Ideje szakítani!

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek mutatják egyértelműen a szakítást.

Nem várjátok egymást

A szerelmes emberek alig várják, hogy újra láthassák egymást. Még a hosszú távú kapcsolatban élők is várják egymást, akikben már nincs meg ez a szerelem. Szeretnétek látni egymást, még akkor is, ha rettenetesen fáradtak vagytok. Vagy legalább a másik karjába bújni. Ha ez már nincs meg a kapcsolatodban, az nagy problémát jelent. A szakítás még erősebb jele, ha jobban várja a munkát, mint az otthont.

Nem bántok jól egymással

Különbség van a szerelmi kapcsolat és a mondjuk egy üzleti kapcsolat. Az viszont furcsa, hogy csak egy partner válhat burkoltan ellenségessé, és a partnerek önként maradnak benne. Hogyan nyilvánul meg? Együtt éltek, és ha nincs is köztetek vita, akkor sem mondható el, hogy tisztelettel kezelitek egymást. Alig találsz megfelelő szót magadra? Megcsaljátok egymást? Úgy mászkálsz, mintha láthatatlan lennél? Vagy poénkodsz a szükséges humorszikra nélkül? A kegyetlen viccek nem viccesek, és nem tartoznak egy egészséges párkapcsolatba.

Nem számíthatsz apróságokra

Ez nem a pénzről, tető a fejed felett vagy utazás, hanem az apró hétköznapi dolgokról. Amikor azt mondja, hogy hatkor jön, akkor hatkor jön. Nem felejt el tojást venni. Azt teljesítik, amiben megállapodtak. Ha ez nincs otthon, akkor valami nincs rendben. Főleg, ha a kapcsolat elején az adott szó a törvény volt. A bizonytalanság még ezekben az apróságokban is egyre jobban bosszant majd. Ráadásul egy megbízhatatlan partner egyértelművé teszi, hogy a kapcsolatod még ezeket az apró ígéreteket sem éri meg beváltani. Persze nem árt időnként elfelejteni. De ha már szabály lesz, kezdj el a szakításon gondolkodni.

Szereted egymást?

Egy egyszerűnek tűnő kérdés, amire rettenetesen nehéz válaszolni. A másik személy továbbra is a kedvesed, a másik jelentőséged, vagy csak valaki, akivel együtt élsz (vagy lógsz)? Az összes előző pont segít megválaszolni ezt a kérdést: Szeretitek még egymást? Ha a válasz „IGEN”, dolgozzon azon, hogy változtasson a kapcsolatában. Ha "NEM", akkor tudja, mit kell tennie. Szakíts.


Hasonló cikkek

Ma a modern technológia több mint segít a hűtlenség észlelésében. Tankönyvek, mobil térképes alkalmazások, számlakivonatok. Másrészt ezt még a nem hívők is belátják, így még a technikára sem lehet mindig "támaszkodni". De a hűtlenség mindig olyan finom jelekben nyilvánul meg, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagyunk, vagy figyelmen kívül hagyunk, mint lényegteleneket. Mik a jelek? Nézze meg.

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit utálnak a férfiak a nőkben.

Bár a nők és a férfiak sok tekintetben egyformák, mindenki mást szeretne egy kapcsolatban. Ezért olyan érdekesek a párkapcsolatok! A nők szeretetre, támogatásra vágynak, és azt, hogy szeretve érezzék magukat. Férfiak is... De emellett a férfiak a következő dolgokra is vágynak egy kapcsolatban.

Számtalan cikket találhat az interneten arról, hogyan lehet egy nő kedvében járni. De mi van, ha egy férfi kedvében akarsz járni? És nem csak a jó szex? A férfiak mindig értékelik, de valljuk be. A sztereotip szex előbb-utóbb még a férfiakat is untatni kezdi. Inspirálódjon hát tippjeinkből, hogyan tehet kedvese kedvében.

Néha egyszerűen úgy érzi, hogy a kapcsolata már nem olyan, mint volt. Lehet, hogy a kapcsolatodból a kezdetektől hiányzott ez a szenvedély és a pillangók a gyomrodban. Érzed a párodban, hogy ő is ugyanúgy érez, mint te, de nem akar szakítani? Ez csak egy pillanatnyi probléma, vagy egyszerűen nem tud kosarat adni? Nézd meg, hogy néz ki egy értéktelen kapcsolat, de egy férfi nem tudja befejezni!

A viták nem kerülhetők el semmilyen partnerségben. Néha vitának kell kitörnie köztetek. Ez "egészséges" és teljesen normális. Kitisztul majd a levegő köztetek, és utána lelkileg is jobban érzed majd magad. Valakit szidni egyszerűen kellemes dolognak adnak nekünk. De mit tegyünk, hogy az első vitánk ne az utolsó legyen? Mutatunk 5 dolgot, amit vita után kerülni kell!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.