Férfiaknál: Mit nem szeretnek bennünk a nők?

Két különböző ember együttélése mindig bonyolult. Még ha szeretitek is egymást, az együttélés nem mindig könnyű. Főleg azért, mert a partnered időnként egyértelműen dühös, és fogalmad sincs, miért. Máskor az ékesszóló nők gyakran hallgatnak, még akkor is, ha a magyarázat hasznos lenne. Ismerjük a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a nők utálják a férfiakat.

Zavarzavar

Bizonyára ezt Ön is tudja! De ez nem olyan rendetlenség, mint egy rendetlenség. Legalábbis nőnek nem. Valószínűleg nem bánja, ha szakáll a mosogatóban, vagy edények maradtak a soron. De a nők néha röntgenlátással rendelkeznek, amikor ezekről a lényegtelen részletekről van szó. Főleg a konyhában. Ha haragszik Isten tudja miért, először menjen át a lakásba, hátha van valahol egy ilyen apróság. Kötelező zokni a szoba közepén vagy egy bögre kávéval a konyhapulton. Ha igen, akkor azonnal tudni fogja, mi a helyzet.

Flört

Itt kacsintgat a pincérnőre, ott meg hosszasan megfordul egy szexi szoknyáért? Nincs mit. Ha nem mindennap és alapvetően a párod előtt csinálod. Ezt úgy érzékeli, mint az iránta való érdeklődés hiányát. Rosszabb esetben szemrehányásként neki, amiért nem olyan csinos, mint az a nő, akiért most fordultál. Messziről valónak tűnik? De tényleg így gondolkodik egy nő. Szelídítse meg magát a partnere jelenlétében. És ha igen, mutasd meg iránta is ugyanezt az érdeklődést.

Kényelem

Valójában a flörtölés ellentéte. Belefáradt, hogy valaki mást pakol, és biztos vagy a sajátjában? Ha elkezdesz rendszeresen forgolódni a kanapén és sörhasat növeszteni, az már nem biztos. Bár téged hibáztat, amiért a nőkhöz fordultál, az ellenkező eset ugyanannyira bosszantja. Úgy érzi, már egyáltalán nem próbálkozol érte. És sokat adnak a nők érzéseinek. Menj el az edzőterembe, vagy vidd el rendszeresen. Így nem lesz oka, hogy máshol keressen.

"Hé, haver..."

Lezuhan, mint a viharfelhők, amikor hazajössz egy buliból barátok?, hogy "megint egyben voltál". Sokkal többet felemészt, ha minden döntésedet megbeszéled velük. Ezért kaptad meg őt. Még rosszabb, ha mindig feltétel nélkül követed a barátaid tanácsát. Határozatlanságként érzékelik. És bár ezt egyik nő sem vallja be, ő egy céltudatos, saját véleményű férfit szeretne. Fejezd ki magad!


Hasonló cikkek

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit utálnak a férfiak a nőkben.

A szakítások nagyon fájdalmasak. De mindenki máshogy éli meg őket. Játszhatsz keményen, vagy sírhatsz napokig. Azonban ki kell gyógyulnia belőle. Természetesen senkit sem kell emlékeztetnünk erre. Hogyan lehet a lehető leghatékonyabban kilépni a szakításból? Tanácsot adunk.

Kezd el csókolózni, de a párod eltávolodott tőled? Megemelkedik a pulzusa és izgatottnak érzi magát, míg a partnere nem? Valami elromlott? Lehet, hogy nem vagy jó csókos. Hogyan lehet felismerni, hogy az elvonás hátterében a csókolózás hiánya vagy egyéb probléma áll?

A világon nem találsz tökéletes partnert. De néhány úriember közel kerülhet a tökéletes férfihoz. Te is az lehetsz, de tudnod kell, hogyan kell csinálni. Megmondjuk, milyen legyen a tökéletes partner.

Új kapcsolatot keresel? Vagy keresel valamit, ami segíthet a meglévő kapcsolatod kialakításában? Néha úgy tűnik, hogy teljesen elfelejtettük, hogyan lehet szeretetet kifejleszteni egy hétköznapi találkozásból. Vagy legalábbis a barátság. Ugyanakkor ez olyan egyszerű az iskolában vagy a munkahelyen! De ha törődünk valamivel, hajlamosak vagyunk bonyolítani a dolgokat. Sajátítsa el ezeket az egyszerű lépéseket, és soha többé ne hagyjon ki egy lehetőséget, hogy potenciális kapcsolatot építsen ki.

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.