Férfiaknál: Mit nem szeretnek bennünk a nők?

Két különböző ember együttélése mindig bonyolult. Még ha szeretitek is egymást, az együttélés nem mindig könnyű. Főleg azért, mert a partnered időnként egyértelműen dühös, és fogalmad sincs, miért. Máskor az ékesszóló nők gyakran hallgatnak, még akkor is, ha a magyarázat hasznos lenne. Ismerjük a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a nők utálják a férfiakat.

Zavarzavar

Bizonyára ezt Ön is tudja! De ez nem olyan rendetlenség, mint egy rendetlenség. Legalábbis nőnek nem. Valószínűleg nem bánja, ha szakáll a mosogatóban, vagy edények maradtak a soron. De a nők néha röntgenlátással rendelkeznek, amikor ezekről a lényegtelen részletekről van szó. Főleg a konyhában. Ha haragszik Isten tudja miért, először menjen át a lakásba, hátha van valahol egy ilyen apróság. Kötelező zokni a szoba közepén vagy egy bögre kávéval a konyhapulton. Ha igen, akkor azonnal tudni fogja, mi a helyzet.

Flört

Itt kacsintgat a pincérnőre, ott meg hosszasan megfordul egy szexi szoknyáért? Nincs mit. Ha nem mindennap és alapvetően a párod előtt csinálod. Ezt úgy érzékeli, mint az iránta való érdeklődés hiányát. Rosszabb esetben szemrehányásként neki, amiért nem olyan csinos, mint az a nő, akiért most fordultál. Messziről valónak tűnik? De tényleg így gondolkodik egy nő. Szelídítse meg magát a partnere jelenlétében. És ha igen, mutasd meg iránta is ugyanezt az érdeklődést.

Kényelem

Valójában a flörtölés ellentéte. Belefáradt, hogy valaki mást pakol, és biztos vagy a sajátjában? Ha elkezdesz rendszeresen forgolódni a kanapén és sörhasat növeszteni, az már nem biztos. Bár téged hibáztat, amiért a nőkhöz fordultál, az ellenkező eset ugyanannyira bosszantja. Úgy érzi, már egyáltalán nem próbálkozol érte. És sokat adnak a nők érzéseinek. Menj el az edzőterembe, vagy vidd el rendszeresen. Így nem lesz oka, hogy máshol keressen.

"Hé, haver..."

Lezuhan, mint a viharfelhők, amikor hazajössz egy buliból barátok?, hogy "megint egyben voltál". Sokkal többet felemészt, ha minden döntésedet megbeszéled velük. Ezért kaptad meg őt. Még rosszabb, ha mindig feltétel nélkül követed a barátaid tanácsát. Határozatlanságként érzékelik. És bár ezt egyik nő sem vallja be, ő egy céltudatos, saját véleményű férfit szeretne. Fejezd ki magad!


Hasonló cikkek

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvassa el.

Sokat tanulunk a szüleinktől. Az első lépésektől a pénzkezelésig. Sajnos a legfontosabb néhány családban kicsit megingat. Szeretet. Nem tudjuk, hogyan mutassuk meg párunknak, hogyan viselkedjünk vita után, mit tegyünk, ha segítségre van szüksége. Hogyan lehetséges? A szülők egyáltalán nem beszélnek a szeretetről gyermekeikkel, és következetesen kizárják őket bármilyen helyzet megoldásából. Mi az eredménye annak, hogy a szüleid soha nem beszéltek neked a párkapcsolatról?

Talált már olyan helyzetbe, hogy partnerének csípője van? És nem akármilyen? Alapvetően két életet él? Akkor úgynevezett párhuzamos kapcsolatban élsz. A párhuzamos kapcsolat nem klasszikus hűtlenség, sőt annyira el is tér tőle, hogy saját nevet kapott. Vannak, akik egyszerre két partnerrel élnek, sőt két családjuk is van. Gyanítja vagy biztosan tudja, hogy ilyesmiben találta magát? Tanácsot adunk a helyzet megoldásához.

Nem szabad egy nőt a koráról kérdezni, és nem szabad kritizálnia a súlyát. Ezt mindenki tudja. De még az uraknak is megvannak a maguk érzékeny helyei, amelyeket nagyon óvatosan kell megközelíteni. Bár próbálják titkolni, még a férfiakat is bánthatja egy érzéketlen szó. Miről van szó?

Túlzott elvárások. Két szóban lehetne összefoglalni, miért csalódunk néha mások tettei és viselkedése miatt. Lehet, hogy egyáltalán nem veszik észre. Valószínűbb, hogy azon tűnődnek, miért haragszol rájuk megint. Főleg a párkapcsolatokban ez sok vita kiváltó oka. Vártál valamit, de a párod nem teljesítette. Vedd észre, hogy mások nem tudnak olvasni a gondolataidban. Tehát mit ne várj el automatikusan másoktól?

Gondolsz már gyereken? Nem biztos benne, hogy a párod jó apa lesz? Tanácsot adunk, hogyan ismerje fel!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.