4 ok, amiért a férfiak dühösek a partnerükre

A férfiak kétségtelenül szeretik a partnerüket. De néha a nők olyan dolgokat tesznek, amelyek kikapcsolják partnereiket. Tudja meg, mit. Segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

Nem hagyod, hogy kilélegezzenek

Tele van a fejed aggodalommal, amit meg kell oldanod az embereddel. Türelmetlenül várod, hogy hazajöjjön a munkából, és mindent elmondhatsz neki. De ez az, amit a férfiak kifejezetten utálnak a nőikben. Alig várták azt a pillanatot, amikor hazaérnek a munkájukból és kipihenik magukat. Ha sok kellemetlen hírrel bombázod őket, és még levegőt sem hagysz, akkor nagyon kiborulnak. Hagyd őket pihenni egy kicsit, majd kérj tőlük valamit. A gondok nem múlnak el.

Mindig csak a gyerekeiddel foglalkozol

Ha van családod, nem könnyű időt találni magadra és a férjedre. Folyamatosan foglalkoznia kell a gyerekeivel. Az egyik gyerek megbukik matekból az iskolában, a másik pedig gitározni akar. Mindent meg kell beszélned a pároddal, és gondoskodni kell arról, hogy minden rendben legyen. Ez érthető. A férfiakat nagyon zavarja, ha nem tudsz másról beszélni, mint az utódodról. Megértik, hogy néha szükség van rá. Ellenkezőleg, nem értik, hogy akkor is foglalkozol ilyenekkel, amikor nem muszáj. Más dolgokról is szeretnének veled beszélni. Fejleszd magad!

Nem figyelsz a megjelenésedre

A férfiak szeretik a természetes szépséget a nőkben. Nem bánják, ha melegítőnadrágban és kócos hajjal rohangál a házban. A bökkenő az, hogy többé nem ápolod magad, még akkor sem, ha munkába mész, vagy valami társasági helyre. A férfiak is szívesen látnának téged ápoltnak, hogy rájöjjenek, hogy egy gyönyörű nő van otthon.

Nem fejezed ki magad egyértelműen

A nők szeretik találós kérdésekben és rejtjelekben kifejezni magukat. . Gyakran nem fejezik ki egyértelműen gondolataikat, és elvárják a férfiaktól, hogy tudjanak olvasni a sorok között. A probléma az, hogy nem tudnak. Világosan és érthetően kell közölniük a dolgokat. Gyakran előfordul, hogy nem fejtik meg partnereik kódolt beszédét, és ezért szidják őket, amitől hihetetlenül feldobja őket. Ha hasonlónak érzed magad, gondolj rá.


Hasonló cikkek

Mit jelent valójában a párkapcsolati (házassági) háromszög? Hogyan kezeld azt a helyzetet, amelyben részese vagy? Olvass, és megtudod!

A harmincadik év után az urak fokozatosan "megnyugszanak". Negyven után már semmit sem kell bizonyítaniuk, ötven után pedig általában a libidójuk csökkenését észlelik. A férfiak néha attól tartanak, hogy elveszítik „férfiasságukat”. Hogy fizikailag már nem bírod? Kezd aggódni?

Akár tíz éve házas, akár csak a házasságon gondolkozik, vagy éppen egy új kapcsolat elején áll, minden bizonnyal ugyanaz a gondolata lesz. Mit tehetünk, hogy ez együtt működjön? Sajnos a boldogságra nincs recept. Valami mindenkinél másképp működik. Vezető párkapcsolati tanácsadókkal és családterapeutákkal együttműködve azonban megvizsgáltuk, mi köti össze a boldog párokat.

Még mindig szemrehányást tesz neked a párod, hogy meg tudnád csinálni ezt-azt jobban? Vagy néha csak úgy mászkál, mint egy halom boldogtalanság, és ha megkérdezik, mi a helyzet, azt válaszolja, hogy "Semmi"? A nők nagyon bonyolultak tudnak lenni. Szerencsére tudjuk, hogyan válhatunk álompartnerré! Vele soha többé nem fog panaszkodni, hidd el.

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze az emberét.

Szerelembe esni gyönyörű dolog. Néha azonban rózsaszín szemüveget tesz a szemünk elé, és nem látjuk azt, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Felismeri, hogy partnere nem tisztel, nem tart egyenrangúnak, vagy egyszerűen csak kihasznál? Vannak jelek, amelyek elárulják ezt. Olvassa el, mit.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.