5 nagyszerű módja a szeretet kifejezésének

Szereted őt, de még mindig nem tudod kiverni a szádból azt a két szót, hogy "szeretlek"? Vagy néhány év házasság után elvesztette értelmét? További 5 módot ismerünk, hogy új hatással fejezd ki szeretetedet. Ezek után a másik fél 100%-ban elolvad!

1. Fedezzen fel idegen nyelveket

A cseh nyelv már nem az, ami volt? Keresse meg a szótárban, hogyan kell mondani, hogy "szeretlek" más országokban. De óvatosan válasszon, a „szeretlek” nem hangzik túl soknak. De egy ilyen spanyol "Te quiero"? Vagy katalán "T'estimo"? A tradicionalisták szeretik a francia "Je t'aime"-t. Több mint 6500 lehetőség közül választhat, így biztosan tud majd választani közülük.

2. Romantikus házi vacsora

Többnyire ő gondoskodik az ételekről. Ráadásul van gyereked, kutyád és jelzáloghiteled, és tényleg nincs időd egy laza vacsorára. Komolyan? Ha pontosan ez a te eseted, jöjjön egyszer haza korán, küldje el a gyerekeket és a kutyát a nagymamához, és készítsen házi vacsorát szerelmének. Gyertyákkal, öltönyben és drága borral. Néhány csecsebecsét is adhatsz neki egy gyűrűs dobozban. Vagy megint kérsz neki? Nincs is jobb módja annak, hogy kifejezze szerelmét több éves kapcsolat után!

3. "Imádom, ahogy csinálod..."

Add meg a szereteted okát. Csak azt, hogy "Imádlak" (szerinte) könnyű kimondani. De mi a helyzet azzal, hogy "Imádom, milyen nyugodtnak éreztetsz" vagy "Csodálom, hogyan gondoskodsz az otthonunkról"? Az absztrakt konkrét dologgá válik, miért vagy vele. És ezt nagyon jó hallani.

4. Érzékeld őt

Megszokta már, hogy fél füllel hallgatsz, amikor beszél? Nem árt, kellemesen beszél, és továbbra is megnézheti kedvenc dokumentumfilmjét. De néha hallgass magadra. Aztán hozd el neki azt a táskát, amit annyira csodált a barátjánál. Vagy vigye el abba az étterembe, amelyről áradozott. Mutasd meg, hogy fontos számodra, amit mond.

5. Fejezd ki magad dalban

Nem kell úgy mesterkedned a gitáron vagy az ötösön, mint egy operaénekesnek. A már elénekelt dalok bőven elegendőek. Fedezze fel a világalbumot, és játssza le saját mixét vacsorára. A klasszikusok néha jobbak, mint a legeredetibb ötletek. Elvis Presleytől a Can't help in Love, Whitney Houstontól az I Will Always Love You vagy Billy Joelytől a Just the Way You Are halhatatlan hatást fejt ki.


Hasonló cikkek

E két gyönyörű szó hallása minden kapcsolat egyik legszebb pillanata. Mindannyian szeretünk szeretve lenni. A szeretetet azonban nem lehet csak a "szeretlek" szavakkal kifejezni. Ismerünk más kifejezéseket is, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen munkakapcsolatból sem.

A szegények és a gazdagok ugyanabból a tésztából készülnek. Ugyanazt a nyelvet beszélik, és pontosan ugyanúgy születtek. Ezt követően azonban útjaik elváltak egymástól, és minden csoport más irányba indult el. Egészen más az életmódjuk. Még mindig jól megértik egymást?

Ez a pszichológiai elmélet sok mindent megmagyarázhat arról, hogyan alakítunk ki és kezelünk kapcsolatokat. Miért vonzódunk bizonyos emberekhez, miért sikerül vagy nem sikerül a kapcsolataink, és miért jelennek meg újra és újra hasonló problémaminták a kapcsolatainkban.

Hogyan képzelnek el egy kapcsolatot a férfiak? Mik a prioritásaik? Mit várnak el partnereiktől? Ha a nők harmonikus kapcsolatot szeretnének kialakítani párjukkal, akkor ezekre a kérdésekre minden választ tudniuk kell.

Mindig nagyszerű feldobni valakinek a hangulatát pusztán szavakkal. Nyűgözd le az általad kedvelt hölgyet vagy urat. Csak néhány szóban fejezze ki szeretetét kedvese iránt. De néha nem találod a megfelelő szavakat, vagy csak cikiket találsz ki. Vagy őszintébbnek akarsz hangzani, és eleged van a hétköznapi bókokból. Bármi legyen is az oka, a pozitivitás terjesztése soha nem rossz. Merítsen ihletet nagyszerű bókjainkból.

Az a benyomásod, hogy a partnered már nem kedvel téged? Egyre több időt tölt a barátaival? Nem veszi fel a telefont? Nem tudod elvinni egy közös tevékenységre? Ne hibáztasd őt az érdeklődés hiányáért. Ne is keresse a mobiljában a kedvese üzeneteit. Ehelyett fogadjon a négy pontunkra, és ismét visszakapja a figyelmét.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.