5 jel, hogy te vagy a megfelelő magadnak

Sokat írtak már a szerelemről. Az emberek valószínűleg mindig is szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De honnan tudod, hogy te is megtaláltad a szerelmet az életre? Tekintse meg a már meglévő öt jelet.

1. Teljes szívedből önmagad vagy

Az olyan feltételeknek, szabályoknak és mondatoknak, mint például: "Ha nem teszed ezt értem, akkor nem szeretsz" nincs helyük az igaz szerelemben. Lehetsz boldog, de soha nem találod meg az igazi beteljesülést. A szeretet teljes szívvel adatik. Soha nem "szeretlek, de..." - amíg ezt hordod..., amíg nem eszel húst...., amíg fogysz.....

2. Támogatjátok egymást, nem találtok kivetnivalót

Mindenkinek megvan a maga légy. De ez a tökéletlenség tesz minket élővé, valódivá, csodálatossá. Érdemes, ha megpróbálsz megszabadulni tőlük, de ez rajtad múlik, nem a másikon. A megfelelő személy támogatni fogja, ha problémái vannak, és megmutatja a megoldást. Nem fognak még jobban "taposni" azzal, hogy rámutatnak arra, hogy mit csináltál rosszul.

3. Látszólag apró dolgokat csinálsz

A nagy gesztusok népszerűek a romantikus filmekben. A partner Afrikába megy, hogy találkozzon szerelmével, a partner egy zsúfolt stadionban kiáltja ki érzéseit. De az igaz szerelem mindenekelőtt az apró dolgokban nyilvánul meg. Ő fogja betartani neked az ajtót, reggelit készít neked az ágyban, abbahagyja a fontos munkát, csak mert fontos dolgokról kell beszélned.

4. Te teremtesz és tartasz fenn

Az első két év a legszebb azért is, mert mindketten a legjobb kapcsolatot próbáljátok megteremteni. Sok pár azonban azt hiszi, hogy vége. Az igazi megfelelője soha nem fogja abbahagyni a flörtölést veled. Napközben mindig fel kell hívnia. Az igazi tudja, hogy a legjobb dolgokat meg kell keresni. És soha ne vegye magától értetődőnek magát vagy a kapcsolatát. Egyszerűen tisztelni fog téged!

5. Szebbé varázsoljátok egymást

Az igaz szerelem soha nem szűnik meg felvidítani a másik felét. Mindenki másképp csinálja. Valaki mosolyog egy hosszú autóút során, másik meg simogatja még több éves kapcsolat után is. Még egy ezerszer elmondott bók is boldoggá tehet. Az utolsó pontot nem lehet pontosan leírni, érezni kell. jobban vagytok együtt? Egy látszólag véletlenszerű érzelem hullám árasztja el, és jól érzi magát a másik személy jelenlétében? Fiatalabbnak, szebbnek és energiával telinek érzed magad? Tehát életed igazával / igaz szerelmével vagy.


Hasonló cikkek

Az életben szeretünk álmodozni, és különféle módokat keresünk annak megkönnyítésére. Hogyan gazdagodj meg gyorsan, hogyan találd meg álmaid párját, hogyan élj pontosan az álmaid szerint. Sajnos semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Az életben a legtöbb dologért meg kell küzdenünk. Mi az az 5 nagyon kellemetlen igazság a kapcsolatokról, amelyek ellen néha foggal-körömmel küzdünk?

Sosem jöttél ki jól a veled egyidős férfiakkal? Inkább az érett férfiakhoz vonzódtál, akik már szereztek némi tapasztalatot? Férfiak, akik nem hajszolnak vakon minden újat? Ma szerencsére nem minden nőt, akinek idősebb partnere van, aranyásónak bélyegeznek. Mindazonáltal egy jóval idősebb férfival való kapcsolat bizonyos nehézségekkel jár. Tekintse meg a kiemeléseket.

Esküvőt tervez, és már lefesti egymást, milyen tökéletes lesz az új élete? Sajnos nem teljesen helytelen azt állítani, hogy a házasság a szakítások fő oka. Mindenki másképp képzeli el a házasság működését. A romantikus filmek és az esküvővel végződő tündérmesék hatására naiv elképzeléseink támadnak, hogy az életben minden megoldódik valahogy magától. De melyek a leggyakoribb hibák a házassággal kapcsolatban?

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

Azt mondják, teljesen őszintének kell lenni egy kapcsolatban, mindent elmondani kell egymásnak, és mindent meg kell osztani együtt? Bízni is kell egymásban. A Cambridge-i Egyetem tudósai azonban nemrégiben előálltak egy tanulmánysal, amely cáfolja az előbb említetteket. Ezek szerint maximum 90%-ot érdemes a párodnak szentelni. Hogyan működik a gyakorlatban?

Sokunk álma egy szeretetteljes kapcsolat, amelyben biztonságban érzi magát. Ugyanakkor kevesen tudják, hogyan lehet ilyen kapcsolatot létrehozni. Mindenekelőtt kulcsfontosságú a közted és párod közötti légkör. Ennek köszönhetően könnyedén túljuthat az élet krízisén, mint például a munkahely elvesztése vagy a felnőtt gyermekek otthonról való távozása. Mit szólsz hozzá?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.