Vigyázzon, hogyan beszél a volt partnereiről!

Szeretné tudni, hogy partnere foglalkozott-e már a szakítással volt élettársával (volt élettársa volt élettársával)? Aggódsz amiatt, hogy nem akarnak-e újra együtt lenni a jövőben, vagy hogy mit éreznek egymás iránt? Hogyan állapítható meg, milyen ember a párod abból, ahogy egykori szerelméről beszél? Tartsa hámozva a fülét. A szavak elárulják őt!Az egyszerű hangnem vagy a szerelmed múltbeli kapcsolatának értékelésére használt szavak sokat elárulnak a kapcsolatodról.

Szomorúság, fájdalom, könnyek

Ha szomorúságot vagy fájdalmat érzel, amikor a szerelmedtől (a) exedről beszélsz, akkor nem lesz teljesen egyértelmű, hogy hogyan van most. Ebben a helyzetben két lehetőséged van. Az első, hogy játszani próbál, azt akarja, hogy sajnálják, és talán fel akarja hívni magára a figyelmet. A második lehetőség az, hogy még nem békült ki a különválással (válás), és csak átszállási állomásnak veszi Önt, mielőtt új kapcsolatba lépne, vagy mielőtt visszatérne volt élettársához (volt élettársához).

Gúnyolódás, viccek , a kapcsolat leromlása

A partnere egy másik módja annak, hogy beszéljen a voltáról (partnere az exéről), hogy minden adandó alkalommal megpróbálja nevetségessé tenni őket, és lerontja hosszú távú kapcsolatát egy kapcsolat, ami valójában semmit sem ért. Ha azt érzed a párodból, hogy úgy beszél egykori szerelméről, mintha soha nem jelentett volna neki semmit, ez tévedés. Az ilyen viselkedés azt mutatja, hogy az érintett személy sértve érzi magát, és nem nagyon bízik magában. Emiatt látnia kell volt párját (volt élettársát), és úgy kell viselkednie, mintha az évek során nem jelentett volna neki semmit. Az ex-t gúnyolódni, lejáratni, vagy elmondani, hogy a párjuk inkompetens (inkompetens) stb. Azok az emberek, akik megbíznak egymásban, soha nem viselkednek így.

Gyűlölet, rágalmazás, sértések

Az a lehetőség, ami a jelenlegi kapcsolatod szempontjából a legelőnyösebbnek tűnhet, az a tény, hogy az új szerelmed utálni fogja az exét, pl. rágalmazni fogja, sértegeti, és egyetlen szálat sem hagy rajta száradni. Egyrészt biztos vagy benne, hogy nagy valószínűséggel nem akarnak majd újra összejönni, másrészt találkoztál egy olyan emberrel, aki elsősorban a körülötte lévőket hibáztatja a problémákért, miközben saját magát tartja ideálisnak tökéletesség. Az élet egy ilyen emberrel nem lesz könnyű. Az ilyen ember nem tud kompromisszumokat kötni, és ezek nagyon fontosak egy egészséges kapcsolathoz. Tehát alaposan fontold meg, hogy szeretnél-e egy ilyen kapcsolatban maradni.

Pozitivitás, hízelgés, dicséret

És mi van, ha a kedvesed (a kedvesed) a volt partnerével (expartnerével) kapcsolatban ) csak szépen beszél? Mi van, ha csak pozitívumokat használ, és az egekig dicséri őt? Aggódsz, hogy nem jönnek újra össze? Megértjük, hogy kissé alulértékelve érezheti magát. A kérdés az, hogy a párod miért csinálja. Meg akarják mutatni neked, hogy a volt párjuk volt valaki, miközben te nulla vagy? Azt akarják, hogy jobban teljesíts, vagy inkább arról van szó, hogy jelenlegi partnered egy korábbi szerelme miatt nem tud új kapcsolatot kialakítani, és így érzékeli azt a szeretetet, amit adni szeretnél neki?

Próbálj meg egy pillanat, hogy megnézze, hogyan beszél a partnere.

Rövid időn belül biztosan megállapíthatja, melyik szerelem jelent többet számára. Akár a jelenlegi, akár a volt. Ez alapján aztán eldöntheted, hogy szeretnél-e tovább dolgozni a kapcsolatodon, vagy ez időpocsékolás számodra, szakítás után vagy egy idő után ez teljesen normális. A múlt megnyugtatása néha időbe telik, különösen, ha nem te kezdeményezted a szakítást.

Ha azonban ez az állapot több évnyi kapcsolatod után is fennáll, akkor valami nincs rendben. Arra is figyelj, hogy párod csak alkalmanként tesz-e megjegyzést az exéről, vagy állandóan beszél róla, tartanak-e még kapcsolatban, rendszeresen kijárnak-e együtt kávézni, küldeni sms-t, telefonálni stb. Még az ilyen jelek is jelezhetik, hogy valójában miként mennek a dolgok az Ön szerelmével vagy szerelmével!


Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.