Mit akarnak a nők?

Még mindig szemrehányást tesz neked a párod, hogy meg tudnád csinálni ezt-azt jobban? Vagy néha csak úgy mászkál, mint egy halom boldogtalanság, és ha megkérdezik, mi a helyzet, azt válaszolja, hogy "Semmi"? A nők nagyon bonyolultak tudnak lenni. Szerencsére tudjuk, hogyan válhatunk álompartnerré! Hidd el nekem, soha többé nem fog panaszkodni.

Legyél kedves

Túl tág fogalom? Próbálja összefoglalni, hogy "legyünk óvatosak". Nem kell rendszeresen vásárolnia csokrokat, drága parfümöket, vagy a legfényűzőbb nyaralásokat szerveznie. Sokkal szerényebb odafigyelés is elég. Csak mosolyogj rá időnként, fogd meg a kezét nyilvánosan, csak légy kedves a szerelmeddel.

Gondold meg, mire van szüksége

Valószínűleg egyszerűen csak kérdezni akarsz . Csak ez, de nem elég. Néha gondold át, mire van szüksége, vagy mit szeretne. Minél tovább vagytok együtt, annál könnyebb lesz. A legegyszerűbb, ha átgondoljuk, mi segítene mindkettőnknek. Együtt biciklizni? Pár nap szabadságot? Mindenki megy valahova hétvégére a csoportjával? Keress kompromisszumokat, és ne félj megállapodni egymással. Hetente egyszer kimész a barátaiddal, ő pedig hetente egyszer meghívja a barátait borozni a házadba. Vagy fordítva.

Összpontosítson a pozitívumokra

Amíg nem adósságról, hűtlenségről vagy függőségről van szó, hagyja figyelmen kívül a rosszat. Megint ingerlékeny és ugatós? Ne idegesítsd őt, foglalkozz a saját dolgoddal. És csak másnap érdeklődik, hogy mi történt, és hogy tud-e bármiben segíteni. Röviden: összpontosítson a kapcsolat pozitívumaira. Oldja meg a negatívakat, vagy hagyja lebegni őket.

Szabad neki a szabadidőt

Folyamatosan fejlesztened kell a kapcsolatot. Azok a párok, akik ezt nem tartják be, általában szakítanak. Szánj időt egymásra. Egy hektikus reggeli reggel vagy egy csók, amikor hazaérsz, nem elég. Még ha együtt is éltek, időnként menjetek el randevúzni, üljetek le vacsorázni és csak vegyétek észre egymást. Időről időre kerülni fog. Fontos meccs, baráti találkozó. De ő is feláldozza, és szívesen. Ne aggódj. Fektessen be egy kapcsolatba, és lássa, hogy az csak virágzik.


Hasonló cikkek

Minden barátodnak van már gyereke, de neked nincs? Tényleg elégedett vagy? Mindketten szeretnétek gyereket, de van-e olyan enyhe félelem, hogy a gyermek születése után már nem élvezitek az élet szépségeit? Szerinted a gyermek születése egy kapcsolat végét jelenti? Kihozzuk az oma

ból

Rájött, hogy partnerének/férjének szeretője van? Nem tud mit kezdeni vele? Össze kell pakolnia a csomagját, és megkérni, hogy távozzon? Kiabálni, sírni, hibáztatni kell? Vagy neked is kell keresned valakit és viszonozni a hűtlenséget? Melyik megoldás a legjobb? Hagyja, hogy aki megcsal, hagyja el, vagy bocsásson meg neki, és kezdjen új életet együtt?

A harmincadik év után az urak fokozatosan "megnyugszanak". Negyven után már semmit sem kell bizonyítaniuk, ötven után pedig általában a libidójuk csökkenését észlelik. A férfiak néha attól tartanak, hogy elveszítik „férfiasságukat”. Hogy fizikailag már nem bírod? Kezd aggódni?

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Boldog házasságot kötni nem könnyű. Folyamatosan dolgozni kell rajta. Ha viszonylag boldogan szeretne élni házastársával, több házassági elvet kell követnie. Olvassa el, hogy megtudja, melyek azok!

Az interneten rengeteg cikket találhat féltékeny emberekről. Nemcsak azt tanulod meg, hogyan ismerd fel a féltékeny embert, mit mondj, hogy megnyugtasd, minek ne add fel soha. De mi van, ha te vagy az, aki féltékeny? Egészséges ez a féltékenység, vagy túlzásba viszed a féltékenységet? Tudjuk, hogyan ismerjük fel! Nézze meg, mikor viszi túlzásba a féltékenységet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.