4 tipp a fájdalmas szakítás túléléséhez

Szakított a párjával? Nem tudja, hogyan lehet túllépni egy ilyen helyzeten? Tanácsot adunk, mit tegyél, hogy ne szenvedj túl sokat.

Ne tartsd vissza az érzelmeidet

A nők érzelmesebb lények, mint a férfiak, ezért néha sírni. Fájdalmas helyzetek léphetnek be az életbe, amelyek mindenkit térdre kényszeríthetnek. Az érzelmek visszatartásában nincs hősiesség. A férfiak is tudnak sírni. A szakítás pedig a könnyekért van. Sírj és üvölts az egész házba, ha segít. Ne légy szégyenlős, minden rossz érzésnek el kell tűnnie. Megkönnyebbülsz.

Az "ex" ajándékainak menniük kell

Minden dolognak, amit a partnere otthon hagyott, el kell mennie. Legyen szó ajándékokról, ruhákról vagy közös fényképekről. Mindennek el kell tűnnie a lakásból, ami a párjával együtt töltött pillanatokra emlékeztetné. Ne félj megszabadulni a drágább dolgoktól sem. Ha nincs szíve eldobni néhány közös emléket, adja vissza azokat volt partnerének.

Barátokat találni

Bízzon a legközelebbi barátaiban. Mondj el nekik mindent, ami a fejedben jár. Ne tagadj semmit. A barátaid támogatni fognak. Abban a pillanatban ráébredsz, hogy nem vagy egyedül a bajaiddal. Valaki áll melletted, akire most támaszkodhatsz. Ne legyünk tétlenek, és tervezzünk közös utazást. Kitisztítja a fejét, és nem csak a pillanatnyi katasztrófára gondol. Nem szabad négy fal közé zárva lenni. A szakításból származó negatív érzések depresszióba mélyülhetnek. Ne becsüld alá az érzéseidet. Dolgozz velük.

Vigyázz magadra

Jelenleg több időd lesz. Szenteld magadnak. Olvasson könyveket, menjen edzőterembe, látogasson el moziba és színházba. Csak azt csináld, amit élvezel. Legyen jobb azokban a dolgokban, amelyekre vágyik. A karriered előtted áll. Most lesz elég ideje, hogy tovább töltse a munkát. Kétségtelenül lenyűgözi főnökét kemény munkájával. Még az is lehet, hogy hozzáadnak. A legfontosabb, hogy nem szabad abbahagyni. Próbálj meg folyamatosan olyasmit csinálni, ami elsősorban az elmédet foglalkoztatja.Hasonló cikkek

Az a tény, hogy két olyan ember találkozik, akik 100%-ban megfelelnek egymásnak, meglehetősen ritka. Ha ilyen kapcsolat jön létre, az érintetteknek értékelniük kell kapcsolatukat. Ha azonban az érintettek harmóniája nem teljesen tökéletes, akkor folyamatosan dolgozni kell a kapcsolaton. És vagy sikerül, vagy szakítasz. Így megy ez az életben. Mely törvények befolyásolják leginkább a partnerkapcsolatokat?

A szakítás soha nem könnyű. És még rosszabb, ha nem tudod, hogy a kapcsolatban van-e a probléma, vagy benned van. Hogyan lehet megtudni? A szakítás végleges. Tehát amíg nem vagy biztos benne, valószínűleg még mindig együtt vagytok. Hogyan rendezd el az érzéseidet, és hogyan mondd ki biztosan, hogy szakíts-e vagy sem? Van egy útmutatónk az Ön számára!

Mindig nagyszerű feldobni valakinek a hangulatát pusztán szavakkal. Nyűgözd le az általad kedvelt hölgyet vagy urat. Csak néhány szóban fejezze ki szeretetét kedvese iránt. De néha nem találod a megfelelő szavakat, vagy csak cikiket találsz ki. Vagy őszintébbnek akarsz hangzani, és eleged van a hétköznapi bókokból. Bármi legyen is az oka, a pozitivitás terjesztése soha nem rossz. Merítsen ihletet nagyszerű bókjainkból.

Szeretné, ha a kapcsolata működne, és egyenrangú partnerként élne benne? Ezután jól kell ismernie a partnerét, és rendszeresen dolgoznia kell a kapcsolatán. Nem mindegy, hogy szerelmed elején jársz, vagy már pár éve együtt éltek. A partnerek kapcsolatában mindig van hova fejlődni.

A mai rohanó világban egyáltalán nem könnyű 100%-osan egymásnak lenni. Még mindig elvonják a figyelmünket a munka vagy az otthoni kötelezettségek. Végül hozzáadódik a rendszeres vásárlás vagy nyaralás tervezése, és hirtelen azt tapasztalod, hogy valaki szomszédságában élsz, ugyanakkor egyedül élsz. Úgy érzed, nem ismered jól a barátodat? Azt hiszed, nem vagy elég közel? Adunk néhány tippet, hogyan kerülj soha hasonló helyzetbe.

Bármilyen szép, sikeres vagy szimpatikus vagy, bizonyos típusú partnereket egyszerűen nem fogsz vonzani. Nem magukról a programozó személyekről beszélünk. Vannak, akik egyszerűen nem alkalmasak egy kapcsolatra. Nem járhatnak benne, és túl sokat élnek maguknak. Tehát milyen személyiségtípusokat érdemes kerülni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.