Kommunikáció egy kapcsolatban: igazság vagy hazugság?

Elmondja kedvesének a tiszta igazságot, vagy időnként módosítja az igazságot? Vannak nők, akik el sem tudják képzelni, hogy a partnerük arcába hazudjanak. Más nők gyakran használják a módosított igazságot. És hogy vagy? Minden körülmények között jobban szereti az igazságot, vagy úgy gondolja, hogy jobb egy kicsit megváltoztatni az igazságot, és bizonyos esetekben hazudni?

A vásárlás szeretete

Vett már olyat, ami Nagyon tetszett, de felháborító pénzbe került? Gyanítottad, hogy a párod jogosan dühös lesz, de egyszerűen nem tudtál segíteni? Most mi van ezzel? Dicsekedni a párjával, hogy van valami újdonsága? Mondd meg neki az igazat, mennyibe került az adott cikk, vagy egyáltalán nem engedelmeskedik partnerének a vásárlásnál, és egyenesen a szekrénybe tolja a megvásárolt terméket?

Ez a kis hazugság a nők egyik leggyakoribb hazugsága. A nők gyakran attól tartanak, hogy párjuk nem értené meg a vásárláshoz való pozitív hozzáállásukat, ezért inkább nem mutatják meg szeretteiknek az újonnan vásárolt divatdarabokat. És ha kérkednek, általában elfogadhatóbb összegre módosítják a fizetett árat, mint amennyit valóban a divatkiegészítőre költöttek.

Csevegés női barátaival

Hogyan kezeli a helyzeteket mikor akarsz kimenni egy barátoddal? Ha időnként elmegy, általában nem kell gondolkodnia. De mit tegyünk, ha az egészségesnél gyakrabban sétálunk? Hogyan kell megszervezni egy másik bérletet? Az igazat megvallva, vagy inkább bepótolni ezt az időt, hogy egy kicsit tovább kell maradnod a munkahelyeden, és inkább el kell menned a beígért kávéért? És mi van, ha el akarsz menni egy italra a barátoddal? Igazat mond a kedvesének, vagy inkább kifogásokat keres, hogy a barátjának problémái vannak, és ezt ki kell beszélnie vele?

Kifogások, kifogások és még több kifogás

Mi a helyzet az állandó kifogásokkal, hogy ma nincs kedved szexelni, mert megint fáj a fejed? Miért nem tudsz elmenni anyósodhoz ebédelni ezen a hétvégén? Miért nem mondhatod egyszerűen, hogy ma nincs kedved szeretkezni? Miért nem beszélsz a pároddal arról, hogy mi zavar, mit szeretsz vagy nem? Nem lenne egyszerűbb igazat mondani, mint állandóan hazudni?

Mi az jobb?

Mindig valami eltorzítja, elrejti, szerkeszti vagy mindenáron igazat mond? Mi van, ha a partnered rájön, hogy kitalál valamit? Mit gondol, hogyan fog reagálni? Úgy érzi, hogy bármilyen kegyes hazugság megakadályozza a felesleges vitákat? Egy szerkesztett igazsággal szeretnéd biztosítani a békét közös háztartásodban? Vagy szeretné megkímélni párját a felesleges féltékenységtől?

Akár így, akár úgy cselekszel, ne feledd, hogy a nyílt és őszinte kommunikáció minden jó kapcsolat alapja, és ha mindenkor igazat mondasz, könnyebb dolgod lesz. nem kell emlékezned, mit mondtál valaha bárkinek Néha nagyon fontos információ lehet, és ha módosítod a megfogalmazását, akkor nem csak a saját, hanem a párod életét is nagyon negatívan befolyásolhatod. Gondold át tehát, milyen helyzetekben illik elmondani, hogy állnak a dolgok, még akkor is, ha ez a felfedezés fájdalmas lehet a partnered számára, és mely esetekben nem árt egy kis hazugság a kapcsolatodnak.


Hasonló cikkek

Ideális esetben 5 emberre van szükségünk az életünkben. Mindkét szülő, legjobb barát, életszeretet és lelki társ. A legtöbben azt hiszik, hogy az utolsó kettő csak egy személy. De ennek nem kell így lennie! És a kapcsolatod mindkét esetben ugyanolyan csodálatos lesz. Meg tudod mondani, hogy van-e lelki társad a kedvesedben, vagy még mindig meg kell találnod ezt a személyt? Gyere és nézd meg, hogyan tudod megmondani.

A hazugságnak rövid a lába, és hogy az abszolút őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban? De hol! Bár kisgyerekként azt hallottuk, hogy nem szabad hazudni, felnőttként már tudjuk az igazságot. Az úgynevezett a fehér hazugságok teljesen jogosak. Ezek közé tartoznak az olyan hazugságok, mint „Drágám, nem vagy kövér!” vagy „Bizonyára nem kopaszodsz!”. Milyen apró hazugságok képezik még egy boldog kapcsolat alapját?

Ha mindig boldogok lennénk, nem is tudnánk róla. Nem lenne mihez hasonlítani. De a kapcsolat olyan dolog, ahol a boldogságot kell keresnünk. Segít az életed során, ahol ugyanilyen gyakran megbotlik, elesik és felkelsz. Ezért 3 egyszerű lépést mutatunk be, hogy elérd a boldogságot egy kapcsolatban.

Nem várta már, hogy hazajöjjön a párjához? Ehelyett csak arra gondolt, hogy még mindig gyorsan ki kell vasalnia az ingeket, vagy fel kell akasztania a polcokat. Attól féltél, hogy nem lesz újra fülledt a ház, és nem leszel megint hibás? Ha már megvan az eszed, akkor már rég kiszálltál egy ilyen kapcsolatból. De a szakításod ezzel nem ér véget. Még sok munka vár rád. Újra meg kell tanulnod értékelni magad!

Lagerfeld örökösnőként emlegette Choupette macskáját. "Ha valami történik velem, az a személy, aki gondoskodik róla, nem lesz szegénységben" - mondta Lagerfeld egy 2015-ös interjúban.

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még figyelembe vennie, mielőtt megtenné ezt a lépést?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.