Beleszerettem egy nyusziba

Találtál olyan fiút, aki láthatóan fiatalabb nálad? Remekül érezheti magát egy kapcsolat elején egy "nyuszival", mert az fel fog tölteni. Másrészt azonban egy lényegesen fiatalabb partnerrel való kapcsolat nem biztos, hogy ideális. Mutatunk néhány dolgot, amire lelkileg fel kell készülnöd.

A fiatalok naivak

A nyuszik, akik nemrégiben feküdtek az anyjuk mellén, nem látják át. hogy hogyan mennek a dolgok a világban érett emberek járnak. A fiatalok hisznek a tökéletes szerelemben, amely egy életen át tart. Sajnos csak több összetört szív után fedezik fel, hogy egyszerűen nem létezik tökéletes partnerség. Ez az oka annak, hogy még nem tudnak engedményeket és kompromisszumokat tenni egy kapcsolatban.

A nyuszik benne akarnak lenni

A fiatalok trendiek akarnak lenni. Az iPhone-ok jelenleg "trendben vannak". Hidd el, a párod biztosan szeretne otthon is egy példányt! A fiatalok azt hiszik, a pénz nem számít. Az ő korukban még fel sem merül, hogy most kezdjék el a megtakarítást. Lehet, hogy kapkodja a fejét, miért vesz ő ilyen feleslegesen drága telefont, amikor tud venni egy sokkal olcsóbbat is, hasonló tulajdonságokkal. Készüljön fel arra, hogy lakását játékkonzolok, táblagépek és egyéb modern kényelmi eszközök árasztják el. És még nem is említettük a fiatalok divatos ruhák iránti vágyát. Számítson rá, hogy a szokásos ruházata merőben különbözik az ő fiatalkori ruhájától.

A körülötted lévők nem fognak jót gondolni rólad

Fiatalabb partnerrel való kapcsolat mindig is furcsa volt. . Legyen szó egy fiatalabb nő kapcsolatáról egy idősebb férfival, vagy fordítva. A környező emberek mindig is azon töprengtek, mi állhat egy ilyen kapcsolat mögött. Pénz? Kompenzáció az öregedésért? Jó szex? A szomszédoknak ezután újabb lehetőségük lesz rágalmazni. Szerinted ez rossz vicc? Naivan reméled, hogy a mai társadalom másképp látja? Tévedsz. Készítsd fel idegeidet.

Partnered barátai olyanok lesznek, mint egy másik bolygóról

Végre eljött az ideje, hogy megismerd a barátod barátait. Megpróbál majd beilleszkedni a tinédzserek közé. Kedvese barátai viccelni fognak. A kérdés az, hogy megérted-e őket. Előfordulhat, hogy egyáltalán nem érted, min nevetnek. Bármilyen témát is felhoz, nem fog tudni, mit mondjon neki. Nem lehetsz egy lapon, mert egyszerűen nem beszélhetsz többé primitív dolgokról. Hasonlóképpen, valószínűleg nem ismeri a tinédzserek nyelvét. Ha meg akarod őrizni a szerelmedet, keményen kell próbálkoznod.

Kellemetlen anya

A párod édesanyja biztosan nem lesz elégedett veled. Amikor megtudja, hogy lassan, de biztosan közeledsz a korához, mérges lesz. Minden anya csak a legjobbat akarja a fiának. Ez azt jelenti, hogy fiatal, okos és csinos fiatal hölgy. Az ő mércéje szerint te biztosan nem leszel az. Ne számíts arra, hogy kijössz a barátod anyjával. Ellenkezőleg. Biztosan ráveszi a fiát, hogy engedjen el, és keressen valakit, aki megfelel a korának.

A "nyuszival" való kapcsolat egyrészt szép lehet. Azt viszont figyelembe kell venni, hogy egy lényegesen fiatalabb partnerrel nem lesz a legkönnyebb a kapcsolat. Tehát fontolja meg, mi a megfelelőbb az Ön számára, egy kapcsolat egy "nyuszival" vagy inkább egy kapcsolat idősebbvel.


Hasonló cikkek

Hamarosan közeledik a szilveszter, és számos buli jön vele. Valószínűleg te és házi kedvenced is részt veszel. A sok részeg alkohol és a társaságban uralkodó laza hangulat megteszi a dolgát. Leggyakrabban ilyen alkalmakkor csal. Tudjuk, hogyan fedezzük fel a hűtlenséget, mielőtt szerelmednek eszébe jutna!

Első szerelmeinktől kezdve mindannyian azt halljuk, hogy egy távkapcsolat semmit sem ér. Bizonyára te is tudod, szem elől, fejből. De mi a teendő, ha beleszeret valakibe az ország másik végéből, vagy akár egy másik államból? Nem kell aggódnod, még egy távkapcsolat is felvirágozhat. Nézze meg, hogyan kell csinálni.

Bármilyen egyenlő is a társadalmunk, bizonyos dolgok nem mindig maradnak fenn benne. Köztük az is, hogy az aranyásók túlnyomó többsége nő. Manapság azonban nem ismeri fel őket olyan könnyen, mint korábban. Nem csak arról van szó, hogy az aranyásók pénzt akarnak tőled, és ezért keményen dolgoznak a megjelenésükön. Néha csak a magas életet akarják élni, hogyan másként, mint a te pénzedből. Nézze meg, hogyan lehet felismerni egy ilyen aranyásót.

Bármilyen szép, sikeres vagy szimpatikus vagy, bizonyos típusú partnereket egyszerűen nem fogsz vonzani. Nem magukról a programozó személyekről beszélünk. Vannak, akik egyszerűen nem alkalmasak egy kapcsolatra. Nem járhatnak benne, és túl sokat élnek maguknak. Tehát milyen személyiségtípusokat érdemes kerülni?

Feltétel nélkül megbíztok egymásban? Bármi is legyen, vállaltad a hűségedet? Sziklaszilárdnak tartja a vonzerejét? Még a gyerekekkel, a lakással vagy a pénzzel kapcsolatos találgatások sem ijesztenek meg? Akkor vigyázz! Vannak dolgok, amelyeket egyetlen pár sem tart veszélyesnek, mégis igazi próbát jelentenek a kapcsolatodban. Melyek azok?

Közeleg a karácsony. Azon gondolkozol, hogy mit ajándékozz másodnak a fa alá? Kezdj el először azokon az ajándékokon gondolkodni, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Cikkünkben ihletet is kaphat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.