4 jele annak, hogy kapcsolata változásra szorul

A kapcsolata már nem úgy működik, mint az elején? Valahogy újraéleszteni kell? Nézze meg a négy jelet, amelyek azt jelzik, hogy kapcsolatának azonnali változásra van szüksége.

1. „Mit csinált már megint?!”

Csak kritikát hall mostanában, és csak álmodik a hízelgésről? Ebben az esetben kezdje el a kapcsolat javítását most. Sajnos az állandó kritika a kapcsolat végének klasszikus jele. Gondold át, vajon a szemrehányások csak az igazságon alapulnak-e. Ha igen, szüntesse meg az okukat. Mindegy, beszélj. Dolgozhat építő kritikával. De ha a másik csak bánt téged, akkor sajnos nem sok mentenivaló marad a kapcsolatodban.

2. Nem érsz hozzá

A csók, simogatás és az ujjak egyszerű érintése nem csak szex. Sok pár kudarcot vallott, mert csak csókolózva költöztek az ágyba. Nem kell minden alkalommal kézen fognia, amikor sétál. De soha ne hagyj ki egy csókot, búcsút és üdvözöllek. Ha ez a gyengédség már eltűnt a kapcsolatodból, kezdd el újra megérinteni egymást. Meglátod, milyen csodákra képes ez a kis erőfeszítés a kapcsolatodban.

3. Csend

Rég elmúltak azok az idők, amikor órákon át beszélgettek együtt. Ez nem feltétlenül rossz jel. Ha szavak nélkül is megértitek egymást, és nagyon jól érzitek magatokat a közös tévézés közben, akkor a kapcsolatotok egy kicsit távolabb van. De ha alig beszéltek egymással, egyikőtök megunta a beszélgetéseket. Hozz fel egy témát, amivel még nem foglalkoztál. Mutasson a másik személynek egy oldalt, amelyet még nem ismer, és nézze meg, hogy a kölcsönös beszélgetés folytatódik-e vagy sem.

4. "Drágám, elegem van belőle."

Meglepett a szerelmed azzal, hogy kijelentette, unatkozik a kapcsolatban? Valószínűleg soha nem gondoltad, hogy ezt hallod. Szerencsés vagy! Pontosan tudod, mennyit ér a kapcsolatod, és meg tudod oldani. Te is unatkoztál, és egyszerűen nem akartad kimondani? Ha mindketten így érzel, talán az a legjobb, ha szakítasz. Ellenkező esetben kezdjen el dolgozni a javításon. Mi változott a kapcsolatodban? Van valami kimondatlan sajnálkozásod? Elhidegültél? Beszélgessetek egymással, és együtt tegyétek vissza a szikrát a kapcsolatba.


Hasonló cikkek

A szakítások nagyon fájdalmasak. De mindenki máshogy éli meg őket. Játszhatsz keményen, vagy sírhatsz napokig. Azonban ki kell gyógyulnia belőle. Természetesen senkit sem kell emlékeztetnünk erre. Hogyan lehet a lehető leghatékonyabban kilépni a szakításból? Tanácsot adunk.

Elmentetek együtt egy régóta várt nyaralásra, de ennek az ellenkezője igaz? Megtudtad, hogy a kedvesednek van valakije? Összedőlt a világod abban a pillanatban? És most? Hogyan lehet kikerülni egy ilyen helyzetből?

A legtöbb férfi nem szakít ok nélkül a partnerével. Sokuknak alapos oka van a szakításra. Elmondjuk, miért hagyják el leggyakrabban a férfiak a nőket.

A szakítás teljesen normális dolog. De még mindig sok olyan pár van, akik nem tudnak megbirkózni a kapcsolat végével. Különösen olyan helyzetekben adódnak nehéz idők, amikor a pár egyike megtudja, hogy hosszú idő telt el a kapcsolat vége felé. De honnan tudhatod, ha még mindig rajtad van a rózsaszín szemüveged, és nem tudsz semmi problémáról? Néha a szakítás megelőzhető. Máskor legalább érzelmileg készülj fel a szakításra. Szóval honnan tudod, hogy a párodnak nyúlagyú szándékai vannak?

Mivel az elvált párok száma folyamatosan növekszik, nem szokatlan, hogy beleszeret valakibe, akinek korábbi kapcsolatából (házasságából) van egy vagy több gyermeke. Hogyan lehet közelebb kerülni "idegen" gyerekekhez? Könnyű, vagy a párod gyerekei pokollá tehetik az életedet?

Minden jól működő kapcsolat alapja nem csak az, hogy szeretitek egymást, mint partnereket, hanem az, hogy mindannyian saját magatokat (önmagatokat) kedveljétek. Ha kedveled magad és van elég önbizalmad, sokkal jobban fog működni a kapcsolatod, mintha alábecsülnéd magad. Miért van ez így? Hogy állsz az önbizalmaddal?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.