Mire vágynak a nők? 64 000 nő válaszolt arra a kérdésre, hogy mit keresnek párban

Külső, anyagi biztonság vagy valami egészen más? A legutóbbi tanulmány az volt, hogy a nők milyen tulajdonságokat keresnek a férfiakban.

A Göttingeni Egyetem és a Myon Condoms óvszergyártó egy nagyon érdekes tanulmány mögött áll. A kutatók megkérdezték, mit keresnek a nők partnereikben. Különböző szexuális beállítottságú nők 180 országból vettek részt a vizsgálatban.

A nők kedves férfiakra vágynak

Nem pénzről vagy drága autóról volt szó. A válaszadók 88,9%-a azt válaszolta, hogy a nők elsősorban a kedvességet keresik a férfiakban. A felmérés szerint a fejlett test vagy a jól feltöltött pénztárca nem játszik olyan nagy szerepet a nőknél. A második helyen a támogatottság 86,5%-kal, az intelligencia 72,3%-kal.

A nők számára fontos az utódok iránti érdeklődés

A felmérés szerint a nők a kapcsolat kezdetétől a jövőre gondolnak. . A hosszú távú kapcsolathoz való partnerválasztás során a szexuális beállítottságú nők 46,1%-a azt mondta, hogy figyelembe veszi, hogy potenciális partnere akar-e gyermeket, vagy sem.

Külföldön él? Nem számít

A megkérdezett nők több mint fele azt mondta, hogy az etnikai hovatartozás nem számít számukra. Csupán 9,8%-uk tartja fontosnak ugyanazt az etnikai hovatartozást és vallást egy kapcsolatban.

A legfontosabb a mosoly

A felmérés szerint a nőket nem érdekli a fejlett hasizmok és a magasság . Egy nő fizikai megjelenése közül a jóképű férfi mosolya és szeme a legvonzóbb.

Az átlagos péniszméret nyeri az átlagot

A heteroszexuális nők a szavazás során azt nyilatkozták, hogy jobban szeretik az átlagos péniszméretet átlag feletti. A testméret fontosabb volt a nagyobb szexuális tapasztalattal rendelkező nők számára.

A pénz számít Japánban, Mexikóban és az Egyesült Államokban

Japánban, Mexikóban, az Egyesült Államokban és Colombóban – ezekben az országokban, akik az anyagi biztonságot tartják szem előtt, amikor hosszú távú élettársat választanak. Éppen ellenkezőleg, Franciaországban a felmérés szerint az anyagi biztonság nem számít.

Forrás: helloclue.com


Hasonló cikkek

A szakítás minden bizonnyal fájdalmas dolog. Csalódott vagy, szomorú és talán dühös is. Egy kapcsolat, amelybe annyi időt és erőforrást fektetett, hirtelen véget ért. A vég érzése sokakat hatalmába kerít. De a szakítás elegánsan és minimális veszteséggel kezelhető. Azonban teljesen elveszíthető. Mit érdemes tehát mindenáron kerülni szakítás közben és után?

Ideális kapcsolatot teremthetsz a kompromisszum művészetével, mindkettőtök szabadságával és bizonyos dolgok elkerülésével. Lehet, hogy nehéz elhinni, de van néhány dolog egy kapcsolatban, amit jobb elkerülni. Az egyik ilyen például a tiltott kérdések. Soha ne kérdezd meg tőlük, hogy nyugodt és kényelmes kapcsolatot szeretnél-e. Hogy nem tudod, mik a kérdések? Mi igen!

Nem megy neked, de nem akarsz szakítani. Megmenthető-e egyáltalán egy rosszul működő kapcsolat? Lehet és elég könnyen. De meg kell felelnie néhány feltételnek. Sajnos nem elég, ha több erőfeszítést teszünk. Csináljuk meg.

A férfi keres, a nő pedig megteremti az otthon melegét. Amerikai tudósok friss tanulmánya szerint ez az állítás valóban beigazolódott. Ha egy nő boldog és elégedett, többet törődik veled. Ennek köszönhetően természetesen Ön is elégedettebb. Szeretne többet tudni erről a témáról? Akkor olvasson tovább.

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

Sokan úgy érzik, hogy újra és újra ugyanazt a partnert választják. Vagyis a rosszat. Gondolod, hogy bármi is legyen, mindig ugyanazzal az embertípussal fogsz végezni? Talán az a hibás, ahogy szakítottál az első partnereddel. Olvassa el, hogyan befolyásolhatja negatívan egy szakítás a jövőjét.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.