4 pszichológiai eszköz a kapcsolat megerősítéséhez

Időnként hallasz egy új és garantált trükkről a párkapcsolat megerősítésére vagy legalább fenntartására. Garantált tanácsok, nagyi tippek, baráti ötletek és még sok más. Négy tippet mutatunk be maguktól a pszichológusoktól. Használja őket úgy, ahogy jónak látja.

1. Pozitív támogatás

Egy szeretett személy pozitív válasza segít az embernek megbirkózni az élet nehézségeivel. De a kulcs az, hogy szinte teljesen elkerüljük a negativitást. Nem vitákról és klasszikus érvekről van szó. Mindig megjelennek. Kerülje az „én megmondtam” újramesélést, kedvese véleményének lekicsinylését vagy a büntető visszaszólást. Ellenkezőleg, hallgass, amikor a másik félednek meg kell hallani, légy empatikus, és mindig támogasd a szerelmedet. Ha nem tudja, hogyan viselkedjen egy adott pillanatban, kérdezze meg. A pozitív támogatás azt jelenti, hogy mindig ott vagyunk kedvence mellett, bármi történjék vagy hogyan viselkedik.

2. Megbocsátás

Ha a kedvesed valami rosszat tesz, tudnia kell, hogy képes vagy megbocsátani neki. Vagy végül megteszi, ha a legkisebb erőfeszítést is teszi. Mindannyian követünk el hibákat időről időre, és amikor meg tudsz bocsátani, akkor újjáépítheted vagy meggyógyíthatod a kapcsolatodat. Ha a szeretőd fél a hibáktól, azokat eltitkolja előled, elkerül téged, és a végén két idegen leszel, akik történetesen ugyanabban a lakásban laknak.

3. Összpontosítson a pozitívumokra

Használja ezt különösen akkor, ha kedvese megragadt az életében valamilyen negatívumban. Betegség, szerencsétlenség, munkahelyi stressz, gyerekek osztályzatai miatti stressz. Mutasd meg neki a közös életed pozitív oldalait, és próbáld ebbe az irányba terelni a gondolataikat. Minden negatív dologhoz találj egy pozitívumot. A balszerencse "áttörése" a jóra mutatva régi és bevált technika. Az egyetlen probléma az, hogy némi gyakorlatot kell szerezni benne.

4. Tedd szokásoddá a kedvességet

Ez a technika a régi mondást használja: „Bánj másokkal úgy, ahogy szeretnéd, hogy bánjanak veled”. Annyira elterjedt, hogy már szinte senki sem gondol rá. És mégis tényleg működik. Ha valaki szívességet tesz nekünk, késztetést érezünk arra, hogy viszonozzuk. Ha valaki bókot mond neked, te is szeretnél valami módon hízelegni. Kövesse ezt, és automatikusan a pozitivitás birodalmában marad kedvencével. Ez nem üzlet. Nem kényszeríthetsz szívességet. Csak várjon egy kicsit.

Soha ne felejtse el, hogy egy kapcsolat kettős játék. Ahhoz, hogy a fent említett technikák működjenek, mindkettőt követni kell, különösen az elsőt. De a többi is akkor működik a legjobban, ha kedvencével együtt örökbefogadja őket.


Hasonló cikkek

Közeleg a Valentin-nap, és a levegő tele van szeretettel. Akár jegyes, akár nem, sok hízelgést hallasz, különösen ebben az időszakban. Sajnos a legtöbb embert váratlanul éri egy váratlan bók, és nem tudják, hogyan reagáljanak rá. Az elutasítás vagy az elutasítás viszont csalódást okoz annak, aki a bókot fizette. Tehát tanulja meg elfogadni a hízelgést.

Úgy érzi, hogy nem vagy mestere a csókolózásnak? Szeretnél új csók technikákat tanulni? Olvassa el figyelmesen öt tippünket, amelyekkel garantáltan feldobja partnerét.

Tudod. A férfiak egy gyönyörű nőre vágynak, aki meleg vacsorát készít nekik, és hetente egyszer mosollyal az arcán elengedi őket kocsmába. Hát nem így. A legtöbb nő manapság a régi jó tanácsokra hagyatkozik. De tudjuk, mitől fognak a férfiak imádni téged. Nem kell, hogy szupermodell alkat legyen, és nem kell tökéletes feleségnek lenned. Olvassa el, hogyan kell igazán elbűvölni egy férfit!

Egy olyan partnerrel élsz, akiről mindenki azt mondja, hogy jó, kedves, megbízható, de nem vagy boldog a kapcsolatban? Úgy érzed nem tökéletes a kapcsolatod, pedig mindenki szereti a párodat? Gyakran aggódsz miatta, sírsz, és állandóan azt kérdezed magadtól, hogy mit kezdj egy ilyen kapcsolattal? Tanácsot adunk.

Végre megtalálta a megfelelőt? Megértitek egymást, szeretitek egymást, nem tudtok egymás nélkül lenni? Csak egy apró hibája van? Túl takarékos a párod? A szerénység természetesen nem árt. Aggódsz amiatt, hogy párod fukar? Vagy csak fösvény lesz belőle? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

Szomorú, de a válás ma teljesen normális része az életünknek. A statisztikák szerint a párok közel felével találkozik. Te is közéjük tartozol, és nem tudod, hogyan kezeld? Ne aggódj, minden megoldható. Tanácsot adunk, mit tegyen a válás utáni első hónapokban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.