Az életkor előrehaladtával elveszíti férfiasságát?

A harmincadik év után az urak fokozatosan "megnyugszanak". Negyven után már semmit sem kell bizonyítaniuk, ötven után pedig általában a libidójuk csökkenését észlelik. A férfiak néha attól tartanak, hogy elveszítik „férfiasságukat”. Hogy fizikailag már nem bírod? Kezd aggódni?

Mindenért a tesztoszteron a felelős

Ami a tesztoszterontermelést illeti, a férfi szervezet harminc éves kor körül éri el csúcspontját. Azóta szinte nem jöttek létre újak, és egyre gyorsabban csökken. Ennek negatív következménye, hogy leggyakrabban növekvő hassal kezdesz küzdeni. Nem a lustaságról van szó, hanem arról, hogy a zsír már nem válik olyan könnyen izommá.

Ne add fel

Harminc évesen még túl fiatal vagy ahhoz, hogy felad. A tesztoszteronszint csökkenése ellen a fizikai aktivitás és a pihenés véd a legjobban. Sajnos a mai rohanó időkben nem mindig lehet elegendő alvást "előírni". De az aktív pihenés is segít. Szánj egy estét a saját dolgod elvégzésére. Nem számít, hogy modellrepülőket építesz, vagy a barátaiddal utazol. Igényei szerint ütemezze be az idejét.

Kezdjen erősödni

Ahogy nem csak a hollywoodi sztárok bizonyítják, az életkor csak egy szám. Többet kell gyakorolnia, hogy ugyanazokat az eredményeket érje el, mint 30 előtt. De semmi szörnyű. Az edzőtermek gombamód szaporodnak. Ha pedig nem akarsz egy izzadt emberekkel teli szobában összebújni, bármikor elkezdhetsz kocogni, úszni, esetleg teniszezni. Vigye magával a párját, és alkosson meg egy új közös rituálét.

A férfiak nem öregszenek

Bár nem fogsz tudni kerékpározni az Okoř-ig és vissza anélkül, hogy kiszállsz. lélegzetvétel, ez nem jelenti azt, hogy nem maradsz le egy férfiról. A legtöbb esetben a nők az idősebb, tapasztalt férfiakat részesítik előnyben. A fiatalok túlságosan felfuvalkodtak, és többnyire csak magukra koncentrálnak. Az életkor előrehaladtával a férfi szikra inkább növekszik, mint fordítva. És ha nem adod fel, és dolgozol tovább magadon, még sokkal fiatalabbakat is legyőzhetsz. Higgye el!


Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.