jele annak, hogy kapcsolatod a végéhez közeledik

Úgy érzi, hogy a kapcsolata nem úgy működik, mint régen? Talán a végéhez közeledik. Néha jobb nem halogatni a szakítást, mert lehet, hogy a kapcsolat már nem menthető. Tudja meg, hogy éppen ebben a fázisban van-e éppen.

1. Nincs mit mondanod

A kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban. Ha neked és a párodnak nincs sok mondanivalója, akkor eltávolodsz egymástól. Valószínűleg nem vagy olyan közel, mint korábban, ami nagy probléma. Az egymással való kommunikáció képessége a boldog kapcsolat alapja. Ha egy ideje nem vagy jól, nem sokat tehetsz ellene. Lassan közeleg a vég.

2. Nem szánsz időt magadra

Ahelyett, hogy rendszeresen szánsz időt magadra, inkább maradsz hosszabb ideig a munkahelyeden, vagy lógsz a barátaiddal. Valamiért elkerülitek egymást. Ha jobban érzed, hogy nem látod egymást, ne halogasd feleslegesen a szakítást. Ilyen kapcsolatot már nem lehet összeragasztani.

3. Minden alkalommal veszekedtek, amikor látjátok egymást

Legtöbbször nincs mondanivalótok egymásnak, és ha mégis, akkor vitatkoztok. A véleménycseréd általában apró dolgokon kezdődik, majd visszatérsz azokhoz a dolgokhoz, amelyekkel állandóan együtt foglalkozol. Néha annyira hevesek a vitáid, hogy nagyon durva szavakat dobnak ki, vagy tányérok repülnek a házad felé. A gyakori viták sikeresen véget vetnek két ember kapcsolatának.

4. Mindketten a saját dolgoddal törődsz

Mindketten a saját dolgoddal foglalkozol, és nem sokat törődsz egymással. Nem kérdezed meg a párodtól, hogy van-e munkája, vagy hogy segítségre van-e szüksége valamiben. Nem okoztok meglepetést egymásnak. Szingli életet élsz egy kapcsolatban. Nem gondolod, hogy jobb lenne, ha szakítanál? Nem sok minden fog változni egy ilyen kapcsolatban.

5. Már nem működik az ágyban

Ha időnként szexelnek együtt, de úgy tűnik, hogy ez már nem így van, nehéz helyrehozni a kapcsolatot. Ha ez neked nem megy együtt az ágyban, akkor nem valószínű, hogy egy kapcsolatban fog működni. A minőségi nemi kapcsolat két ember boldog együttélésének alapja.


Hasonló cikkek

Mivel egyikünk sem tökéletes, a kapcsolatokban gyakoriak a nézeteltérések. De nincs benne semmi különös. Viták és ütések cseréje nélkül nincs kapcsolat. De mit tehetsz azért, hogy párod boldog legyen az életben, és hogy az életed elsősorban pozitív pillanatokkal legyen tele?

Minden nő elvár valamit a férfiaktól. De ez baj. Miért? Mert amit a nők néha kívánnak, azt általában nem kapják meg. Utána már csak boldogtalanok. Elmondjuk, mit ne várj el a férfiaktól.

Ha azt mondod, hippik, mit képzelsz e kifejezés alatt? Valószínűleg ugyanaz, mint a legtöbben. Szerelem, béke, virágok a hajban, szabadság vagy szex és drogok. Lehetetlen pontosan meghatározni, hogy mi volt ennek a közösségnek a legjelentősebb jellemzője. Mindenki egyénileg érezte. Most azonban elsősorban a szerelemmel fogunk foglalkozni, ami több mint kötődik a randevúzáshoz és a kapcsolatokhoz.

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Olyan dolgokat láthat, amelyekre nem számítana, hogy próbára tegye partnerségét.

Egy közös nyaralás lehet az első alkalom, amikor egy egész napot együtt töltenek. Szóval jó "tábornok", mielőtt összeköltöznél vagy akár férjhez mennél. Egy nyaralás megerősíthet a kapcsolatodban, vagy teljesen tönkreteheti azt.

Azáltal, hogy találkoztál a szerelmeddel, megismerted a szüleit is. És hogy jóban vagy rosszban kijössz velük, az a párod/házassági életedre is kihat. Mit tegyünk hát, hogy jók legyenek a kölcsönös kapcsolataink?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.