Ti alkotjátok a tökéletes párost?

Senki sem tökéletes, még a kapcsolataid sem. De néhány pár közel kerülhet az ideális párhoz. Hogy vagy? Mi van, ha te vagy a tökéletes pár? Érdekel, hogyan mondjam el?

Rendszeresen él szexel

Egyes partnerek, akik már régóta együtt élnek, idővel elveszítik a szex iránti vágyukat. Egyre ritkábban élnek szexuális kapcsolatot, és lassan kezdenek bensőségesen eltávolodni egymástól. Ez egy klasszikus probléma a legtöbb hosszú távú kapcsolatnál. És mi van veled? hogy vagy Rendszeresen szexelsz a partnereddel? Ha igen, akkor az intim kommunikációd folyamatosan fejlődik, és valószínűleg a kapcsolatod virágzik. Próbáljon folyamatosan új gyakorlatokat kipróbálni, hogy kapcsolata ne szexhiányban vagy ágyban való unalomban végződjön!

Élvezd magad

Tudsz jól érezni magad? Gyengéd ölelést vagy szenvedélyes puszit adsz, amikor csak lehetőséged van rá? Tudtok feküdni egymás mellett több órát és beszélgetni? Sok időt töltenek együtt, és mégis mindig kellemesnek találjátok egymás jelenlétét? Akkor tényleg szinte ideális pár vagytok. Ha mindezt rendszeresen és szeretettel teszitek, akkor tisztelhetitek egymást. Ezt nem látod azonnal valakinél.

Mindkettőtöknek hasonló a humorérzéke

Az azonos vagy hasonló humorérzékkel nem rendelkező partnerek általában nehezen viselik a kapcsolatot. Gyakran egyáltalán nem értik egymást. Nézetkülönbségek és későbbi viták is előfordulhatnak köztük. Ha egy párnak ugyanaz a humorérzéke van megajándékozva, akkor általában ugyanazon az oldalon vannak, és elégedettek egymással. Tudsz nevetni a pároddal naponta legalább egyszer? Akkor nyersz. Nyilvánvalóan jól megértitek egymást.

Tudjátok, hogyan kell kibékülni

Nem fogjuk hazudni egymásnak, hogy az alkalmi viták nem tartoznak egy kapcsolatba. Hozzátartozik! És még nagyon hasznosak is a kapcsolat szempontjából. Ha harcolsz, majd kibékülsz, a kapcsolatod csak virágzik. A véleménycsere után a negatív légkör mindig pozitívra változik. A megbékélés legjobb módja a szex. Próbáld ki, és meglátod, tetszeni fog a megbékélésnek ez a módja!

Hasonló prioritásaid vannak az életedben

Nincs hasznosabb egy kapcsolatban, mint a hasonló vagy azonos nézet világ. Mindkettőtöknek azonos a véleménye az élet fontos dolgairól? Gyerekek, karrier vagy utazás? Akkor pontosan magadnak vagy. Nálad ideálisabb párt nem találsz a világon. Élvezd!
Hasonló cikkek

Szinte soha nincs ideje rád. Miért? Nem vagyok kíváncsi rá? Mindig vele akarok lenni, de ő folyamatosan taszít. Tudod? Nem tudod mennyi időt kellene együtt töltened egy boldog kapcsolathoz? Tanácsot adunk.

Talált már olyan helyzetbe, hogy partnerének csípője van? És nem akármilyen? Alapvetően két életet él? Akkor úgynevezett párhuzamos kapcsolatban élsz. A párhuzamos kapcsolat nem klasszikus hűtlenség, sőt annyira el is tér tőle, hogy saját nevet kapott. Vannak, akik egyszerre két partnerrel élnek, sőt két családjuk is van. Gyanítja vagy biztosan tudja, hogy ilyesmiben találta magát? Tanácsot adunk a helyzet megoldásához.

A kommunikáció minden kapcsolat alapja, ezt mindenki tudja. De miről beszélgess igazán a pároddal? Ha kíváncsi, ez a cikk neked szól.

Ketyeg a biológiai órája, de éppen akkor, amikor a karrierje virágzik? Nem tudja, hogy családot vagy munkát válasszon? Egyáltalán nem könnyű a két lehetőség közül választani. Adunk néhány tanácsot, amelyek segíthetnek a döntésben.

Néha meglehetősen nehéz kitalálni, hogy ti ketten valóban egy pár vagytok-e. Tartani fog? Nem csak átmeneti varázslat? Abbahagyhatod az aggódást. Olvasd el a következő jeleket, és derítsd ki, hogy PÁR vagy-e. Nem kell minden pontot teljesítenie. De ha legalább háromban találod magad, a szerelmed nagy valószínűséggel kitart.

Javítsunk kapcsolatunkon

Minden jól működik a kapcsolatotokban?  Teljesen elégedett vagy a partner kapcsolatban? Ha nem, olvass el néhány tippet hogy magasabb szintre juss! És ha igen, akkor nézd meg, hogy be e tartod a következő dolgokat. Nagyon sok gondot megtakaríthatsz vele.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.