Nem tetszik a párod családja? Megoldani!

Nagyon gyakoriak a viták a családtagok között, különösen két egyesült család között. Nehéz jó társat találni, ráadásul barátságos anyósra vagy apósra. Ha a nézeteltérései az elején vannak, még mindig meg lehet menteni a kapcsolatot. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Indítsa el a vitát

Mondja el partnerének, hogy együtt kell beszélnie a családjáról. Óvatosan mutasd meg, mi zavar téged tetteikben és viselkedésükben. Az interjú során próbáld meg a pozitív oldalaikat is felhozni, hogy ne tűnjön fel, hogy teljesen elfogult vagy a családjával szemben. Világosnak kell lennie a barát/barátnő számára, hogy perspektívából nézi a dolgot, és nem túlz. Ha a partner hallgat rád, állapodj meg a szabályokban.

Megpróbálod tiszteletben tartani a családja viselkedését. Alternatív megoldásként megpróbálhatja az ő oldalukról látni a rád nézve. Párod viszont megígéri, hogy tiszteletben tartja a véleményedet. Ha nem megfelelő viselkedést látnak a családjuk részéről, kiállnak melletted, és esetleg megbeszélik a szüleikkel, hogy miért nem kedvelnek téged. Talán akkor végre megtudod, mire készülsz.

Keresd magad

Ha a fenti megoldás sikertelen, akár a barátodtól/barátnődtől, akár a családjától, menj a következő lépésre. Csikorgasd a fogaidat. Hagyja figyelmen kívül a partnere családja által ellened irányuló célzásokat vagy helytelen cselekedeteket. Legyen velük egy oldalon, és csak nevessen az ön kárára a rosszindulatú vicceiken. Nyilvánvalóan sokkal jobban fel fog forrni benned, mint amikor forrásban lévő víz forr, de próbáld meg kezelni. Ha az ellenséges család azt látja, hogy Ön mindig jéghideg, és nem tesz semmit a cselszövéseikkel, egy idő után valószínűleg abbahagyja az élvezetet.

Korlátozza a kapcsolatot

Ha még a fent említett taktika nem működik, már csak egy dolog van hátra. Korlátozza a minimálisra a kapcsolatot partnere/partnere családjával. Hacsak nem feltétlenül szükséges, akkor se menj el hozzájuk, ha valamelyiküknek születésnapja van. Senki sem kényszeríthet erre, még a társad sem. Mentségül szolgáljon, hogy sok munkája van. Boldogabb életed lesz, és nem kell elviselned azt a "poklot", amit előkészítettek. Talán akkor a partner végre rájön, hogy valami nincs rendben, és cselekedni kezd.


Hasonló cikkek

Talán hallottad már korábban: „Túl okos vagy a saját érdekedben. Egyetlen férfi sem bírja el Stakovát." Ez így tűnhet azokkal az éretlen férfiakkal, igaz. De ne becsülje alá őket. Az okos nők gyakran követik el saját hibáikat egy kapcsolatban. Melyek azok?

Az emberek gyakran felsóhajtanak, hogy manapság a házasság nem olyan, mint régen. A házasságok csaknem fele válással végződik, és nem szokatlan, hogy valaki élete során háromszor házasodik vagy házasodik. Gyakran felmerül a kérdés, hogy ez miért van így. Mi volt a nagyszüleinknek, ami nekünk nincs? Sajnos (vagy szerencsére?) semmi romantikus. Nézze meg a választ.

Számtalan garantált recept létezik a boldog partnerség kialakítására. Azonban kevés a tisztán praktikus és egyszerű. Beszélj, ne bújj el, oldd meg a dolgokat. Mindez hosszú távú tanács. És ehhez nem mindenkinek van türelme! Négy gyakorlati tippet hozunk tehát, amelyeket azonnal elkezdhet gyakorolni.

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon jól ismerik. Minden kapcsolat elején nagy szerelmet tapasztalsz. Minden tökéletesnek tűnik számodra. Azt hiszed, semmi sem fenyegetheti a szerelmedet. De aztán eljön az idő, amikor leveszed a rózsaszín szemüvegedet, és rájössz, hogy sok minden zavar a partnereddel kapcsolatban. És mi jön ezután? Partnerségi válság. Hogyan lehet megoldani? Küzdj a szerelmedért, vagy menj el és keresd máshol?

Azt mondják, mindenkinek megvannak a saját személyes határai. „Soha nem fogom hagyni, hogy a párom megcsaljon.” „Soha nem fogok együtt élni egy hisztis nővel.” De amikor kenyértörésről van szó, hirtelen hajlandóak vagyunk egy kicsit áthelyezni ezt a pontot. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat elején általában nem vagy tisztában azzal, hogy mit fogsz kipróbálni és mit nem. Hogyan találja meg személyes határait, hogyan szabja meg és hogyan tartsa be őket?

Te is ismered azt az érzést, amikor nem vagy biztos benne, hogy a kapcsolatod tartós lesz? Féltékeny vagy a szerelmedre? Nem hiszel magadnak? Aggódsz a kapcsolat vége miatt? Összehasonlítod mindazokkal, akik csak pislognak a szerelmed körül? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, akkor itt az ideje, hogy megszabadulj a kapcsolati bizonytalanságoktól.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.