5 jel, amely arra utal, hogy partnerednek nyúlagyú szándékai vannak

A szakítás teljesen normális dolog. De még mindig sok olyan pár van, akik nem tudnak megbirkózni a kapcsolat végével. Különösen olyan helyzetekben adódnak nehéz idők, amikor a pár egyike megtudja, hogy hosszú idő telt el a kapcsolat vége felé. De honnan tudhatod, ha még mindig rajtad van a rózsaszín szemüveged, és nem tudsz semmi problémáról? Néha a szakítás megelőzhető. Máskor legalább érzelmileg készülj fel a szakításra. Honnan tudhatja tehát, hogy partnerének rossz szándékai vannak?

1. Nem terveznek közös jövőt

Nem kell esküvőnek vagy közös lakásnak lennie. Például az ilyen ünnepi szeretet nem is gondol arra, hogy mit fog csinálni szeptemberben, nem beszélve a karácsonyról. Ekkor már nem számít rád. A másik nagyon nyilvánvaló jel, hogy nem terveznek közös nyaralást vagy hétvégi látogatást a szüleikkel. Még csak gondolni sem hajlandók olyan eseményekre, amelyek egy hónapon belül vagy még többen fognak bekövetkezni. Miért tennék ezt, ha tudják, hogy nem lesztek sokáig együtt?

2. Sóhajtva emlékszik vissza a múltra

"Tényleg jól teltek a tavalyi ünnepek.", "Kiváló volt a szeptemberi kóstoló.", "Régebben nem viselkedtél így...", " Miért nem csinálsz többé vicces arcokat?” …. Amint kedvese túl érzelgősen emlékszik a múltra, valószínűleg nem szereti a jelent. A lemondás is jelzés! Egyszóval korábban jobb volt. Kérdezd meg, mi hiányzik bennük konkrétan, és ha lehet, próbáld meg elkényeztetni őt!

3. Elszakítottak téged a barátaiktól

Te és a barátaik egy csoport volt. Szinte rendszeresen jártatok együtt. A szüleidet is elég gyakran meglátogattad, és hirtelen már nem csinálod. Érzi, hogy hirtelen eltávolodik minden közös ismerősétől? Ha mész valahova, mindig egyedül vagy? Te is abbahagytad a közös ismerősökről való beszélgetést? Még akkor is dühösek, ha meghívod az anyjukat kávézni, vagy apát focizni? Megpróbál elválasztani a "magánéletétől". És ez soha nem jelent semmi jót.

4. Semmilyen tervet nem akarnak megerősíteni

Amikor belevesznek egy nyaralásba, foggal-körömmel küzdenek a végső dátum kijelöléséért. Kitérőek, és nem akarnak semmi többről beszélni, ami a kapcsolatoddal kapcsolatos. "Ez még a jövőre vár", "megerősítem önnek" és hasonlók. Az ilyen mondatok elég egyértelmű jelei annak, hogy őt nem nagyon érdekli a kapcsolatod. Főleg, ha ezek a napirendek.

5. Nem kommunikálnak

A legbeszédesebb jel az, amikor teljesen leállnak veled beszélni. És sajnos gyakran az utolsó is. Kerülnek, alapvetően máskor fekszenek le, mint te, és ha kérdezel valamit, válasz helyett csak morognak. Ha te is a kapcsolatnak ebben a szakaszában vagy, akkor partnered valószínűleg már döntött, és csak gyűjti a bátorságát, hogy véget vessen szerelmének. Vedd fel, és kérdezd meg közvetlenül, hogyan látja a közös jövőtöket. Lehetséges, hogy éppen nagyon nehéz időszakot élnek át, és arra várnak, hogy kisegítsd őt ebből. Ha nem, akkor legalább tudni fogja, mire készül.


Hasonló cikkek

A féltékenység gyakoribb a fiatal párok körében. Inkább azzal a "klasszikus típusú féltékenységgel". A fiatalok egy kicsit erősebben élik meg érzéseiket. Ezért gyakran még a másik féltékenység is úgy néz ki, mint a filmekben. Érvek, vádaskodások, mobiltelefonos leskelődés és a régi jó kitiltás. De valójában mi okozza a féltékenységi jeleneteket?

Kezd el csókolózni, de a párod eltávolodott tőled? Megemelkedik a pulzusa és izgatottnak érzi magát, míg a partnere nem? Valami elromlott? Lehet, hogy nem vagy jó csókos. Hogyan lehet felismerni, hogy az elvonás hátterében a csókolózás hiánya vagy egyéb probléma áll?

A folyamatos kritika méregként hat egy kapcsolatra. Fokozatosan felemészti a pozitív érzelmeket, a köztetek lévő kapcsolatot, és végül a kapcsolat egyszerűen szétesik.

Együtt élni anélkül, hogy összeházasodnának? Ez furcsának tűnik számodra? Semmi szokatlan manapság. De a kutyakönyv élete nem mindenkinek való. A felsőfokú végzettségűek és a nagyobb városokból érkezők általában ilyen döntést hoznak, bár a többi között nincs kivétel. És gyakran racionális döntés áll a háttérben. Ez a te eseted is? Megéri?

Felfedezte, hogy partnere megcsal? Valószínűleg nagy sokk vár rád. Azonban ne rohanjon. Először alaposan gondolkozz, és csak azután cselekedj. Tanácsot adunk, hogyan viselkedjen ilyen helyzetben.

A szerelem gyönyörű része egy kapcsolatnak. Minden tökéletes, kedvesed hibátlan, és el sem tudod képzelni nélküle a világot. De előbb-utóbb sorra kerül sor, amikor a legnagyobb szerelem is elhalványul, és te is látni fogod szeretőd hibáit. Hogyan kell csinálni, hogy ez a változás ne törje ki a nyakát? A következő alapelvekkel biztonságosan igazi, tartós kapcsolattá változtathatja szerelmét.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.