Ideje szakítani!

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek mutatják egyértelműen a szakítást.

Nem várjátok egymást

A szerelmes emberek alig várják, hogy újra láthassák egymást. Még a hosszú távú kapcsolatban élők is várják egymást, akikben már nincs meg ez a szerelem. Szeretnétek látni egymást, még akkor is, ha rettenetesen fáradtak vagytok. Vagy legalább a másik karjába bújni. Ha ez már nincs meg a kapcsolatodban, az nagy problémát jelent. A szakítás még erősebb jele, ha jobban várja a munkát, mint az otthont.

Nem bántok jól egymással

Különbség van a szerelmi kapcsolat és a mondjuk egy üzleti kapcsolat. Az viszont furcsa, hogy csak egy partner válhat burkoltan ellenségessé, és a partnerek önként maradnak benne. Hogyan nyilvánul meg? Együtt éltek, és ha nincs is köztetek vita, akkor sem mondható el, hogy tisztelettel kezelitek egymást. Alig találsz megfelelő szót magadra? Megcsaljátok egymást? Úgy mászkálsz, mintha láthatatlan lennél? Vagy poénkodsz a szükséges humorszikra nélkül? A kegyetlen viccek nem viccesek, és nem tartoznak egy egészséges párkapcsolatba.

Nem számíthatsz apróságokra

Ez nem a pénzről, tető a fejed felett vagy utazás, hanem az apró hétköznapi dolgokról. Amikor azt mondja, hogy hatkor jön, akkor hatkor jön. Nem felejt el tojást venni. Azt teljesítik, amiben megállapodtak. Ha ez nincs otthon, akkor valami nincs rendben. Főleg, ha a kapcsolat elején az adott szó a törvény volt. A bizonytalanság még ezekben az apróságokban is egyre jobban bosszant majd. Ráadásul egy megbízhatatlan partner egyértelművé teszi, hogy a kapcsolatod még ezeket az apró ígéreteket sem éri meg beváltani. Persze nem árt időnként elfelejteni. De ha már szabály lesz, kezdj el a szakításon gondolkodni.

Szereted egymást?

Egy egyszerűnek tűnő kérdés, amire rettenetesen nehéz válaszolni. A másik személy továbbra is a kedvesed, a másik jelentőséged, vagy csak valaki, akivel együtt élsz (vagy lógsz)? Az összes előző pont segít megválaszolni ezt a kérdést: Szeretitek még egymást? Ha a válasz „IGEN”, dolgozzon azon, hogy változtasson a kapcsolatában. Ha "NEM", akkor tudja, mit kell tennie. Szakíts.


Hasonló cikkek

Bármilyen egyenlő is a társadalmunk, bizonyos dolgok nem mindig maradnak fenn benne. Köztük az is, hogy az aranyásók túlnyomó többsége nő. Manapság azonban nem ismeri fel őket olyan könnyen, mint korábban. Nem csak arról van szó, hogy az aranyásók pénzt akarnak tőled, és ezért keményen dolgoznak a megjelenésükön. Néha csak a magas életet akarják élni, hogyan másként, mint a te pénzedből. Nézze meg, hogyan lehet felismerni egy ilyen aranyásót.

A férfiak elhagynak téged, és nem tudod, miért? Lehet, hogy újra és újra elköveti ugyanazt a hibát, amit észre sem vesz, miközben a férfiak allergiásak rá. Ugyanakkor nem lehet abbahagyni napról napra. Ez bele van kódolva a természetedbe. Azonban ezen is változtathatsz. Csak egy kicsit tovább fog tartani! Tehát mire allergiásak a férfiak?

A kapcsolatok bizonyos evolúción mennek keresztül. Lehetnek jobbak, lehetnek rosszabbak, tapasztalnak csúcsokat és mélypontokat. Ha dolgozol a kapcsolatodon, az idővel valóban életre szóló szerelemmé nőhet ki. De néha, akár akarjuk, akár nem, elérik természetes végüket. Nincs ezzel semmi baj. De amikor egy ilyen "átmeneti" kapcsolatban maradsz, egyre boldogtalanabb leszel. Tudjuk, hogyan lehet megkülönböztetni egy átmeneti kapcsolatot a puszta partnerségi válságtól. Te is tudod?

A nemek közötti állandó veszekedések oka elsősorban az, hogy a partnerek nem értik meg egymást. Sok minden hasonló, csak kissé eltolt! nem hiszed? Olvassa el a következő titkokat a férfiak világából. Ha megérti partnereit, nemcsak a róluk alkotott képét javítja, hanem a kapcsolatát is.

Együtt élni anélkül, hogy összeházasodnának? Ez furcsának tűnik számodra? Semmi szokatlan manapság. De a kutyakönyv élete nem mindenkinek való. A felsőfokú végzettségűek és a nagyobb városokból érkezők általában ilyen döntést hoznak, bár a többi között nincs kivétel. És gyakran racionális döntés áll a háttérben. Ez a te eseted is? Megéri?

A folyamatos kritika méregként hat egy kapcsolatra. Fokozatosan felemészti a pozitív érzelmeket, a köztetek lévő kapcsolatot, és végül a kapcsolat egyszerűen szétesik.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.