Mire vágynak a nők? 64 000 nő válaszolt arra a kérdésre, hogy mit keresnek párban

Külső, anyagi biztonság vagy valami egészen más? A legutóbbi tanulmány az volt, hogy a nők milyen tulajdonságokat keresnek a férfiakban.

A Göttingeni Egyetem és a Myon Condoms óvszergyártó egy nagyon érdekes tanulmány mögött áll. A kutatók megkérdezték, mit keresnek a nők partnereikben. Különböző szexuális beállítottságú nők 180 országból vettek részt a vizsgálatban.

A nők kedves férfiakra vágynak

Nem pénzről vagy drága autóról volt szó. A válaszadók 88,9%-a azt válaszolta, hogy a nők elsősorban a kedvességet keresik a férfiakban. A felmérés szerint a fejlett test vagy a jól feltöltött pénztárca nem játszik olyan nagy szerepet a nőknél. A második helyen a támogatottság 86,5%-kal, az intelligencia 72,3%-kal.

A nők számára fontos az utódok iránti érdeklődés

A felmérés szerint a nők a kapcsolat kezdetétől a jövőre gondolnak. . A hosszú távú kapcsolathoz való partnerválasztás során a szexuális beállítottságú nők 46,1%-a azt mondta, hogy figyelembe veszi, hogy potenciális partnere akar-e gyermeket, vagy sem.

Külföldön él? Nem számít

A megkérdezett nők több mint fele azt mondta, hogy az etnikai hovatartozás nem számít számukra. Csupán 9,8%-uk tartja fontosnak ugyanazt az etnikai hovatartozást és vallást egy kapcsolatban.

A legfontosabb a mosoly

A felmérés szerint a nőket nem érdekli a fejlett hasizmok és a magasság . Egy nő fizikai megjelenése közül a jóképű férfi mosolya és szeme a legvonzóbb.

Az átlagos péniszméret nyeri az átlagot

A heteroszexuális nők a szavazás során azt nyilatkozták, hogy jobban szeretik az átlagos péniszméretet átlag feletti. A testméret fontosabb volt a nagyobb szexuális tapasztalattal rendelkező nők számára.

A pénz számít Japánban, Mexikóban és az Egyesült Államokban

Japánban, Mexikóban, az Egyesült Államokban és Colombóban – ezekben az országokban, akik az anyagi biztonságot tartják szem előtt, amikor hosszú távú élettársat választanak. Éppen ellenkezőleg, Franciaországban a felmérés szerint az anyagi biztonság nem számít.

Forrás: helloclue.com


Hasonló cikkek

Annyi biztos tanács létezik a partnerkapcsolatokkal kapcsolatban, hogy kevesen tudják, hogyan javítsák ki. És ez jó dolog, mert sokan tévednek. Nem szándékosan hamisak, felülmúltak vagy egyszerűen nem kérdőjelezhetők meg. És ennek a "bölcs tanácsnak" nagy része egyenesen káros lehet.

Azt hitted, hogy a párod mindent elmond? Ha igen, akkor tévedsz. A nők beszédesek lehetnek, de vannak dolgok, amelyekről nem akarnak beszélni a férfiukkal. Mik azok?

A viták nem kerülhetők el semmilyen partnerségben. Néha vitának kell kitörnie köztetek. Ez "egészséges" és teljesen normális. Kitisztul majd a levegő köztetek, és utána lelkileg is jobban érzed majd magad. Valakit szidni egyszerűen kellemes dolognak adnak nekünk. De mit tegyünk, hogy az első vitánk ne az utolsó legyen? Mutatunk 5 dolgot, amit vita után kerülni kell!

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Van esélye a kapcsolatának? Szinte minden pár szeretné tudni a választ erre a kérdésre. Töltsd ki a következő mini kvízt, és 85%-ig biztos lehetsz abban, hogy életed szerelmével vagy-e.

Gondolsz már gyereken? Nem biztos benne, hogy a párod jó apa lesz? Tanácsot adunk, hogyan ismerje fel!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.