Ideje szakítani!

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek mutatják egyértelműen a szakítást.

Nem várjátok egymást

A szerelmes emberek alig várják, hogy újra láthassák egymást. Még a hosszú távú kapcsolatban élők is várják egymást, akikben már nincs meg ez a szerelem. Szeretnétek látni egymást, még akkor is, ha rettenetesen fáradtak vagytok. Vagy legalább a másik karjába bújni. Ha ez már nincs meg a kapcsolatodban, az nagy problémát jelent. A szakítás még erősebb jele, ha jobban várja a munkát, mint az otthont.

Nem bántok jól egymással

Különbség van a szerelmi kapcsolat és a mondjuk egy üzleti kapcsolat. Az viszont furcsa, hogy csak egy partner válhat burkoltan ellenségessé, és a partnerek önként maradnak benne. Hogyan nyilvánul meg? Együtt éltek, és ha nincs is köztetek vita, akkor sem mondható el, hogy tisztelettel kezelitek egymást. Alig találsz megfelelő szót magadra? Megcsaljátok egymást? Úgy mászkálsz, mintha láthatatlan lennél? Vagy poénkodsz a szükséges humorszikra nélkül? A kegyetlen viccek nem viccesek, és nem tartoznak egy egészséges párkapcsolatba.

Nem számíthatsz apróságokra

Ez nem a pénzről, tető a fejed felett vagy utazás, hanem az apró hétköznapi dolgokról. Amikor azt mondja, hogy hatkor jön, akkor hatkor jön. Nem felejt el tojást venni. Azt teljesítik, amiben megállapodtak. Ha ez nincs otthon, akkor valami nincs rendben. Főleg, ha a kapcsolat elején az adott szó a törvény volt. A bizonytalanság még ezekben az apróságokban is egyre jobban bosszant majd. Ráadásul egy megbízhatatlan partner egyértelművé teszi, hogy a kapcsolatod még ezeket az apró ígéreteket sem éri meg beváltani. Persze nem árt időnként elfelejteni. De ha már szabály lesz, kezdj el a szakításon gondolkodni.

Szereted egymást?

Egy egyszerűnek tűnő kérdés, amire rettenetesen nehéz válaszolni. A másik személy továbbra is a kedvesed, a másik jelentőséged, vagy csak valaki, akivel együtt élsz (vagy lógsz)? Az összes előző pont segít megválaszolni ezt a kérdést: Szeretitek még egymást? Ha a válasz „IGEN”, dolgozzon azon, hogy változtasson a kapcsolatában. Ha "NEM", akkor tudja, mit kell tennie. Szakíts.


Hasonló cikkek

A szakítás nagyon kellemetlen helyzet mindkét partner számára. Ha a pár egyike drasztikusan szakít a másikkal, a válás sokkja még súlyosabb lehet. Tehát legalább most vegye figyelembe korábbi szerelmét. Soha ne szakíts senkivel a következő módokon!

Amikor a „rendszeresen ismétlődő tevékenység” szót hallod, a legtöbb embernek az unalom jut eszébe. De van különbség a sztereotípia és a rituálé között, és ma ezt mutatjuk be nektek. A rituálé olyasvalami, ami megszilárdítja a szeretetedet. A rituálék fix pontot adnak az egyébként folyamatosan változó életben. Egyszóval minden szempontból egészségesek. Lásd a konkrét példákat.

A pénzügyek az egyik legnagyobb kihívást jelentő dolog, amellyel egy kapcsolatban meg kell küzdened. Lesz közös fiókotok, vagy mindegyiknek lesz saját fiókja? Kinek a pénzéből vásárol háztartási cikkeket? Milyen drága? Ezek és sok más kapcsolódó kérdés megmérgezheti a legjobb partnerséget. Hogyan lehet megoldani a kapcsolat gyakorlati oldalát úgy, hogy az ne zavarja a romantikus oldalát?

Úgy érzi, hogy ha a korábbi kapcsolatokból származó gyerekek nem tennék tönkre jelenlegi kapcsolatát, akkor az élete partnerként hibátlan lenne? Mit kell vele csinálni? A korábbi kapcsolatokból származó gyerekek mindig problémát jelentenek, vagy lehet velük szép és harmonikus kapcsolatot kialakítani?

Minden bizonnyal számos elhagyott, ötvenes év körüli nőt talál a közvetlen közelében. Miért hagyják el a férfiak a feleségüket annyi együtt töltött év után? Miért hagyják el a feleségüket tíz-húsz évvel fiatalabb nőkért?

Minden nő titokban arra vágyik, hogy a párja megkérdőjelezze. A legtöbb nőnek világos elképzelése van az eljegyzésről. Uraim, hogyan ajánlanak fel egy nőt, hogy ne utasítsa vissza kérését? nem tudod? Merítsen ihletet tippjeinkből, és válasszon hagyományos vagy eredeti módot, hogy gyűrűt adjon szeretett partnerének, és mondja el neki, hogy élete hátralévő részét vele szeretné leélni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.