Hogyan lehet békésen szakítani?

A szakítás nem egyszerű dolog. Már nem egy embert térdre kényszerített. Azt tervezed, hogy elhagyod a szerelmedet, és nem tudod, hogyan tedd meg, hogy a szakításod zökkenőmentesen menjen? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Azt azonban nem tudjuk garantálni, hogy minden embernél zökkenőmentesen fog menni (még a rendkívül érzékenyeknél is).

Készítse fel párját a szakításra finom tippekkel legalább két héttel korábban

Ha valóban elhatároztad, hogy szakítani szeretnél a pároddal, kezdj el furcsán viselkedni. Csinálj más dolgokat, mint amit megszoktál. Rendszeresen otthon maradtál a szerelmeddel esténként? Most menj el a barátaiddal. Gyakran takarítottál? Ezt csak akkor tegye, ha feltétlenül szükséges. Legyél távol a barátodtól/barátnődtől. Hagyja vissza a szexet és az ölelést. Szánj időt magadra. Partnere furcsának fogja találni a viselkedését, és valószínűleg azt gondolja, hogy valami nincs rendben, és kapcsolata az utolsó szakasz felé tart. Hagyd, hogy magába szívja.

Találd meg a megfelelő pillanatot

Válassz egy olyan pillanatot a szakításra, amelyről tudod, hogy mindkettőtöknek lesz ideje. Ha a társ nagyon rossz kedve van valami miatt, kímélje meg a bajtól, és hagyja másra. Nem feltétlenül kell alaposan megtervezni. Ha valaha találkoztok, és viszonylag nyugodt vagy, mondd ki egyenesen.

Mondd el a partnerednek nyugodtan és érzelmek nélkül

Mondd el a partnerednek egy egyszerű mondatban: Szünetet akarok fel veled Ne csatolj ajánlatot, hogy barátkozz vele, az mindenkit felbosszant. Maradjon higgadt, és indokolja meg néhány őszinte döntését.

Ajánlja fel segítségét

Miután úgy döntött, hogy szakít, ajánljon segítséget partnerének. Mondd meg neki, hogy egyértelmű számodra, hogy most nem lesz könnyű dolga, és emiatt nem fogsz vele beszélni. Egyszerűen mondd el a partnerednek, hogy bármiben hajlandó vagy segíteni neki. Takarítással, munkával, költözéssel és egyéb szükséges dolgokkal. Megmutatod neki, hogy valóban jót akarsz neki. Ha visszautasítja a segítségnyújtást, fogadja el.


Hasonló cikkek

Az emberek gyakran felteszik maguknak a kérdést: Mi a szerelem? Ez az egyik olyan kérdés, amelyre nincs határozott válasz. Minden ember más-más módon fogadja és fejezi ki a szeretetet. Tehát egyáltalán fel lehet ismerni az igaz szerelmet? Honnan tudhatod, hogy tényleg szeretsz valakit?

Elmentetek együtt egy régóta várt nyaralásra, de ennek az ellenkezője igaz? Megtudtad, hogy a kedvesednek van valakije? Összedőlt a világod abban a pillanatban? És most? Hogyan lehet kikerülni egy ilyen helyzetből?

Bizonyára ismered azt az érzést, amikor korlátlanul szereted a párodat, és bármit hajlandó vagy megtenni érte. Minden szabadidejét csak vele akarja tölteni. Együtt tervezitek a jövőt. Alapvetően minden a szerelmed körül forog. Másrészt viszont azt is érzed, hogy jobban szereted a párodat, mint ő téged. Hogyan néznek ki az ilyen egyenlőtlen kapcsolatok, és mennyi esélyük van a „túlélésre”?

A kapcsolat két ember együttélése, ezért állandó kompromisszumokat kell kötni. De azt is tudnod kell, mikor kell alkalmazkodnod a partneredhez, és mikor állj határozottan a döntésed mögé.

Számtalan cikket találhat az interneten arról, hogyan lehet egy nő kedvében járni. De mi van, ha egy férfi kedvében akarsz járni? És nem csak a jó szex? A férfiak mindig értékelik, de valljuk be. A sztereotip szex előbb-utóbb még a férfiakat is untatni kezdi. Inspirálódjon hát tippjeinkből, hogyan tehet kedvese kedvében.

Évekig tartó kapcsolat után bizonyos szokások és rituálék kezdődnek, amelyeket csak ketten értenek meg egy párban. Legyen szó viccekről, amit a körülötted lévők nem érthetnek, vagy hülyeségek miatt veszekednek. De egy hosszú távú kapcsolat még mindig meglehetősen törékeny, és néhány jól irányzott lövéssel tönkreteheti. És ehhez elég néhány egyszerű szó! Amit soha nem szabad kihagyni az ember szájából, és nem váltani tettekre?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.