Beleszerettem egy nyusziba

Találtál olyan fiút, aki láthatóan fiatalabb nálad? Remekül érezheti magát egy kapcsolat elején egy "nyuszival", mert az fel fog tölteni. Másrészt azonban egy lényegesen fiatalabb partnerrel való kapcsolat nem biztos, hogy ideális. Mutatunk néhány dolgot, amire lelkileg fel kell készülnöd.

A fiatalok naivak

A nyuszik, akik nemrégiben feküdtek az anyjuk mellén, nem látják át. hogy hogyan mennek a dolgok a világban érett emberek járnak. A fiatalok hisznek a tökéletes szerelemben, amely egy életen át tart. Sajnos csak több összetört szív után fedezik fel, hogy egyszerűen nem létezik tökéletes partnerség. Ez az oka annak, hogy még nem tudnak engedményeket és kompromisszumokat tenni egy kapcsolatban.

A nyuszik benne akarnak lenni

A fiatalok trendiek akarnak lenni. Az iPhone-ok jelenleg "trendben vannak". Hidd el, a párod biztosan szeretne otthon is egy példányt! A fiatalok azt hiszik, a pénz nem számít. Az ő korukban még fel sem merül, hogy most kezdjék el a megtakarítást. Lehet, hogy kapkodja a fejét, miért vesz ő ilyen feleslegesen drága telefont, amikor tud venni egy sokkal olcsóbbat is, hasonló tulajdonságokkal. Készüljön fel arra, hogy lakását játékkonzolok, táblagépek és egyéb modern kényelmi eszközök árasztják el. És még nem is említettük a fiatalok divatos ruhák iránti vágyát. Számítson rá, hogy a szokásos ruházata merőben különbözik az ő fiatalkori ruhájától.

A körülötted lévők nem fognak jót gondolni rólad

Fiatalabb partnerrel való kapcsolat mindig is furcsa volt. . Legyen szó egy fiatalabb nő kapcsolatáról egy idősebb férfival, vagy fordítva. A környező emberek mindig is azon töprengtek, mi állhat egy ilyen kapcsolat mögött. Pénz? Kompenzáció az öregedésért? Jó szex? A szomszédoknak ezután újabb lehetőségük lesz rágalmazni. Szerinted ez rossz vicc? Naivan reméled, hogy a mai társadalom másképp látja? Tévedsz. Készítsd fel idegeidet.

Partnered barátai olyanok lesznek, mint egy másik bolygóról

Végre eljött az ideje, hogy megismerd a barátod barátait. Megpróbál majd beilleszkedni a tinédzserek közé. Kedvese barátai viccelni fognak. A kérdés az, hogy megérted-e őket. Előfordulhat, hogy egyáltalán nem érted, min nevetnek. Bármilyen témát is felhoz, nem fog tudni, mit mondjon neki. Nem lehetsz egy lapon, mert egyszerűen nem beszélhetsz többé primitív dolgokról. Hasonlóképpen, valószínűleg nem ismeri a tinédzserek nyelvét. Ha meg akarod őrizni a szerelmedet, keményen kell próbálkoznod.

Kellemetlen anya

A párod édesanyja biztosan nem lesz elégedett veled. Amikor megtudja, hogy lassan, de biztosan közeledsz a korához, mérges lesz. Minden anya csak a legjobbat akarja a fiának. Ez azt jelenti, hogy fiatal, okos és csinos fiatal hölgy. Az ő mércéje szerint te biztosan nem leszel az. Ne számíts arra, hogy kijössz a barátod anyjával. Ellenkezőleg. Biztosan ráveszi a fiát, hogy engedjen el, és keressen valakit, aki megfelel a korának.

A "nyuszival" való kapcsolat egyrészt szép lehet. Azt viszont figyelembe kell venni, hogy egy lényegesen fiatalabb partnerrel nem lesz a legkönnyebb a kapcsolat. Tehát fontolja meg, mi a megfelelőbb az Ön számára, egy kapcsolat egy "nyuszival" vagy inkább egy kapcsolat idősebbvel.


Hasonló cikkek

Boldog házasságot kötni nem könnyű. Folyamatosan dolgozni kell rajta. Ha viszonylag boldogan szeretne élni házastársával, több házassági elvet kell követnie. Olvassa el, hogy megtudja, melyek azok!

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, ami miatt mindig ágat vágsz magad alatt.

Egyébként az édesanyád vagy a barátaid elmagyarázták neked, hogy milyen pasik ők garantáltan, és mire kell vigyáznod? Sajnos (vagy inkább szerencsére) ezen információk nagy része egyáltalán nem igaz. De a probléma az, hogy a nők hisznek ezekben a mítoszokban, és soha nem esnek megkérdőjelezni ezeket a "garantált igazságokat". Milyen hazugságokat mondasz magadnak gyakran a férfiakról?

Talán sajnos ezt már tudod. Kezdetben a házasságod olyan volt, mint valami tündérmese. Szerettétek egymást, együtt beszéltetek meg mindenről, együtt aludtatok el és ébredtetek. Most már gyakorlatilag csak reggelinél vagy este fogmosás közben látjátok egymást. Az a benyomásod, hogy csak egymás mellett éltek és nem együtt? Szeretnéd valahogy megmenteni a házasságodat, de nem tudod, hogy ez még lehetséges-e?

Sajnos a kapcsolatokban szakítások is szerepelnek. Bár szinte mindenki egy életre szóló szerelemről álmodik, keveseknek sikerül. Ha a dolgok köztetek nem olyanok, mint régen, és ha csak küszködik a kapcsolatban, akkor ezek a fájdalmas szavak: "Válunk" következzenek. De hogyan kell elmondani és minimalizálni a fájdalmas következményeket? Tanácsot adunk!

A házasságot ősidők óta állandó szokásokkal rendelkező uniónak tekintették. De ahogy a társadalom fejlődik, a házasság fogalma is természetesen változik. Ami korábban elképzelhetetlen volt, az ma már egészen általános. A modern házasságnak már nem kell pontos szabályokat követnie. Mindenki úgy fogadhatja, ahogy jónak látja. És az egyik lehetőség az úgynevezett nyitott vagy szabad házasság. Mit lehet elképzelni e kifejezés alatt?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.