Kommunikáció egy kapcsolatban: igazság vagy hazugság?

Elmondja kedvesének a tiszta igazságot, vagy időnként módosítja az igazságot? Vannak nők, akik el sem tudják képzelni, hogy a partnerük arcába hazudjanak. Más nők gyakran használják a módosított igazságot. És hogy vagy? Minden körülmények között jobban szereti az igazságot, vagy úgy gondolja, hogy jobb egy kicsit megváltoztatni az igazságot, és bizonyos esetekben hazudni?

A vásárlás szeretete

Vett már olyat, ami Nagyon tetszett, de felháborító pénzbe került? Gyanítottad, hogy a párod jogosan dühös lesz, de egyszerűen nem tudtál segíteni? Most mi van ezzel? Dicsekedni a párjával, hogy van valami újdonsága? Mondd meg neki az igazat, mennyibe került az adott cikk, vagy egyáltalán nem engedelmeskedik partnerének a vásárlásnál, és egyenesen a szekrénybe tolja a megvásárolt terméket?

Ez a kis hazugság a nők egyik leggyakoribb hazugsága. A nők gyakran attól tartanak, hogy párjuk nem értené meg a vásárláshoz való pozitív hozzáállásukat, ezért inkább nem mutatják meg szeretteiknek az újonnan vásárolt divatdarabokat. És ha kérkednek, általában elfogadhatóbb összegre módosítják a fizetett árat, mint amennyit valóban a divatkiegészítőre költöttek.

Csevegés női barátaival

Hogyan kezeli a helyzeteket mikor akarsz kimenni egy barátoddal? Ha időnként elmegy, általában nem kell gondolkodnia. De mit tegyünk, ha az egészségesnél gyakrabban sétálunk? Hogyan kell megszervezni egy másik bérletet? Az igazat megvallva, vagy inkább bepótolni ezt az időt, hogy egy kicsit tovább kell maradnod a munkahelyeden, és inkább el kell menned a beígért kávéért? És mi van, ha el akarsz menni egy italra a barátoddal? Igazat mond a kedvesének, vagy inkább kifogásokat keres, hogy a barátjának problémái vannak, és ezt ki kell beszélnie vele?

Kifogások, kifogások és még több kifogás

Mi a helyzet az állandó kifogásokkal, hogy ma nincs kedved szexelni, mert megint fáj a fejed? Miért nem tudsz elmenni anyósodhoz ebédelni ezen a hétvégén? Miért nem mondhatod egyszerűen, hogy ma nincs kedved szeretkezni? Miért nem beszélsz a pároddal arról, hogy mi zavar, mit szeretsz vagy nem? Nem lenne egyszerűbb igazat mondani, mint állandóan hazudni?

Mi az jobb?

Mindig valami eltorzítja, elrejti, szerkeszti vagy mindenáron igazat mond? Mi van, ha a partnered rájön, hogy kitalál valamit? Mit gondol, hogyan fog reagálni? Úgy érzi, hogy bármilyen kegyes hazugság megakadályozza a felesleges vitákat? Egy szerkesztett igazsággal szeretnéd biztosítani a békét közös háztartásodban? Vagy szeretné megkímélni párját a felesleges féltékenységtől?

Akár így, akár úgy cselekszel, ne feledd, hogy a nyílt és őszinte kommunikáció minden jó kapcsolat alapja, és ha mindenkor igazat mondasz, könnyebb dolgod lesz. nem kell emlékezned, mit mondtál valaha bárkinek Néha nagyon fontos információ lehet, és ha módosítod a megfogalmazását, akkor nem csak a saját, hanem a párod életét is nagyon negatívan befolyásolhatod. Gondold át tehát, milyen helyzetekben illik elmondani, hogy állnak a dolgok, még akkor is, ha ez a felfedezés fájdalmas lehet a partnered számára, és mely esetekben nem árt egy kis hazugság a kapcsolatodnak.


Hasonló cikkek

Több mint egyértelmű, hogy minden párkapcsolatról, valamint a házastársi kapcsolatról gondoskodni kell. Minden kapcsolat elején minden megy magától. Szerelmes vagy, és nem kell sokat gondolkodnod a szerelemmel kapcsolatos dolgokon. Azonban minél tovább vagytok együtt, annál inkább elhalványul a szerelem, és annál több figyelmet kell fordítanod a párodra...

Szeretnél kedveskedni a feleségednek? Szeretné meglepni őt valamivel, amitől izgatott lesz? Néhány tippet és trükköt adunk párjának ajándékba, amit biztosan nem fog megvetni.

Minden nap lehetőségünk van sok új dolgot megtanulni. Lehetőségünk van arra is, hogy egy sor érdekes emberrel találkozzunk. Az pedig, hogy az adott helyzetből mit veszünk ki, rajtunk múlik. Azok, akik egész életükben negatívan gondolkodnak, valószínűleg soha nem lesznek boldogok. Aki a rosszban is talál valami jót, az biztosan meg fogja tapasztalni az igazi boldogságot. Programozd be az életed egy pozitív hullámra!

A humort használó partnereknek van jövőjük. Azt kérdezed miért? Mert az, hogy együtt tudjunk jóízűen nevetni, néha sokkal több, mint szenvedélyes szerelem. De nincs olyan humor, mint a humor. A humorral egyrészt javíthatod a kapcsolatodat, másrészt árthat neki. Csak rajtad múlik, hogy milyen humort fogsz használni a kapcsolatodban.

A szex minden kapcsolat csúcspontja. Mielőtt azonban rátalálna, hosszú udvarlás és próbák várnak rá. A csók az egyik első olyan dolog, ami közeledik az intimitáshoz, amit partnereddel megtapasztalsz. Általában sokkal hosszabb időt töltesz csókolózással, mint magával a szexszel. Még mindig úgy gondolja, hogy a csók nem fontos? Akkor olvass tovább.

Ha hosszú ideig nem tud valakit megismerni, érthető, hogy frusztrált lesz. Főleg, ha azt hiszed, hogy mindent megtettél ennek érdekében. Regisztráltál társkereső oldalakon, rendszeresen szocializálsz, mosolyogsz az emberekre, és néha magad is felkeresel valakit? Még mindig nem tudsz találkozni senkivel? Lehet, hogy az alábbi hibák valamelyikét követi el.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.