Milyen hibákat követnek el az emberek röviddel szakítás után?

A partnerek szakítása gyakran nagyon fájdalmas. Egy szeretett személy elvesztése kétségbeesett tettekre késztet egyeseket. De ez csak ront a helyzeten. Melyek ezek?

Adatvédelem

Válás után a partnerek általában megszakítják a személyes kapcsolatot egymással. Hiányoznak neki. Folyamatosan ellenőrizniük kell volt/partnerük közösségi média profilját. A volt partner nem tudja, miért nem nézi meg, hogy áll? Akasztottál új fotót a falra? Nem talált új szerelmet véletlenül? Az egyének nem tudnak ellenállni a kérdéseik nyomásának, és naponta legalább egyszer megnézik egykori szerelmük profilját. Ez természetesen helytelen. A múltba való folyamatos visszatérés miatt érzelmileg soha nem válnak el volt párjuktól. A szakítás nagyon sokáig zavarni fogja őket.

Bosszú

Az összetört szívek jelentős része gondolkodik azon, hogyan álljon bosszút volt partnerén. A legtöbb ember elutasítja a bosszú gondolatait, de vannak köztük olyanok is, akik megvalósítják terveiket. Meztelen fotókat tesz közzé egykori társáról a közösségi oldalakon. Kilyukasztják az autója gumijait, vagy a barátai ellene fordulnak. A bosszú soha nem old meg semmit, ne feledd. Legfeljebb felerősítheti a gyűlöletet a pár között. A gyűlöletkeltő cselekedetek elvégzése után a másik fél úgysem jön vissza, ezért jobb, ha elkerüli az ilyen cselekedeteket.

Kérés

Néhány ember nem bírja az egyedüllétet. Pár nélkül elképzelhetetlen számukra az élet. Ahelyett, hogy megtartanák büszkeségüket és megpróbálnának talpra állni, megalázzák magukat. Megkérik volt párjukat, hogy térjen vissza hozzájuk. Nem csak a koldulónak megalázó, hanem a volt élettársnak is. Az ellenfél szemében a kapcsolat helyreállításáért könyörgő személy értéke erősen lecsökken. Tetteivel garantáltan elbátortalanítja, és ráadásul megerősíti, hogy a szakítás a helyes döntés volt.

Kapcsolatfelvétel

Egyes párok úgy gondolják, hogy a kapcsolattartás folytatásával kezeli a szakítás drámáját. Próbálnak szocializálódni és felhívni egymást. Ez nagy teher minden pár számára. Kölcsönös érintkezéssel meghosszabbítják az elválás fájdalmát. Nem rossz barátoknak maradni, de szakítás után azonnal ki kell venni egy kis időt egymástól. Csak az idő képes gyógyítani az ilyen típusú fájdalmakat.


Hasonló cikkek

Elmondja kedvesének a tiszta igazságot, vagy időnként módosítja az igazságot? Vannak nők, akik el sem tudják képzelni, hogy a partnerük arcába hazudjanak. Más nők gyakran használják a módosított igazságot. És hogy vagy? Minden körülmények között jobban szereti az igazságot, vagy úgy gondolja, hogy jobb, ha kissé megváltoztatja az igazságot, és bizonyos esetekben hazudik?

Próbálsz partnert találni egy állandó kapcsolathoz, de mindig találkozol valakivel, aki csak flörtölni vagy alkalmi szexet keres? Akkor valamit rosszul csinálsz, vagy még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra.

A viták nem kerülhetők el semmilyen partnerségben. Néha vitának kell kitörnie köztetek. Ez "egészséges" és teljesen normális. Kitisztul majd a levegő köztetek, és utána lelkileg is jobban érzed majd magad. Valakit szidni egyszerűen kellemes dolognak adnak nekünk. De mit tegyünk, hogy az első vitánk ne az utolsó legyen? Mutatunk 5 dolgot, amit vita után kerülni kell!

Nem tud új partnert megtartani? Ez nem véletlen. Valamit biztosan rosszul csinálsz. A hiba valószínűleg valahol a te végén lesz. Tudja meg, milyen probléma akadályozza meg abban, hogy megtalálja és megtartsa új kapcsolatát.

Mindegyik kapcsolata megromlik egy bizonyos idő elteltével? Még ha te magad sem tudod, lehet, hogy elköveted azt a hibát, amely tönkreteszi az összes kapcsolatodat. És nem csak neked. Néhány tapasztalt viselkedési minta a mindennapi életben is problémákat okozhat. Egy véget nem érő spirálba veted magad, ahol egy csodálatos románc fullasztó kapcsolattá fejlődik. Milyen viselkedési mintákat kerüli szívesebben?

Talált már olyan helyzetbe, hogy partnerének csípője van? És nem akármilyen? Alapvetően két életet él? Akkor úgynevezett párhuzamos kapcsolatban élsz. A párhuzamos kapcsolat nem klasszikus hűtlenség, sőt annyira el is tér tőle, hogy saját nevet kapott. Vannak, akik egyszerre két partnerrel élnek, sőt két családjuk is van. Gyanítja vagy biztosan tudja, hogy ilyesmiben találta magát? Tanácsot adunk a helyzet megoldásához.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.