Ideje szakítani!

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek mutatják egyértelműen a szakítást.

Nem várjátok egymást

A szerelmes emberek alig várják, hogy újra láthassák egymást. Még a hosszú távú kapcsolatban élők is várják egymást, akikben már nincs meg ez a szerelem. Szeretnétek látni egymást, még akkor is, ha rettenetesen fáradtak vagytok. Vagy legalább a másik karjába bújni. Ha ez már nincs meg a kapcsolatodban, az nagy problémát jelent. A szakítás még erősebb jele, ha jobban várja a munkát, mint az otthont.

Nem bántok jól egymással

Különbség van a szerelmi kapcsolat és a mondjuk egy üzleti kapcsolat. Az viszont furcsa, hogy csak egy partner válhat burkoltan ellenségessé, és a partnerek önként maradnak benne. Hogyan nyilvánul meg? Együtt éltek, és ha nincs is köztetek vita, akkor sem mondható el, hogy tisztelettel kezelitek egymást. Alig találsz megfelelő szót magadra? Megcsaljátok egymást? Úgy mászkálsz, mintha láthatatlan lennél? Vagy poénkodsz a szükséges humorszikra nélkül? A kegyetlen viccek nem viccesek, és nem tartoznak egy egészséges párkapcsolatba.

Nem számíthatsz apróságokra

Ez nem a pénzről, tető a fejed felett vagy utazás, hanem az apró hétköznapi dolgokról. Amikor azt mondja, hogy hatkor jön, akkor hatkor jön. Nem felejt el tojást venni. Azt teljesítik, amiben megállapodtak. Ha ez nincs otthon, akkor valami nincs rendben. Főleg, ha a kapcsolat elején az adott szó a törvény volt. A bizonytalanság még ezekben az apróságokban is egyre jobban bosszant majd. Ráadásul egy megbízhatatlan partner egyértelművé teszi, hogy a kapcsolatod még ezeket az apró ígéreteket sem éri meg beváltani. Persze nem árt időnként elfelejteni. De ha már szabály lesz, kezdj el a szakításon gondolkodni.

Szereted egymást?

Egy egyszerűnek tűnő kérdés, amire rettenetesen nehéz válaszolni. A másik személy továbbra is a kedvesed, a másik jelentőséged, vagy csak valaki, akivel együtt élsz (vagy lógsz)? Az összes előző pont segít megválaszolni ezt a kérdést: Szeretitek még egymást? Ha a válasz „IGEN”, dolgozzon azon, hogy változtasson a kapcsolatában. Ha "NEM", akkor tudja, mit kell tennie. Szakíts.


Hasonló cikkek

Hányszor hallottad valakitől, hogy a kezdetektől fogva nem ugyanaz? Vagy ezt a mondatot maga mondta? Annak ellenére, hogy a szerelem kiszámíthatatlan lehet, néha már egy kapcsolat elején tudja, hogy valószínűleg nem fog véget érni a „Happily Ever After”. Egy kapcsolat mely kezdetei jelzik, hogy inkább szakítani kellene?

Minden nap lehetőségünk van sok új dolgot megtanulni. Lehetőségünk van arra is, hogy egy sor érdekes emberrel találkozzunk. Az pedig, hogy az adott helyzetből mit veszünk ki, rajtunk múlik. Azok, akik egész életükben negatívan gondolkodnak, valószínűleg soha nem lesznek boldogok. Aki a rosszban is talál valami jót, az biztosan meg fogja tapasztalni az igazi boldogságot. Programozd be az életed egy pozitív hullámra!

Tudod. A férfiak egy gyönyörű nőre vágynak, aki meleg vacsorát készít nekik, és hetente egyszer mosollyal az arcán elengedi őket kocsmába. Hát nem így. A legtöbb nő manapság a régi jó tanácsokra hagyatkozik. De tudjuk, mitől fognak a férfiak imádni téged. Nem kell, hogy szupermodell alkat legyen, és nem kell tökéletes feleségnek lenned. Olvassa el, hogyan kell igazán elbűvölni egy férfit!

Szeretik egymást, megértitek egymást, de valamiért folyton veszekedtek? Vagy maximum négy évet kibír egy kapcsolatban? Talán az egyik tényező a felelős ezért, amivel nagyanyáink egyáltalán nem foglalkoztak! Szerencsére tudjuk, hogy melyek ezek a problémák, és hogyan lehet kikerülni őket. Olvass tovább!

Húsz évvel ezelőtt feleannyi pár házasodott össze. A mai trend inkább a rakáson vagy a szabad házasságban való életet diktálja. Főleg a nagyvárosokban. A falvakban ma is gyakoriak az esküvők. Miért van ez így? És milyen előnyökkel vagy hátrányokkal járhat egy ilyen élet a nem házas pároknak?

Lagerfeld örökösnőként emlegette Choupette macskáját. "Ha valami történik velem, az a személy, aki gondoskodik róla, nem lesz szegénységben" - mondta Lagerfeld egy 2015-ös interjúban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.