Nem tetszik a párod családja? Megoldani!

Nagyon gyakoriak a viták a családtagok között, különösen két egyesült család között. Nehéz jó társat találni, ráadásul barátságos anyósra vagy apósra. Ha a nézeteltérései az elején vannak, még mindig meg lehet menteni a kapcsolatot. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Indítsa el a vitát

Mondja el partnerének, hogy együtt kell beszélnie a családjáról. Óvatosan mutasd meg, mi zavar téged tetteikben és viselkedésükben. Az interjú során próbáld meg a pozitív oldalaikat is felhozni, hogy ne tűnjön fel, hogy teljesen elfogult vagy a családjával szemben. Világosnak kell lennie a barát/barátnő számára, hogy perspektívából nézi a dolgot, és nem túlz. Ha a partner hallgat rád, állapodj meg a szabályokban.

Megpróbálod tiszteletben tartani a családja viselkedését. Alternatív megoldásként megpróbálhatja az ő oldalukról látni a rád nézve. Párod viszont megígéri, hogy tiszteletben tartja a véleményedet. Ha nem megfelelő viselkedést látnak a családjuk részéről, kiállnak melletted, és esetleg megbeszélik a szüleikkel, hogy miért nem kedvelnek téged. Talán akkor végre megtudod, mire készülsz.

Keresd magad

Ha a fenti megoldás sikertelen, akár a barátodtól/barátnődtől, akár a családjától, menj a következő lépésre. Csikorgasd a fogaidat. Hagyja figyelmen kívül a partnere családja által ellened irányuló célzásokat vagy helytelen cselekedeteket. Legyen velük egy oldalon, és csak nevessen az ön kárára a rosszindulatú vicceiken. Nyilvánvalóan sokkal jobban fel fog forrni benned, mint amikor forrásban lévő víz forr, de próbáld meg kezelni. Ha az ellenséges család azt látja, hogy Ön mindig jéghideg, és nem tesz semmit a cselszövéseikkel, egy idő után valószínűleg abbahagyja az élvezetet.

Korlátozza a kapcsolatot

Ha még a fent említett taktika nem működik, már csak egy dolog van hátra. Korlátozza a minimálisra a kapcsolatot partnere/partnere családjával. Hacsak nem feltétlenül szükséges, akkor se menj el hozzájuk, ha valamelyiküknek születésnapja van. Senki sem kényszeríthet erre, még a társad sem. Mentségül szolgáljon, hogy sok munkája van. Boldogabb életed lesz, és nem kell elviselned azt a "poklot", amit előkészítettek. Talán akkor a partner végre rájön, hogy valami nincs rendben, és cselekedni kezd.


Hasonló cikkek

Sok nő azt feltételezi, hogy a férfiak féltékenyek barátnőjük barátaira, hírességekre, akiket a lány csodál, vagy esetleg egy kollégájára, akivel állítólag mindig olyan jókat beszélget. Logikus érvelés. Meg fogunk lepni, de ezek az okok elég mélyen benne vannak a „versenytársak” listáján. Ki, vagy inkább mi okozza a legnagyobb ráncokat a homlokán?

Manapság sokan azon a véleményen vannak, hogy az interneten keresztül történő szakítás valójában nem rossz dolog. Hiszen általa olyan sokan ismerik meg egymást, miért ne szakíthatnánk az ő segítségével? De egészen a közelmúltig a szakítás ebben a személytelen formában a legnagyobb gyávaságnak számított. Ma ez már nem ilyen szigorúan igaz. Mit lehet és mit nem lehet elviselni egy internetszakadás során?

Valószínűleg minden pár az első randevúval foglalkozik a legtöbbet. Mit vegyek fel, mit fogunk csinálni, hol ülünk, miről fogunk beszélgetni? Minden második randevú ilyenkor egy kicsit méltánytalanul elhanyagolt. Mintha kevésbé lenne fontos, mint az első! De ne felejtsd el, hogy az első randevún benyomást keltesz, kapcsolatot építesz másokra! Kifogyott az ötletekből? Tekintse meg tippjeinket, hogyan töltsön le egy felejthetetlen randevút!

Webhelyünkről már tudja, mit várnak el a nők egy párkapcsolattól. De mit várnak az élettől két férfiban? A férfiak igényei ugyanazok, mint a nők, vagy teljesen mások? Olvassa el és megtudja.

Az "Olaszország" uralkodik otthonában, vagy inkább egy csendes háztartás? Kiabál, nagy gesztusokat használ, és a másik csak hidegen figyel? Nem kell szándékosan provokálniuk. Mindannyian másként vitatkozunk személyiségtípusunktól függően. Ami az egyiknek világos, azt a másik egyáltalán nem érti. Hogyan vitatkozik egy magányos a társaságot szeretővel?

Van esélye a kapcsolatának? Szinte minden pár szeretné tudni a választ erre a kérdésre. Töltsd ki a következő mini kvízt, és 85%-ig biztos lehetsz abban, hogy életed szerelmével vagy-e.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.