5 nagyszerű módja a szeretet kifejezésének

Szereted őt, de még mindig nem tudod kiverni a szádból azt a két szót, hogy "szeretlek"? Vagy néhány év házasság után elvesztette értelmét? További 5 módot ismerünk, hogy új hatással fejezd ki szeretetedet. Ezek után a másik fél 100%-ban elolvad!

1. Fedezzen fel idegen nyelveket

A cseh nyelv már nem az, ami volt? Keresse meg a szótárban, hogyan kell mondani, hogy "szeretlek" más országokban. De óvatosan válasszon, a „szeretlek” nem hangzik túl soknak. De egy ilyen spanyol "Te quiero"? Vagy katalán "T'estimo"? A tradicionalisták szeretik a francia "Je t'aime"-t. Több mint 6500 lehetőség közül választhat, így biztosan tud majd választani közülük.

2. Romantikus házi vacsora

Többnyire ő gondoskodik az ételekről. Ráadásul van gyereked, kutyád és jelzáloghiteled, és tényleg nincs időd egy laza vacsorára. Komolyan? Ha pontosan ez a te eseted, jöjjön egyszer haza korán, küldje el a gyerekeket és a kutyát a nagymamához, és készítsen házi vacsorát szerelmének. Gyertyákkal, öltönyben és drága borral. Néhány csecsebecsét is adhatsz neki egy gyűrűs dobozban. Vagy megint kérsz neki? Nincs is jobb módja annak, hogy kifejezze szerelmét több éves kapcsolat után!

3. "Imádom, ahogy csinálod..."

Add meg a szereteted okát. Csak azt, hogy "Imádlak" (szerinte) könnyű kimondani. De mi a helyzet azzal, hogy "Imádom, milyen nyugodtnak éreztetsz" vagy "Csodálom, hogyan gondoskodsz az otthonunkról"? Az absztrakt konkrét dologgá válik, miért vagy vele. És ezt nagyon jó hallani.

4. Érzékeld őt

Megszokta már, hogy fél füllel hallgatsz, amikor beszél? Nem árt, kellemesen beszél, és továbbra is megnézheti kedvenc dokumentumfilmjét. De néha hallgass magadra. Aztán hozd el neki azt a táskát, amit annyira csodált a barátjánál. Vagy vigye el abba az étterembe, amelyről áradozott. Mutasd meg, hogy fontos számodra, amit mond.

5. Fejezd ki magad dalban

Nem kell úgy mesterkedned a gitáron vagy az ötösön, mint egy operaénekesnek. A már elénekelt dalok bőven elegendőek. Fedezze fel a világalbumot, és játssza le saját mixét vacsorára. A klasszikusok néha jobbak, mint a legeredetibb ötletek. Elvis Presleytől a Can't help in Love, Whitney Houstontól az I Will Always Love You vagy Billy Joelytől a Just the Way You Are halhatatlan hatást fejt ki.


Hasonló cikkek

Az olyan dolgok esetében, mint például a hatodik emeletről való lezuhanás, egyértelmű számunkra, hogy a valóságban a hős nem élné túl. De vannak tények, amelyeket a filmek megtanítottak természetesnek venni, pedig a valóságban szinte lehetetlen megvalósítani. Mit várnak el gyakran a férfiak a nőktől, de nincs esélyük teljesíteni?

A hosszú távú kapcsolatok gyakran megrekednek egy ördögi körben. A partnerek inkább testvérként élnek egymás mellett, mint szeretőkként. A szenvedély és az érdeklődés elvesztése még azokkal is előfordulhat, akik még csak egy hónapja járnak együtt. A legelején kezdje azokkal az apró dolgokkal, amelyek garantálják a hosszú távú boldog kapcsolatot. Milyen apróságokra gondolunk?

Annyi biztos tanács létezik a partnerkapcsolatokkal kapcsolatban, hogy kevesen tudják, hogyan javítsák ki. És ez jó dolog, mert sokan tévednek. Nem szándékosan hamisak, felülmúltak vagy egyszerűen nem kérdőjelezhetők meg. És ennek a "bölcs tanácsnak" nagy része egyenesen káros lehet.

Egy szakításnak, különösen egy váratlannak vagy sok évnyi együttélés után, ugyanolyan ereje van, mint egy tanknak. És szó szerint. A test mindig ugyanúgy mutatja a fájdalmat. Nem számít, hogy lelki vagy testi fájdalomról van szó. Mindig érezni fogod. Egy szakítás még a legerősebb egyéniséget is megtörheti. Hogyan lehet kilábalni belőle?

A szakítás általában derült égből villámcsapásként jön. Kevesen várnak rá. Ennek ellenére bizonyos jelek mindig megelőzik őt. Ha észreveszed őket, akkor is megmentheted a kapcsolatot. Sajnos a legtöbben a munkahelyi stressznek vagy a jelenlegi válságnak tulajdonítják ezeket. Honnan tudhatod, hogy párod valóban szakítani akar veled, és hogyan előzheted meg?

A kapcsolatban való boldogság

Boldog lehet-e egy párkapcsolat, még több éves együttélés után is? Igen, boldog. Csak tudnod kell, hogyan kezeld. Milyen tényezők befolyásolják a kapcsolatok boldogságát? Olvass és tanulj.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.