Milyen foglalkozások nem igazán összeegyeztethetők egy párkapcsolattal?

Tudod. Randizgatsz, életed szerelmét választod, és a kiválasztott párod hirtelen elpárolog, mint a pára a fazék felett. Az elején olyan figyelmesek, szexisek, érdekesek voltak. Vannak azonban olyan partnerek, akiknek a szakmája nem nagyon fér össze a kapcsolattal. Ezek a személyek egyszerűen nem párkapcsolati tippek! Milyen szakmák ezek?

Zenészek

A zenészek nem töltenek veled estéket tévézéssel vagy hétvégéket a nyaralóban. A zenész élete némileg eltér a klasszikus hivatástól. A zenészeknek is otthon vannak a hangszereik. Szabadideje nagy részében gyakorolnia kell a játékot. És amikor hazajönnek a munkából, azonnal szaladnak egy próbára vagy egy előadásra. Egyszóval az a helyzet, hogy hazánkban nagyon kevesen élnek meg pusztán zenéből, így az illetőnek a zenén kívül sokszor más normális szakmát kell találnia. És ha a zenéjük elég pénzt keres nekik, az azért van, mert híresek, és sok rajongó van körülöttük. Szeretnéd állandóan megosztani kedvencedet? Szeretnél egyedül tölteni az estéket? Ha nem, akkor időben gondolja át az ilyen kapcsolatot.

Sürgősségi orvosok

A magánpraxissal rendelkező orvosok maguk határozhatják meg a munkaidőt. De ha kiválasztottaidat foglalkoztatják, akkor a közös programodat az ő „vég nélküli munkaidejük” fogja irányítani. A 24 óránál hosszabb munkaidő, a folyamatos ügyeleti kötelezettség és a sok felelősség nem annak jár, aki nyugodt, klasszikus családi életre vágyik. Az orvos partnerek a második helyen állnak. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor ne kezdj bele ebbe a kapcsolatba.

Táncosok

Ha te magad nem tartozol közéjük, lehet, hogy féltékeny vagy. probléma. A baletttől a modern táncig páros sportág. Ilyen vagy olyan formában. Nézzen meg bármilyen videót, és azonnal készíthet képet. Ennél a szakmánál vagy hobbinál normális az érintés mindenféle helyen, gyakran nagyon közel az intim helyekhez. Ezen túlmenően, ha úgy érzi, hogy felismer néhány pózt, valószínűleg nem téved. Számos táncpozíció a műfajok között a Kamasutra-n alapul. Szóval, ha féltékeny vagy, akkor egy táncossal való kapcsolat nem az Ön számára való.

Bártenderek

Kérdezik, mi olyan veszélyes ebben a szakmában? Emlékezzen csak arra, mit csinált késő este és részeg állapotban a bárban. A bárban dolgozó emberek minden műszakban kora reggelig dolgoznak. Nem töltitek együtt az éjszakákat, mivel a párja dolgozni fog. Még napokat sem fogtok együtt tölteni, mert dolgozni fogtok, vagy ők alszanak az éjszakai műszakban. Ráadásul a folyamatosan körülöttük mozgó részeg embereknek nagyon gyakran van kedvük szexhez. Ha féltékeny vagy, nem aludnál jól, hidd el.Hasonló cikkek

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

Minden partnerség kezdete csodálatos. Szerelem, szerelem és még egyszer szerelem. A szerelem az egyetlen dolog, amivel a szerelmesek élnek a kapcsolat elején. De ahogy növekszik a pároddal eltöltött évek száma, a kapcsolatodban elhalványul a szerelem. Ezért, ha boldog akar lenni a partnerével, meg kell értenie, milyen szakaszokon megy keresztül a kapcsolata.

Úgy érzi, hogy az élete értéktelen? Hogy a sztereotípia, a stressz és a negativizmusod megöl? Ha igen, próbáljon meg néhány változtatást végrehajtani az életében. Látni fogja, hogy sokkal jobban fog menni. Nemcsak a magánéletben és a szakmai életben, hanem a párkapcsolatban is. Minden nagyon szorosan összefügg.

Régóta nem volt példa arra, hogy a férjek sült pecsenyével tömjék magukat, míg a másik fél csak egy egészséges zöldségsalátát falat. Mindkét nem fogy! Diétákat keresnek, csökkentik a gyorsételeket, elmennek edzeni. Nem ritka, hogy egy pár vegetáriánus vagy nyers étrendet követ. De ha csak egy fogy, az bizonyos esetekben negatívan befolyásolhatja kapcsolatát. Önt is fenyegeti?

Bár a munkája jól fizet, és régóta van saját lakása, ez még mindig nem jelenti azt, hogy mindketten készen állnak egy komoly partnerkapcsolatra. Egyre távolabb kerül az az idő, amikor a gyerekek önállóvá válnak, és magukra hagyják magukat. De egy kapcsolatban több van, mint a vásárlás és a főzés ismerete. Honnan tudhatod, hogy szerelmed eléggé megérett-e egy komoly kapcsolathoz?

Gyakran hallja azt a panaszt, hogy nem érti a másikat? Nem hiába mondják, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. A másik megértése sokszor sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. Néha az a benyomásod, hogy egyáltalán nem érted a partneredet? Készítettünk néhány tippet a másik ember jobb megértéséhez.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.