4 jele annak, hogy kapcsolata változásra szorul

A kapcsolata már nem úgy működik, mint az elején? Valahogy újraéleszteni kell? Nézze meg a négy jelet, amelyek azt jelzik, hogy kapcsolatának azonnali változásra van szüksége.

1. „Mit csinált már megint?!”

Csak kritikát hall mostanában, és csak álmodik a hízelgésről? Ebben az esetben kezdje el a kapcsolat javítását most. Sajnos az állandó kritika a kapcsolat végének klasszikus jele. Gondold át, vajon a szemrehányások csak az igazságon alapulnak-e. Ha igen, szüntesse meg az okukat. Mindegy, beszélj. Dolgozhat építő kritikával. De ha a másik csak bánt téged, akkor sajnos nem sok mentenivaló marad a kapcsolatodban.

2. Nem érsz hozzá

A csók, simogatás és az ujjak egyszerű érintése nem csak szex. Sok pár kudarcot vallott, mert csak csókolózva költöztek az ágyba. Nem kell minden alkalommal kézen fognia, amikor sétál. De soha ne hagyj ki egy csókot, búcsút és üdvözöllek. Ha ez a gyengédség már eltűnt a kapcsolatodból, kezdd el újra megérinteni egymást. Meglátod, milyen csodákra képes ez a kis erőfeszítés a kapcsolatodban.

3. Csend

Rég elmúltak azok az idők, amikor órákon át beszélgettek együtt. Ez nem feltétlenül rossz jel. Ha szavak nélkül is megértitek egymást, és nagyon jól érzitek magatokat a közös tévézés közben, akkor a kapcsolatotok egy kicsit távolabb van. De ha alig beszéltek egymással, egyikőtök megunta a beszélgetéseket. Hozz fel egy témát, amivel még nem foglalkoztál. Mutasson a másik személynek egy oldalt, amelyet még nem ismer, és nézze meg, hogy a kölcsönös beszélgetés folytatódik-e vagy sem.

4. "Drágám, elegem van belőle."

Meglepett a szerelmed azzal, hogy kijelentette, unatkozik a kapcsolatban? Valószínűleg soha nem gondoltad, hogy ezt hallod. Szerencsés vagy! Pontosan tudod, mennyit ér a kapcsolatod, és meg tudod oldani. Te is unatkoztál, és egyszerűen nem akartad kimondani? Ha mindketten így érzel, talán az a legjobb, ha szakítasz. Ellenkező esetben kezdjen el dolgozni a javításon. Mi változott a kapcsolatodban? Van valami kimondatlan sajnálkozásod? Elhidegültél? Beszélgessetek egymással, és együtt tegyétek vissza a szikrát a kapcsolatba.


Hasonló cikkek

A házasság nem csak egy darab papír. De határozottan ez sem egy teljes és teljes átalakulás. A kedvesed házasság után is az marad, akivel összeházasodtál. Ne várd, hogy szerelmed jobbra forduljon, amikor összeházasodsz. Ezekben az esetekben nagy valószínűséggel soha nem fogja látni a változást!

Milyen az élet egy felelőtlen partnerrel? Egy partner, aki nem tudja, hogyan kell pénzt keresni vagy kezelni? Olyan partnerrel, aki felesleges adósságot vállal fel? Olyan partnerrel, akire soha semmiben nem lehet számítani? Meg lehet változtatni egy ilyen embert? Mi a helyzet egy ilyen kapcsolattal?

Minden párkapcsolat kezdete általában rózsás és romantikus. De aztán eljön egy pillanat, amikor a dolgok elkezdenek csikorogni köztetek. Mindannyian követünk el olyan hibákat, amelyek tönkretehetik a kapcsolatot. Nézze meg az öt leggyakoribb hibát, és kerülje el őket!

A házasságkötés hatalmas lépés. Egy kicsit félni természetes emberi reakció. És ez még minden tanács, leckék és ijesztő történetek nélkül is olyan barátoktól, akik már tettek hasonló lépést. Utánajártunk, mit gondolnak erről a tudósok. Nézzen be velünk.

Találkoztál már álmaid férfijával? Egy jóképű férfi érdekes munkával, anyagilag biztos, saját otthonával, és mindenekelőtt egyedülálló? Egy férfi, aki nem házas, nincs gyereke vagy egyéb kötelezettsége? Úgy hangzik, mint egy tündérmese, igaz? De ebben a pillanatban csak olyan kérdések jutnak eszedbe, mint például a miért. Miért van egyedül egy ilyen ember? Miért nincs párja? Mi a probléma? Nem fura?

Csók, puszi, puszi, száj, puszi, puszi, puszi... Bárhogy is hívja puszi, mindegyikben van valami közös. Vonzalom kimutatása egy bizonyos személy iránt. Úgy érzed, hogy az egész világ forog veled, amikor csókolsz? Miért van ez így? Mi a különbség az egyes csóktípusok között? Hogyan látják a férfiak és a nők a csókot? Ezekre a kérdésekre választ kaphat a csókról és csókról szóló cikkünkben.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.