5 nagyszerű módja a szeretet kifejezésének

Szereted őt, de még mindig nem tudod kiverni a szádból azt a két szót, hogy "szeretlek"? Vagy néhány év házasság után elvesztette értelmét? További 5 módot ismerünk, hogy új hatással fejezd ki szeretetedet. Ezek után a másik fél 100%-ban elolvad!

1. Fedezzen fel idegen nyelveket

A cseh nyelv már nem az, ami volt? Keresse meg a szótárban, hogyan kell mondani, hogy "szeretlek" más országokban. De óvatosan válasszon, a „szeretlek” nem hangzik túl soknak. De egy ilyen spanyol "Te quiero"? Vagy katalán "T'estimo"? A tradicionalisták szeretik a francia "Je t'aime"-t. Több mint 6500 lehetőség közül választhat, így biztosan tud majd választani közülük.

2. Romantikus házi vacsora

Többnyire ő gondoskodik az ételekről. Ráadásul van gyereked, kutyád és jelzáloghiteled, és tényleg nincs időd egy laza vacsorára. Komolyan? Ha pontosan ez a te eseted, jöjjön egyszer haza korán, küldje el a gyerekeket és a kutyát a nagymamához, és készítsen házi vacsorát szerelmének. Gyertyákkal, öltönyben és drága borral. Néhány csecsebecsét is adhatsz neki egy gyűrűs dobozban. Vagy megint kérsz neki? Nincs is jobb módja annak, hogy kifejezze szerelmét több éves kapcsolat után!

3. "Imádom, ahogy csinálod..."

Add meg a szereteted okát. Csak azt, hogy "Imádlak" (szerinte) könnyű kimondani. De mi a helyzet azzal, hogy "Imádom, milyen nyugodtnak éreztetsz" vagy "Csodálom, hogyan gondoskodsz az otthonunkról"? Az absztrakt konkrét dologgá válik, miért vagy vele. És ezt nagyon jó hallani.

4. Érzékeld őt

Megszokta már, hogy fél füllel hallgatsz, amikor beszél? Nem árt, kellemesen beszél, és továbbra is megnézheti kedvenc dokumentumfilmjét. De néha hallgass magadra. Aztán hozd el neki azt a táskát, amit annyira csodált a barátjánál. Vagy vigye el abba az étterembe, amelyről áradozott. Mutasd meg, hogy fontos számodra, amit mond.

5. Fejezd ki magad dalban

Nem kell úgy mesterkedned a gitáron vagy az ötösön, mint egy operaénekesnek. A már elénekelt dalok bőven elegendőek. Fedezze fel a világalbumot, és játssza le saját mixét vacsorára. A klasszikusok néha jobbak, mint a legeredetibb ötletek. Elvis Presleytől a Can't help in Love, Whitney Houstontól az I Will Always Love You vagy Billy Joelytől a Just the Way You Are halhatatlan hatást fejt ki.


Hasonló cikkek

Lehet, hogy már régóta együtt vagytok, és beleestetek egy kapcsolati rutinba. Vagy talán csak nehéz időszakon megy keresztül. Viták, félreértések, feszültség köztetek. De hogyan lehet visszahozni azt a csodálatos érzést, amikor együtt indultatok? Egészen egyszerűen! Mindössze a következő 5 lépést kell tennie.

Járkodsz valakivel, és azon tűnődsz, hogy te vagy-e a megfelelő? Vagy a házasságra gondolsz? Nézz meg 7 jelet, amelyekről biztosan mondhatod, hogy megtaláltad az igazi szerelmedet.

Amint az első szerelem elmúlt, sok pár kezdi észrevenni a másik személy hibáit a kapcsolatában. Különösen a hosszú távú kapcsolatok szenvednek gyakran attól, hogy a partnerek kissé hétköznapiakká váltak. És így egy egyszerűnek tűnő megoldás kínálkozik. Hűtlenség. De vajon ez a megfelelő megoldás?

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

A legújabb kutatások szerint a nők gyakrabban nyújtanak be válókeresetet. Többek között azért is, mert a családi jólétről alkotott véleményük alapvetően eltér a férfiakétól. Hogyan látják a férfiak és a nők a családot? Felsoroltuk a legnagyobb különbségeket.

Egy éjszaka szakított veled? Hirtelen azt mondta neked, hogy ez neked nem megy? Eddig zökkenőmentesen működött a kapcsolatod? Hogy fogalmad sincs mi történt? Mit teszünk tudatlanul tönkre a partnerkapcsolatainkat? Olvassa el és megtudja.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.