Nem tetszik a párod családja? Megoldani!

Nagyon gyakoriak a viták a családtagok között, különösen két egyesült család között. Nehéz jó társat találni, ráadásul barátságos anyósra vagy apósra. Ha a nézeteltérései az elején vannak, még mindig meg lehet menteni a kapcsolatot. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Indítsa el a vitát

Mondja el partnerének, hogy együtt kell beszélnie a családjáról. Óvatosan mutasd meg, mi zavar téged tetteikben és viselkedésükben. Az interjú során próbáld meg a pozitív oldalaikat is felhozni, hogy ne tűnjön fel, hogy teljesen elfogult vagy a családjával szemben. Világosnak kell lennie a barát/barátnő számára, hogy perspektívából nézi a dolgot, és nem túlz. Ha a partner hallgat rád, állapodj meg a szabályokban.

Megpróbálod tiszteletben tartani a családja viselkedését. Alternatív megoldásként megpróbálhatja az ő oldalukról látni a rád nézve. Párod viszont megígéri, hogy tiszteletben tartja a véleményedet. Ha nem megfelelő viselkedést látnak a családjuk részéről, kiállnak melletted, és esetleg megbeszélik a szüleikkel, hogy miért nem kedvelnek téged. Talán akkor végre megtudod, mire készülsz.

Keresd magad

Ha a fenti megoldás sikertelen, akár a barátodtól/barátnődtől, akár a családjától, menj a következő lépésre. Csikorgasd a fogaidat. Hagyja figyelmen kívül a partnere családja által ellened irányuló célzásokat vagy helytelen cselekedeteket. Legyen velük egy oldalon, és csak nevessen az ön kárára a rosszindulatú vicceiken. Nyilvánvalóan sokkal jobban fel fog forrni benned, mint amikor forrásban lévő víz forr, de próbáld meg kezelni. Ha az ellenséges család azt látja, hogy Ön mindig jéghideg, és nem tesz semmit a cselszövéseikkel, egy idő után valószínűleg abbahagyja az élvezetet.

Korlátozza a kapcsolatot

Ha még a fent említett taktika nem működik, már csak egy dolog van hátra. Korlátozza a minimálisra a kapcsolatot partnere/partnere családjával. Hacsak nem feltétlenül szükséges, akkor se menj el hozzájuk, ha valamelyiküknek születésnapja van. Senki sem kényszeríthet erre, még a társad sem. Mentségül szolgáljon, hogy sok munkája van. Boldogabb életed lesz, és nem kell elviselned azt a "poklot", amit előkészítettek. Talán akkor a partner végre rájön, hogy valami nincs rendben, és cselekedni kezd.


Hasonló cikkek

Gyanítod, hogy szerelmed örökre elmúlt, miközben folytatod valamiben, amit már nem nevezhetsz kapcsolatnak? Az érzelmeket táplálni kell, különben elsorvadnak. A szerelem megértésből, a másikért való harcra való hajlandóságból, barátságból és még sok másból áll. De mindkettőtöknek meg kell próbálnia. Félsz, hogy nincs több szerelem a kapcsolatodban? Nézze meg, hogyan állapíthatja meg.

Járkodsz valakivel, és azon tűnődsz, hogy te vagy-e a megfelelő? Vagy a házasságra gondolsz? Nézz meg 7 jelet, amelyekről biztosan mondhatod, hogy megtaláltad az igazi szerelmedet.

A folyamatos kritika méregként hat egy kapcsolatra. Fokozatosan felemészti a pozitív érzelmeket, a köztetek lévő kapcsolatot, és végül a kapcsolat egyszerűen szétesik.

Évek óta együtt vagytok, és hirtelen azon kapta magát, hogy inkább testvérként éltek együtt, mint szeretőkként? A szenvedélyes éjszakák már régen eltűntek a kapcsolatodból, csak a gyerekeknek szánt kulturális rendezvényeken veszel részt, a napközbeni szeretkezés fogalma pedig nagy ismeretlen számodra. Hozd vissza a szenvedélyt és a vágyat a kapcsolatodba! Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Úgy érzi, hogy a párkapcsolata a mélypontra megy? Heves vitákat folytat a romantika helyett? Kétségbeesetten vágyik a jobb változásra? Végezze el az alábbiakban említett öt tevékenységet, hogy megerősítse partnerségét.

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.