Szeretet nélküli kapcsolatban élsz?

Gyanítod, hogy szerelmed örökre elmúlt, miközben folytatod valamiben, amit már nem nevezhetsz kapcsolatnak? Az érzelmeket táplálni kell, különben elsorvadnak. A szerelem megértésből, a másikért való harcra való hajlandóságból, barátságból és még sok másból áll. De mindkettőtöknek meg kell próbálnia. Félsz, hogy nincs több szerelem a kapcsolatodban? Nézze meg, hogyan tudhatja meg.

Mindig van valami, ami fontosabb nálad

Egyszer történik, kétszer is – ez nem olyan nagy probléma. Ha azonban Ön vagy kapcsolata összességében a második helyen áll, vagy még mélyebb, ez egyértelmű mutató. Először a párodnak kell gondoskodnia a munkáról, aztán a barátokról, végül a szórakozásról, és csak ezután kerül a sor? Igazából nem sok szerelem marad egy ilyen kapcsolatban. Legyen óvatos, még akkor is, ha kedvese folyton ígérget, de mindig a karrierje az első. Még egy kezdő vállalkozó sem megy haza csak aludni és enni! Egy szerelmes partnernek még a saját vállalkozásában is talál időt.

Semmi nem érdekelt

Régebben imádtatok együtt estéket tölteni, most már csak „Rendben, ha ragaszkodsz hozzá. ..." Korábban egy megjegyzést sem bocsátottak meg az ágyban való olvasási szokásodra, most csak átborulnak a másik oldalukon, és megjegyzés nélkül elalszanak. Szeretetted teljesen közömbössé válik bármi iránt, amit teszel (vagy NE TESZED)? Egy ilyen hosszú távú hangulat nem sok jót ígér. És még a legnagyobb flegmatikusoknak sem. Még rajtuk is kivehető, hogy nem érdekli őket még jobban. Az apátia mélyebbről beszél, mint az érdeklődés hiánya. Ez a közömbösség ön, az otthona, a kapcsolata és önmaga iránt. Egyáltalán nem maradnak érzelmeik.

Nincs érintés

Még a szexuális vonzalmat is ki lehet fejleszteni. Ezt a mindennapi érintéseken keresztül teszi. Búcsúzó csók, simogatás közvetlenül lefekvés előtt, ölelés, kézfogás. A lehetőség számtalan. Ezek azonban mind elmélyítik a köztetek fennálló kapcsolatot. Ha nem teszed meg ezeket a dolgokat, akkor egyre távolabb kerülsz egymástól. Ha egyáltalán nincs fizikai kapcsolatotok egymással, az mély problémát jelez.

Nincs vagy mindig éles kommunikáció

A szélsőségek soha nem előnyösek, és ugyanez igaz a kommunikációra is. Ha úgy sétálsz, mintha a másik nem lenne ott, akkor nyilvánvalóan nincs mit mondanod. Ugyanez igaz a mindennapi vitákra is. A kapcsolat éles eszmecseréje segít, de csak akkor, ha releváns, és mint már említettük, nem kell napirenden lennie. A viták valószínűleg egyértelműek számodra – annyira utáljátok egymást, hogy már beszélni sem tudtok egymással. A kísértetiesen csendes háztartás ennek pont az ellenkezőjét jelzi. Mindketten eléggé lemondtatok már ahhoz, hogy nem érdekli a további befektetés a kölcsönös kapcsolatukba. Sem az idő, sem az erőfeszítés, amit a kommunikáció hoz.


Hasonló cikkek

Lélektársak vagytok a kedvesével? Azonban időről időre tesz valamit, ami nagyon feldühít? Mindig újra megcsinálja, bár azt mondod neki, hogy nem bánod? Kérdezd meg tőle (ha már régóta nem tudod), hogy melyik jegy alatt született. Meglepődhetsz, hogy egy jel mennyire hatással lehet nem csak a partneredre, hanem rád is.

A triviális kérdések folytatják a beszélgetést, de csak a személyes és az igazán érdeklődő kérdések teremtenek közelséget. Hagyd abba a felszínes közösségi vizeken való vacakolást, és már az elején ismerd meg velünk, hogy kivel üzensz, és hogy ki fogsz-e jönni

Nevetés, szomorúság, sírás, lép... Tudod? Ön is gyakori hangulatingadozást tapasztal? Egy ideig jókedvű vagy, élvezed az életet, a legteljesebb mértékben élvezed, és hirtelen úgy tűnik, mintha megszűnne, és ellazult hangulatát szomorúság, harag és rosszindulat váltja fel? Hogyan viselkedj úgy, hogy a hangulatod ne irányítson, és ne befolyásolja életed partnerként?

A partnerek szakítása gyakran nagyon fájdalmas. Egy szeretett személy elvesztése kétségbeesett tettekre késztet egyeseket. De ez csak ront a helyzeten. Milyen műveletek ezek?

Minden barátodnak van már gyereke, de neked nincs? Tényleg elégedett vagy? Mindketten szeretnétek gyereket, de van-e olyan enyhe félelem, hogy a gyermek születése után már nem élvezitek az élet szépségeit? Szerinted a gyermek születése egy kapcsolat végét jelenti? Kihozzuk az oma

ból

Egy kapcsolat nagyon bonyolult dolog, és senki sem tudja tökéletesen kezelni. Néha túl fáradt vagy ahhoz, hogy meleg vacsorát főzz partnerednek, tölts egy pohár bort, és győződj meg arról, hogy a futballcsapata nyer. Szerencsére nem kell. Olvasd el ezt az 5 apróságot, ami nem kerül sokba, és ő a karján visz értük.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.