5 jele annak, hogy távolsági kapcsolata nem lesz tartós

Az elmúlt másfél évben sokan próbálkoztak távkapcsolatokkal. Akár ezek valamelyikében élsz, akár csak a karantén alatt találkoztál, tedd fel magadnak a kérdést, hogy a kapcsolatod kitart-e a hosszútávon!

Egy távkapcsolat több kihívást jelent, mint egy hagyományos. Tanulmányok szerint a legtöbben 4,5 hónap után hagyják abba. Szeretné elkerülni? Olvassa el az 5 jelet, hogy nem áll készen egy távolsági kapcsolatra.

A bizalom hiánya

A bizalom az egészséges, sikeres kapcsolat kulcsa. És ez feltétlenül elengedhetetlen, ha a kapcsolatod hosszú távú. Mert legtöbbször mindannyian a saját életüket élitek, és megkérdőjelezhetitek, hogy a férfi vagy a nő hűséges-e még hozzátok. Gyanítod a szeretőd? Vagy gyanakszik rád?

Ha valamelyikőtök így érez, ki kell derítenie, miért. Beszéljen róla, és figyelmesen hallgassa meg, mit mond a felesége. Vagy a férfi óvatosan körbejárja azt a témát, hogy az ilyen kétségek felfalják? Nem oszlatja el a kétségeit azzal, hogy egyszerűen letagadja őket, semmiképpen sem azzal, hogy feldühödik. Nyugodtan beszélgessen, és találja ki a módját, hogyan tud leküzdeni ezeket az aggodalmakat.

Nem vagy őszinte magaddal vagy a partnereddel.

Különösen egy távkapcsolatban, ha őszinte vagy magaddal és a másik ember fontos. Ha valami zavar, a lehető leghamarabb beszéljétek meg együtt. Még mielőtt az ilyen negatív érzések felhalmozódnának és letelepednének benned.

A távkapcsolatban élő partnerek leggyakoribb hibája, hogy minden problémát határozatlan időre elhalaszt. Nem akarják a telefonhívásokat vagy a ritka találkozásokat kellemetlen dolgokkal elrontani. De ha folyamatosan halogatod a problémákat, azok végül utolérnek, amikor megoldhatatlanná válnak. Tehát legyetek őszinték egymással, és beszéljétek meg örömeiteket és bánataitokat. Akárcsak egy klasszikus kapcsolatban.

Nem tervezel a jövőre nézve

Mielőtt távkapcsolatba kezdesz, készíts rövid és hosszú távú terveket. Milyen gyakran fog látogatni? Tervezz meg egy randevút akkor is, ha újabb karantén közeleg. Fontos, hogy legyen legalább valamilyen találkozó ütemezése. Milyen gyakran fogjátok videotelefonálni egymást? Ki, ki után jön? Mikor költözöl véglegesen?

Minden távolsági kapcsolatnak szüksége van egy végcélra. Legyen szó házasságról vagy valami másról, a "távolság" a kapcsolatodban végződik. Ezek a tervek tartják fenn a kapcsolatotokat, továbbra is az egyik prioritást élvezitek egymásnak az életben, pedig távol éltek egymástól. Jelentős mínusz, hogy partnere nem hajlandó ezeket a terveket elkészíteni, vagy nem tudja követni azokat. Ha nem tud találkozókat és telefonhívásokat ütemezni, hogyan tervezheti meg a közös jövőt?

Tökéletes kapcsolatot szeretne

Egy kapcsolat sem tökéletes, és senki sem az. És még több tökéletlenség van egy távkapcsolatban. Benned, a párodban és magában a kapcsolatban. Normális, ha időnként frusztráltnak, zavartnak vagy akár csalódottnak érzed magad ebben a kapcsolatban.

Azt várod, hogy egy tökéletes randevúként találkozzunk, amely tele van romantikával, ahol a kapcsolatod minden apró akadozása eltűnik abban a pillanatban, amikor meglátod. egymást, teljesen irreális. Egyes találkozások csodálatosak lesznek, csodálatos emlékeket és érzéseket hagynak maguk után, tele lesznek nevetéssel és szeretettel. De máskor harcolsz. Mindkettő rendben van. Elvárni, hogy minden találkozás tökéletes legyen, azt jelenti, hogy elutasítasz minden problémát, és fantáziában élsz. A valóságban elkerülhetetlenül összeomlik.

Nem vagy hajlandó dolgozni a kapcsolaton

Vagy nem vagy hajlandó minden plusz munkát beletenni, amit egy távkapcsolat megkövetel. Minden kapcsolat erőfeszítést igényel, de könnyű elfelejteni, különösen, ha nagy távolságról van szó. Főleg az elején, egy távolsági kapcsolatnál egy kis beállításra van szükség, mielőtt rájössz, hogyan építs ki és tarts fenn egy kapcsolatot, különösen a közösségi hálózatokon, csapatnézőkön stb..

Tehát ha nem hajlandó több erőfeszítést fektetni és időt fektetni bele, kapcsolata fejlesztése érdekében elhanyagolja partnerét. Csak azért, mert nem találkoztok minden nap, nem jelenti azt, hogy csak akkor fog erőfeszítéseket tenni, amikor a kedvese a napirenden van.


Hasonló cikkek

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

Nem tud új partnert megtartani? Ez nem véletlen. Valamit biztosan rosszul csinálsz. A hiba valószínűleg valahol a te végén lesz. Tudja meg, milyen probléma akadályozza meg abban, hogy megtalálja és megtartsa új kapcsolatát.

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Tanácsot adunk Önnek!

Bizonyára belefáradt abba a beszédbe, hogy a férfiak az összes volt partnerük számát megszorozzák hárommal, a nők pedig elveszik partnereik számát. Miért kellene szégyellni manapság? Mondja meg egyenesen, hány partnerrel volt már valami. Sajnos a logika és az emberi természet gyakran szembemegy egymással. Férfiaknál és nőknél egyaránt. Meglepődhet, hogy a partnerek száma a legkevésbé zavarja a másikat. Mit ne mondj igazán?

Irigylik azokat a párokat, akik húsz éve együtt vannak, és még mindig erősek? Szeretnél egy hasonló kapcsolatot, de mindig szakítasz? Lehet, hogy csak figyelmen kívül hagysz valami apróságot, amit a hosszú távú párok természetesnek vesznek egy kapcsolatban. Mi tehát a munkakapcsolat titka?

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.