Tedd boldoggá a feleségedet

Időnként boldoggá kell tenni a nőket. Akár vasalni kell velük valamit, akár csak ok nélkül. Tanácsot adunk, mi az, ami garantáltan tetszeni fog a hölgyeknek.

Csokoládé

A minőségi csokoládé kiváló ajándék egy nőnek. Szinte minden nő szereti az édességeket. Reggelente diszkréten tegyen csokoládét a párna alá vagy a pénztárcájába a felesége számára. Látni fogja, hogy mosolyt csal az arcára.

Kulturális események

A felesége szereti a kulturális eseményeket? Színházak, operák, musicalek vagy koncertek? Tudja meg, hol játszik, és vásároljon jegyet. Sokszorozd meg partnered örömét azzal, hogy elmész vele a rendezvényre. Ha nem szereted az ilyesmit, még egy jegyet kell venned a barátjának. Egyedül mégsem tud menni!

Ékszer

Az ékszer nem olcsó dolog, de minden nőt boldoggá tesz. Figyelem! Nem könnyű ékszert választani egy nő számára. Ki kell választani a megfelelőt. Csak aranyat visel? Ezután aranyat kell vásárolnia. De vigyázat, az arany nem olyan, mint az arany. Sok nő a fehér aranyat részesíti előnyben. Tehát mielőtt bármilyen ékszert vásárolna, nézze meg, hogy a felesége valójában mit hord a legjobban.

Virágok

Lepje meg párját virággal. Az lenne a legjobb, ha tudná, milyen virágokat szeret a legjobban a felesége. Ha nem tudod, a rózsák biztosan tudják. Egy nő sem fogja megvetni. Küldj neki egy illatos virágot a munkahelyeden, vagy vigyél haza virágot. Látni fogja, hogy el lesz ragadtatva!

Masszázs

Egy fárasztó nap után masszírozzon másik partnerének. Készítsen elő mindent, amire szüksége van, beleértve a gyertyákat is, és masszírozza legalább egy órán keresztül. Kihívás lesz, de mit nem tennél meg szeretett nődért? És ki tudja, talán édes jutalom vár rád.

Romantikus hétvége

Menjetek el és pihenjetek együtt egy kicsit pár nap. A wellness hétvégén masszázsok, gőzfürdők, szaunák és egyéb kényelmi szolgáltatások várják a vendégeket. Mehet a természetbe vagy a szomszédos államokba is. Látni fogja, hogy szerelme el lesz ragadtatva az ötletétől.

Vacsora

Hívja meg a feleségét egy romantikus vacsorára. Válasszon egy hangulatos és kellemes környezetű éttermet. Az ételnek jónak kell lennie. Mivel időnként szervez ilyen eseményt, ne feledje, hogy nem szabad spórolnia. Az ínyenc élmény minden bizonnyal plusz pontokat ad.


Hasonló cikkek

Több mint valószínű, hogy a szenvedély minden kapcsolatban előbb-utóbb elhalványul. Semmi sem tart örökké, és ez így van a szerelemmel is. Ha el akarod kerülni a partnerelidegenedést, és egészséges párkapcsolatra vágysz, akkor ebbe kell befektetned. Mit tehetsz tehát annak érdekében, hogy újra fellángoljon a szenvedély a kapcsolatodban, vagy ami még jobb, hogy soha ne hagyd meghalni?

Egy ideje együtt vagytok, és hirtelen az unalom jeleit érezte a kapcsolatában? Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ez teljesen normális! Röviden: a másik fél "pusztán" jelenléte már nem elég számodra. A szerelem azt üzeni, hogy ideje elkezdeni aktívan létrehozni a közös értékeket. Hogyan kell csinálni? Tanácsot adunk.

A szerelmi kapcsolatnak nincsenek szabályai! Ez igaz, de amint összeköltözöl, a szerelmi életed mellett a szobatársak életét kezded élni. A szerelem ekkor kezd eltűnni mosatlan edények vagy a fürdőszobában szétszórt kifestőkönyvek formájában. Hogyan lehet küzdeni az ilyen kellemetlenségek ellen? Tanulj le az üzlet világából, és írj egy „szerződést”.

Közeleg a karácsony. Azon gondolkozol, hogy mit ajándékozz másodnak a fa alá? Kezdj el először azokon az ajándékokon gondolkodni, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Cikkünkben ihletet is kaphat.

A szex minden kapcsolat csúcspontja. Mielőtt azonban rátalálna, hosszú udvarlás és próbák várnak rá. A csók az egyik első olyan dolog, ami közeledik az intimitáshoz, amit partnereddel megtapasztalsz. Általában sokkal hosszabb időt töltesz csókolózással, mint magával a szexszel. Még mindig úgy gondolja, hogy a csók nem fontos? Akkor olvass tovább.

Sok ember kényelmetlenül érzi magát, amikor meg kell kérnie valakitől valamit. Bármi is legyen az – munkahelyi emelés, barátok segítségének kérése, vagy bármi más kapcsolatban. Négy egyszerű lépésben tanácsot adunk, hogyan mondd el, amit akarsz.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.