Szeretet nélküli kapcsolatban élsz?

Gyanítod, hogy szerelmed örökre elmúlt, miközben folytatod valamiben, amit már nem nevezhetsz kapcsolatnak? Az érzelmeket táplálni kell, különben elsorvadnak. A szerelem megértésből, a másikért való harcra való hajlandóságból, barátságból és még sok másból áll. De mindkettőtöknek meg kell próbálnia. Félsz, hogy nincs több szerelem a kapcsolatodban? Nézze meg, hogyan tudhatja meg.

Mindig van valami, ami fontosabb nálad

Egyszer történik, kétszer is – ez nem olyan nagy probléma. Ha azonban Ön vagy kapcsolata összességében a második helyen áll, vagy még mélyebb, ez egyértelmű mutató. Először a párodnak kell gondoskodnia a munkáról, aztán a barátokról, végül a szórakozásról, és csak ezután kerül a sor? Igazából nem sok szerelem marad egy ilyen kapcsolatban. Legyen óvatos, még akkor is, ha kedvese folyton ígérget, de mindig a karrierje az első. Még egy kezdő vállalkozó sem megy haza csak aludni és enni! Egy szerelmes partnernek még a saját vállalkozásában is talál időt.

Semmi nem érdekelt

Régebben imádtatok együtt estéket tölteni, most már csak „Rendben, ha ragaszkodsz hozzá. ..." Korábban egy megjegyzést sem bocsátottak meg az ágyban való olvasási szokásodra, most csak átborulnak a másik oldalukon, és megjegyzés nélkül elalszanak. Szeretetted teljesen közömbössé válik bármi iránt, amit teszel (vagy NE TESZED)? Egy ilyen hosszú távú hangulat nem sok jót ígér. És még a legnagyobb flegmatikusoknak sem. Még rajtuk is kivehető, hogy nem érdekli őket még jobban. Az apátia mélyebbről beszél, mint az érdeklődés hiánya. Ez a közömbösség ön, az otthona, a kapcsolata és önmaga iránt. Egyáltalán nem maradnak érzelmeik.

Nincs érintés

Még a szexuális vonzalmat is ki lehet fejleszteni. Ezt a mindennapi érintéseken keresztül teszi. Búcsúzó csók, simogatás közvetlenül lefekvés előtt, ölelés, kézfogás. A lehetőség számtalan. Ezek azonban mind elmélyítik a köztetek fennálló kapcsolatot. Ha nem teszed meg ezeket a dolgokat, akkor egyre távolabb kerülsz egymástól. Ha egyáltalán nincs fizikai kapcsolatotok egymással, az mély problémát jelez.

Nincs vagy mindig éles kommunikáció

A szélsőségek soha nem előnyösek, és ugyanez igaz a kommunikációra is. Ha úgy sétálsz, mintha a másik nem lenne ott, akkor nyilvánvalóan nincs mit mondanod. Ugyanez igaz a mindennapi vitákra is. A kapcsolat éles eszmecseréje segít, de csak akkor, ha releváns, és mint már említettük, nem kell napirenden lennie. A viták valószínűleg egyértelműek számodra – annyira utáljátok egymást, hogy már beszélni sem tudtok egymással. A kísértetiesen csendes háztartás ennek pont az ellenkezőjét jelzi. Mindketten eléggé lemondtatok már ahhoz, hogy nem érdekli a további befektetés a kölcsönös kapcsolatukba. Sem az idő, sem az erőfeszítés, amit a kommunikáció hoz.


Hasonló cikkek

A problémák megosztása segíthet más szemszögből látni őket. A hölgyek általában megbíznak a barátaikban. Sajnos az urak gyakran hallgatnak a problémáikról. Bár a legtöbb kapcsolati probléma gyakori, ezeknek is megvannak a maguk sajátosságai. Melyek a férfi szemszögéből a boldog házasság legnagyobb gyilkosai?

A harmonikus kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Minden párnak keményen kell dolgoznia rajta. De vannak párok, akik bizonyos dolgokkal tönkreteszik a kapcsolatukat anélkül, hogy észrevennének. Elmondjuk, mire kell nagyon vigyázni, nehogy tönkremenjen a kapcsolatod!

Ez nem lehet olyan egyszerű, mint ahogy a címben írjuk? Ez igaz, de miért nem lépünk egy kicsit szembe az esélyekkel? Több száz pár, akik több mint 30 éve vannak együtt, kapcsolatukban öt közös jellemző van. Szeretné tudni, hogy melyek?

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

Sokáig az ideális partnerek modellje – „idősebb férfi, fiatalabb nő” – érvényesült. De a szabad 20. század eljövetelével ez a szokás megváltozott. Nemcsak ott kezdtek megjelenni párok, ahol egy idősebb nő volt. Már az addig legtöbbször két és hat év közötti korkülönbség sem volt biztos. Nem olyan ritka, hogy olyan párral találkozunk, akiknek a különbsége több mint tíz év. Tehát milyen helyzetek adódhatnak? És létezik olyan, hogy "ideális" korkülönbség?

A szakítás nem egyszerű dolog. Már nem egy embert térdre kényszerített. Azt tervezed, hogy elhagyod a szerelmedet, és nem tudod, hogyan tedd meg, hogy a szakításod zökkenőmentesen menjen? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Azt azonban nem tudjuk garantálni, hogy minden egyénnél zökkenőmentesen fog menni (még a rendkívül érzékenyeknél is).

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.