetik az együtt töltött időt. Elmondjuk, mit ne mondj soha a barátodnak.

A flörtölés a kommunikáció természetes része. Ez növeli az önbizalmad, megmutatja, hogy a veled szemben lévő személy vonzó, és folyamatosan a lábujjadon tart. Férfiak és nők is flörtölnek anélkül, hogy eszébe jutna elhagyni jelenlegi párjukat. De honnan tudhatod, hogy az ártatlan flörtölés mikor válik megcsalássá?

Már megint késő éjszakáig kell dolgoznia a partnerének? Édesanyjának van-e más betegsége, ezért szükséges a látogatása? Van a legjobb barátjának olyan problémája, amelyet azonnal meg kell oldani? Úgy érzed, hogy a szerelmed nem őszinte hozzád? Lehet, hogy ez csak egy hülye érzés, és nem történik semmi. Lehet, hogy megvan a megfelelő ösztönöd, de még mindig nem tudod, hogyan kezeld teljesen. Tanácsot adunk, hogyan lehet megkülönböztetni a hazug embert a becsületes embertől!

Csodálatos embert ismertél meg. Eltaláltad, személyes szinten és az ágyban is. Nos, azt hiszed. De lehet, hogy a kedvesnek nem ugyanaz a véleménye. Honnan tudod, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Kerülje el a keserű csalódást, és tegye alá kapcsolatát megfigyelésnek. Honnan tudod, hogy a közös jövő csak légvárak?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.