Tisztázd a személyes határaidat

Azt mondják, mindenkinek megvannak a saját személyes határai. „Soha nem fogom hagyni, hogy a párom megcsaljon.” „Soha nem fogok együtt élni egy hisztis nővel.” De amikor kenyértörésről van szó, hirtelen hajlandóak vagyunk egy kicsit áthelyezni ezt a pontot. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat elején általában nem vagy tisztában azzal, hogy mit fogsz kipróbálni és mit nem. Hogyan találja meg személyes határait, hogyan állítsa fel és hogyan tartsa be őket?

Egyértelműen határozza meg igényeit

Ez nem jelenti azt, hogy álmodnia kell a hercegről és a hercegnőről, és " pipálja ki a "minden partner" pontot. Állítson fel egy biztonságos keretet, amelyből nem fog kilépni. Ha egy pofont elbírsz, gondold át előre! Tedd ugyanezt egy hisztis vagy túlérzékeny barátnőddel. Ismertesse partnerével a határait, és ragaszkodjon hozzájuk. Ha valaki többször is átlépi az általad felállított határokat, és a legjobb, amit tehetsz, az a verbális kerítés, az nem old meg semmit. Mindenképpen a kapcsolat elején szabd meg a határaidat, és ragaszkodj hozzájuk.

Légy önmagad

Gyakran félünk attól, hogy partnerünk elutasít minket. Ezért alkalmazkodunk hozzá, és nem az elveink és vágyaink szerint cselekszünk. A legtöbb ember számára sokkal fontosabb a párkapcsolat, mint önmaga. Ez a probléma gyakran a szülőknél kezdődik. Mondták már neked, hogy egy bizonyos módon kell viselkedned, különben mindenki elhagy téged? Nevezze meg a félelmét. Miért félsz? Konkrétan mi miatt aggódsz? Hogy a másik fél elhagy, vagy felismeri az igazi arcodat? Ne hagyd, hogy mások meghatározzák a határaidat. Állítsa be őket saját maga. Légy önmagad, csak így találhatod meg az egyensúlyt az életedben és így a kapcsolatodban is.

Tartsd meg a "hangod"

A kommunikáció elengedhetetlen egy kapcsolatban. De gyakran úgy csinálod, hogy egyszerűen azt mondod, amit a másik hallani akar. Mi a helyes, mit gondolnak mások, mit hallottál a tévében. Találja meg saját hangját. Mi a véleményed, mit szeretsz, mit utálsz? Minél jobban megfojtasz valamit magadban, annál valószínűbb, hogy egy napon felrobbansz. és ez aztán szökőárként hat. Csak a káosz marad. Mindig beszélj és mondd azt, ami a szíveden van.

Ne zárd el magad az érzéseidtől

Bízz az érzéseidben, és ne nyomd el őket csak azért, mert nem "illenek hozzá" vagy nincs igazad. Az érzések közé tartozik az empátia és a mások iránti érzés is. Ha nem követi őket, könnyen megsértheti a másikat. Ez valószínűleg csak arra fog ösztönözni, hogy egy kicsit jobban elzárja magát a másiktól. A kapcsolatok érzelmekre épülnek, miért akarsz elszakadni? Ha nem érzi jól magát a kapcsolatban, fontolja meg, jobb lenne-e véget vetni a kapcsolatnak. A túl sok logika nem tesz jót a szerelemnek. Találja meg az ideális állapotot, ahol nem vagy túlérzékeny, de nem is úgy viselkedsz, mint egy programozott robot.


Hasonló cikkek

A férfiak nagyon érzékenyek bizonyos beszélgetési témákra. Elmondjuk, mik a témák. Tehát ha nem akarsz feleslegesen vitatkozni, kerüld őket.

Mindannyian különbözőek vagyunk, és valami más bosszant minket. Van azonban bennünk valami közös. Mindannyian emberek vagyunk. És bizonyos dolgok mindannyiunkat idegesítenek. Bizonyos kijelentéseket vagy követeléseket egyszerűen nem tolerálnak egy kapcsolatban. Melyek azok? Mi az, amit szívesebben soha ne mondanál ki a szádon?

Javítsunk kapcsolatunkon

Minden jól működik a kapcsolatotokban?  Teljesen elégedett vagy a partner kapcsolatban? Ha nem, olvass el néhány tippet hogy magasabb szintre juss! És ha igen, akkor nézd meg, hogy be e tartod a következő dolgokat. Nagyon sok gondot megtakaríthatsz vele.

Nem megy neked, de nem akarsz szakítani. Megmenthető-e egyáltalán egy rosszul működő kapcsolat? Lehet és elég könnyen. De meg kell felelnie néhány feltételnek. Sajnos nem elég, ha több erőfeszítést teszünk. Csináljuk meg.

A szerelem gyönyörű része egy kapcsolatnak. Minden tökéletes, kedvesed hibátlan, és el sem tudod képzelni nélküle a világot. De előbb-utóbb sorra kerül sor, amikor a legnagyobb szerelem is elhalványul, és te is látni fogod szeretőd hibáit. Hogyan kell csinálni, hogy ez a változás ne törje ki a nyakát? A következő alapelvekkel biztonságosan igazi, tartós kapcsolattá változtathatja szerelmét.

Maga a boldogság meghatározása gyakorlatilag lehetetlen. Mindenkinek mást jelent. Valaki békés együttélésre vágyik, másik a párkapcsolatban a szórakozást, egy másik kalandot keres. Hogy mit keres, az az Ön szükségleteitől, elvárásaitól, szükségleteitől és vágyaitól függ. És bármikor változhatnak. Tehát használja a következő öt kulcsot, hogy feltárja az utat egy boldogabb, teljesebb kapcsolat felé.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.