Az, ahogyan kezet fogsz, elárulja kapcsolatod mélységét!

Az, ahogyan kezet fogsz, néha többet mond el a kapcsolatodról, mint a megjelenés, a hozzáállás vagy akár a szerelem! Részben valószínűleg azért, mert senki nem tulajdonít ekkora jelentőséget a kézfogásnak. Ennek köszönhetően természetesen viselkedünk, és így sajátos fogás fakad az érzéseink mélységéből. Szeretnéd tudni, hogy áll a kapcsolatod? Gyere és nézd meg.

Összefont ujjak

Leggyakrabban olyan pároknál látod őket, akik több éve együtt vannak. Röviden azt jelenti, hogy mély szinten összekapcsolódsz, már túljutottál a kezdeti felületességen, zavartan. Szó szerint össze vagytok fonódva. Fizikailag még mindig nagyon vonzódsz, és éppúgy érdekel a párod, mint az egyéniséged. Törődsz egymás boldogságával és elégedettségével.

Érdekes, hogy az újonnan szerelmes párok is néha hajlamosak összefonni az ujjaikat. Ha az új randevú megpróbálja összefonni az ujjaikat, akkor igazán vonzódsz hozzájuk.

Hátra takarva

Te vagy a partnered eltakarod szeretőd keze hátulját, és tartsa tovább, vagy kevésbé az ő „kezdeményezése” nélkül. Ha a másik személy szívesen megengedi magát, hogy megfogják, akkor ez letakarható vagy passzív tartás is. A kapcsolatodba vetett bizalmat fejezi ki. Nagy hit kell ahhoz, hogy valaki elvezetjen valahova, és úgy fogd meg a kezed, hogy a másik bármikor könnyen kinevethessen.

Egyetértetek párkapcsolatotok alapvető szabályaiban, nincs kedvetek és kedvetek hülyeségekről vitatkozni, és tisztelitek egymást. Lehet, hogy ez a tartás nem tűnik romantikusnak, de sokkal több szeretetet közvetít, mint friss kapcsolatokat.

Ujjtartás

A gyengéd és laza ujjtartás, vagy akár csak egy, nagy szabadságot jelent. a kapcsolatod. Mindketten függetlenek vagytok, saját életszemlélettel. Az a tény azonban, hogy kezet fogsz, senkit sem hagy kétségbe, hogy összetartoztok. Valószínűleg mindannyian egyedül élnek, vagy külön hálószobával rendelkeznek. Kapcsolatotok nyugodt és kényelmes. Ha úgy kötekedsz, hogy megfogod az ujjaidat és újra elengeded, sok öröm van a kapcsolatodban. Kevés embernek van ilyen kapcsolata. Élvezze egyediségét.

Klasszikus tartás

A klasszikus tartás tenyérben van, legfeljebb a hüvelykujjai vannak összefonva. Az összes mód közül valószínűleg ez a leggyakoribb. A legáltalánosabb az, amikor a férfi keze lefelé, tenyérrel felfelé, míg a nő a kezére támaszkodik. Ha ilyen típusú vagy, akkor a kapcsolatod visszafogott, kellemes, és mindketten legalább mindig van fogalmad arról, hogy mire számíthatsz. Valószínűleg a hagyományos modellt követed, ahol a férfi az erő a kapcsolatban, a nő pedig a családi tűzhely védelmezője. Valószínűleg neked már vannak gyerekeid, és a feleséged otthon marad velük.

Ha a párod van fölényben, egyenlően osztod meg a házimunkát, mindkettőtöknek sikeres karrierje van, és többé-kevésbé független vagy. egymástól. Ha komoly a kapcsolata, minél előbb beszéljen a gyerekekről és az esetleges házasságról. Valószínűleg eltér a véleményed és elképzeléseid. Viszont soha nem fog unatkozni, mindig lesz miről beszélgetni. A két tipp kapcsolata kellemes, nyugodt és nem okoz kellemetlen meglepetéseket.

Szóval, egymásra találtatok?


Hasonló cikkek

Mint minden más a világon, a partnerkapcsolat is folyamatosan fejlődik. Bár szívesebben maradnánk a szerelemnek abban a csodálatos időszakában, ez nem lehetséges. Szerencsére a pszichológusoknak már sikerült feltárniuk, hogyan követik egymást a párkapcsolat egyes fázisai. Azt is kitalálták, merre és hogyan kell továbblépni a hosszú távú kapcsolat fenntartása érdekében.

Egy kapcsolat nagyon bonyolult dolog, és senki sem tudja tökéletesen kezelni. Néha túl fáradt vagy ahhoz, hogy meleg vacsorát főzz partnerednek, tölts egy pohár bort, és győződj meg arról, hogy a futballcsapata nyer. Szerencsére nem kell. Olvasd el ezt az 5 apróságot, ami nem kerül sokba, és ő a karján visz értük.

Annyira beszélnek a szerelemről, hogy fogalmunk sincs, mi igaz és mi nem. A barátok közötti pletykáktól a romantikus filmeken át az elvált rokonok cinikus elítéléséig. Melyek a legveszélyesebbek? Melyik pusztíthat el?

A viták nem kerülhetők el semmilyen partnerségben. Néha vitának kell kitörnie köztetek. Ez "egészséges" és teljesen normális. Kitisztul majd a levegő köztetek, és utána lelkileg is jobban érzed majd magad. Valakit szidni egyszerűen kellemes dolognak adnak nekünk. De mit tegyünk, hogy az első vitánk ne az utolsó legyen? Mutatunk 5 dolgot, amit vita után kerülni kell!

Válasz: nem volt! Sokan hajlamosak mindig visszanézni, és azon töprengeni, hogy jobb lett volna-e a helyzet, ha... Mi van, ha nem váltam el? Mi van, ha nem megyek szülési szabadságra? …. Minél idősebbek vagyunk, annál gyakrabban kérdőjelezzük meg saját döntéseinket. Miért van ez így, és hogyan lehet megszabadulni ettől a gonosztól?

Mindannyian szeretnénk boldog pillanatokat átélni, és boldog és békés életre vágyunk. Mindenki lehet boldog. De hogyan lehet ezt elérni? Elárulunk három kulcsot, amelyek kinyitják a boldog élet kapuját.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.