Férfiaknál: Mit nem szeretnek bennünk a nők?

Két különböző ember együttélése mindig bonyolult. Még ha szeretitek is egymást, az együttélés nem mindig könnyű. Főleg azért, mert a partnered időnként egyértelműen dühös, és fogalmad sincs, miért. Máskor az ékesszóló nők gyakran hallgatnak, még akkor is, ha a magyarázat hasznos lenne. Ismerjük a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a nők utálják a férfiakat.

Zavarzavar

Bizonyára ezt Ön is tudja! De ez nem olyan rendetlenség, mint egy rendetlenség. Legalábbis nőnek nem. Valószínűleg nem bánja, ha szakáll a mosogatóban, vagy edények maradtak a soron. De a nők néha röntgenlátással rendelkeznek, amikor ezekről a lényegtelen részletekről van szó. Főleg a konyhában. Ha haragszik Isten tudja miért, először menjen át a lakásba, hátha van valahol egy ilyen apróság. Kötelező zokni a szoba közepén vagy egy bögre kávéval a konyhapulton. Ha igen, akkor azonnal tudni fogja, mi a helyzet.

Flört

Itt kacsintgat a pincérnőre, ott meg hosszasan megfordul egy szexi szoknyáért? Nincs mit. Ha nem mindennap és alapvetően a párod előtt csinálod. Ezt úgy érzékeli, mint az iránta való érdeklődés hiányát. Rosszabb esetben szemrehányásként neki, amiért nem olyan csinos, mint az a nő, akiért most fordultál. Messziről valónak tűnik? De tényleg így gondolkodik egy nő. Szelídítse meg magát a partnere jelenlétében. És ha igen, mutasd meg iránta is ugyanezt az érdeklődést.

Kényelem

Valójában a flörtölés ellentéte. Belefáradt, hogy valaki mást pakol, és biztos vagy a sajátjában? Ha elkezdesz rendszeresen forgolódni a kanapén és sörhasat növeszteni, az már nem biztos. Bár téged hibáztat, amiért a nőkhöz fordultál, az ellenkező eset ugyanannyira bosszantja. Úgy érzi, már egyáltalán nem próbálkozol érte. És sokat adnak a nők érzéseinek. Menj el az edzőterembe, vagy vidd el rendszeresen. Így nem lesz oka, hogy máshol keressen.

"Hé, haver..."

Lezuhan, mint a viharfelhők, amikor hazajössz egy buliból barátok?, hogy "megint egyben voltál". Sokkal többet felemészt, ha minden döntésedet megbeszéled velük. Ezért kaptad meg őt. Még rosszabb, ha mindig feltétel nélkül követed a barátaid tanácsát. Határozatlanságként érzékelik. És bár ezt egyik nő sem vallja be, ő egy céltudatos, saját véleményű férfit szeretne. Fejezd ki magad!


Hasonló cikkek

Azt mondják, teljesen őszintének kell lenni egy kapcsolatban, mindent elmondani kell egymásnak, és mindent meg kell osztani együtt? Bízni is kell egymásban. A Cambridge-i Egyetem tudósai azonban nemrégiben előálltak egy tanulmánysal, amely cáfolja az előbb említetteket. Ezek szerint maximum 90%-ot érdemes a párodnak szentelni. Hogyan működik a gyakorlatban?

Mindenki követ el hibákat az életben. Nők és férfiak. Ők szerves részét képezik nekünk. És ezek az aranyos hibák és tökéletlenségek azok, amelyek miatt szeretjük egymást. De a férfiak olyan gyakran követnek el hibákat egy kapcsolatban, hogy már nem is tudnak róluk. Mit kell tehát kerülni, hogy a kapcsolat úgy működjön, ahogy kell?

Bár a világon mindennél jobban szereti partnerét, és bármit megtenne érte, kapcsolatában mindig meg kell őriznie büszkeségét és jelentős mértékű függetlenségét. Mit tegyél vagy mit ne tegyél, hogy ne áldozz túl sokat a szerelmedért?

Tudja, hogy a féltékenység árt a kapcsolatának? Mégsem tudod megvédeni magad ellene? Mindig a legvédtelenebb pillanatban lopakodik hozzád, és te csak sikoltozol és sikoltozol? Mit tegyen másként, hogy ne kelljen megbánnia tetteit? Van-e egyáltalán valami védekezés a felesleges féltékenység ellen? Igen! És tudjuk mit.

A házassági fogadalom tartalmazza a „jóban vagy rosszban” részt. De nem kell azonnal megházasodnod a "rossz" miatt, hogy próbára tegye a kapcsolat erejét. Vannak helyzetek, amelyek segítenek ebben, még mielőtt a házasság mellett döntenél. Mi az igazi stressztesztje minden partnerségnek?

Számtalan cikket találhat az interneten arról, hogyan lehet egy nő kedvében járni. De mi van, ha egy férfi kedvében akarsz járni? És nem csak a jó szex? A férfiak mindig értékelik, de valljuk be. A sztereotip szex előbb-utóbb még a férfiakat is untatni kezdi. Inspirálódjon hát tippjeinkből, hogyan tehet kedvese kedvében.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.