5 jel, amely arra utal, hogy partnerednek nyúlagyú szándékai vannak

A szakítás teljesen normális dolog. De még mindig sok olyan pár van, akik nem tudnak megbirkózni a kapcsolat végével. Különösen olyan helyzetekben adódnak nehéz idők, amikor a pár egyike megtudja, hogy hosszú idő telt el a kapcsolat vége felé. De honnan tudhatod, ha még mindig rajtad van a rózsaszín szemüveged, és nem tudsz semmi problémáról? Néha a szakítás megelőzhető. Máskor legalább érzelmileg készülj fel a szakításra. Honnan tudhatja tehát, hogy partnerének rossz szándékai vannak?

1. Nem terveznek közös jövőt

Nem kell esküvőnek vagy közös lakásnak lennie. Például az ilyen ünnepi szeretet nem is gondol arra, hogy mit fog csinálni szeptemberben, nem beszélve a karácsonyról. Ekkor már nem számít rád. A másik nagyon nyilvánvaló jel, hogy nem terveznek közös nyaralást vagy hétvégi látogatást a szüleikkel. Még csak gondolni sem hajlandók olyan eseményekre, amelyek egy hónapon belül vagy még többen fognak bekövetkezni. Miért tennék ezt, ha tudják, hogy nem lesztek sokáig együtt?

2. Sóhajtva emlékszik vissza a múltra

"Tényleg jól teltek a tavalyi ünnepek.", "Kiváló volt a szeptemberi kóstoló.", "Régebben nem viselkedtél így...", " Miért nem csinálsz többé vicces arcokat?” …. Amint kedvese túl érzelgősen emlékszik a múltra, valószínűleg nem szereti a jelent. A lemondás is jelzés! Egyszóval korábban jobb volt. Kérdezd meg, mi hiányzik bennük konkrétan, és ha lehet, próbáld meg elkényeztetni őt!

3. Elszakítottak téged a barátaiktól

Te és a barátaik egy csoport volt. Szinte rendszeresen jártatok együtt. A szüleidet is elég gyakran meglátogattad, és hirtelen már nem csinálod. Érzi, hogy hirtelen eltávolodik minden közös ismerősétől? Ha mész valahova, mindig egyedül vagy? Te is abbahagytad a közös ismerősökről való beszélgetést? Még akkor is dühösek, ha meghívod az anyjukat kávézni, vagy apát focizni? Megpróbál elválasztani a "magánéletétől". És ez soha nem jelent semmi jót.

4. Semmilyen tervet nem akarnak megerősíteni

Amikor belevesznek egy nyaralásba, foggal-körömmel küzdenek a végső dátum kijelöléséért. Kitérőek, és nem akarnak semmi többről beszélni, ami a kapcsolatoddal kapcsolatos. "Ez még a jövőre vár", "megerősítem önnek" és hasonlók. Az ilyen mondatok elég egyértelmű jelei annak, hogy őt nem nagyon érdekli a kapcsolatod. Főleg, ha ezek a napirendek.

5. Nem kommunikálnak

A legbeszédesebb jel az, amikor teljesen leállnak veled beszélni. És sajnos gyakran az utolsó is. Kerülnek, alapvetően máskor fekszenek le, mint te, és ha kérdezel valamit, válasz helyett csak morognak. Ha te is a kapcsolatnak ebben a szakaszában vagy, akkor partnered valószínűleg már döntött, és csak gyűjti a bátorságát, hogy véget vessen szerelmének. Vedd fel, és kérdezd meg közvetlenül, hogyan látja a közös jövőtöket. Lehetséges, hogy éppen nagyon nehéz időszakot élnek át, és arra várnak, hogy kisegítsd őt ebből. Ha nem, akkor legalább tudni fogja, mire készül.


Hasonló cikkek

A harmincadik év után az urak fokozatosan "megnyugszanak". Negyven után már semmit sem kell bizonyítaniuk, ötven után pedig általában a libidójuk csökkenését észlelik. A férfiak néha attól tartanak, hogy elveszítik „férfiasságukat”. Hogy fizikailag már nem bírod? Kezd aggódni?

A tündérmesék tele vannak történetekkel arról, hogy a szerelem a világ legnagyobb ereje, és hogyan győz le minden veszélyt. Sajnos ezek csak mesék. Még a szerelem sem mindenható. Vannak dolgok, amiket nem fog átvinni. Melyek a leggyakoribb hiedelmek az életben, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatban legyél?

A folyamatos kritika méregként hat egy kapcsolatra. Fokozatosan felemészti a pozitív érzelmeket, a köztetek lévő kapcsolatot, és végül a kapcsolat egyszerűen szétesik.

Az uraknak egyszerű kívánságaik vannak. Nos, legalábbis időnként. Ha nőkről van szó, a legtöbben egyetértenek néhány dologban, amit "elvárnak" a nőktől. Miért szeret téged a kedvesed? Nézd!

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges partnerséghez!

Annyi biztos tanács létezik a partnerkapcsolatokkal kapcsolatban, hogy kevesen tudják, hogyan javítsák ki. És ez jó dolog, mert sokan tévednek. Nem szándékosan hamisak, felülmúltak vagy egyszerűen nem kérdőjelezhetők meg. És ennek a "bölcs tanácsnak" nagy része egyenesen káros lehet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.