4 tipp a fájdalmas szakítás túléléséhez

Szakított a párjával? Nem tudja, hogyan lehet túllépni egy ilyen helyzeten? Tanácsot adunk, mit tegyél, hogy ne szenvedj túl sokat.

Ne tartsd vissza az érzelmeidet

A nők érzelmesebb lények, mint a férfiak, ezért néha sírni. Fájdalmas helyzetek léphetnek be az életbe, amelyek mindenkit térdre kényszeríthetnek. Az érzelmek visszatartásában nincs hősiesség. A férfiak is tudnak sírni. A szakítás pedig a könnyekért van. Sírj és üvölts az egész házba, ha segít. Ne légy szégyenlős, minden rossz érzésnek el kell tűnnie. Megkönnyebbülsz.

Az "ex" ajándékainak menniük kell

Minden dolognak, amit a partnere otthon hagyott, el kell mennie. Legyen szó ajándékokról, ruhákról vagy közös fényképekről. Mindennek el kell tűnnie a lakásból, ami a párjával együtt töltött pillanatokra emlékeztetné. Ne félj megszabadulni a drágább dolgoktól sem. Ha nincs szíve eldobni néhány közös emléket, adja vissza azokat volt partnerének.

Barátokat találni

Bízzon a legközelebbi barátaiban. Mondj el nekik mindent, ami a fejedben jár. Ne tagadj semmit. A barátaid támogatni fognak. Abban a pillanatban ráébredsz, hogy nem vagy egyedül a bajaiddal. Valaki áll melletted, akire most támaszkodhatsz. Ne legyünk tétlenek, és tervezzünk közös utazást. Kitisztítja a fejét, és nem csak a pillanatnyi katasztrófára gondol. Nem szabad négy fal közé zárva lenni. A szakításból származó negatív érzések depresszióba mélyülhetnek. Ne becsüld alá az érzéseidet. Dolgozz velük.

Vigyázz magadra

Jelenleg több időd lesz. Szenteld magadnak. Olvasson könyveket, menjen edzőterembe, látogasson el moziba és színházba. Csak azt csináld, amit élvezel. Legyen jobb azokban a dolgokban, amelyekre vágyik. A karriered előtted áll. Most lesz elég ideje, hogy tovább töltse a munkát. Kétségtelenül lenyűgözi főnökét kemény munkájával. Még az is lehet, hogy hozzáadnak. A legfontosabb, hogy nem szabad abbahagyni. Próbálj meg folyamatosan olyasmit csinálni, ami elsősorban az elmédet foglalkoztatja.Hasonló cikkek

Sokat tanulunk a szüleinktől. Az első lépésektől a pénzkezelésig. Sajnos a legfontosabb néhány családban kicsit megingat. Szeretet. Nem tudjuk, hogyan mutassuk meg párunknak, hogyan viselkedjünk vita után, mit tegyünk, ha segítségre van szüksége. Hogyan lehetséges? A szülők egyáltalán nem beszélnek a szeretetről gyermekeikkel, és következetesen kizárják őket bármilyen helyzet megoldásából. Mi az eredménye annak, hogy a szüleid soha nem beszéltek neked a párkapcsolatról?

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez kétszeresen igaz egy külföldire. Nyalábként éli meg a szerelmet, és tervezi a közös jövőt? Ha igazán együtt akarsz élni egy idegennel, akkor őszintén válaszolj 4 egyszerűnek tűnő kérdésre.

Úgy tűnik Önnek, hogy partnere az utóbbi időben meglehetősen manipulatívan viselkedik? Lehet, hogy egy érzelmi manipulátorral élsz együtt, csak még nem tudod. Viselkedésében több jelről is felismerhető. Olvasson róluk.

Egy olyan partnerrel élsz, akiről mindenki azt mondja, hogy jó, kedves, megbízható, de nem vagy boldog a kapcsolatban? Úgy érzed nem tökéletes a kapcsolatod, pedig mindenki szereti a párodat? Gyakran aggódsz miatta, sírsz, és állandóan azt kérdezed magadtól, hogy mit kezdj egy ilyen kapcsolattal? Tanácsot adunk.

Pszichológus, terapeuta, házassági tanácsadó. A nyilvánvalón kívül ezekben a szakmákban még egy közös vonás van, és ez az, ahogyan nézzük őket. Még mindig él benned a régi elképzelés, hogy csak egy igazán őrültnek van szüksége pszichológus segítségére? Vagy csak olyan "furcsa" menjen el házassági tanácsadásra, aki nem tud segíteni? De szeretnéd megtanulni, hogyan működik ez valójában ezekben a tanácsadó központokban? Olvass tovább!

Nevetés, szomorúság, sírás, lép... Tudod? Ön is gyakori hangulatingadozást tapasztal? Egy ideig jókedvű vagy, élvezed az életet, a legteljesebb mértékben élvezed, és hirtelen úgy tűnik, mintha megszűnne, és ellazult hangulatát szomorúság, harag és rosszindulat váltja fel? Hogyan viselkedj úgy, hogy a hangulatod ne irányítson, és ne befolyásolja életed partnerként?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.