Mire vágynak a nők? 64 000 nő válaszolt arra a kérdésre, hogy mit keresnek párban

Külső, anyagi biztonság vagy valami egészen más? A legutóbbi tanulmány az volt, hogy a nők milyen tulajdonságokat keresnek a férfiakban.

A Göttingeni Egyetem és a Myon Condoms óvszergyártó egy nagyon érdekes tanulmány mögött áll. A kutatók megkérdezték, mit keresnek a nők partnereikben. Különböző szexuális beállítottságú nők 180 országból vettek részt a vizsgálatban.

A nők kedves férfiakra vágynak

Nem pénzről vagy drága autóról volt szó. A válaszadók 88,9%-a azt válaszolta, hogy a nők elsősorban a kedvességet keresik a férfiakban. A felmérés szerint a fejlett test vagy a jól feltöltött pénztárca nem játszik olyan nagy szerepet a nőknél. A második helyen a támogatottság 86,5%-kal, az intelligencia 72,3%-kal.

A nők számára fontos az utódok iránti érdeklődés

A felmérés szerint a nők a kapcsolat kezdetétől a jövőre gondolnak. . A hosszú távú kapcsolathoz való partnerválasztás során a szexuális beállítottságú nők 46,1%-a azt mondta, hogy figyelembe veszi, hogy potenciális partnere akar-e gyermeket, vagy sem.

Külföldön él? Nem számít

A megkérdezett nők több mint fele azt mondta, hogy az etnikai hovatartozás nem számít számukra. Csupán 9,8%-uk tartja fontosnak ugyanazt az etnikai hovatartozást és vallást egy kapcsolatban.

A legfontosabb a mosoly

A felmérés szerint a nőket nem érdekli a fejlett hasizmok és a magasság . Egy nő fizikai megjelenése közül a jóképű férfi mosolya és szeme a legvonzóbb.

Az átlagos péniszméret nyeri az átlagot

A heteroszexuális nők a szavazás során azt nyilatkozták, hogy jobban szeretik az átlagos péniszméretet átlag feletti. A testméret fontosabb volt a nagyobb szexuális tapasztalattal rendelkező nők számára.

A pénz számít Japánban, Mexikóban és az Egyesült Államokban

Japánban, Mexikóban, az Egyesült Államokban és Colombóban – ezekben az országokban, akik az anyagi biztonságot tartják szem előtt, amikor hosszú távú élettársat választanak. Éppen ellenkezőleg, Franciaországban a felmérés szerint az anyagi biztonság nem számít.

Forrás: helloclue.com


Hasonló cikkek

Évek óta együtt vagytok, és hirtelen azon kapta magát, hogy inkább testvérként éltek együtt, mint szeretőkként? A szenvedélyes éjszakák már régen eltűntek a kapcsolatodból, csak a gyerekeknek szánt kulturális rendezvényeken veszel részt, a napközbeni szeretkezés fogalma pedig nagy ismeretlen számodra. Hozd vissza a szenvedélyt és a vágyat a kapcsolatodba! Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Talált már új partnert, de azon tűnődik, van-e jövője a kapcsolatának? Megértünk téged! Nem könnyű felismerni. A következő tanácsok azonban segítenek ebben, ezért olvass tovább.

Új kapcsolatra vágysz, de nem találsz élettársat? Összeállítottuk számodra a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek nem tudnak megnyílni az új szerelem felé. Próbáljon meg gondolkodni azon, hogy megtalálja-e a probléma okát valahol az otthonában!

A tündérmesék tele vannak történetekkel arról, hogy a szerelem a világ legnagyobb ereje, és hogyan győz le minden veszélyt. Sajnos ezek csak mesék. Még a szerelem sem mindenható. Vannak dolgok, amiket nem fog átvinni. Melyek a leggyakoribb hiedelmek az életben, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatban legyél?

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges partnerséghez!

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Tanácsot adunk Önnek!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.