4 pszichológiai eszköz a kapcsolat megerősítéséhez

Időnként hallasz egy új és garantált trükkről a párkapcsolat megerősítésére vagy legalább fenntartására. Garantált tanácsok, nagyi tippek, baráti ötletek és még sok más. Négy tippet mutatunk be maguktól a pszichológusoktól. Használja őket úgy, ahogy jónak látja.

1. Pozitív támogatás

Egy szeretett személy pozitív válasza segít az embernek megbirkózni az élet nehézségeivel. De a kulcs az, hogy szinte teljesen elkerüljük a negativitást. Nem vitákról és klasszikus érvekről van szó. Mindig megjelennek. Kerülje az „én megmondtam” újramesélést, kedvese véleményének lekicsinylését vagy a büntető visszaszólást. Ellenkezőleg, hallgass, amikor a másik félednek meg kell hallani, légy empatikus, és mindig támogasd a szerelmedet. Ha nem tudja, hogyan viselkedjen egy adott pillanatban, kérdezze meg. A pozitív támogatás azt jelenti, hogy mindig ott vagyunk kedvence mellett, bármi történjék vagy hogyan viselkedik.

2. Megbocsátás

Ha a kedvesed valami rosszat tesz, tudnia kell, hogy képes vagy megbocsátani neki. Vagy végül megteszi, ha a legkisebb erőfeszítést is teszi. Mindannyian követünk el hibákat időről időre, és amikor meg tudsz bocsátani, akkor újjáépítheted vagy meggyógyíthatod a kapcsolatodat. Ha a szeretőd fél a hibáktól, azokat eltitkolja előled, elkerül téged, és a végén két idegen leszel, akik történetesen ugyanabban a lakásban laknak.

3. Összpontosítson a pozitívumokra

Használja ezt különösen akkor, ha kedvese megragadt az életében valamilyen negatívumban. Betegség, szerencsétlenség, munkahelyi stressz, gyerekek osztályzatai miatti stressz. Mutasd meg neki a közös életed pozitív oldalait, és próbáld ebbe az irányba terelni a gondolataikat. Minden negatív dologhoz találj egy pozitívumot. A balszerencse "áttörése" a jóra mutatva régi és bevált technika. Az egyetlen probléma az, hogy némi gyakorlatot kell szerezni benne.

4. Tedd szokásoddá a kedvességet

Ez a technika a régi mondást használja: „Bánj másokkal úgy, ahogy szeretnéd, hogy bánjanak veled”. Annyira elterjedt, hogy már szinte senki sem gondol rá. És mégis tényleg működik. Ha valaki szívességet tesz nekünk, késztetést érezünk arra, hogy viszonozzuk. Ha valaki bókot mond neked, te is szeretnél valami módon hízelegni. Kövesse ezt, és automatikusan a pozitivitás birodalmában marad kedvencével. Ez nem üzlet. Nem kényszeríthetsz szívességet. Csak várjon egy kicsit.

Soha ne felejtse el, hogy egy kapcsolat kettős játék. Ahhoz, hogy a fent említett technikák működjenek, mindkettőt követni kell, különösen az elsőt. De a többi is akkor működik a legjobban, ha kedvencével együtt örökbefogadja őket.


Hasonló cikkek

Érezted valaha kényelmetlenül bizonyos emberek társaságában? Úgy érzed, hogy kényszerítenek valamire? Vagy hülyének és alsóbbrendűnek érzi magát, miután meglátogatta őket? Talán ez egy manipulátor! Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan ismerheti fel őt.

Mindenki követ el hibákat az életben. Nők és férfiak. Ők szerves részét képezik nekünk. És ezek az aranyos hibák és tökéletlenségek azok, amelyek miatt szeretjük egymást. De a férfiak olyan gyakran követnek el hibákat egy kapcsolatban, hogy már nem is tudnak róluk. Mit kell tehát kerülni, hogy a kapcsolat úgy működjön, ahogy kell?

Minden nő vágyik arra, hogy néha hallja ezt a két varázsszót. Gyakran ő maga mondja ki először, remélve, hogy legalább olyan választ kap: „Én is.” Te is hiába várod, hogy a párod kimondja? Kezdsz aggódni, ha tényleg komolyan gondol téged? Felsoroltuk neked azokat az okokat, amelyek miatt a férfiak nem mondják ki olyan gyakran a „szeretlek” szót.

Felismeritek egymást? Hosszú ideje vagytok együtt, és hirtelen azt tapasztaljátok, hogy már nem nagyon élvezitek egymást. Nem arról van szó, hogy már nem szeretitek egymást. Egyszerűen unatkozik a kapcsolatban. Mindenhol jártál, mindent kipróbáltál...Mi van vele? Nézz meg néhány tippet, amelyekkel felfrissítheted kapcsolatodat, és új szikrát hozhatsz bele!

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

Sokunk álma egy szeretetteljes kapcsolat, amelyben biztonságban érzi magát. Ugyanakkor kevesen tudják, hogyan lehet ilyen kapcsolatot létrehozni. Mindenekelőtt kulcsfontosságú a közted és párod közötti légkör. Ennek köszönhetően könnyedén túljuthat az élet krízisén, mint például a munkahely elvesztése vagy a felnőtt gyermekek otthonról való távozása. Mit szólsz hozzá?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.