5 jel, amely arra utal, hogy partnerednek nyúlagyú szándékai vannak

A szakítás teljesen normális dolog. De még mindig sok olyan pár van, akik nem tudnak megbirkózni a kapcsolat végével. Különösen olyan helyzetekben adódnak nehéz idők, amikor a pár egyike megtudja, hogy hosszú idő telt el a kapcsolat vége felé. De honnan tudhatod, ha még mindig rajtad van a rózsaszín szemüveged, és nem tudsz semmi problémáról? Néha a szakítás megelőzhető. Máskor legalább érzelmileg készülj fel a szakításra. Honnan tudhatja tehát, hogy partnerének rossz szándékai vannak?

1. Nem terveznek közös jövőt

Nem kell esküvőnek vagy közös lakásnak lennie. Például az ilyen ünnepi szeretet nem is gondol arra, hogy mit fog csinálni szeptemberben, nem beszélve a karácsonyról. Ekkor már nem számít rád. A másik nagyon nyilvánvaló jel, hogy nem terveznek közös nyaralást vagy hétvégi látogatást a szüleikkel. Még csak gondolni sem hajlandók olyan eseményekre, amelyek egy hónapon belül vagy még többen fognak bekövetkezni. Miért tennék ezt, ha tudják, hogy nem lesztek sokáig együtt?

2. Sóhajtva emlékszik vissza a múltra

"Tényleg jól teltek a tavalyi ünnepek.", "Kiváló volt a szeptemberi kóstoló.", "Régebben nem viselkedtél így...", " Miért nem csinálsz többé vicces arcokat?” …. Amint kedvese túl érzelgősen emlékszik a múltra, valószínűleg nem szereti a jelent. A lemondás is jelzés! Egyszóval korábban jobb volt. Kérdezd meg, mi hiányzik bennük konkrétan, és ha lehet, próbáld meg elkényeztetni őt!

3. Elszakítottak téged a barátaiktól

Te és a barátaik egy csoport volt. Szinte rendszeresen jártatok együtt. A szüleidet is elég gyakran meglátogattad, és hirtelen már nem csinálod. Érzi, hogy hirtelen eltávolodik minden közös ismerősétől? Ha mész valahova, mindig egyedül vagy? Te is abbahagytad a közös ismerősökről való beszélgetést? Még akkor is dühösek, ha meghívod az anyjukat kávézni, vagy apát focizni? Megpróbál elválasztani a "magánéletétől". És ez soha nem jelent semmi jót.

4. Semmilyen tervet nem akarnak megerősíteni

Amikor belevesznek egy nyaralásba, foggal-körömmel küzdenek a végső dátum kijelöléséért. Kitérőek, és nem akarnak semmi többről beszélni, ami a kapcsolatoddal kapcsolatos. "Ez még a jövőre vár", "megerősítem önnek" és hasonlók. Az ilyen mondatok elég egyértelmű jelei annak, hogy őt nem nagyon érdekli a kapcsolatod. Főleg, ha ezek a napirendek.

5. Nem kommunikálnak

A legbeszédesebb jel az, amikor teljesen leállnak veled beszélni. És sajnos gyakran az utolsó is. Kerülnek, alapvetően máskor fekszenek le, mint te, és ha kérdezel valamit, válasz helyett csak morognak. Ha te is a kapcsolatnak ebben a szakaszában vagy, akkor partnered valószínűleg már döntött, és csak gyűjti a bátorságát, hogy véget vessen szerelmének. Vedd fel, és kérdezd meg közvetlenül, hogyan látja a közös jövőtöket. Lehetséges, hogy éppen nagyon nehéz időszakot élnek át, és arra várnak, hogy kisegítsd őt ebből. Ha nem, akkor legalább tudni fogja, mire készül.


Hasonló cikkek

A párkapcsolati problémák egyidősek, mint maguk a kapcsolatok. És nem csak a férfi-nő párokban, hanem ott is, ahol két úr vagy két hölgy él együtt. Emberként különbözőek vagyunk, így minden kapcsolatnak megvannak a maga problémái. De amiben a kapcsolati tanácsadók egyetértenek, az az alábbiakban felsorolt hibák. A férfiak pedig elkövetik ezeket a hibákat.

Szeretnél boldog házasságban élni? Gyakran nem könnyű létrehozni, nem is beszélve a karbantartásáról. De lehetséges! Tanácsot adunk, hogyan érhetsz el boldog házasságot.

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel. Például apró dolgokkal, amelyek jobbá teszik a párod napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Nem fogunk hazudni egymásnak, a kapcsolat a kompromisszumokról szól. Ha boldogan és boldogan akarsz együtt élni, akkor tudnod kell néha visszalépni. Nem számít, hogy "egyszer én, máskor te" típusú kompromisszumot követsz, vagy mindig a középutat keresed. De néha nagyon nehéz, és küszöbön áll a vita. Mindketten tudjátok, hogy amikor veszekedtek, nincs megoldás. Hogyan ne veszekedjünk és találjunk helyette kompromisszumot?

A férfiak kétségtelenül szeretik a partnerüket. De néha a nők olyan dolgokat tesznek, amelyek kikapcsolják partnereiket. Tudja meg, mit. Segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

A szerelem gyönyörű és egyben titokzatos is. Néha viharban hagynak minket, máskor pedig egyszerűen elhalványulnak. Honnan tudhatod, hogy a kapcsolatodnak vége, anélkül, hogy észrevennéd? Hogyan lehet felismerni, hogy már nem hoz semmit senkinek, és ideje továbblépni az életben? Nézz meg hat jelet, amelyek alapján biztosan meg tudod állapítani.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.