Mivel lehet kedveskedni egy nőnek?

Szeretnél kedveskedni a feleségednek? Szeretné meglepni őt valamivel, amitől izgatott lesz? Néhány tippet és trükköt adunk párjának ajándékba, amit biztosan nem fog megvetni.

Édességek

A nők abszolút imádják az édességeket. Néhány finomság mosolyt csal az arcára. Ügyeljen azonban arra, hogy ne diétázzon. Ebben az esetben valószínűleg nem boldogítaná édességgel.

Virágok

A virágok mindig pozitív benyomást keltenek egy nőben. Vegyél neki egy gyönyörű virágot, és tudasd vele, hogy ugyanolyan szép, mint a növény. Abban a pillanatban garantáltan a nyakadba ugranak. Például soha nem tévedhetsz a rózsákkal. Ügyeljen azonban arra, hogy hány virágot vásárol. Temetésen páros számú rózsát viselnek. Ezért vigyázzon, nehogy kellemetlen meglepetést okozzon neki. Nem csak a rózsa szép virág. Gondoljon a liliomra, gerberára vagy más érdekes virágokra.

Ékszerek

Az ékszerek nem sértenek meg egyetlen nőt sem. Csak ügyeljen arra, hogy ne válasszon nem megfelelőt. Ha a felesége aranyat visel, semmilyen körülmények között nem vehetsz neki ezüstöt, és fordítva. De egyébként dönthet úgy, hogy kielégíti magát. Manapság az ötvösök ékszereinek viszonylag széles választékát kínálják – gyűrűk, láncok, fülbevalók, medálok, karkötők vagy órák, amelyek egyben nagyszerű divatkiegészítőként is funkcionálnak.

Utalvány fodrásznak vagy kozmetikusnak

< p>Az ilyen utalványokat szinte minden nő felhasználja, életkortól függetlenül. Lehet, hogy mindenki elmegy fodrászhoz frizurálni, vagy kozmetikushoz új szempillát készíteni vagy bőrt megtisztítani. A nők számára ez egy nagyon praktikus ajándék, amelyet örömmel használnak, és soha nem utasítanak el. Minden nő szép akar lenni.

Márkás kézitáskák

Attól félsz, hogy rossz ízlésed van a kézitáskákban, és hogy a barátnődnek nem tetszenek? Ne törődj vele. Ha egy kézitáskára Armani vagy Louis Vuitton van írva, akkor nem kell attól tartanod, hogy másod nem fog tetszeni. A világ divatmárkái egyszerűen vonzzák a nőket, még ha nem is túl csinosak. Ha pedig tényleg nem tudja, hogyan válasszon, szerezzen szeretteinek egy bizonyos értékű utalványt. Aztán megveszi neki azt, amelyiken először megakad a szeme.


Hasonló cikkek

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Olvassa el, hogyan lehet „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulná jó énjét!

Már a kezdetektől fogva érezted, hogy megérted egymást, közösek az érdeklődési köröd és a jövővel kapcsolatos elképzeléseid, és még a szex is a helyes dolog! A logikus lépés az volt, hogy egy fedél alá költözünk. De amióta együtt éltek, a kapcsolatotok nem olyan, mint régen. így van? Mi a teendő vele?

A partnerségek nagyon bonyolultak. Egy hosszú távú kapcsolatban gyakran előfordul, hogy legalább az egyik partner nincs teljesen elégedett a kapcsolattal. Általában hiányzik valami – minőségi szex, elegendő támogatás vagy érzelmi háttér. Nehézségeit kompenzálnia kell valamivel. Mit? Talán azzal, hogy hűtlen.

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. Évszázadok során azonban kikristályosodtak a tanácsaink, amelyek ilyen vagy olyan formában mindig működnek. Nézz meg 7 garantált tippet a boldog kapcsolat megőrzéséhez.

Ez nem lehet olyan egyszerű, mint ahogy a címben írjuk? Ez igaz, de miért nem lépünk egy kicsit szembe az esélyekkel? Több száz pár, akik több mint 30 éve vannak együtt, kapcsolatukban öt közös jellemző van. Szeretné tudni, hogy melyek?

A nők túl sokat foglalkoznak bizonyos dolgokkal. A férfiak szemszögéből azonban ezek teljes banalitások, amiket nem vesznek észre. Mik azok?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.