4 tipp a fájdalmas szakítás túléléséhez

Szakított a párjával? Nem tudja, hogyan lehet túllépni egy ilyen helyzeten? Tanácsot adunk, mit tegyél, hogy ne szenvedj túl sokat.

Ne tartsd vissza az érzelmeidet

A nők érzelmesebb lények, mint a férfiak, ezért néha sírni. Fájdalmas helyzetek léphetnek be az életbe, amelyek mindenkit térdre kényszeríthetnek. Az érzelmek visszatartásában nincs hősiesség. A férfiak is tudnak sírni. A szakítás pedig a könnyekért van. Sírj és üvölts az egész házba, ha segít. Ne légy szégyenlős, minden rossz érzésnek el kell tűnnie. Megkönnyebbülsz.

Az "ex" ajándékainak menniük kell

Minden dolognak, amit a partnere otthon hagyott, el kell mennie. Legyen szó ajándékokról, ruhákról vagy közös fényképekről. Mindennek el kell tűnnie a lakásból, ami a párjával együtt töltött pillanatokra emlékeztetné. Ne félj megszabadulni a drágább dolgoktól sem. Ha nincs szíve eldobni néhány közös emléket, adja vissza azokat volt partnerének.

Barátokat találni

Bízzon a legközelebbi barátaiban. Mondj el nekik mindent, ami a fejedben jár. Ne tagadj semmit. A barátaid támogatni fognak. Abban a pillanatban ráébredsz, hogy nem vagy egyedül a bajaiddal. Valaki áll melletted, akire most támaszkodhatsz. Ne legyünk tétlenek, és tervezzünk közös utazást. Kitisztítja a fejét, és nem csak a pillanatnyi katasztrófára gondol. Nem szabad négy fal közé zárva lenni. A szakításból származó negatív érzések depresszióba mélyülhetnek. Ne becsüld alá az érzéseidet. Dolgozz velük.

Vigyázz magadra

Jelenleg több időd lesz. Szenteld magadnak. Olvasson könyveket, menjen edzőterembe, látogasson el moziba és színházba. Csak azt csináld, amit élvezel. Legyen jobb azokban a dolgokban, amelyekre vágyik. A karriered előtted áll. Most lesz elég ideje, hogy tovább töltse a munkát. Kétségtelenül lenyűgözi főnökét kemény munkájával. Még az is lehet, hogy hozzáadnak. A legfontosabb, hogy nem szabad abbahagyni. Próbálj meg folyamatosan olyasmit csinálni, ami elsősorban az elmédet foglalkoztatja.Hasonló cikkek

A férfiak mindig is vonzódtak a náluk több évvel fiatalabb nőkhöz. Kíváncsi vagy miért van ez? Elmondjuk, mi az igazi oka annak, hogy az idősebb férfiak miért repülnek fiatal hölgyekhez / nőkhöz.

Valakinek van hozzá orra, valakinek aktívan oda kell figyelnie. Ráadásul ami az egyiket zavarja vagy idegesíti, azt a másik egyáltalán nem veszi észre. És így könnyen megtörténhet, hogy a kapcsolatod rossz oldalra kerül. Ha időben közbelép, nagyon könnyen megjavítható. Ehhez azonban először észre kell vennie a figyelmeztető jeleket. Fogalma sincs, mik ezek? Mi igen! Nézze meg őket.

Az első szerelmi vallomást általában a férfiaktól várják. Annak ellenére, hogy partnere kihívott, az első „szeretlek” még mindig a szádtól várható. Készen állsz elmondani, de nem tudod, hol és milyen alkalomból? Tippeket hozunk a legjobb helyekhez!

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

Meg vagy győződve arról, hogy a kapcsolatod valóban életre szóló? Annyi közös van bennetek, és annyi szép évet töltöttetek együtt! Jobban ismered a másik embert, mint a saját cipődet, és tudod, hogy soha nem szakítana veled. Vagy nálad nem ez a helyzet? Mutatunk 5 jelet, amit soha ne becsülj alá egy kapcsolatban.

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki karrierjét, alakját féltve nem akar gyereket, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.