5 jele annak, hogy távolsági kapcsolata nem lesz tartós

Az elmúlt másfél évben sokan próbálkoztak távkapcsolatokkal. Akár ezek valamelyikében élsz, akár csak a karantén alatt találkoztál, tedd fel magadnak a kérdést, hogy a kapcsolatod kitart-e a hosszútávon!

Egy távkapcsolat több kihívást jelent, mint egy hagyományos. Tanulmányok szerint a legtöbben 4,5 hónap után hagyják abba. Szeretné elkerülni? Olvassa el az 5 jelet, hogy nem áll készen egy távolsági kapcsolatra.

A bizalom hiánya

A bizalom az egészséges, sikeres kapcsolat kulcsa. És ez feltétlenül elengedhetetlen, ha a kapcsolatod hosszú távú. Mert legtöbbször mindannyian a saját életüket élitek, és megkérdőjelezhetitek, hogy a férfi vagy a nő hűséges-e még hozzátok. Gyanítod a szeretőd? Vagy gyanakszik rád?

Ha valamelyikőtök így érez, ki kell derítenie, miért. Beszéljen róla, és figyelmesen hallgassa meg, mit mond a felesége. Vagy a férfi óvatosan körbejárja azt a témát, hogy az ilyen kétségek felfalják? Nem oszlatja el a kétségeit azzal, hogy egyszerűen letagadja őket, semmiképpen sem azzal, hogy feldühödik. Nyugodtan beszélgessen, és találja ki a módját, hogyan tud leküzdeni ezeket az aggodalmakat.

Nem vagy őszinte magaddal vagy a partnereddel.

Különösen egy távkapcsolatban, ha őszinte vagy magaddal és a másik ember fontos. Ha valami zavar, a lehető leghamarabb beszéljétek meg együtt. Még mielőtt az ilyen negatív érzések felhalmozódnának és letelepednének benned.

A távkapcsolatban élő partnerek leggyakoribb hibája, hogy minden problémát határozatlan időre elhalaszt. Nem akarják a telefonhívásokat vagy a ritka találkozásokat kellemetlen dolgokkal elrontani. De ha folyamatosan halogatod a problémákat, azok végül utolérnek, amikor megoldhatatlanná válnak. Tehát legyetek őszinték egymással, és beszéljétek meg örömeiteket és bánataitokat. Akárcsak egy klasszikus kapcsolatban.

Nem tervezel a jövőre nézve

Mielőtt távkapcsolatba kezdesz, készíts rövid és hosszú távú terveket. Milyen gyakran fog látogatni? Tervezz meg egy randevút akkor is, ha újabb karantén közeleg. Fontos, hogy legyen legalább valamilyen találkozó ütemezése. Milyen gyakran fogjátok videotelefonálni egymást? Ki, ki után jön? Mikor költözöl véglegesen?

Minden távolsági kapcsolatnak szüksége van egy végcélra. Legyen szó házasságról vagy valami másról, a "távolság" a kapcsolatodban végződik. Ezek a tervek tartják fenn a kapcsolatotokat, továbbra is az egyik prioritást élvezitek egymásnak az életben, pedig távol éltek egymástól. Jelentős mínusz, hogy partnere nem hajlandó ezeket a terveket elkészíteni, vagy nem tudja követni azokat. Ha nem tud találkozókat és telefonhívásokat ütemezni, hogyan tervezheti meg a közös jövőt?

Tökéletes kapcsolatot szeretne

Egy kapcsolat sem tökéletes, és senki sem az. És még több tökéletlenség van egy távkapcsolatban. Benned, a párodban és magában a kapcsolatban. Normális, ha időnként frusztráltnak, zavartnak vagy akár csalódottnak érzed magad ebben a kapcsolatban.

Azt várod, hogy egy tökéletes randevúként találkozzunk, amely tele van romantikával, ahol a kapcsolatod minden apró akadozása eltűnik abban a pillanatban, amikor meglátod. egymást, teljesen irreális. Egyes találkozások csodálatosak lesznek, csodálatos emlékeket és érzéseket hagynak maguk után, tele lesznek nevetéssel és szeretettel. De máskor harcolsz. Mindkettő rendben van. Elvárni, hogy minden találkozás tökéletes legyen, azt jelenti, hogy elutasítasz minden problémát, és fantáziában élsz. A valóságban elkerülhetetlenül összeomlik.

Nem vagy hajlandó dolgozni a kapcsolaton

Vagy nem vagy hajlandó minden plusz munkát beletenni, amit egy távkapcsolat megkövetel. Minden kapcsolat erőfeszítést igényel, de könnyű elfelejteni, különösen, ha nagy távolságról van szó. Főleg az elején, egy távolsági kapcsolatnál egy kis beállításra van szükség, mielőtt rájössz, hogyan építs ki és tarts fenn egy kapcsolatot, különösen a közösségi hálózatokon, csapatnézőkön stb..

Tehát ha nem hajlandó több erőfeszítést fektetni és időt fektetni bele, kapcsolata fejlesztése érdekében elhanyagolja partnerét. Csak azért, mert nem találkoztok minden nap, nem jelenti azt, hogy csak akkor fog erőfeszítéseket tenni, amikor a kedvese a napirenden van.


Hasonló cikkek

Javítsunk kapcsolatunkon

Minden jól működik a kapcsolatotokban?  Teljesen elégedett vagy a partner kapcsolatban? Ha nem, olvass el néhány tippet hogy magasabb szintre juss! És ha igen, akkor nézd meg, hogy be e tartod a következő dolgokat. Nagyon sok gondot megtakaríthatsz vele.

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy viszel magaddal valamit a múltból, ami akadályoz a mozgásban? Próbálj meg egyszer s mindenkorra megszabadulni aggodalmaidtól és sérelmeidtől. Szabaduljon meg a múlttól, és lépjen egy új és sokkal jobb jövő felé!

Eleged van a "hallgass, beszélj, tiszteld egymást" tanácsokból? Mindezt már régóta csinálod. De néha még jobban szeretnél a felesége kedvében járni. Vagy mutasd meg neki egy kicsit másképp, hogy szereted. Több nem jut eszedbe? Négy tanácsot adunk, amelyeket lépésről lépésre kipróbálhatsz!

Szeretné, ha a kapcsolata működne, és egyenrangú partnerként élne benne? Ezután jól kell ismernie a partnerét, és rendszeresen dolgoznia kell a kapcsolatán. Nem mindegy, hogy szerelmed elején jársz, vagy már pár éve együtt éltek. A partnerek kapcsolatában mindig van hova fejlődni.

Kezd el csókolózni, de a párod eltávolodott tőled? Megemelkedik a pulzusa és izgatottnak érzi magát, míg a partnere nem? Valami elromlott? Lehet, hogy nem vagy jó csókos. Hogyan lehet felismerni, hogy az elvonás hátterében a csókolózás hiánya vagy egyéb probléma áll?

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a szakítás fájdalmától.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.