Az életkor előrehaladtával elveszíti férfiasságát?

A harmincadik év után az urak fokozatosan "megnyugszanak". Negyven után már semmit sem kell bizonyítaniuk, ötven után pedig általában a libidójuk csökkenését észlelik. A férfiak néha attól tartanak, hogy elveszítik „férfiasságukat”. Hogy fizikailag már nem bírod? Kezd aggódni?

Mindenért a tesztoszteron a felelős

Ami a tesztoszterontermelést illeti, a férfi szervezet harminc éves kor körül éri el csúcspontját. Azóta szinte nem jöttek létre újak, és egyre gyorsabban csökken. Ennek negatív következménye, hogy leggyakrabban növekvő hassal kezdesz küzdeni. Nem a lustaságról van szó, hanem arról, hogy a zsír már nem válik olyan könnyen izommá.

Ne add fel

Harminc évesen még túl fiatal vagy ahhoz, hogy felad. A tesztoszteronszint csökkenése ellen a fizikai aktivitás és a pihenés véd a legjobban. Sajnos a mai rohanó időkben nem mindig lehet elegendő alvást "előírni". De az aktív pihenés is segít. Szánj egy estét a saját dolgod elvégzésére. Nem számít, hogy modellrepülőket építesz, vagy a barátaiddal utazol. Igényei szerint ütemezze be az idejét.

Kezdjen erősödni

Ahogy nem csak a hollywoodi sztárok bizonyítják, az életkor csak egy szám. Többet kell gyakorolnia, hogy ugyanazokat az eredményeket érje el, mint 30 előtt. De semmi szörnyű. Az edzőtermek gombamód szaporodnak. Ha pedig nem akarsz egy izzadt emberekkel teli szobában összebújni, bármikor elkezdhetsz kocogni, úszni, esetleg teniszezni. Vigye magával a párját, és alkosson meg egy új közös rituálét.

A férfiak nem öregszenek

Bár nem fogsz tudni kerékpározni az Okoř-ig és vissza anélkül, hogy kiszállsz. lélegzetvétel, ez nem jelenti azt, hogy nem maradsz le egy férfiról. A legtöbb esetben a nők az idősebb, tapasztalt férfiakat részesítik előnyben. A fiatalok túlságosan felfuvalkodtak, és többnyire csak magukra koncentrálnak. Az életkor előrehaladtával a férfi szikra inkább növekszik, mint fordítva. És ha nem adod fel, és dolgozol tovább magadon, még sokkal fiatalabbakat is legyőzhetsz. Higgye el!


Hasonló cikkek

A féltékenység gyakoribb a fiatal párok körében. Inkább azzal a "klasszikus típusú féltékenységgel". A fiatalok egy kicsit erősebben élik meg érzéseiket. Ezért gyakran még a másik féltékenység is úgy néz ki, mint a filmekben. Érvek, vádaskodások, mobiltelefonos leskelődés és a régi jó kitiltás. De valójában mi okozza a féltékenységi jeleneteket?

Mindenki mindig azt kérdezi tőled, hogy mikor lesz gyereked? Felvetették már néhányan, hogy valószínűleg valamilyen egészségügyi problémája van, ha még mindig nincs gyermeke? De mi van akkor, ha gyermektelen akar maradni a párjával? Mi van, ha félsz bevallani magadnak, mert szinte mindenki gyerekes családra vágyik? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

Minden kapcsolat egyedi. Ennek ellenére a szakértők és laikusok világszerte nyomon követtek bizonyos viselkedési mintákat a kapcsolatokban, amelyek gyakrabban működnek, mint mások. Te is ismered őket? Nézze meg, milyen típusú kapcsolat tart majd egy életen át.

Eleged van abból, hogy minden alkalommal ugyanazt az évfordulót ünnepeld? Olvassa el tippjeinket, és élvezze együtt az ünneplést!

A szíve egy elkötelezett partner felé vonzódik? Az elméd azt súgja, hogy add fel, de a szíved nem tudja elmondani? A szerelmesek általában megvédik az olyan véleményeket, mint: miattam biztosan szakítani fog vele. Ne gondolj ilyen irreális dolgokra, inkább olvasd el cikkünket, amely gyorsan elmagyarázza a választott partnerekkel való kapcsolatodat.

A harmonikus kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Minden párnak keményen kell dolgoznia rajta. De vannak párok, akik bizonyos dolgokkal tönkreteszik a kapcsolatukat anélkül, hogy észrevennének. Elmondjuk, mire kell nagyon vigyázni, nehogy tönkremenjen a kapcsolatod!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.