Mire allergiásak a férfiak?

A férfiak elhagynak téged, és nem tudod, miért? Lehet, hogy újra és újra elköveti ugyanazt a hibát, amit észre sem vesz, miközben a férfiak allergiásak rá. Ugyanakkor nem lehet abbahagyni napról napra. Ez bele van kódolva a természetedbe. Azonban ezen is változtathatsz. Csak egy kicsit tovább fog tartani! Szóval mire allergiásak a férfiak?

A túlzott tisztaság

Biztos mondták neked gyerekkorodban, hogy a tisztaság fél egészség. Ráadásul, ha Ön nő, valószínűleg még mindig azzal a benyomással nevelte, hogy egy nőnek tisztának kell lennie, és nemcsak magára, hanem a háztartására is vigyáznia kell. De ma már nem így van! Az urak általában (a nevelésből adódóan is) sokkal jobban tűrik a rendetlenséget. Időnként kapcsold ki! Hétvégén biztosan van jobb tennivaló, mint egész nap a porszívóval zajongani, majd a bútoron, a padlón vagy a kanapén minden helyet kifényesíteni. Hagyja magát elvinni egy kirándulásra, vagy lustálkodjon együtt a természet csendjében. A takarítás hét közben is megoldható.

Színésznő

Most már tényleg nem a színésznő szakmára gondolunk. Folyamatosan játszol, minden érzelmeidet nagy gesztusok kísérik, boldogságkönnyek hullanak, egyszóval mindig úgy viselkedsz, mint a színház színpadán. Lehet, hogy eleinte megvan a varázsa, de ha egy kicsit belenyugszunk, eléggé idegesítő lesz. A férfiak attól fognak félni, hogy még egy csokrot is hoznak neked, mert tudni fogják, hogy azonnal sírva fakadsz, hogy milyen csodálatos, vagy egész este megköszönöd, és ismételgeted, hogy nem érdemled meg. Légy önmagad és ne játssz vele!

Állandó nyafogás

Ha érzékeny vagy, természetesen nem tehetsz ellene sokat. Az évek során minden bizonnyal észrevetted, hogy a barátok, a későbbi munkahelyi kollégák és röviden az Önt régebb óta ismerő emberek nem éppen a nyafogás rajongói. Senki sem rajong a nyafogásért! Nem is élveznéd. Ne keress olyan férfit, aki megért téged. Ő nem az a fajta ember. Inkább beszéld meg magaddal, hogy tényleg minden apróság megsiratja-e, vagy csak "megtanultál" így túlreagálni. Nőként hihetetlen erő van benned. Szóval találd meg!

Rá lógsz

Metaforikusan és reálisan. Férfit keresel, hogy ne unatkozz? Hiba! Egy férfi megszökik egy nő elől, aki a hét minden napján, 24 órában igényli a figyelmét. Ugyanígy minden férfi megszökik egy nő elől, aki folyton azt kérdezi, hol van, mikor jön vissza, mit fogsz csinálni, miért nem mész ide vagy oda, amikor megígérte. helye mellé (szó szerint). Egyszerűen fogalmazva, nem tudja magát szórakoztatni. Lehet, hogy elsőre aranyosnak tartja, de hidd el, minél tovább tart, annál rosszabb lesz. Keressen olyan tevékenységeket, amelyeket önállóan végezhet. Ne csak arra hagyatkozzon, hogy a férfi mindig elfoglalja. Ha egy kis időt egyedül tölt, még jobban élvezi majd az együtt töltött pillanatokat.


Hasonló cikkek

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

Két különböző ember együttélése mindig bonyolult. Még ha szeretitek is egymást, az együttélés nem mindig könnyű. Főleg azért, mert a partnered időnként egyértelműen dühös, és fogalmad sincs, miért. Máskor az ékesszóló nők gyakran hallgatnak, még akkor is, ha a magyarázat hasznos lenne. Ismerjük a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a nők nem kedvelik a férfiakat.

Arra gondol, hogy kezdjen valamit egy elvált személlyel? Nem tudja, mit tegyen? Az elvált embereket gyakran „megbélyegzi” a válásuk. Sok egyedülálló elszökik abban a pillanatban, amikor meghallja a válásáról. Miért? Ha elsőre nem sikerült nekik, akkor másodszorra sem. Az elvált partnerek valóban kilátástalanok vagy sem?

Minden partnerség bizonyosan átment valamilyen válságon. Egyes kapcsolatokban azonban napirenden vannak a viták, válságok, máshol viszont csak ritka a vita. Általában minden pár más-más gonddal foglalkozik. Egyes problémák azonban gyakrabban jelennek meg a kapcsolatokban, mint mások. Mit tekintenek tehát a viták leggyakoribb kiváltóinak egy kapcsolatban?

A szakítás soha nem könnyű. És még rosszabb, ha nem tudod, hogy a kapcsolatban van-e a probléma, vagy benned van. Hogyan lehet megtudni? A szakítás végleges. Tehát amíg nem vagy biztos benne, valószínűleg még mindig együtt vagytok. Hogyan rendezd el az érzéseidet, és hogyan mondd ki biztosan, hogy szakíts-e vagy sem? Van egy útmutatónk az Ön számára!

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel. Például apró dolgokkal, amelyek jobbá teszik a párod napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.