Tisztázd a személyes határaidat

Azt mondják, mindenkinek megvannak a saját személyes határai. „Soha nem fogom hagyni, hogy a párom megcsaljon.” „Soha nem fogok együtt élni egy hisztis nővel.” De amikor kenyértörésről van szó, hirtelen hajlandóak vagyunk egy kicsit áthelyezni ezt a pontot. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat elején általában nem vagy tisztában azzal, hogy mit fogsz kipróbálni és mit nem. Hogyan találja meg személyes határait, hogyan állítsa fel és hogyan tartsa be őket?

Egyértelműen határozza meg igényeit

Ez nem jelenti azt, hogy álmodnia kell a hercegről és a hercegnőről, és " pipálja ki a "minden partner" pontot. Állítson fel egy biztonságos keretet, amelyből nem fog kilépni. Ha egy pofont elbírsz, gondold át előre! Tedd ugyanezt egy hisztis vagy túlérzékeny barátnőddel. Ismertesse partnerével a határait, és ragaszkodjon hozzájuk. Ha valaki többször is átlépi az általad felállított határokat, és a legjobb, amit tehetsz, az a verbális kerítés, az nem old meg semmit. Mindenképpen a kapcsolat elején szabd meg a határaidat, és ragaszkodj hozzájuk.

Légy önmagad

Gyakran félünk attól, hogy partnerünk elutasít minket. Ezért alkalmazkodunk hozzá, és nem az elveink és vágyaink szerint cselekszünk. A legtöbb ember számára sokkal fontosabb a párkapcsolat, mint önmaga. Ez a probléma gyakran a szülőknél kezdődik. Mondták már neked, hogy egy bizonyos módon kell viselkedned, különben mindenki elhagy téged? Nevezze meg a félelmét. Miért félsz? Konkrétan mi miatt aggódsz? Hogy a másik fél elhagy, vagy felismeri az igazi arcodat? Ne hagyd, hogy mások meghatározzák a határaidat. Állítsa be őket saját maga. Légy önmagad, csak így találhatod meg az egyensúlyt az életedben és így a kapcsolatodban is.

Tartsd meg a "hangod"

A kommunikáció elengedhetetlen egy kapcsolatban. De gyakran úgy csinálod, hogy egyszerűen azt mondod, amit a másik hallani akar. Mi a helyes, mit gondolnak mások, mit hallottál a tévében. Találja meg saját hangját. Mi a véleményed, mit szeretsz, mit utálsz? Minél jobban megfojtasz valamit magadban, annál valószínűbb, hogy egy napon felrobbansz. és ez aztán szökőárként hat. Csak a káosz marad. Mindig beszélj és mondd azt, ami a szíveden van.

Ne zárd el magad az érzéseidtől

Bízz az érzéseidben, és ne nyomd el őket csak azért, mert nem "illenek hozzá" vagy nincs igazad. Az érzések közé tartozik az empátia és a mások iránti érzés is. Ha nem követi őket, könnyen megsértheti a másikat. Ez valószínűleg csak arra fog ösztönözni, hogy egy kicsit jobban elzárja magát a másiktól. A kapcsolatok érzelmekre épülnek, miért akarsz elszakadni? Ha nem érzi jól magát a kapcsolatban, fontolja meg, jobb lenne-e véget vetni a kapcsolatnak. A túl sok logika nem tesz jót a szerelemnek. Találja meg az ideális állapotot, ahol nem vagy túlérzékeny, de nem is úgy viselkedsz, mint egy programozott robot.


Hasonló cikkek

Nemrég írtunk arról, hogy a férfiak mit nem várhatnak el partnereiktől. De mi a helyzet az urakkal? Mit követelnek meg néha tőlük társaik, és mit soha nem teljesítenek? Vagy a puszta lehetetlenség miatt, vagy azért, mert soha nem vennék át a szívükön. Mik ezek a "dolgok"?

Szeretnél boldog házasságban élni? Gyakran nem könnyű létrehozni, nem is beszélve a karbantartásáról. De lehetséges! Tanácsot adunk, hogyan érhetsz el boldog házasságot.

Ritka gyöngyszemet kell kinyernie rengeteg koszból és agyagból. És ez pontosan így van a kapcsolatokban. Meg kell találni az egyetlen szerelmet! De te magad teremtesz elégedett kapcsolatot. Ne felejtsd el. Nem ingatag szerencse. Szeretnéd megismerni a sikeres párok titkait? Pszichológusok kutatták a boldog kapcsolatok gyakori jeleit, és felfedezték ezeket a meglepő tényeket!

Ez nem lehet olyan egyszerű, mint ahogy a címben írjuk? Ez igaz, de miért nem lépünk egy kicsit szembe az esélyekkel? Több száz pár, akik több mint 30 éve vannak együtt, kapcsolatukban öt közös jellemző van. Szeretné tudni, hogy melyek?

A férfiaknak nagyon világos elképzeléseik vannak arról, mit tegyenek a nők a háztartásért, a gyerekekért és önmagukért. Ha megfelel a cikkben alább található pontoknak, akkor Ön a tökéletes feleség (társ) az urak számára.

Az urak jellemzően infantilisak, és kevés férfi tér el ettől az állítástól. A hölgyeknek ezután sokat kell tenniük, hogy megértsék őket. A partner főzési készsége és csillapíthatatlan szexuális vágya közel sem olyan fontos, mint azt gyakran gondolod! Szeretné tudni a férfiak titkos kívánságait? Olyan kapcsolatra vágyik, amelyet néha még ők maguk sem tudnak megnevezni? Szóval itt vannak.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.