4 tipp a fájdalmas szakítás túléléséhez

Szakított a párjával? Nem tudja, hogyan lehet túllépni egy ilyen helyzeten? Tanácsot adunk, mit tegyél, hogy ne szenvedj túl sokat.

Ne tartsd vissza az érzelmeidet

A nők érzelmesebb lények, mint a férfiak, ezért néha sírni. Fájdalmas helyzetek léphetnek be az életbe, amelyek mindenkit térdre kényszeríthetnek. Az érzelmek visszatartásában nincs hősiesség. A férfiak is tudnak sírni. A szakítás pedig a könnyekért van. Sírj és üvölts az egész házba, ha segít. Ne légy szégyenlős, minden rossz érzésnek el kell tűnnie. Megkönnyebbülsz.

Az "ex" ajándékainak menniük kell

Minden dolognak, amit a partnere otthon hagyott, el kell mennie. Legyen szó ajándékokról, ruhákról vagy közös fényképekről. Mindennek el kell tűnnie a lakásból, ami a párjával együtt töltött pillanatokra emlékeztetné. Ne félj megszabadulni a drágább dolgoktól sem. Ha nincs szíve eldobni néhány közös emléket, adja vissza azokat volt partnerének.

Barátokat találni

Bízzon a legközelebbi barátaiban. Mondj el nekik mindent, ami a fejedben jár. Ne tagadj semmit. A barátaid támogatni fognak. Abban a pillanatban ráébredsz, hogy nem vagy egyedül a bajaiddal. Valaki áll melletted, akire most támaszkodhatsz. Ne legyünk tétlenek, és tervezzünk közös utazást. Kitisztítja a fejét, és nem csak a pillanatnyi katasztrófára gondol. Nem szabad négy fal közé zárva lenni. A szakításból származó negatív érzések depresszióba mélyülhetnek. Ne becsüld alá az érzéseidet. Dolgozz velük.

Vigyázz magadra

Jelenleg több időd lesz. Szenteld magadnak. Olvasson könyveket, menjen edzőterembe, látogasson el moziba és színházba. Csak azt csináld, amit élvezel. Legyen jobb azokban a dolgokban, amelyekre vágyik. A karriered előtted áll. Most lesz elég ideje, hogy tovább töltse a munkát. Kétségtelenül lenyűgözi főnökét kemény munkájával. Még az is lehet, hogy hozzáadnak. A legfontosabb, hogy nem szabad abbahagyni. Próbálj meg folyamatosan olyasmit csinálni, ami elsősorban az elmédet foglalkoztatja.Hasonló cikkek

Gondolkozol azon, hogy együtt élj a pároddal? Hogy ez jó vagy rossz ötlet, azt csak akkor fogod megtudni, ha elkezdesz együtt élni. Vannak azonban olyan tények, amelyek legalább megmondhatják, hogy jó úton haladtok-e az együttélés felé, vagy sem. Olvasson tovább, hogy megtudja, mit!

A férfiak köztudottan sokat fektetnek partnerük megjelenésébe. A nők ezzel szemben nagyobb jelentőséget tulajdonítanak partnerük jellemének, és ennek megfelelően választják meg szerelmüket. Találtál egy tökéletes arculatú férfit, akit minden barátod irigyel? Egy szép partner inkább előny vagy hátrány? Ítélje meg maga!

Minden bizonnyal számos elhagyott, ötvenes év körüli nőt talál a közvetlen közelében. Miért hagyják el a férfiak a feleségüket annyi együtt töltött év után? Miért hagyják el a feleségüket tíz-húsz évvel fiatalabb nőkért?

Ma már nem furcsa beleszeretni egy külföldibe, vagy akár feleségül venni. A legtöbb olyan pár, amelyben az egyik partner cseh, amerikaiak, oroszok, japánok és meglepő módon spanyolok közül kerül ki. Külföldön házasodunk össze. Milyen váratlan buktatók adódhatnak, ha másik országból talál partnert?

Bizonyára mindannyian megismerték a hűtlenséget. Akár a megcsalt, akár a csaló szerepében. Valljuk be, nem valami kellemes dolog megtudni, hogy szerelme megcsal. Most azonban vessünk egy pillantást arra, hogy mi a helyzet a hűséggel egy kapcsolatban.

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.