5 jel, hogy te vagy a megfelelő magadnak

Sokat írtak már a szerelemről. Az emberek valószínűleg mindig is szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De honnan tudod, hogy te is megtaláltad a szerelmet az életre? Tekintse meg a már meglévő öt jelet.

1. Teljes szívedből önmagad vagy

Az olyan feltételeknek, szabályoknak és mondatoknak, mint például: "Ha nem teszed ezt értem, akkor nem szeretsz" nincs helyük az igaz szerelemben. Lehetsz boldog, de soha nem találod meg az igazi beteljesülést. A szeretet teljes szívvel adatik. Soha nem "szeretlek, de..." - amíg ezt hordod..., amíg nem eszel húst...., amíg fogysz.....

2. Támogatjátok egymást, nem találtok kivetnivalót

Mindenkinek megvan a maga légy. De ez a tökéletlenség tesz minket élővé, valódivá, csodálatossá. Érdemes, ha megpróbálsz megszabadulni tőlük, de ez rajtad múlik, nem a másikon. A megfelelő személy támogatni fogja, ha problémái vannak, és megmutatja a megoldást. Nem fognak még jobban "taposni" azzal, hogy rámutatnak arra, hogy mit csináltál rosszul.

3. Látszólag apró dolgokat csinálsz

A nagy gesztusok népszerűek a romantikus filmekben. A partner Afrikába megy, hogy találkozzon szerelmével, a partner egy zsúfolt stadionban kiáltja ki érzéseit. De az igaz szerelem mindenekelőtt az apró dolgokban nyilvánul meg. Ő fogja betartani neked az ajtót, reggelit készít neked az ágyban, abbahagyja a fontos munkát, csak mert fontos dolgokról kell beszélned.

4. Te teremtesz és tartasz fenn

Az első két év a legszebb azért is, mert mindketten a legjobb kapcsolatot próbáljátok megteremteni. Sok pár azonban azt hiszi, hogy vége. Az igazi megfelelője soha nem fogja abbahagyni a flörtölést veled. Napközben mindig fel kell hívnia. Az igazi tudja, hogy a legjobb dolgokat meg kell keresni. És soha ne vegye magától értetődőnek magát vagy a kapcsolatát. Egyszerűen tisztelni fog téged!

5. Szebbé varázsoljátok egymást

Az igaz szerelem soha nem szűnik meg felvidítani a másik felét. Mindenki másképp csinálja. Valaki mosolyog egy hosszú autóút során, másik meg simogatja még több éves kapcsolat után is. Még egy ezerszer elmondott bók is boldoggá tehet. Az utolsó pontot nem lehet pontosan leírni, érezni kell. jobban vagytok együtt? Egy látszólag véletlenszerű érzelem hullám árasztja el, és jól érzi magát a másik személy jelenlétében? Fiatalabbnak, szebbnek és energiával telinek érzed magad? Tehát életed igazával / igaz szerelmével vagy.


Hasonló cikkek

A partnere éppen most kezdett dührohamot hányni? Ha nem akar megsérülni, jobb, ha elkerüli az alábbi néhány dolgot. Azokkal otthon is meg lehet főzni.

A szakítás minden bizonnyal fájdalmas dolog. Csalódott vagy, szomorú és talán dühös is. Egy kapcsolat, amelybe annyi időt és erőforrást fektetett, hirtelen véget ért. A vég érzése sokakat hatalmába kerít. De a szakítás elegánsan és minimális veszteséggel kezelhető. Azonban teljesen elveszíthető. Mit érdemes tehát mindenáron kerülni szakítás közben és után?

Gondolkozol azon, hogy együtt élj a pároddal? Hogy ez jó vagy rossz ötlet, azt csak akkor fogod megtudni, ha elkezdesz együtt élni. Vannak azonban olyan tények, amelyek legalább megmondhatják, hogy jó úton haladtok-e az együttélés felé, vagy sem. Olvasson tovább, hogy megtudja, mit!

Amikor elkezdtél randevúzni, minden alkalommal, amikor találkoztál, meg akartad szerezni a másik örömét valamivel. Egy csokor vagy egy palack kedvenc borodból, amit együtt ittál, minden randevúd része volt. De idővel ezek a kis figyelmek elhalványulnak, és üres teret hagynak benned. Tehát milyen gesztusokat érdemes újra elfogadnod, hogy helyreállítsd boldog párkapcsolatodat?

Nem akarjuk lekicsinyelni a hűtlenség következményeit. Vannak azonban más negatív tények is egy kapcsolatban, amik sokkal jobban fájnak, mint ha megcsal a "szerelmed". Melyek ezek?

Hány női beszédszótár jelent meg, hogy az urak is megértsék! De mi a helyzet a nőkkel? Vallják be hölgyeim, néha ti sem értitek a párotokat. Számos tippet adunk, hogyan kommunikálj világosan a férfiakkal. És hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.