Útmutató a boldog együttéléshez

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges párkapcsolathoz!

Gondoljon a gyermekkorára

Mint mindannyian tudják, azok a viselkedési formák és tulajdonságok, amelyekből származott leginkább, milyen családi körülmények között nőtt fel gyermekként és hogyan neveltek fel a szüleid. Szóval próbálj meg arra gondolni, hogyan éltél gyermekkorodban. Mit csodáltál a szüleidben? mi nem tetszett bennük? Mit csináltak veled a szüleid és mi hiányzott neked gyerekkorodban? Érezted, hogy a szüleid szeretnek?

Azt gondolhatja, hogy a múlton való elmélkedés teljesen felesleges. De vigyázz, nem azok. Az, hogy milyen gyermekkort élt meg, nagymértékben befolyásolja azt is, hogy felnőttkorában mennyire lesz elégedett/elégedetlen a párkapcsolata. Nagyon gyakran megesik, hogy ha a szüleid nem szerettek, akkor nagy valószínűséggel olyan társat találsz, aki ugyanolyan lesz, mint a szüleid. Egy partner, akinek nem kell kimutatnia a szerelmét, vagy aki egyszerűen nem tudja megtenni.

Így próbálja meg megbeszélni ezeket a kérdéseket párjával együtt. Ha felmerül néhány kielégítetlen szükséglete, próbálja megvalósítani azokat. Ne csak a saját vágyait elégítse ki, hanem a partnerét is. Ez lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerd partneredet.

Érd fel, mi tesz boldoggá

Ha nem érzed, hogy egy kapcsolatban szeretve, próbáld meg kitalálni, mi tesz téged boldoggá. boldog vagy, és hogyan lehetne ezt a tényt kijavítani. Szeretnéd, ha a partnered olyan kifejezésekkel foglalna el téged, mint „szeretlek”, „szeretlek”, „Te vagy a legértékesebb dolog, amim van!” kezel téged?

Úgy érted, hogy például a partnered a szabadidejének nagy részét veled tölti, hogy átadja neked azt az érzést, hogy te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt vele. az életét, hogy minden lehetőséget megad a csókolózásra, hogy megfogja a kezét a sétákon, megbeszéli veled, hogy érzed magad, és időnként valami kedves meglepetéssel készül számodra?

Legyen tudatában annak, hogyan szeretné, ha a partnere kimutatná a szeretetét, és beszéljen velük erről. Valaki nem tudja szavakkal kifejezni a szeretetet, de tetteivel ki tudja mutatni. Valaki az ellenkezője, tud szépen beszélni, de a viselkedése nem egyezik azzal, amit mondanak. És valaki egyáltalán nem tudja kifejezni a szeretetét. A szerelemnek sokféle formája van, és ki kell deríteni, hogy a szerelem melyik nyelvét beszélitek!

Mindenki a saját boldogságának az építője

Próbáljon megegyezni a partnerével abban, hogy így lesz. próbálja együtt megvalósítani az ő és a beteljesületlen álmait. Ne feledje azonban, hogy saját boldogságának építésze vagy. Ezért, ha partnere nem felel meg teljesen az Ön követelményeinek, akkor az Ön feladata, hogy gondoskodjon saját boldogságáról. Mindig járj utána, amit akarsz. Akár új és eddig ismeretlen élmények, jó barátok társasága, ígéretes állás vagy bármi más tesz boldoggá.

Közös kommunikáció

A kommunikáció a boldog élet legfontosabb építőköve. partnerség. Ha rendszeresen foglalkoztok együtt azzal, ami boldoggá tesz, de azzal is, ami bánt, akkor látni fogja, hogy elkerülheti a felesleges párkapcsolati problémákat és vitákat. Ha a párod tudja, hogy személyes problémád van, akkor egyrészt megpróbálhat segíteni, másrészt tudni fogja, hogy teret kell adnia neked, hogy ezt a problémát magadban megoldhasd. Ha tudatod a pároddal, hogy mi történt veled, nem adsz lehetőséget neki arra, hogy azt gondolja, hogy valami nincs rendben a kapcsolatodban, és folyton azon gondolkozz, hogy mit csinált rosszul, mi a probléma, miért viselkedsz úgy, ahogy tenyészted. stb.

Vigyázz a kapcsolatodra

Minden kapcsolatról gondoskodni kell. Előbb-utóbb minden kapcsolatból eltűnik az, ami egy kapcsolatot széppé tesz. Néhány hónapon belül, talán néhány éven belül, elmúlik az első összeomlás, az izgalom érzése, amikor közel érzi szerelmét. Idővel a partnerek barátokká válnak. Ahhoz, hogy ez neked is így legyen, és még több éves együttélés után is megértsd egymást, szükséges, hogy rendszeresen gondoskodj a kapcsolatodról. Ha ezt nem teszi meg, azt kockáztatja, hogy a partnerének valaki más karjaiban kell keresnie a boldogságot. Nincs értelme egy nem működő kapcsolat fenntartásának. Gondolj arra, hogy ha valaki a szerelmed útjába áll, aki megadja neki azt, ami hiányzik a kapcsolatodból, megtörténhet, hogy szíve hangját fogja követni, és a szerelmed válással vagy válással fog végződni. Tehát ne adj esélyt a párodnak, hogy elégedetlen legyen az együttéléseddel.


Hasonló cikkek

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

Túlzott elvárások. Két szóban lehetne összefoglalni, miért csalódunk néha mások tettei és viselkedése miatt. Lehet, hogy egyáltalán nem veszik észre. Valószínűbb, hogy azon tűnődnek, miért haragszol rájuk megint. Főleg a párkapcsolatokban ez sok vita kiváltó oka. Vártál valamit, de a párod nem teljesítette. Vedd észre, hogy mások nem tudnak olvasni a gondolataidban. Tehát mit ne várj el automatikusan másoktól?

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Néha meglehetősen nehéz kitalálni, hogy ti ketten valóban egy pár vagytok-e. Tartani fog? Nem csak átmeneti varázslat? Abbahagyhatod az aggódást. Olvasd el a következő jeleket, és derítsd ki, hogy PÁR vagy-e. Nem kell minden pontot teljesítenie. De ha legalább háromban találod magad, a szerelmed nagy valószínűséggel kitart.

Minden kedvencével tett gesztust közzétesz a közösségi médiában? Tehát nem vagy biztos a párkapcsolatodban!

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, mit ne tegyél soha életed szerelméért!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.