Ti alkotjátok a tökéletes párost?

Senki sem tökéletes, még a kapcsolataid sem. De néhány pár közel kerülhet az ideális párhoz. Hogy vagy? Mi van, ha te vagy a tökéletes pár? Érdekel, hogyan mondjam el?

Rendszeresen él szexel

Egyes partnerek, akik már régóta együtt élnek, idővel elveszítik a szex iránti vágyukat. Egyre ritkábban élnek szexuális kapcsolatot, és lassan kezdenek bensőségesen eltávolodni egymástól. Ez egy klasszikus probléma a legtöbb hosszú távú kapcsolatnál. És mi van veled? hogy vagy Rendszeresen szexelsz a partnereddel? Ha igen, akkor az intim kommunikációd folyamatosan fejlődik, és valószínűleg a kapcsolatod virágzik. Próbáljon folyamatosan új gyakorlatokat kipróbálni, hogy kapcsolata ne szexhiányban vagy ágyban való unalomban végződjön!

Élvezd magad

Tudsz jól érezni magad? Gyengéd ölelést vagy szenvedélyes puszit adsz, amikor csak lehetőséged van rá? Tudtok feküdni egymás mellett több órát és beszélgetni? Sok időt töltenek együtt, és mégis mindig kellemesnek találjátok egymás jelenlétét? Akkor tényleg szinte ideális pár vagytok. Ha mindezt rendszeresen és szeretettel teszitek, akkor tisztelhetitek egymást. Ezt nem látod azonnal valakinél.

Mindkettőtöknek hasonló a humorérzéke

Az azonos vagy hasonló humorérzékkel nem rendelkező partnerek általában nehezen viselik a kapcsolatot. Gyakran egyáltalán nem értik egymást. Nézetkülönbségek és későbbi viták is előfordulhatnak köztük. Ha egy párnak ugyanaz a humorérzéke van megajándékozva, akkor általában ugyanazon az oldalon vannak, és elégedettek egymással. Tudsz nevetni a pároddal naponta legalább egyszer? Akkor nyersz. Nyilvánvalóan jól megértitek egymást.

Tudjátok, hogyan kell kibékülni

Nem fogjuk hazudni egymásnak, hogy az alkalmi viták nem tartoznak egy kapcsolatba. Hozzátartozik! És még nagyon hasznosak is a kapcsolat szempontjából. Ha harcolsz, majd kibékülsz, a kapcsolatod csak virágzik. A véleménycsere után a negatív légkör mindig pozitívra változik. A megbékélés legjobb módja a szex. Próbáld ki, és meglátod, tetszeni fog a megbékélésnek ez a módja!

Hasonló prioritásaid vannak az életedben

Nincs hasznosabb egy kapcsolatban, mint a hasonló vagy azonos nézet világ. Mindkettőtöknek azonos a véleménye az élet fontos dolgairól? Gyerekek, karrier vagy utazás? Akkor pontosan magadnak vagy. Nálad ideálisabb párt nem találsz a világon. Élvezd!
Hasonló cikkek

A családon belüli erőszak nemcsak a fizikai, hanem a lelki terrort is magában foglalja. Verbális támadások, a személyiség egyéniségének megalázása vagy lerombolása. Vannak, akik ezt nem tekintik erőszaknak, ezért nem hajlandók semmit tenni ezekkel a helyzetekkel. Megmutatjuk, milyen típusú családon belüli erőszak létezik. Ha észreveszi őket szerettei otthonában, vagy akár a sajátjában, tegyen lépéseket.

Boldog lehetsz egy kapcsolatban még több évtizedes együttélés után is? Igen tudsz. Csak tudnod kell, hogyan bánj egymással a partnereddel. Mely tényezők befolyásolják leginkább a boldogságot egy kapcsolatban? Olvassa el és megtudja.

Az "Olaszország" uralkodik otthonában, vagy inkább egy csendes háztartás? Kiabál, nagy gesztusokat használ, és a másik csak hidegen figyel? Nem kell szándékosan provokálniuk. Mindannyian másként vitatkozunk személyiségtípusunktól függően. Ami az egyiknek világos, azt a másik egyáltalán nem érti. Hogyan vitatkozik egy magányos a társaságot szeretővel?

Az urak jellemzően infantilisak, és kevés férfi tér el ettől az állítástól. A hölgyeknek ezután sokat kell tenniük, hogy megértsék őket. A partner főzési készsége és csillapíthatatlan szexuális vágya közel sem olyan fontos, mint azt gyakran gondolod! Szeretné tudni a férfiak titkos kívánságait? Olyan kapcsolatra vágyik, amelyet néha még ők maguk sem tudnak megnevezni? Szóval itt vannak.

A nők és a férfiak különböző okokból hűtlenek. A férfiak néha pusztán szórakozásból vagy szexuális igényből, a nők gyakrabban hűtlenek egy nem működő kapcsolat miatt. A jó hír az, hogy ezt meglehetősen egyszerűen és időben megjavíthatja. Még mielőtt a szerelmed tényleg találna valakit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

Mindannyian különbözőek vagyunk, és valami más bosszant minket. Van azonban bennünk valami közös. Mindannyian emberek vagyunk. És bizonyos dolgok mindannyiunkat idegesítenek. Bizonyos kijelentéseket vagy követeléseket egyszerűen nem tolerálnak egy kapcsolatban. Melyek azok? Mi az, amit szívesebben soha ne mondanál ki a szádon?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.