Milyen foglalkozások nem igazán összeegyeztethetők egy párkapcsolattal?

Tudod. Randizgatsz, életed szerelmét választod, és a kiválasztott párod hirtelen elpárolog, mint a pára a fazék felett. Az elején olyan figyelmesek, szexisek, érdekesek voltak. Vannak azonban olyan partnerek, akiknek a szakmája nem nagyon fér össze a kapcsolattal. Ezek a személyek egyszerűen nem párkapcsolati tippek! Milyen szakmák ezek?

Zenészek

A zenészek nem töltenek veled estéket tévézéssel vagy hétvégéket a nyaralóban. A zenész élete némileg eltér a klasszikus hivatástól. A zenészeknek is otthon vannak a hangszereik. Szabadideje nagy részében gyakorolnia kell a játékot. És amikor hazajönnek a munkából, azonnal szaladnak egy próbára vagy egy előadásra. Egyszóval az a helyzet, hogy hazánkban nagyon kevesen élnek meg pusztán zenéből, így az illetőnek a zenén kívül sokszor más normális szakmát kell találnia. És ha a zenéjük elég pénzt keres nekik, az azért van, mert híresek, és sok rajongó van körülöttük. Szeretnéd állandóan megosztani kedvencedet? Szeretnél egyedül tölteni az estéket? Ha nem, akkor időben gondolja át az ilyen kapcsolatot.

Sürgősségi orvosok

A magánpraxissal rendelkező orvosok maguk határozhatják meg a munkaidőt. De ha kiválasztottaidat foglalkoztatják, akkor a közös programodat az ő „vég nélküli munkaidejük” fogja irányítani. A 24 óránál hosszabb munkaidő, a folyamatos ügyeleti kötelezettség és a sok felelősség nem annak jár, aki nyugodt, klasszikus családi életre vágyik. Az orvos partnerek a második helyen állnak. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor ne kezdj bele ebbe a kapcsolatba.

Táncosok

Ha te magad nem tartozol közéjük, lehet, hogy féltékeny vagy. probléma. A baletttől a modern táncig páros sportág. Ilyen vagy olyan formában. Nézzen meg bármilyen videót, és azonnal készíthet képet. Ennél a szakmánál vagy hobbinál normális az érintés mindenféle helyen, gyakran nagyon közel az intim helyekhez. Ezen túlmenően, ha úgy érzi, hogy felismer néhány pózt, valószínűleg nem téved. Számos táncpozíció a műfajok között a Kamasutra-n alapul. Szóval, ha féltékeny vagy, akkor egy táncossal való kapcsolat nem az Ön számára való.

Bártenderek

Kérdezik, mi olyan veszélyes ebben a szakmában? Emlékezzen csak arra, mit csinált késő este és részeg állapotban a bárban. A bárban dolgozó emberek minden műszakban kora reggelig dolgoznak. Nem töltitek együtt az éjszakákat, mivel a párja dolgozni fog. Még napokat sem fogtok együtt tölteni, mert dolgozni fogtok, vagy ők alszanak az éjszakai műszakban. Ráadásul a folyamatosan körülöttük mozgó részeg embereknek nagyon gyakran van kedvük szexhez. Ha féltékeny vagy, nem aludnál jól, hidd el.Hasonló cikkek

A szerelem minden férfi és nő életében az egyik legfontosabb dolog. Ráadásul az esküvő egyfajta pecsétje annak, vagy hivatalos megerősítése annak, hogy valóban szeretitek egymást. De nem mindenki alkalmas a férj vagy feleség szerepére. Tényleg megéri a házasság? Olvassa el az 5 kötelező dolgot mindenkinek, akinek azt szeretné mondani, hogy „én”.

Ha a partnered nem mondja el minden nap, hogy mennyire szeret, az nem jelenti azt, hogy nem kedvel téged. Ne ess kétségbe! Jobb, ha észreveszi, hogyan bánik veled a partnered. Akkor tisztában leszel az érzéseivel.

Szerettél egy bizonyos nőbe, de nem tudod, hogyan szerezd meg? Van néhány tanácsunk, amely szerint szinte mindenkinek a nyakába kell ugrania.

A két ember közötti szerelem felemelő és sok örömet okoz. Ha azonban nem várod otthon a párodat, vagy állandóan rossz hangulatban vagy, előfordulhat, hogy egy rosszul működő kapcsolatban ragadsz. Ahelyett, hogy energizálna egy kapcsolatot, egy rosszul működő kapcsolat elszívja az energiát. És ez baj!

Sajnos a kapcsolatokban szakítások is szerepelnek. Bár szinte mindenki egy életre szóló szerelemről álmodik, keveseknek sikerül. Ha a dolgok köztetek nem olyanok, mint régen, és ha csak küszködik a kapcsolatban, akkor ezek a fájdalmas szavak: "Válunk" következzenek. De hogyan kell elmondani és minimalizálni a fájdalmas következményeket? Tanácsot adunk!

Egy közös estét tervez a párjával? Szeretnéd, ha az együtt töltött pillanatok nyugodtak lennének? Kellemes esték születnek az elégedett partnerrel eltöltött egyedi pillanatoknak köszönhetően. Tanácsot adunk, hogyan alakíts ki egy nagyszerű estét kettesben.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.