Mire allergiásak a férfiak?

A férfiak elhagynak téged, és nem tudod, miért? Lehet, hogy újra és újra elköveti ugyanazt a hibát, amit észre sem vesz, miközben a férfiak allergiásak rá. Ugyanakkor nem lehet abbahagyni napról napra. Ez bele van kódolva a természetedbe. Azonban ezen is változtathatsz. Csak egy kicsit tovább fog tartani! Szóval mire allergiásak a férfiak?

A túlzott tisztaság

Biztos mondták neked gyerekkorodban, hogy a tisztaság fél egészség. Ráadásul, ha Ön nő, valószínűleg még mindig azzal a benyomással nevelte, hogy egy nőnek tisztának kell lennie, és nemcsak magára, hanem a háztartására is vigyáznia kell. De ma már nem így van! Az urak általában (a nevelésből adódóan is) sokkal jobban tűrik a rendetlenséget. Időnként kapcsold ki! Hétvégén biztosan van jobb tennivaló, mint egész nap a porszívóval zajongani, majd a bútoron, a padlón vagy a kanapén minden helyet kifényesíteni. Hagyja magát elvinni egy kirándulásra, vagy lustálkodjon együtt a természet csendjében. A takarítás hét közben is megoldható.

Színésznő

Most már tényleg nem a színésznő szakmára gondolunk. Folyamatosan játszol, minden érzelmeidet nagy gesztusok kísérik, boldogságkönnyek hullanak, egyszóval mindig úgy viselkedsz, mint a színház színpadán. Lehet, hogy eleinte megvan a varázsa, de ha egy kicsit belenyugszunk, eléggé idegesítő lesz. A férfiak attól fognak félni, hogy még egy csokrot is hoznak neked, mert tudni fogják, hogy azonnal sírva fakadsz, hogy milyen csodálatos, vagy egész este megköszönöd, és ismételgeted, hogy nem érdemled meg. Légy önmagad és ne játssz vele!

Állandó nyafogás

Ha érzékeny vagy, természetesen nem tehetsz ellene sokat. Az évek során minden bizonnyal észrevetted, hogy a barátok, a későbbi munkahelyi kollégák és röviden az Önt régebb óta ismerő emberek nem éppen a nyafogás rajongói. Senki sem rajong a nyafogásért! Nem is élveznéd. Ne keress olyan férfit, aki megért téged. Ő nem az a fajta ember. Inkább beszéld meg magaddal, hogy tényleg minden apróság megsiratja-e, vagy csak "megtanultál" így túlreagálni. Nőként hihetetlen erő van benned. Szóval találd meg!

Rá lógsz

Metaforikusan és reálisan. Férfit keresel, hogy ne unatkozz? Hiba! Egy férfi megszökik egy nő elől, aki a hét minden napján, 24 órában igényli a figyelmét. Ugyanígy minden férfi megszökik egy nő elől, aki folyton azt kérdezi, hol van, mikor jön vissza, mit fogsz csinálni, miért nem mész ide vagy oda, amikor megígérte. helye mellé (szó szerint). Egyszerűen fogalmazva, nem tudja magát szórakoztatni. Lehet, hogy elsőre aranyosnak tartja, de hidd el, minél tovább tart, annál rosszabb lesz. Keressen olyan tevékenységeket, amelyeket önállóan végezhet. Ne csak arra hagyatkozzon, hogy a férfi mindig elfoglalja. Ha egy kis időt egyedül tölt, még jobban élvezi majd az együtt töltött pillanatokat.


Hasonló cikkek

A legutóbbi kapcsolata kudarccal végződött? Ne hajtsd le a fejed. Minden veszteségből ki lehet venni valami pozitívat. Még egy sikertelen kapcsolatból is lehet tanulni. Tanácsot adunk, hogyan.

Az őszinteség rendkívül fontos egy partnerségben. De ugyanilyen fontos, hogy tudja, mit tartson meg magának. Nem minden lesz tartós a kapcsolatodban. Ez nem hazugság, te tényleg nem tartozol bele. Az igazsággal vagy "véletlenül" kihagyott információkkal való időnkénti varázslat azonban sokakat megmenthet. Melyek azok a mondatok (és a mögöttük rejlő igazság), amelyeket szívesebben mondanál soha egy kapcsolatban?

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez kétszeresen igaz egy külföldire. Nyalábként éli meg a szerelmet, és tervezi a közös jövőt? Ha igazán együtt akarsz élni egy idegennel, akkor őszintén válaszolj 4 egyszerűnek tűnő kérdésre.

Minden nő titokban arra vágyik, hogy a párja megkérdőjelezze. A legtöbb nőnek világos elképzelése van az eljegyzésről. Uraim, hogyan ajánlanak fel egy nőt, hogy ne utasítsa vissza kérését? nem tudod? Merítsen ihletet tippjeinkből, és válasszon hagyományos vagy eredeti módot, hogy gyűrűt adjon szeretett partnerének, és mondja el neki, hogy élete hátralévő részét vele szeretné leélni.

Mielőtt a szakításon kezdene gondolkodni, próbálja megmenteni a kapcsolatát. Ha a baj első jelére menekülsz előle, a következőt sem bírod ki. De ennek a négy dolognak köszönhetően nagy esélyed van a kapcsolatod megőrzésére. Szóval mihez kezdjünk?

Minden partnerkapcsolat előbb-utóbb egy sztereotípiába esik. Ha nem kezdesz el időben valamit, megtörténhet, hogy nagy szerelmed jó esetben párkapcsolati válságba, rosszabb esetben szakításba is vezet. Próbálja meg megelőzni ezt a helyzetet, és vegyen be mindennapi életébe olyan tevékenységeket, amelyekre együtt számíthattok.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.