Az, ahogyan kezet fogsz, elárulja kapcsolatod mélységét!

Az, ahogyan kezet fogsz, néha többet mond el a kapcsolatodról, mint a megjelenés, a hozzáállás vagy akár a szerelem! Részben valószínűleg azért, mert senki nem tulajdonít ekkora jelentőséget a kézfogásnak. Ennek köszönhetően természetesen viselkedünk, és így sajátos fogás fakad az érzéseink mélységéből. Szeretnéd tudni, hogy áll a kapcsolatod? Gyere és nézd meg.

Összefont ujjak

Leggyakrabban olyan pároknál látod őket, akik több éve együtt vannak. Röviden azt jelenti, hogy mély szinten összekapcsolódsz, már túljutottál a kezdeti felületességen, zavartan. Szó szerint össze vagytok fonódva. Fizikailag még mindig nagyon vonzódsz, és éppúgy érdekel a párod, mint az egyéniséged. Törődsz egymás boldogságával és elégedettségével.

Érdekes, hogy az újonnan szerelmes párok is néha hajlamosak összefonni az ujjaikat. Ha az új randevú megpróbálja összefonni az ujjaikat, akkor igazán vonzódsz hozzájuk.

Hátra takarva

Te vagy a partnered eltakarod szeretőd keze hátulját, és tartsa tovább, vagy kevésbé az ő „kezdeményezése” nélkül. Ha a másik személy szívesen megengedi magát, hogy megfogják, akkor ez letakarható vagy passzív tartás is. A kapcsolatodba vetett bizalmat fejezi ki. Nagy hit kell ahhoz, hogy valaki elvezetjen valahova, és úgy fogd meg a kezed, hogy a másik bármikor könnyen kinevethessen.

Egyetértetek párkapcsolatotok alapvető szabályaiban, nincs kedvetek és kedvetek hülyeségekről vitatkozni, és tisztelitek egymást. Lehet, hogy ez a tartás nem tűnik romantikusnak, de sokkal több szeretetet közvetít, mint friss kapcsolatokat.

Ujjtartás

A gyengéd és laza ujjtartás, vagy akár csak egy, nagy szabadságot jelent. a kapcsolatod. Mindketten függetlenek vagytok, saját életszemlélettel. Az a tény azonban, hogy kezet fogsz, senkit sem hagy kétségbe, hogy összetartoztok. Valószínűleg mindannyian egyedül élnek, vagy külön hálószobával rendelkeznek. Kapcsolatotok nyugodt és kényelmes. Ha úgy kötekedsz, hogy megfogod az ujjaidat és újra elengeded, sok öröm van a kapcsolatodban. Kevés embernek van ilyen kapcsolata. Élvezze egyediségét.

Klasszikus tartás

A klasszikus tartás tenyérben van, legfeljebb a hüvelykujjai vannak összefonva. Az összes mód közül valószínűleg ez a leggyakoribb. A legáltalánosabb az, amikor a férfi keze lefelé, tenyérrel felfelé, míg a nő a kezére támaszkodik. Ha ilyen típusú vagy, akkor a kapcsolatod visszafogott, kellemes, és mindketten legalább mindig van fogalmad arról, hogy mire számíthatsz. Valószínűleg a hagyományos modellt követed, ahol a férfi az erő a kapcsolatban, a nő pedig a családi tűzhely védelmezője. Valószínűleg neked már vannak gyerekeid, és a feleséged otthon marad velük.

Ha a párod van fölényben, egyenlően osztod meg a házimunkát, mindkettőtöknek sikeres karrierje van, és többé-kevésbé független vagy. egymástól. Ha komoly a kapcsolata, minél előbb beszéljen a gyerekekről és az esetleges házasságról. Valószínűleg eltér a véleményed és elképzeléseid. Viszont soha nem fog unatkozni, mindig lesz miről beszélgetni. A két tipp kapcsolata kellemes, nyugodt és nem okoz kellemetlen meglepetéseket.

Szóval, egymásra találtatok?


Hasonló cikkek

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől félsz a legjobban?

A hűtlenség életünk normális része. Szinte minden második házaspárt érint. Egyes nők határozott lépéseket tesznek, és szakítanak párjukkal. Mások még egy esélyt adnak emberüknek. De vannak olyan nők is, akik némán figyelik párjuk hűtlenségét. Azt kérdezed, hogy miért?

Talán hallottad már korábban: „Túl okos vagy a saját érdekedben. Egyetlen férfi sem bírja el Stakovát." Ez így tűnhet azokkal az éretlen férfiakkal, igaz. De ne becsülje alá őket. Az okos nők gyakran követik el saját hibáikat egy kapcsolatban. Melyek azok?

Honnan tudod, hogy egy olyan személlyel élsz, aki irányítani akar téged? Egy olyan személlyel, aki miatt elveszíted önmagad? Honnan tudhatod, hogy partnered manipulátor, aki csak arra használ, hogy kielégítse igényeit?

A férfiak gyakran hűtlenek feleségükhöz/partnerükhöz. Többnyire otthon van valami probléma, vagy valami hiányzik a feleségükkel való kapcsolatukból. Miért olyan vonzóak a szeretők és a hozzá kapcsolódó hűtlenség a férfiak számára?

Vannak dolgok, amelyeket soha nem szabad kimondania. Bánthatják párodat, ráadásul tönkretehetik az együtt töltött időt. Elmondjuk, mit ne mondj soha a barátodnak.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.