Kommunikáció egy kapcsolatban: igazság vagy hazugság?

Elmondja kedvesének a tiszta igazságot, vagy időnként módosítja az igazságot? Vannak nők, akik el sem tudják képzelni, hogy a partnerük arcába hazudjanak. Más nők gyakran használják a módosított igazságot. És hogy vagy? Minden körülmények között jobban szereti az igazságot, vagy úgy gondolja, hogy jobb egy kicsit megváltoztatni az igazságot, és bizonyos esetekben hazudni?

A vásárlás szeretete

Vett már olyat, ami Nagyon tetszett, de felháborító pénzbe került? Gyanítottad, hogy a párod jogosan dühös lesz, de egyszerűen nem tudtál segíteni? Most mi van ezzel? Dicsekedni a párjával, hogy van valami újdonsága? Mondd meg neki az igazat, mennyibe került az adott cikk, vagy egyáltalán nem engedelmeskedik partnerének a vásárlásnál, és egyenesen a szekrénybe tolja a megvásárolt terméket?

Ez a kis hazugság a nők egyik leggyakoribb hazugsága. A nők gyakran attól tartanak, hogy párjuk nem értené meg a vásárláshoz való pozitív hozzáállásukat, ezért inkább nem mutatják meg szeretteiknek az újonnan vásárolt divatdarabokat. És ha kérkednek, általában elfogadhatóbb összegre módosítják a fizetett árat, mint amennyit valóban a divatkiegészítőre költöttek.

Csevegés női barátaival

Hogyan kezeli a helyzeteket mikor akarsz kimenni egy barátoddal? Ha időnként elmegy, általában nem kell gondolkodnia. De mit tegyünk, ha az egészségesnél gyakrabban sétálunk? Hogyan kell megszervezni egy másik bérletet? Az igazat megvallva, vagy inkább bepótolni ezt az időt, hogy egy kicsit tovább kell maradnod a munkahelyeden, és inkább el kell menned a beígért kávéért? És mi van, ha el akarsz menni egy italra a barátoddal? Igazat mond a kedvesének, vagy inkább kifogásokat keres, hogy a barátjának problémái vannak, és ezt ki kell beszélnie vele?

Kifogások, kifogások és még több kifogás

Mi a helyzet az állandó kifogásokkal, hogy ma nincs kedved szexelni, mert megint fáj a fejed? Miért nem tudsz elmenni anyósodhoz ebédelni ezen a hétvégén? Miért nem mondhatod egyszerűen, hogy ma nincs kedved szeretkezni? Miért nem beszélsz a pároddal arról, hogy mi zavar, mit szeretsz vagy nem? Nem lenne egyszerűbb igazat mondani, mint állandóan hazudni?

Mi az jobb?

Mindig valami eltorzítja, elrejti, szerkeszti vagy mindenáron igazat mond? Mi van, ha a partnered rájön, hogy kitalál valamit? Mit gondol, hogyan fog reagálni? Úgy érzi, hogy bármilyen kegyes hazugság megakadályozza a felesleges vitákat? Egy szerkesztett igazsággal szeretnéd biztosítani a békét közös háztartásodban? Vagy szeretné megkímélni párját a felesleges féltékenységtől?

Akár így, akár úgy cselekszel, ne feledd, hogy a nyílt és őszinte kommunikáció minden jó kapcsolat alapja, és ha mindenkor igazat mondasz, könnyebb dolgod lesz. nem kell emlékezned, mit mondtál valaha bárkinek Néha nagyon fontos információ lehet, és ha módosítod a megfogalmazását, akkor nem csak a saját, hanem a párod életét is nagyon negatívan befolyásolhatod. Gondold át tehát, milyen helyzetekben illik elmondani, hogy állnak a dolgok, még akkor is, ha ez a felfedezés fájdalmas lehet a partnered számára, és mely esetekben nem árt egy kis hazugság a kapcsolatodnak.


Hasonló cikkek

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

A férfiak hűtlensége gyakorlatilag általános. De a nők is lehetnek hűtlenek. És azt is, hogy azok. Érdekelne, hogy van-e otthon ilyen partner?

Arra gondol, hogy kezdjen valamit egy elvált személlyel? Nem tudja, mit tegyen? Az elvált embereket gyakran „megbélyegzi” a válásuk. Sok egyedülálló elszökik abban a pillanatban, amikor meghallja a válásáról. Miért? Ha elsőre nem sikerült nekik, akkor másodszorra sem. Az elvált partnerek valóban kilátástalanok vagy sem?

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvassa el.

Az interneten rengeteg cikket találhat féltékeny emberekről. Nemcsak azt tanulod meg, hogyan ismerd fel a féltékeny embert, mit mondj, hogy megnyugtasd, minek ne add fel soha. De mi van, ha te vagy az, aki féltékeny? Egészséges ez a féltékenység, vagy túlzásba viszed a féltékenységet? Tudjuk, hogyan ismerjük fel! Nézze meg, mikor viszi túlzásba a féltékenységet.

Ha a házassága kezd sablonossá válni, az rossz. Minden kezd ugyanolyan unalmassá válni, és a szerelmed kezd eltűnni a kapcsolatodból. Tudja meg, hogy a házassága sztereotípiával fenyeget-e vagy sem.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.