Szeretet nélküli kapcsolatban élsz?

Gyanítod, hogy szerelmed örökre elmúlt, miközben folytatod valamiben, amit már nem nevezhetsz kapcsolatnak? Az érzelmeket táplálni kell, különben elsorvadnak. A szerelem megértésből, a másikért való harcra való hajlandóságból, barátságból és még sok másból áll. De mindkettőtöknek meg kell próbálnia. Félsz, hogy nincs több szerelem a kapcsolatodban? Nézze meg, hogyan tudhatja meg.

Mindig van valami, ami fontosabb nálad

Egyszer történik, kétszer is – ez nem olyan nagy probléma. Ha azonban Ön vagy kapcsolata összességében a második helyen áll, vagy még mélyebb, ez egyértelmű mutató. Először a párodnak kell gondoskodnia a munkáról, aztán a barátokról, végül a szórakozásról, és csak ezután kerül a sor? Igazából nem sok szerelem marad egy ilyen kapcsolatban. Legyen óvatos, még akkor is, ha kedvese folyton ígérget, de mindig a karrierje az első. Még egy kezdő vállalkozó sem megy haza csak aludni és enni! Egy szerelmes partnernek még a saját vállalkozásában is talál időt.

Semmi nem érdekelt

Régebben imádtatok együtt estéket tölteni, most már csak „Rendben, ha ragaszkodsz hozzá. ..." Korábban egy megjegyzést sem bocsátottak meg az ágyban való olvasási szokásodra, most csak átborulnak a másik oldalukon, és megjegyzés nélkül elalszanak. Szeretetted teljesen közömbössé válik bármi iránt, amit teszel (vagy NE TESZED)? Egy ilyen hosszú távú hangulat nem sok jót ígér. És még a legnagyobb flegmatikusoknak sem. Még rajtuk is kivehető, hogy nem érdekli őket még jobban. Az apátia mélyebbről beszél, mint az érdeklődés hiánya. Ez a közömbösség ön, az otthona, a kapcsolata és önmaga iránt. Egyáltalán nem maradnak érzelmeik.

Nincs érintés

Még a szexuális vonzalmat is ki lehet fejleszteni. Ezt a mindennapi érintéseken keresztül teszi. Búcsúzó csók, simogatás közvetlenül lefekvés előtt, ölelés, kézfogás. A lehetőség számtalan. Ezek azonban mind elmélyítik a köztetek fennálló kapcsolatot. Ha nem teszed meg ezeket a dolgokat, akkor egyre távolabb kerülsz egymástól. Ha egyáltalán nincs fizikai kapcsolatotok egymással, az mély problémát jelez.

Nincs vagy mindig éles kommunikáció

A szélsőségek soha nem előnyösek, és ugyanez igaz a kommunikációra is. Ha úgy sétálsz, mintha a másik nem lenne ott, akkor nyilvánvalóan nincs mit mondanod. Ugyanez igaz a mindennapi vitákra is. A kapcsolat éles eszmecseréje segít, de csak akkor, ha releváns, és mint már említettük, nem kell napirenden lennie. A viták valószínűleg egyértelműek számodra – annyira utáljátok egymást, hogy már beszélni sem tudtok egymással. A kísértetiesen csendes háztartás ennek pont az ellenkezőjét jelzi. Mindketten eléggé lemondtatok már ahhoz, hogy nem érdekli a további befektetés a kölcsönös kapcsolatukba. Sem az idő, sem az erőfeszítés, amit a kommunikáció hoz.


Hasonló cikkek

Minden nap lehetőségünk van sok új dolgot megtanulni. Lehetőségünk van arra is, hogy egy sor érdekes emberrel találkozzunk. Az pedig, hogy az adott helyzetből mit veszünk ki, rajtunk múlik. Azok, akik egész életükben negatívan gondolkodnak, valószínűleg soha nem lesznek boldogok. Aki a rosszban is talál valami jót, az biztosan meg fogja tapasztalni az igazi boldogságot. Programozd be az életed egy pozitív hullámra!

A mai rohanó világban egyáltalán nem könnyű 100%-osan egymásnak lenni. Még mindig elvonják a figyelmünket a munka vagy az otthoni kötelezettségek. Végül hozzáadódik a rendszeres vásárlás vagy nyaralás tervezése, és hirtelen azt tapasztalod, hogy valaki szomszédságában élsz, ugyanakkor egyedül élsz. Úgy érzed, nem ismered jól a barátodat? Azt hiszed, nem vagy elég közel? Adunk néhány tippet, hogyan kerülj soha hasonló helyzetbe.

Néha a semmiből adódnak a problémák egy kapcsolatban. Szeretitek egymást, megértitek egymást, és hirtelen teljesen abbahagyjátok a beszélgetést, és csak bosszantjátok egymást. Természetesen előfordulhat, hogy valamelyikőtök nehezen dolgozik a munkahelyén, vagy olyan szakaszba érkezett, amikor leesett a rózsaszín szemüvege. Ha nem tudod kideríteni a probléma okát, lehetséges, hogy valaki szét akar szakítani! Honnan tudod, hogy valaki köröz körülötted, aki tönkre akarja tenni a kapcsolatodat?

Új kapcsolatra vágysz, de nem találsz élettársat? Összeállítottuk számodra a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek nem tudnak megnyílni az új szerelem felé. Próbáljon meg gondolkodni azon, hogy megtalálja-e a probléma okát valahol az otthonában!

Bármilyen szép, sikeres vagy szimpatikus vagy, bizonyos típusú partnereket egyszerűen nem fogsz vonzani. Nem magukról a programozó személyekről beszélünk. Vannak, akik egyszerűen nem alkalmasak egy kapcsolatra. Nem járhatnak benne, és túl sokat élnek maguknak. Tehát milyen személyiségtípusokat érdemes kerülni?

Már a kezdetektől fogva érezted, hogy megérted egymást, közösek az érdeklődési köröd és a jövővel kapcsolatos elképzeléseid, és még a szex is a helyes dolog! A logikus lépés az volt, hogy egy fedél alá költözünk. De amióta együtt éltek, a kapcsolatotok nem olyan, mint régen. így van? Mi a teendő vele?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.