5 nagyszerű módja a szeretet kifejezésének

Szereted őt, de még mindig nem tudod kiverni a szádból azt a két szót, hogy "szeretlek"? Vagy néhány év házasság után elvesztette értelmét? További 5 módot ismerünk, hogy új hatással fejezd ki szeretetedet. Ezek után a másik fél 100%-ban elolvad!

1. Fedezzen fel idegen nyelveket

A cseh nyelv már nem az, ami volt? Keresse meg a szótárban, hogyan kell mondani, hogy "szeretlek" más országokban. De óvatosan válasszon, a „szeretlek” nem hangzik túl soknak. De egy ilyen spanyol "Te quiero"? Vagy katalán "T'estimo"? A tradicionalisták szeretik a francia "Je t'aime"-t. Több mint 6500 lehetőség közül választhat, így biztosan tud majd választani közülük.

2. Romantikus házi vacsora

Többnyire ő gondoskodik az ételekről. Ráadásul van gyereked, kutyád és jelzáloghiteled, és tényleg nincs időd egy laza vacsorára. Komolyan? Ha pontosan ez a te eseted, jöjjön egyszer haza korán, küldje el a gyerekeket és a kutyát a nagymamához, és készítsen házi vacsorát szerelmének. Gyertyákkal, öltönyben és drága borral. Néhány csecsebecsét is adhatsz neki egy gyűrűs dobozban. Vagy megint kérsz neki? Nincs is jobb módja annak, hogy kifejezze szerelmét több éves kapcsolat után!

3. "Imádom, ahogy csinálod..."

Add meg a szereteted okát. Csak azt, hogy "Imádlak" (szerinte) könnyű kimondani. De mi a helyzet azzal, hogy "Imádom, milyen nyugodtnak éreztetsz" vagy "Csodálom, hogyan gondoskodsz az otthonunkról"? Az absztrakt konkrét dologgá válik, miért vagy vele. És ezt nagyon jó hallani.

4. Érzékeld őt

Megszokta már, hogy fél füllel hallgatsz, amikor beszél? Nem árt, kellemesen beszél, és továbbra is megnézheti kedvenc dokumentumfilmjét. De néha hallgass magadra. Aztán hozd el neki azt a táskát, amit annyira csodált a barátjánál. Vagy vigye el abba az étterembe, amelyről áradozott. Mutasd meg, hogy fontos számodra, amit mond.

5. Fejezd ki magad dalban

Nem kell úgy mesterkedned a gitáron vagy az ötösön, mint egy operaénekesnek. A már elénekelt dalok bőven elegendőek. Fedezze fel a világalbumot, és játssza le saját mixét vacsorára. A klasszikusok néha jobbak, mint a legeredetibb ötletek. Elvis Presleytől a Can't help in Love, Whitney Houstontól az I Will Always Love You vagy Billy Joelytől a Just the Way You Are halhatatlan hatást fejt ki.


Hasonló cikkek

Hányszor hallottad valakitől, hogy a kezdetektől fogva nem ugyanaz? Vagy ezt a mondatot maga mondta? Annak ellenére, hogy a szerelem kiszámíthatatlan lehet, néha már egy kapcsolat elején tudja, hogy valószínűleg nem fog véget érni a „Happily Ever After”. Egy kapcsolat mely kezdetei jelzik, hogy inkább szakítani kellene?

Úgy tűnik Önnek, hogy partnere az utóbbi időben meglehetősen manipulatívan viselkedik? Lehet, hogy egy érzelmi manipulátorral élsz együtt, csak még nem tudod. Viselkedésében több jelről is felismerhető. Olvasson róluk.

Régóta nem volt példa arra, hogy a férjek sült pecsenyével tömjék magukat, míg a másik fél csak egy egészséges zöldségsalátát falat. Mindkét nem fogy! Diétákat keresnek, csökkentik a gyorsételeket, elmennek edzeni. Nem ritka, hogy egy pár vegetáriánus vagy nyers étrendet követ. De ha csak egy fogy, az bizonyos esetekben negatívan befolyásolhatja kapcsolatát. Önt is fenyegeti?

Minden barátodnak van már gyereke, de neked nincs? Tényleg elégedett vagy? Mindketten szeretnétek gyereket, de van-e olyan enyhe félelem, hogy a gyermek születése után már nem élvezitek az élet szépségeit? Szerinted a gyermek születése egy kapcsolat végét jelenti? Kihozzuk az oma

ból

Eleged van az igényes gyermekfelügyeletből? Alig talál egy pillanatot magának? Akkor lassíts! Kérd meg barátaidat vagy szüleidet, hogy vigyázzanak egy ideig nyugtalan démonaidra. Élvezze a szabadidejét együtt. Adunk néhány tippet, hogyan és hol éljetek át egy közös randevúzást.

Régóta együtt éltek, de a kapcsolatodból még mindig hiányzik valami? Ha mindketten állatbarátok vagytok, akkor érdemes egy szőrös barátra gondolni. És ha párban éltek, akkor magától értetődő, hogy együtt akarjátok megvenni. Mielőtt azonban szőrös háziállatot szerezne, gondolja át, hogyan változtathatja meg kapcsolatát egy új családtag.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.