Férfiaknál: Mit nem szeretnek bennünk a nők?

Két különböző ember együttélése mindig bonyolult. Még ha szeretitek is egymást, az együttélés nem mindig könnyű. Főleg azért, mert a partnered időnként egyértelműen dühös, és fogalmad sincs, miért. Máskor az ékesszóló nők gyakran hallgatnak, még akkor is, ha a magyarázat hasznos lenne. Ismerjük a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a nők utálják a férfiakat.

Zavarzavar

Bizonyára ezt Ön is tudja! De ez nem olyan rendetlenség, mint egy rendetlenség. Legalábbis nőnek nem. Valószínűleg nem bánja, ha szakáll a mosogatóban, vagy edények maradtak a soron. De a nők néha röntgenlátással rendelkeznek, amikor ezekről a lényegtelen részletekről van szó. Főleg a konyhában. Ha haragszik Isten tudja miért, először menjen át a lakásba, hátha van valahol egy ilyen apróság. Kötelező zokni a szoba közepén vagy egy bögre kávéval a konyhapulton. Ha igen, akkor azonnal tudni fogja, mi a helyzet.

Flört

Itt kacsintgat a pincérnőre, ott meg hosszasan megfordul egy szexi szoknyáért? Nincs mit. Ha nem mindennap és alapvetően a párod előtt csinálod. Ezt úgy érzékeli, mint az iránta való érdeklődés hiányát. Rosszabb esetben szemrehányásként neki, amiért nem olyan csinos, mint az a nő, akiért most fordultál. Messziről valónak tűnik? De tényleg így gondolkodik egy nő. Szelídítse meg magát a partnere jelenlétében. És ha igen, mutasd meg iránta is ugyanezt az érdeklődést.

Kényelem

Valójában a flörtölés ellentéte. Belefáradt, hogy valaki mást pakol, és biztos vagy a sajátjában? Ha elkezdesz rendszeresen forgolódni a kanapén és sörhasat növeszteni, az már nem biztos. Bár téged hibáztat, amiért a nőkhöz fordultál, az ellenkező eset ugyanannyira bosszantja. Úgy érzi, már egyáltalán nem próbálkozol érte. És sokat adnak a nők érzéseinek. Menj el az edzőterembe, vagy vidd el rendszeresen. Így nem lesz oka, hogy máshol keressen.

"Hé, haver..."

Lezuhan, mint a viharfelhők, amikor hazajössz egy buliból barátok?, hogy "megint egyben voltál". Sokkal többet felemészt, ha minden döntésedet megbeszéled velük. Ezért kaptad meg őt. Még rosszabb, ha mindig feltétel nélkül követed a barátaid tanácsát. Határozatlanságként érzékelik. És bár ezt egyik nő sem vallja be, ő egy céltudatos, saját véleményű férfit szeretne. Fejezd ki magad!


Hasonló cikkek

A tökéletes kapcsolat nem csak a mesékben látható. Neked is lehet ilyen kapcsolatod! Az élet azonban egy kicsit bonyolultabb. Dolgoznod kell tehát a tökéletes kapcsolatodon is. De ha elfogadod a következő pontokat, olyan tökéletes kapcsolatban fogod megtalálni a boldogságodat, mint amilyen egy tökéletlen világban lehet. Kezdje el!

Nincs elég ideje, hogy hosszú ideig megérintse partnerét a mindennapok nyüzsgése miatt? Időpocsékolásnak tűnik az ágyban fekvés vagy az összebújás? Íme néhány tény, amit tudnod kell a kölcsönös összebújásról. Meggondolja magát!

Új párkapcsolatot kezdeni szép dolog, másrészt viszont semmi áron nem jó kapcsolatba lépni. Milyen esetekben jobb még egy ideig szingli maradni?

Szeretnél boldog házasságban élni? Gyakran nem könnyű létrehozni, nem is beszélve a karbantartásáról. De lehetséges! Tanácsot adunk, hogyan érhetsz el boldog házasságot.

Tudod. Randizgatsz, életed szerelmét választod, és a kiválasztott párod hirtelen elpárolog, mint a pára a fazék felett. Az elején olyan figyelmesek, szexisek, érdekesek voltak. Vannak azonban olyan partnerek, akiknek a szakmája nem nagyon fér össze a kapcsolattal. Ezek a személyek egyszerűen nem párkapcsolati tippek! Milyen foglalkozások ezek?

Ha dühösek vagyunk, gyakran mondunk valamit, amit később megbánunk. Történt már veled ez? Dobtál olyasmit a másik fél arcába, amit nem gondoltál, vagy soha nem akartál kimondani? Mutatunk egy egyszerű útmutatót, hogyan kerülheti el. Mentse el a következő mondatokat a nagy TABU jel alá.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.