Tisztázd a személyes határaidat

Azt mondják, mindenkinek megvannak a saját személyes határai. „Soha nem fogom hagyni, hogy a párom megcsaljon.” „Soha nem fogok együtt élni egy hisztis nővel.” De amikor kenyértörésről van szó, hirtelen hajlandóak vagyunk egy kicsit áthelyezni ezt a pontot. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat elején általában nem vagy tisztában azzal, hogy mit fogsz kipróbálni és mit nem. Hogyan találja meg személyes határait, hogyan állítsa fel és hogyan tartsa be őket?

Egyértelműen határozza meg igényeit

Ez nem jelenti azt, hogy álmodnia kell a hercegről és a hercegnőről, és " pipálja ki a "minden partner" pontot. Állítson fel egy biztonságos keretet, amelyből nem fog kilépni. Ha egy pofont elbírsz, gondold át előre! Tedd ugyanezt egy hisztis vagy túlérzékeny barátnőddel. Ismertesse partnerével a határait, és ragaszkodjon hozzájuk. Ha valaki többször is átlépi az általad felállított határokat, és a legjobb, amit tehetsz, az a verbális kerítés, az nem old meg semmit. Mindenképpen a kapcsolat elején szabd meg a határaidat, és ragaszkodj hozzájuk.

Légy önmagad

Gyakran félünk attól, hogy partnerünk elutasít minket. Ezért alkalmazkodunk hozzá, és nem az elveink és vágyaink szerint cselekszünk. A legtöbb ember számára sokkal fontosabb a párkapcsolat, mint önmaga. Ez a probléma gyakran a szülőknél kezdődik. Mondták már neked, hogy egy bizonyos módon kell viselkedned, különben mindenki elhagy téged? Nevezze meg a félelmét. Miért félsz? Konkrétan mi miatt aggódsz? Hogy a másik fél elhagy, vagy felismeri az igazi arcodat? Ne hagyd, hogy mások meghatározzák a határaidat. Állítsa be őket saját maga. Légy önmagad, csak így találhatod meg az egyensúlyt az életedben és így a kapcsolatodban is.

Tartsd meg a "hangod"

A kommunikáció elengedhetetlen egy kapcsolatban. De gyakran úgy csinálod, hogy egyszerűen azt mondod, amit a másik hallani akar. Mi a helyes, mit gondolnak mások, mit hallottál a tévében. Találja meg saját hangját. Mi a véleményed, mit szeretsz, mit utálsz? Minél jobban megfojtasz valamit magadban, annál valószínűbb, hogy egy napon felrobbansz. és ez aztán szökőárként hat. Csak a káosz marad. Mindig beszélj és mondd azt, ami a szíveden van.

Ne zárd el magad az érzéseidtől

Bízz az érzéseidben, és ne nyomd el őket csak azért, mert nem "illenek hozzá" vagy nincs igazad. Az érzések közé tartozik az empátia és a mások iránti érzés is. Ha nem követi őket, könnyen megsértheti a másikat. Ez valószínűleg csak arra fog ösztönözni, hogy egy kicsit jobban elzárja magát a másiktól. A kapcsolatok érzelmekre épülnek, miért akarsz elszakadni? Ha nem érzi jól magát a kapcsolatban, fontolja meg, jobb lenne-e véget vetni a kapcsolatnak. A túl sok logika nem tesz jót a szerelemnek. Találja meg az ideális állapotot, ahol nem vagy túlérzékeny, de nem is úgy viselkedsz, mint egy programozott robot.


Hasonló cikkek

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Mi tehát a boldog házasság sikerének alapja külföldön?

A munkakapcsolat fenntartása nagyon nehéz. Sajnos néha nem sikerül. Ebben az esetben jobb szakítani, és nem aggódni többé. Sok partner megváltozik a kapcsolat során, és olyan dolgokat kezd el, amelyek korábban idegenek voltak számára. De mi van akkor, ha viselkedésük hirtelen zavarni kezd? Miért érdemes szakítani a pároddal?

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyektől nem tud és nem is akar megszabadulni. De ha a kapcsolatra vonatkoznak, elkezdhetik zavarni a partnert. Elmondjuk, milyen rossz szokások miatt küldhet vízre párod.

Gyakran hallja azt a panaszt, hogy nem érti a másikat? Nem hiába mondják, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. A másik megértése sokszor sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. Néha az a benyomásod, hogy egyáltalán nem érted a partneredet? Készítettünk néhány tippet a másik ember jobb megértéséhez.

A halál az egyik nem túl népszerű téma. Egy szeretett ember halála a legrosszabb dolog, ami történhet veled az életben. Szóval hogyan birkózik meg egy partner halálával? Hogyan birkózol meg egy szeretett személy elvesztésével? Mit tegyünk, hogy új életet kezdjünk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.