4 ok, amiért a férfiak dühösek a partnerükre

A férfiak kétségtelenül szeretik a partnerüket. De néha a nők olyan dolgokat tesznek, amelyek kikapcsolják partnereiket. Tudja meg, mit. Segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

Nem hagyod, hogy kilélegezzenek

Tele van a fejed aggodalommal, amit meg kell oldanod az embereddel. Türelmetlenül várod, hogy hazajöjjön a munkából, és mindent elmondhatsz neki. De ez az, amit a férfiak kifejezetten utálnak a nőikben. Alig várták azt a pillanatot, amikor hazaérnek a munkájukból és kipihenik magukat. Ha sok kellemetlen hírrel bombázod őket, és még levegőt sem hagysz, akkor nagyon kiborulnak. Hagyd őket pihenni egy kicsit, majd kérj tőlük valamit. A gondok nem múlnak el.

Mindig csak a gyerekeiddel foglalkozol

Ha van családod, nem könnyű időt találni magadra és a férjedre. Folyamatosan foglalkoznia kell a gyerekeivel. Az egyik gyerek megbukik matekból az iskolában, a másik pedig gitározni akar. Mindent meg kell beszélned a pároddal, és gondoskodni kell arról, hogy minden rendben legyen. Ez érthető. A férfiakat nagyon zavarja, ha nem tudsz másról beszélni, mint az utódodról. Megértik, hogy néha szükség van rá. Ellenkezőleg, nem értik, hogy akkor is foglalkozol ilyenekkel, amikor nem muszáj. Más dolgokról is szeretnének veled beszélni. Fejleszd magad!

Nem figyelsz a megjelenésedre

A férfiak szeretik a természetes szépséget a nőkben. Nem bánják, ha melegítőnadrágban és kócos hajjal rohangál a házban. A bökkenő az, hogy többé nem ápolod magad, még akkor sem, ha munkába mész, vagy valami társasági helyre. A férfiak is szívesen látnának téged ápoltnak, hogy rájöjjenek, hogy egy gyönyörű nő van otthon.

Nem fejezed ki magad egyértelműen

A nők szeretik találós kérdésekben és rejtjelekben kifejezni magukat. . Gyakran nem fejezik ki egyértelműen gondolataikat, és elvárják a férfiaktól, hogy tudjanak olvasni a sorok között. A probléma az, hogy nem tudnak. Világosan és érthetően kell közölniük a dolgokat. Gyakran előfordul, hogy nem fejtik meg partnereik kódolt beszédét, és ezért szidják őket, amitől hihetetlenül feldobja őket. Ha hasonlónak érzed magad, gondolj rá.


Hasonló cikkek

Egyébként elképzelted az életed, hogy ha találkozol valakivel, aki megéri, akkor letelepedsz vele, közös lakást kapsz, majd szülsz? Nem minden a tervek szerint alakul? Már mindened megvan, de még mindig hiányzik a gyerek? Hosszú évek óta próbál teherbe esni, és hirtelen azt mondja az orvos, hogy nagy valószínűséggel csoda lesz a terhessége, vagy a legrosszabb esetben egyáltalán nem lehet gyereke? Mit kell tenni ilyen helyzetben? Hogyan kezeljük?
Nem tud teherbe esni?

A legutóbbi kapcsolata kudarccal végződött? Ne hajtsd le a fejed. Minden veszteségből ki lehet venni valami pozitívat. Még egy sikertelen kapcsolatból is lehet tanulni. Tanácsot adunk, hogyan.

Minden partnerkapcsolat előbb-utóbb egy sztereotípiába esik. Ha nem kezdesz el időben valamit, megtörténhet, hogy nagy szerelmed jó esetben párkapcsolati válságba, rosszabb esetben szakításba is vezet. Próbálja meg megelőzni ezt a helyzetet, és vegyen be mindennapi életébe olyan tevékenységeket, amelyekre együtt számíthattok.

A házasság nem csak egy darab papír. De határozottan ez sem egy teljes és teljes átalakulás. A kedvesed házasság után is az marad, akivel összeházasodtál. Ne várd, hogy szerelmed jobbra forduljon, amikor összeházasodsz. Ezekben az esetekben nagy valószínűséggel soha nem fogja látni a változást!

Kapcsolatod minden bizonnyal megélt hullámvölgyeket. Több válságon is túljutottatok együtt? Túljutottál egyáltalán a hűtlenségen, pedig sokáig tartott, míg megbocsátott szerelmednek? Vagy félsz tőle, mint a "pestistől", mert az a benyomásod, hogy egy kapcsolatban a hűtlenségnél rosszabb nem történhet veled? Sajnos vannak sokkal rosszabb dolgok egy kapcsolatban, mint ha a kedvesed megcsal.

Úgy gondolja, hogy 2019 lesz élete legjobb éve? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben. Ezeknek a tippeknek köszönhetően megtalálhatja a szerelmet, és párként élvezheti a következő hónapokat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.