Mire allergiásak a férfiak?

A férfiak elhagynak téged, és nem tudod, miért? Lehet, hogy újra és újra elköveti ugyanazt a hibát, amit észre sem vesz, miközben a férfiak allergiásak rá. Ugyanakkor nem lehet abbahagyni napról napra. Ez bele van kódolva a természetedbe. Azonban ezen is változtathatsz. Csak egy kicsit tovább fog tartani! Szóval mire allergiásak a férfiak?

A túlzott tisztaság

Biztos mondták neked gyerekkorodban, hogy a tisztaság fél egészség. Ráadásul, ha Ön nő, valószínűleg még mindig azzal a benyomással nevelte, hogy egy nőnek tisztának kell lennie, és nemcsak magára, hanem a háztartására is vigyáznia kell. De ma már nem így van! Az urak általában (a nevelésből adódóan is) sokkal jobban tűrik a rendetlenséget. Időnként kapcsold ki! Hétvégén biztosan van jobb tennivaló, mint egész nap a porszívóval zajongani, majd a bútoron, a padlón vagy a kanapén minden helyet kifényesíteni. Hagyja magát elvinni egy kirándulásra, vagy lustálkodjon együtt a természet csendjében. A takarítás hét közben is megoldható.

Színésznő

Most már tényleg nem a színésznő szakmára gondolunk. Folyamatosan játszol, minden érzelmeidet nagy gesztusok kísérik, boldogságkönnyek hullanak, egyszóval mindig úgy viselkedsz, mint a színház színpadán. Lehet, hogy eleinte megvan a varázsa, de ha egy kicsit belenyugszunk, eléggé idegesítő lesz. A férfiak attól fognak félni, hogy még egy csokrot is hoznak neked, mert tudni fogják, hogy azonnal sírva fakadsz, hogy milyen csodálatos, vagy egész este megköszönöd, és ismételgeted, hogy nem érdemled meg. Légy önmagad és ne játssz vele!

Állandó nyafogás

Ha érzékeny vagy, természetesen nem tehetsz ellene sokat. Az évek során minden bizonnyal észrevetted, hogy a barátok, a későbbi munkahelyi kollégák és röviden az Önt régebb óta ismerő emberek nem éppen a nyafogás rajongói. Senki sem rajong a nyafogásért! Nem is élveznéd. Ne keress olyan férfit, aki megért téged. Ő nem az a fajta ember. Inkább beszéld meg magaddal, hogy tényleg minden apróság megsiratja-e, vagy csak "megtanultál" így túlreagálni. Nőként hihetetlen erő van benned. Szóval találd meg!

Rá lógsz

Metaforikusan és reálisan. Férfit keresel, hogy ne unatkozz? Hiba! Egy férfi megszökik egy nő elől, aki a hét minden napján, 24 órában igényli a figyelmét. Ugyanígy minden férfi megszökik egy nő elől, aki folyton azt kérdezi, hol van, mikor jön vissza, mit fogsz csinálni, miért nem mész ide vagy oda, amikor megígérte. helye mellé (szó szerint). Egyszerűen fogalmazva, nem tudja magát szórakoztatni. Lehet, hogy elsőre aranyosnak tartja, de hidd el, minél tovább tart, annál rosszabb lesz. Keressen olyan tevékenységeket, amelyeket önállóan végezhet. Ne csak arra hagyatkozzon, hogy a férfi mindig elfoglalja. Ha egy kis időt egyedül tölt, még jobban élvezi majd az együtt töltött pillanatokat.


Hasonló cikkek

Találkozol új szerelmeddel, élvezed a nagyszerű szexet, de még mindig van egy nagy, de? Milyen? Elönt az érzés, hogy nem igazán tudod, hogy a partnered csak azért van-e veled, mert élvezni akarja az alkalmi szexet, vagy azért, mert veled tervezi a jövőt? Tudjuk, hogyan tudhatjuk meg, mire készül!

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy viszel magaddal valamit a múltból, ami akadályoz a mozgásban? Próbálj meg egyszer s mindenkorra megszabadulni aggodalmaidtól és sérelmeidtől. Szabaduljon meg a múlttól, és lépjen egy új és sokkal jobb jövő felé!

Egy olyan kapcsolatban élsz, amely nem elégíti ki jól magad, és tétovázol, hogyan kezeld a házasságodat? Válás vagy mégis megpróbálja megmenteni a kapcsolatát? Ha a párkapcsolatodban nem működnek a dolgok, ez a cikk neked szól!

Úgy tűnik Önnek, hogy partnere az utóbbi időben meglehetősen manipulatívan viselkedik? Lehet, hogy egy érzelmi manipulátorral élsz együtt, csak még nem tudod. Viselkedésében több jelről is felismerhető. Olvasson róluk.

Néha meglehetősen nehéz kitalálni, hogy ti ketten valóban egy pár vagytok-e. Tartani fog? Nem csak átmeneti varázslat? Abbahagyhatod az aggódást. Olvasd el a következő jeleket, és derítsd ki, hogy PÁR vagy-e. Nem kell minden pontot teljesítenie. De ha legalább háromban találod magad, a szerelmed nagy valószínűséggel kitart.

Egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert az életre. Főleg, ha egyszerre mindenkit megfelelőnek találsz és senkit sem. Hogyan kezdjem? hol tévedsz? Egy egyszerű útmutatót írtunk az induláshoz, vagy arra az esetre, ha már régóta szingli vagy és szeretnél újra randevúzni. Gyerünk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.