Mire vágynak a nők? 64 000 nő válaszolt arra a kérdésre, hogy mit keresnek párban

Külső, anyagi biztonság vagy valami egészen más? A legutóbbi tanulmány az volt, hogy a nők milyen tulajdonságokat keresnek a férfiakban.

A Göttingeni Egyetem és a Myon Condoms óvszergyártó egy nagyon érdekes tanulmány mögött áll. A kutatók megkérdezték, mit keresnek a nők partnereikben. Különböző szexuális beállítottságú nők 180 országból vettek részt a vizsgálatban.

A nők kedves férfiakra vágynak

Nem pénzről vagy drága autóról volt szó. A válaszadók 88,9%-a azt válaszolta, hogy a nők elsősorban a kedvességet keresik a férfiakban. A felmérés szerint a fejlett test vagy a jól feltöltött pénztárca nem játszik olyan nagy szerepet a nőknél. A második helyen a támogatottság 86,5%-kal, az intelligencia 72,3%-kal.

A nők számára fontos az utódok iránti érdeklődés

A felmérés szerint a nők a kapcsolat kezdetétől a jövőre gondolnak. . A hosszú távú kapcsolathoz való partnerválasztás során a szexuális beállítottságú nők 46,1%-a azt mondta, hogy figyelembe veszi, hogy potenciális partnere akar-e gyermeket, vagy sem.

Külföldön él? Nem számít

A megkérdezett nők több mint fele azt mondta, hogy az etnikai hovatartozás nem számít számukra. Csupán 9,8%-uk tartja fontosnak ugyanazt az etnikai hovatartozást és vallást egy kapcsolatban.

A legfontosabb a mosoly

A felmérés szerint a nőket nem érdekli a fejlett hasizmok és a magasság . Egy nő fizikai megjelenése közül a jóképű férfi mosolya és szeme a legvonzóbb.

Az átlagos péniszméret nyeri az átlagot

A heteroszexuális nők a szavazás során azt nyilatkozták, hogy jobban szeretik az átlagos péniszméretet átlag feletti. A testméret fontosabb volt a nagyobb szexuális tapasztalattal rendelkező nők számára.

A pénz számít Japánban, Mexikóban és az Egyesült Államokban

Japánban, Mexikóban, az Egyesült Államokban és Colombóban – ezekben az országokban, akik az anyagi biztonságot tartják szem előtt, amikor hosszú távú élettársat választanak. Éppen ellenkezőleg, Franciaországban a felmérés szerint az anyagi biztonság nem számít.

Forrás: helloclue.com


Hasonló cikkek

Minden kapcsolatban időnként előfordul egy viharos vita, ami után garantáltan besűrűsödik a légkör. Egy ilyen kapcsolatban határozottan mindketten kutyának érzitek magatokat. Ha nem szeretnél ebben az állapotban maradni, jó hírünk van számodra. Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle. Olvasson el néhány tippet arról, hogyan lehet újra együtt szerelmével szakítás után.

A szeretőjének megcsalását széles körben a legrosszabb dolognak tartják, amit egy kapcsolatban tehet. A bizalomvesztés és a tiszteletlenség is ehhez kapcsolódik. Bármilyen szörnyű is, a hűtlenség erősebb kapcsolathoz vezethet, és mindketten tanulhatnak belőle. Sajnos ez nem vonatkozik azokra a dolgokra, amelyeket egy pillanat alatt elolvas. Ha egyszer bekúszik a kapcsolatodba, soha nem tudod visszanyerni eredeti formáját. Szóval mit SOHA NE csinálj egy kapcsolatban?

Hűtlenség. Piszkos szónak hangzik, amit mindenki fél kimondani? Mi lenne, ha ezzel meghívnák őt a kapcsolatukba? Végül is, ha egyszer a hűtlenség belép a kapcsolatodba, a megcsalt gyakran soha nem fog megszabadulni tőle. Olyan helyzeteket azonosítottunk számodra, amelyeket szinte biztosan hűtlenség követ. Szeretné tudni, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Határtalanul szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni értük, amit a szemükben látsz? Nem számít, mit gondolsz, mindenben csak magadat és a szeretődet látod? Ez igaz? Hogyan kinek és hogyan mikor. A szerelem nem lehet börtön senki számára! A szerelemnek szabadságot kell adnia egy kapcsolatban. Ezt ne felejtsd el.

Az önzés meglehetősen gyakran megjelenik a kapcsolatokban. A probléma az, hogy nehéz beismerni. Valószínűleg nem is tud róla, de nagyon valószínű, hogy viselkedésével meglehetősen kellemetlenné teszi partnere életét. Olvass el néhány bizonyítékot, amelyek megmondják, hogy szerelmednek biztosan nem lesz könnyű élete veled.

Ideális kapcsolatot teremthetsz a kompromisszum művészetével, mindkettőtök szabadságával és bizonyos dolgok elkerülésével. Lehet, hogy nehéz elhinni, de van néhány dolog egy kapcsolatban, amit jobb elkerülni. Az egyik ilyen például a tiltott kérdések. Soha ne kérdezd meg tőlük, hogy nyugodt és kényelmes kapcsolatot szeretnél-e. Hogy nem tudod, mik a kérdések? Mi igen!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.