Szeretet nélküli kapcsolatban élsz?

Gyanítod, hogy szerelmed örökre elmúlt, miközben folytatod valamiben, amit már nem nevezhetsz kapcsolatnak? Az érzelmeket táplálni kell, különben elsorvadnak. A szerelem megértésből, a másikért való harcra való hajlandóságból, barátságból és még sok másból áll. De mindkettőtöknek meg kell próbálnia. Félsz, hogy nincs több szerelem a kapcsolatodban? Nézze meg, hogyan tudhatja meg.

Mindig van valami, ami fontosabb nálad

Egyszer történik, kétszer is – ez nem olyan nagy probléma. Ha azonban Ön vagy kapcsolata összességében a második helyen áll, vagy még mélyebb, ez egyértelmű mutató. Először a párodnak kell gondoskodnia a munkáról, aztán a barátokról, végül a szórakozásról, és csak ezután kerül a sor? Igazából nem sok szerelem marad egy ilyen kapcsolatban. Legyen óvatos, még akkor is, ha kedvese folyton ígérget, de mindig a karrierje az első. Még egy kezdő vállalkozó sem megy haza csak aludni és enni! Egy szerelmes partnernek még a saját vállalkozásában is talál időt.

Semmi nem érdekelt

Régebben imádtatok együtt estéket tölteni, most már csak „Rendben, ha ragaszkodsz hozzá. ..." Korábban egy megjegyzést sem bocsátottak meg az ágyban való olvasási szokásodra, most csak átborulnak a másik oldalukon, és megjegyzés nélkül elalszanak. Szeretetted teljesen közömbössé válik bármi iránt, amit teszel (vagy NE TESZED)? Egy ilyen hosszú távú hangulat nem sok jót ígér. És még a legnagyobb flegmatikusoknak sem. Még rajtuk is kivehető, hogy nem érdekli őket még jobban. Az apátia mélyebbről beszél, mint az érdeklődés hiánya. Ez a közömbösség ön, az otthona, a kapcsolata és önmaga iránt. Egyáltalán nem maradnak érzelmeik.

Nincs érintés

Még a szexuális vonzalmat is ki lehet fejleszteni. Ezt a mindennapi érintéseken keresztül teszi. Búcsúzó csók, simogatás közvetlenül lefekvés előtt, ölelés, kézfogás. A lehetőség számtalan. Ezek azonban mind elmélyítik a köztetek fennálló kapcsolatot. Ha nem teszed meg ezeket a dolgokat, akkor egyre távolabb kerülsz egymástól. Ha egyáltalán nincs fizikai kapcsolatotok egymással, az mély problémát jelez.

Nincs vagy mindig éles kommunikáció

A szélsőségek soha nem előnyösek, és ugyanez igaz a kommunikációra is. Ha úgy sétálsz, mintha a másik nem lenne ott, akkor nyilvánvalóan nincs mit mondanod. Ugyanez igaz a mindennapi vitákra is. A kapcsolat éles eszmecseréje segít, de csak akkor, ha releváns, és mint már említettük, nem kell napirenden lennie. A viták valószínűleg egyértelműek számodra – annyira utáljátok egymást, hogy már beszélni sem tudtok egymással. A kísértetiesen csendes háztartás ennek pont az ellenkezőjét jelzi. Mindketten eléggé lemondtatok már ahhoz, hogy nem érdekli a további befektetés a kölcsönös kapcsolatukba. Sem az idő, sem az erőfeszítés, amit a kommunikáció hoz.


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy a párkapcsolata a mélypontra megy? Heves vitákat folytat a romantika helyett? Kétségbeesetten vágyik a jobb változásra? Végezze el az alábbiakban említett öt tevékenységet, hogy megerősítse partnerségét.

A statisztikák szerint Csehországban minden második házasság elválik. Amellett, hogy csalódottság érzed, hogy nem sikerült a kapcsolatod, minden bizonnyal a jövőtől és az új élettől való félelem, de a gyerekek nevelésével, a közös vagyon megosztásával kapcsolatos kérdésekkel is foglalkozol. Az új Ptk. ezen a téren is hírt hozott. Melyek azok? Tanácsot adunk!

A tökéletes kapcsolat nem csak a mesékben látható. Neked is lehet ilyen kapcsolatod! Az élet azonban egy kicsit bonyolultabb. Dolgoznod kell tehát a tökéletes kapcsolatodon is. De ha elfogadod a következő pontokat, olyan tökéletes kapcsolatban fogod megtalálni a boldogságodat, mint amilyen egy tökéletlen világban lehet. Kezdje el!

A mai modern technológia nagyon egyszerűvé teszi a randevúzást. Nem kell aggódnia a bárokban vagy az utcán, ha félénk vagy. Az online társkereső időt takarít meg. Már abból is képet kaphatsz potenciális partneredről, hogy mit tett fel a profiljába, vagy abból, hogyan fejezi ki magát az üzenetekben. És azonnal tudni fogja, hogy érdemes-e randizni egy ilyen emberrel vagy sem. Minden tökéletesnek tűnik, miért nem bírják sokáig a párok?

Olyan emberhez ment feleségül, aki minden idejét a munkahelyén tölti? Olyan ember, aki nem csak hétfőtől péntekig dolgozik, hanem hétvégén is? Olyan ember, aki alapvetően csak enni és aludni jár haza? Egy szorgalmas partner jó választásnak tűnhet egy kapcsolat elején, de sajnos az élet egy ilyen emberrel egyáltalán nem lehet egyszerű. Egy munkamániás nem hagyja elmagyarázni, hogy egy családi nyaralás egy nyaralóban sokkal többet jelent az Ön számára, mint egy luxusnyaralás, amelyet most szerzett.

Minden partnerség kezdete csodálatos. Szerelem, szerelem és még egyszer szerelem. A szerelem az egyetlen dolog, amivel a szerelmesek élnek a kapcsolat elején. De ahogy növekszik a pároddal eltöltött évek száma, a kapcsolatodban elhalványul a szerelem. Ezért, ha boldog akar lenni a partnerével, meg kell értenie, milyen szakaszokon megy keresztül a kapcsolata.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.