Ti alkotjátok a tökéletes párost?

Senki sem tökéletes, még a kapcsolataid sem. De néhány pár közel kerülhet az ideális párhoz. Hogy vagy? Mi van, ha te vagy a tökéletes pár? Érdekel, hogyan mondjam el?

Rendszeresen él szexel

Egyes partnerek, akik már régóta együtt élnek, idővel elveszítik a szex iránti vágyukat. Egyre ritkábban élnek szexuális kapcsolatot, és lassan kezdenek bensőségesen eltávolodni egymástól. Ez egy klasszikus probléma a legtöbb hosszú távú kapcsolatnál. És mi van veled? hogy vagy Rendszeresen szexelsz a partnereddel? Ha igen, akkor az intim kommunikációd folyamatosan fejlődik, és valószínűleg a kapcsolatod virágzik. Próbáljon folyamatosan új gyakorlatokat kipróbálni, hogy kapcsolata ne szexhiányban vagy ágyban való unalomban végződjön!

Élvezd magad

Tudsz jól érezni magad? Gyengéd ölelést vagy szenvedélyes puszit adsz, amikor csak lehetőséged van rá? Tudtok feküdni egymás mellett több órát és beszélgetni? Sok időt töltenek együtt, és mégis mindig kellemesnek találjátok egymás jelenlétét? Akkor tényleg szinte ideális pár vagytok. Ha mindezt rendszeresen és szeretettel teszitek, akkor tisztelhetitek egymást. Ezt nem látod azonnal valakinél.

Mindkettőtöknek hasonló a humorérzéke

Az azonos vagy hasonló humorérzékkel nem rendelkező partnerek általában nehezen viselik a kapcsolatot. Gyakran egyáltalán nem értik egymást. Nézetkülönbségek és későbbi viták is előfordulhatnak köztük. Ha egy párnak ugyanaz a humorérzéke van megajándékozva, akkor általában ugyanazon az oldalon vannak, és elégedettek egymással. Tudsz nevetni a pároddal naponta legalább egyszer? Akkor nyersz. Nyilvánvalóan jól megértitek egymást.

Tudjátok, hogyan kell kibékülni

Nem fogjuk hazudni egymásnak, hogy az alkalmi viták nem tartoznak egy kapcsolatba. Hozzátartozik! És még nagyon hasznosak is a kapcsolat szempontjából. Ha harcolsz, majd kibékülsz, a kapcsolatod csak virágzik. A véleménycsere után a negatív légkör mindig pozitívra változik. A megbékélés legjobb módja a szex. Próbáld ki, és meglátod, tetszeni fog a megbékélésnek ez a módja!

Hasonló prioritásaid vannak az életedben

Nincs hasznosabb egy kapcsolatban, mint a hasonló vagy azonos nézet világ. Mindkettőtöknek azonos a véleménye az élet fontos dolgairól? Gyerekek, karrier vagy utazás? Akkor pontosan magadnak vagy. Nálad ideálisabb párt nem találsz a világon. Élvezd!
Hasonló cikkek

Már megint késő éjszakáig kell dolgoznia a partnerének? Édesanyjának van-e más betegsége, ezért szükséges a látogatása? Van a legjobb barátjának olyan problémája, amelyet azonnal meg kell oldani? Úgy érzed, hogy a szerelmed nem őszinte hozzád? Lehet, hogy ez csak egy hülye érzés, és nem történik semmi. Lehet, hogy megvan a megfelelő ösztönöd, de még mindig nem tudod, hogyan kezeld teljesen. Tanácsot adunk, hogyan lehet megkülönböztetni a hazug embert a becsületes embertől!

Boldog lehetsz egy kapcsolatban még több évtizedes együttélés után is? Igen tudsz. Csak tudnod kell, hogyan bánj egymással a partnereddel. Mely tényezők befolyásolják leginkább a boldogságot egy kapcsolatban? Olvassa el és megtudja.

Meg vagy győződve arról, hogy a kapcsolatod valóban életre szóló? Annyi közös van bennetek, és annyi szép évet töltöttetek együtt! Jobban ismered a másik embert, mint a saját cipődet, és tudod, hogy soha nem szakítana veled. Vagy nálad nem ez a helyzet? Mutatunk 5 jelet, amit soha ne becsülj alá egy kapcsolatban.

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

Az online társkeresőnek köszönhetően az emberek nem csak szülővárosukban kereshetnek szerelmet, hanem országszerte vagy akár külföldön is. Ez az úgynevezett távolsági kapcsolatok számának folyamatos növekedéséhez vezet. Erősek az ilyen kapcsolatok, vagy szerinted nincs esélyük a sikerre? Van nekik! Ha tudsz gondoskodni egy ilyen kapcsolatról, akkor hidd el, hogy akár egy távkapcsolat is működhet.

Van esélye a kapcsolatának? Szinte minden pár szeretné tudni a választ erre a kérdésre. Töltsd ki a következő mini kvízt, és 85%-ig biztos lehetsz abban, hogy életed szerelmével vagy-e.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.