4 jele annak, hogy kapcsolata változásra szorul

A kapcsolata már nem úgy működik, mint az elején? Valahogy újraéleszteni kell? Nézze meg a négy jelet, amelyek azt jelzik, hogy kapcsolatának azonnali változásra van szüksége.

1. „Mit csinált már megint?!”

Csak kritikát hall mostanában, és csak álmodik a hízelgésről? Ebben az esetben kezdje el a kapcsolat javítását most. Sajnos az állandó kritika a kapcsolat végének klasszikus jele. Gondold át, vajon a szemrehányások csak az igazságon alapulnak-e. Ha igen, szüntesse meg az okukat. Mindegy, beszélj. Dolgozhat építő kritikával. De ha a másik csak bánt téged, akkor sajnos nem sok mentenivaló marad a kapcsolatodban.

2. Nem érsz hozzá

A csók, simogatás és az ujjak egyszerű érintése nem csak szex. Sok pár kudarcot vallott, mert csak csókolózva költöztek az ágyba. Nem kell minden alkalommal kézen fognia, amikor sétál. De soha ne hagyj ki egy csókot, búcsút és üdvözöllek. Ha ez a gyengédség már eltűnt a kapcsolatodból, kezdd el újra megérinteni egymást. Meglátod, milyen csodákra képes ez a kis erőfeszítés a kapcsolatodban.

3. Csend

Rég elmúltak azok az idők, amikor órákon át beszélgettek együtt. Ez nem feltétlenül rossz jel. Ha szavak nélkül is megértitek egymást, és nagyon jól érzitek magatokat a közös tévézés közben, akkor a kapcsolatotok egy kicsit távolabb van. De ha alig beszéltek egymással, egyikőtök megunta a beszélgetéseket. Hozz fel egy témát, amivel még nem foglalkoztál. Mutasson a másik személynek egy oldalt, amelyet még nem ismer, és nézze meg, hogy a kölcsönös beszélgetés folytatódik-e vagy sem.

4. "Drágám, elegem van belőle."

Meglepett a szerelmed azzal, hogy kijelentette, unatkozik a kapcsolatban? Valószínűleg soha nem gondoltad, hogy ezt hallod. Szerencsés vagy! Pontosan tudod, mennyit ér a kapcsolatod, és meg tudod oldani. Te is unatkoztál, és egyszerűen nem akartad kimondani? Ha mindketten így érzel, talán az a legjobb, ha szakítasz. Ellenkező esetben kezdjen el dolgozni a javításon. Mi változott a kapcsolatodban? Van valami kimondatlan sajnálkozásod? Elhidegültél? Beszélgessetek egymással, és együtt tegyétek vissza a szikrát a kapcsolatba.


Hasonló cikkek

A kiegyensúlyozott egyének nemcsak a karrierjükben, hanem a kapcsolataikban is sikeresebbek. Megpróbál racionálisan gondolkodni. Nem adnak könnyen érzelmeiknek. Jól tud uralkodni magán. Ez megakadályozza a felesleges vitákat a kapcsolatban. Szimpatikus hatással vannak a körülöttük lévőkre, könnyen teremtenek kapcsolatokat. Jöjjön el és olvassa el, mit nem csinálnak alapvetően erős egyének, és tanuljanak belőle.

Lagerfeld örökösnőként emlegette Choupette macskáját. "Ha valami történik velem, az a személy, aki gondoskodik róla, nem lesz szegénységben" - mondta Lagerfeld egy 2015-ös interjúban.

Szerinted csak a férfiak élnek át egy középkorú válságot? Hiba! Egyes nők is úgy érzik, hogy elfogy a vonatuk, és gyorsan utol kell érniük. Tanácsot adunk, hogyan ismerheti fel, hogy a felesége ebben az állapotban van.

Az uraknak egyszerű kívánságaik vannak. Nos, legalábbis időnként. Ha nőkről van szó, a legtöbben egyetértenek néhány dologban, amit "elvárnak" a nőktől. Miért szeret téged a kedvesed? Nézd!

Bizonyára belefáradt abba a beszédbe, hogy a férfiak az összes volt partnerük számát megszorozzák hárommal, a nők pedig elveszik partnereik számát. Miért kellene szégyellni manapság? Mondja meg egyenesen, hány partnerrel volt már valami. Sajnos a logika és az emberi természet gyakran szembemegy egymással. Férfiaknál és nőknél egyaránt. Meglepődhet, hogy a partnerek száma a legkevésbé zavarja a másikat. Mit ne mondj igazán?

Mindenkinek megvan a saját feje és a prioritásai a kapcsolat szempontjából. Ezért a legjobb kapcsolat időnként válságba kerül, vagy legalábbis vitába kerül. Ezeket a pillanatokat azonban minimálisra csökkentheti! Állapodjanak meg az együttélés "irányelvében".

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.