4 ok, amiért a férfiak dühösek a partnerükre

A férfiak kétségtelenül szeretik a partnerüket. De néha a nők olyan dolgokat tesznek, amelyek kikapcsolják partnereiket. Tudja meg, mit. Segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

Nem hagyod, hogy kilélegezzenek

Tele van a fejed aggodalommal, amit meg kell oldanod az embereddel. Türelmetlenül várod, hogy hazajöjjön a munkából, és mindent elmondhatsz neki. De ez az, amit a férfiak kifejezetten utálnak a nőikben. Alig várták azt a pillanatot, amikor hazaérnek a munkájukból és kipihenik magukat. Ha sok kellemetlen hírrel bombázod őket, és még levegőt sem hagysz, akkor nagyon kiborulnak. Hagyd őket pihenni egy kicsit, majd kérj tőlük valamit. A gondok nem múlnak el.

Mindig csak a gyerekeiddel foglalkozol

Ha van családod, nem könnyű időt találni magadra és a férjedre. Folyamatosan foglalkoznia kell a gyerekeivel. Az egyik gyerek megbukik matekból az iskolában, a másik pedig gitározni akar. Mindent meg kell beszélned a pároddal, és gondoskodni kell arról, hogy minden rendben legyen. Ez érthető. A férfiakat nagyon zavarja, ha nem tudsz másról beszélni, mint az utódodról. Megértik, hogy néha szükség van rá. Ellenkezőleg, nem értik, hogy akkor is foglalkozol ilyenekkel, amikor nem muszáj. Más dolgokról is szeretnének veled beszélni. Fejleszd magad!

Nem figyelsz a megjelenésedre

A férfiak szeretik a természetes szépséget a nőkben. Nem bánják, ha melegítőnadrágban és kócos hajjal rohangál a házban. A bökkenő az, hogy többé nem ápolod magad, még akkor sem, ha munkába mész, vagy valami társasági helyre. A férfiak is szívesen látnának téged ápoltnak, hogy rájöjjenek, hogy egy gyönyörű nő van otthon.

Nem fejezed ki magad egyértelműen

A nők szeretik találós kérdésekben és rejtjelekben kifejezni magukat. . Gyakran nem fejezik ki egyértelműen gondolataikat, és elvárják a férfiaktól, hogy tudjanak olvasni a sorok között. A probléma az, hogy nem tudnak. Világosan és érthetően kell közölniük a dolgokat. Gyakran előfordul, hogy nem fejtik meg partnereik kódolt beszédét, és ezért szidják őket, amitől hihetetlenül feldobja őket. Ha hasonlónak érzed magad, gondolj rá.


Hasonló cikkek

Mindegyik kapcsolata megromlik egy bizonyos idő elteltével? Még ha te magad sem tudod, lehet, hogy elköveted azt a hibát, amely tönkreteszi az összes kapcsolatodat. És nem csak neked. Néhány tapasztalt viselkedési minta a mindennapi életben is problémákat okozhat. Egy véget nem érő spirálba veted magad, ahol egy csodálatos románc fullasztó kapcsolattá fejlődik. Milyen viselkedési mintákat kerüli szívesebben?

Ma már nem furcsa beleszeretni egy külföldibe, vagy akár feleségül venni. A legtöbb olyan pár, amelyben az egyik partner cseh, amerikaiak, oroszok, japánok és meglepő módon spanyolok közül kerül ki. Külföldön házasodunk össze. Milyen váratlan buktatók adódhatnak, ha másik országból talál partnert?

A nők túl sokat foglalkoznak bizonyos dolgokkal. A férfiak szemszögéből azonban ezek teljes banalitások, amiket nem vesznek észre. Mik azok?

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Mi tehát a boldog házasság sikerének alapja külföldön?

Végre megtalálta a megfelelőt? Megértitek egymást, szeretitek egymást, nem tudtok egymás nélkül lenni? Csak egy apró hibája van? Túl takarékos a párod? A szerénység természetesen nem árt. Aggódsz amiatt, hogy párod fukar? Vagy csak fösvény lesz belőle? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

Elutasított valaki, akibe szerelmes volt? Akkor biztosan tudod, hogy nagyon fáj. Minden elutasítás fáj, és mindig meg kell küzdeni vele.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.