Mit akarnak a nők?

Még mindig szemrehányást tesz neked a párod, hogy meg tudnád csinálni ezt-azt jobban? Vagy néha csak úgy mászkál, mint egy halom boldogtalanság, és ha megkérdezik, mi a helyzet, azt válaszolja, hogy "Semmi"? A nők nagyon bonyolultak tudnak lenni. Szerencsére tudjuk, hogyan válhatunk álompartnerré! Hidd el nekem, soha többé nem fog panaszkodni.

Legyél kedves

Túl tág fogalom? Próbálja összefoglalni, hogy "legyünk óvatosak". Nem kell rendszeresen vásárolnia csokrokat, drága parfümöket, vagy a legfényűzőbb nyaralásokat szerveznie. Sokkal szerényebb odafigyelés is elég. Csak mosolyogj rá időnként, fogd meg a kezét nyilvánosan, csak légy kedves a szerelmeddel.

Gondold meg, mire van szüksége

Valószínűleg egyszerűen csak kérdezni akarsz . Csak ez, de nem elég. Néha gondold át, mire van szüksége, vagy mit szeretne. Minél tovább vagytok együtt, annál könnyebb lesz. A legegyszerűbb, ha átgondoljuk, mi segítene mindkettőnknek. Együtt biciklizni? Pár nap szabadságot? Mindenki megy valahova hétvégére a csoportjával? Keress kompromisszumokat, és ne félj megállapodni egymással. Hetente egyszer kimész a barátaiddal, ő pedig hetente egyszer meghívja a barátait borozni a házadba. Vagy fordítva.

Összpontosítson a pozitívumokra

Amíg nem adósságról, hűtlenségről vagy függőségről van szó, hagyja figyelmen kívül a rosszat. Megint ingerlékeny és ugatós? Ne idegesítsd őt, foglalkozz a saját dolgoddal. És csak másnap érdeklődik, hogy mi történt, és hogy tud-e bármiben segíteni. Röviden: összpontosítson a kapcsolat pozitívumaira. Oldja meg a negatívakat, vagy hagyja lebegni őket.

Szabad neki a szabadidőt

Folyamatosan fejlesztened kell a kapcsolatot. Azok a párok, akik ezt nem tartják be, általában szakítanak. Szánj időt egymásra. Egy hektikus reggeli reggel vagy egy csók, amikor hazaérsz, nem elég. Még ha együtt is éltek, időnként menjetek el randevúzni, üljetek le vacsorázni és csak vegyétek észre egymást. Időről időre kerülni fog. Fontos meccs, baráti találkozó. De ő is feláldozza, és szívesen. Ne aggódj. Fektessen be egy kapcsolatba, és lássa, hogy az csak virágzik.


Hasonló cikkek

Szeretné tudni, hogy a nők és a férfiak hogyan választják meg partnereiket? Érthető, hogy minden nemnek kicsit eltérően vannak meghatározva a prioritásai. Elmondjuk, hogyan választják ki a férfiak és a nők partnereiket.

Azáltal, hogy találkoztál a szerelmeddel, megismerted a szüleit is. És hogy jóban vagy rosszban kijössz velük, az a párod/házassági életedre is kihat. Mit tegyünk hát, hogy jók legyenek a kölcsönös kapcsolataink?

Nem megy neked, de nem akarsz szakítani. Megmenthető-e egyáltalán egy rosszul működő kapcsolat? Lehet és elég könnyen. De meg kell felelnie néhány feltételnek. Sajnos nem elég, ha több erőfeszítést teszünk. Csináljuk meg.

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

A házasság nem csak egy darab papír. De határozottan ez sem egy teljes és teljes átalakulás. A kedvesed házasság után is az marad, akivel összeházasodtál. Ne várd, hogy szerelmed jobbra forduljon, amikor összeházasodsz. Ezekben az esetekben nagy valószínűséggel soha nem fogja látni a változást!

Évek óta együtt vagytok, és hirtelen azon kapta magát, hogy inkább testvérként éltek együtt, mint szeretőkként? A szenvedélyes éjszakák már régen eltűntek a kapcsolatodból, csak a gyerekeknek szánt kulturális rendezvényeken veszel részt, a napközbeni szeretkezés fogalma pedig nagy ismeretlen számodra. Hozd vissza a szenvedélyt és a vágyat a kapcsolatodba! Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.