Milyen hibákat követnek el az emberek röviddel szakítás után?

A partnerek szakítása gyakran nagyon fájdalmas. Egy szeretett személy elvesztése kétségbeesett tettekre késztet egyeseket. De ez csak ront a helyzeten. Melyek ezek?

Adatvédelem

Válás után a partnerek általában megszakítják a személyes kapcsolatot egymással. Hiányoznak neki. Folyamatosan ellenőrizniük kell volt/partnerük közösségi média profilját. A volt partner nem tudja, miért nem nézi meg, hogy áll? Akasztottál új fotót a falra? Nem talált új szerelmet véletlenül? Az egyének nem tudnak ellenállni a kérdéseik nyomásának, és naponta legalább egyszer megnézik egykori szerelmük profilját. Ez természetesen helytelen. A múltba való folyamatos visszatérés miatt érzelmileg soha nem válnak el volt párjuktól. A szakítás nagyon sokáig zavarni fogja őket.

Bosszú

Az összetört szívek jelentős része gondolkodik azon, hogyan álljon bosszút volt partnerén. A legtöbb ember elutasítja a bosszú gondolatait, de vannak köztük olyanok is, akik megvalósítják terveiket. Meztelen fotókat tesz közzé egykori társáról a közösségi oldalakon. Kilyukasztják az autója gumijait, vagy a barátai ellene fordulnak. A bosszú soha nem old meg semmit, ne feledd. Legfeljebb felerősítheti a gyűlöletet a pár között. A gyűlöletkeltő cselekedetek elvégzése után a másik fél úgysem jön vissza, ezért jobb, ha elkerüli az ilyen cselekedeteket.

Kérés

Néhány ember nem bírja az egyedüllétet. Pár nélkül elképzelhetetlen számukra az élet. Ahelyett, hogy megtartanák büszkeségüket és megpróbálnának talpra állni, megalázzák magukat. Megkérik volt párjukat, hogy térjen vissza hozzájuk. Nem csak a koldulónak megalázó, hanem a volt élettársnak is. Az ellenfél szemében a kapcsolat helyreállításáért könyörgő személy értéke erősen lecsökken. Tetteivel garantáltan elbátortalanítja, és ráadásul megerősíti, hogy a szakítás a helyes döntés volt.

Kapcsolatfelvétel

Egyes párok úgy gondolják, hogy a kapcsolattartás folytatásával kezeli a szakítás drámáját. Próbálnak szocializálódni és felhívni egymást. Ez nagy teher minden pár számára. Kölcsönös érintkezéssel meghosszabbítják az elválás fájdalmát. Nem rossz barátoknak maradni, de szakítás után azonnal ki kell venni egy kis időt egymástól. Csak az idő képes gyógyítani az ilyen típusú fájdalmakat.


Hasonló cikkek

Ahogy a különböző kultúrák eltérően vélekednek a különböző élethelyzetekről, úgy az egyes generációk is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a generációk mindegyike más időben nő fel. És éppen a különböző attitűdök és vélemények miatt gyakran előfordul a generációk közötti érdekütközés.

Amikor a „rendszeresen ismétlődő tevékenység” szót hallod, a legtöbb embernek az unalom jut eszébe. De van különbség a sztereotípia és a rituálé között, és ma ezt mutatjuk be nektek. A rituálé olyasvalami, ami megszilárdítja a szeretetedet. A rituálék fix pontot adnak az egyébként folyamatosan változó életben. Egyszóval minden szempontból egészségesek. Lásd a konkrét példákat.

A férfiaknak nagyon világos elképzeléseik vannak arról, mit tegyenek a nők a háztartásért, a gyerekekért és önmagukért. Ha megfelel a cikkben alább található pontoknak, akkor Ön a tökéletes feleség (társ) az urak számára.

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Könnyen beleszeretsz első látásra? Vagy még soha nem fordult elő veled? A romantikus filmeknek és könyveknek köszönhetően sokan úgy gondolják, hogy a szerelem első látásra a létező legjobb szerelem. Úgy gondolják, hogy nagyobb eséllyel bírják, és a pár jobban szereti egymást. Tényleg így van?

Nem akarjuk lekicsinyelni a hűtlenség következményeit. Vannak azonban más negatív tények is egy kapcsolatban, amik sokkal jobban fájnak, mint ha megcsal a "szerelmed". Melyek ezek?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.