Milyen foglalkozások nem igazán összeegyeztethetők egy párkapcsolattal?

Tudod. Randizgatsz, életed szerelmét választod, és a kiválasztott párod hirtelen elpárolog, mint a pára a fazék felett. Az elején olyan figyelmesek, szexisek, érdekesek voltak. Vannak azonban olyan partnerek, akiknek a szakmája nem nagyon fér össze a kapcsolattal. Ezek a személyek egyszerűen nem párkapcsolati tippek! Milyen szakmák ezek?

Zenészek

A zenészek nem töltenek veled estéket tévézéssel vagy hétvégéket a nyaralóban. A zenész élete némileg eltér a klasszikus hivatástól. A zenészeknek is otthon vannak a hangszereik. Szabadideje nagy részében gyakorolnia kell a játékot. És amikor hazajönnek a munkából, azonnal szaladnak egy próbára vagy egy előadásra. Egyszóval az a helyzet, hogy hazánkban nagyon kevesen élnek meg pusztán zenéből, így az illetőnek a zenén kívül sokszor más normális szakmát kell találnia. És ha a zenéjük elég pénzt keres nekik, az azért van, mert híresek, és sok rajongó van körülöttük. Szeretnéd állandóan megosztani kedvencedet? Szeretnél egyedül tölteni az estéket? Ha nem, akkor időben gondolja át az ilyen kapcsolatot.

Sürgősségi orvosok

A magánpraxissal rendelkező orvosok maguk határozhatják meg a munkaidőt. De ha kiválasztottaidat foglalkoztatják, akkor a közös programodat az ő „vég nélküli munkaidejük” fogja irányítani. A 24 óránál hosszabb munkaidő, a folyamatos ügyeleti kötelezettség és a sok felelősség nem annak jár, aki nyugodt, klasszikus családi életre vágyik. Az orvos partnerek a második helyen állnak. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor ne kezdj bele ebbe a kapcsolatba.

Táncosok

Ha te magad nem tartozol közéjük, lehet, hogy féltékeny vagy. probléma. A baletttől a modern táncig páros sportág. Ilyen vagy olyan formában. Nézzen meg bármilyen videót, és azonnal készíthet képet. Ennél a szakmánál vagy hobbinál normális az érintés mindenféle helyen, gyakran nagyon közel az intim helyekhez. Ezen túlmenően, ha úgy érzi, hogy felismer néhány pózt, valószínűleg nem téved. Számos táncpozíció a műfajok között a Kamasutra-n alapul. Szóval, ha féltékeny vagy, akkor egy táncossal való kapcsolat nem az Ön számára való.

Bártenderek

Kérdezik, mi olyan veszélyes ebben a szakmában? Emlékezzen csak arra, mit csinált késő este és részeg állapotban a bárban. A bárban dolgozó emberek minden műszakban kora reggelig dolgoznak. Nem töltitek együtt az éjszakákat, mivel a párja dolgozni fog. Még napokat sem fogtok együtt tölteni, mert dolgozni fogtok, vagy ők alszanak az éjszakai műszakban. Ráadásul a folyamatosan körülöttük mozgó részeg embereknek nagyon gyakran van kedvük szexhez. Ha féltékeny vagy, nem aludnál jól, hidd el.Hasonló cikkek

Senki sem tudja felajánlani neked a női szív kulcsát. Amit azonban kínálunk, az az olyan dolgok listája, amelyek segítségével nagyon gyorsan közelebb kerülhet a szívéhez. Miről van szó?

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Mindennapi életében gyakrabban találkozik hisztériával? Az összes nőtársa viselkedett időnként hisztérikusan? Vagy csak túl érzékenyek voltak? Mindenkiben van valami, ami néha az őrületbe kergeti. Tudod, mik a leggyakoribb okai annak, hogy a nők hisztisek?

Bizonyára ismered azt az érzést, amikor korlátlanul szereted a párodat, és bármit hajlandó vagy megtenni érte. Minden szabadidejét csak vele akarja tölteni. Együtt tervezitek a jövőt. Alapvetően minden a szerelmed körül forog. Másrészt viszont azt is érzed, hogy jobban szereted a párodat, mint ő téged. Hogyan néznek ki az ilyen egyenlőtlen kapcsolatok, és mennyi esélyük van a „túlélésre”?

Rájött, hogy partnerének/férjének szeretője van? Nem tud mit kezdeni vele? Össze kell pakolnia a csomagját, és megkérni, hogy távozzon? Kiabálni, sírni, hibáztatni kell? Vagy neked is kell keresned valakit és viszonozni a hűtlenséget? Melyik megoldás a legjobb? Hagyja, hogy aki megcsal, hagyja el, vagy bocsásson meg neki, és kezdjen új életet együtt?

A szerelem minden életkorban virágzik. Bizonyára mindenki ismeri ezt a közmondást. De közületek már sokan kételkednek az igazságában. Miért? Végül is nem mindegy, hány éves vagy te és a párod. Ha fiatalabb vagy idősebb, ha egyidős vagy, vagy ha nagy a korkülönbség köztetek. A lényeg, hogy megértsétek egymást és jól éreztétek magatokat együtt!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.