Amikor az egyik jobban szeret, mint a másik

Bizonyára ismered azt az érzést, amikor korlátlanul szereted a párodat, és bármit hajlandó vagy megtenni érte. Minden szabadidejét csak vele akarja tölteni. Együtt tervezitek a jövőt. Alapvetően minden a szerelmed körül forog. Másrészt viszont azt is érzed, hogy jobban szereted a párodat, mint ő téged. Hogyan néznek ki az ilyen egyenlőtlen kapcsolatok, és mennyi esélyük van a „túlélésre”?Az a tény, hogy egy kapcsolatban az egyik partner jobban szeret, mint a másik, alapvetően semmi különös. Ha azonban egészséges kapcsolatról van szó, akkor előfordul, hogy néha te szereted jobban a párodat, néha pedig ő téged. Mindent befolyásol az, hogy az illető hogyan érzi magát, milyen élethelyzetben van éppen. Ha úgy érzed, hogy ez a helyzet veled, ne mondj semmit. A kapcsolatod rendben van.

Rosszabb helyzet áll elő, ha az egyik partner függ a szerelmétől, a másik pedig úgymond "szabad", és nemigen oldja meg a kapcsolatodat. Egy ilyen együttélés hosszú távon nem működhet. Az egyik partner úgy érzi, hogy a másik szeretete leköti, a másik pedig úgy érzi, hogy nem szeretik. Az ilyen kapcsolatból fakadó frusztráció mindkét partnerben megnyilvánul.

Hogyan ismerhetsz fel egy ilyen kapcsolatot?

  • Beszerettél a partneredbe, és minden alkalommal megpróbálod belekötni őt egy kapcsolatba – meg akarja ismerni a barátait, családját, mindent tudni akar az ő érdeklődési köréről, nem tiszteli a magánéletét

  • nagyon vagy izgatott a kapcsolat miatt, még akkor is, ha a párod nem osztozik ugyanabban a lelkesedésben

  • tervezed , mit fogsz csinálni délután, hétvégén, merre tovább nyaralni, függetlenül attól, hogy szerelmed mit kíván

  • minden időt együtt szeretnél tölteni, pedig a párodnak más érdeklődési köre, barátai, hobbija, felelőssége van...

  • a közös jövőt tervezi, bár partnere egyáltalán nem foglalkozik ezzel a témával, vagy eltér tőle

  • bármilyen kapcsolatfelvételt kezdeményez - először hívsz neki, sms-ezel, köszönsz a párodnak, miután hazajöttél a munkából, meg akarod csókolni, kezet fogni, ölelni, simogatni, szeretni... a párod ezt soha nem csinálja egyedül, csak tiszteletben tartja a kívánságaidat és igényeidet és megteszi, amit kérsz tőle

  • egyszerűen nem számít, mit teszel, úgy érzed, hogy egyértelműen többet adsz a kapcsolatnak, mint a másik személy

    li>


Van esélye az ilyen kapcsolatoknak a „túlélésre”?

A gyakorlatban minden erőfeszítés, hogy minél nagyobb „szeretet” legyen, gyakran a partnerrel végződik. elhúzódva tőled. Egy ilyen kapcsolatnál mérlegelni kell, hogy folytatni akarod-e vagy sem. Ha maradsz, mindketten azzal az érzéssel éltek majd, hogy úgysem értitek egymást.

Az, aki többet szeret, állandóan úgy érzi, hogy nem becsülik meg, nem szeretik, és nem kapja meg, amit a kapcsolat kínál. , mit tesz bele. A másik fél folyamatosan nyomás alatt fogja érezni magát, mert nem lesz ideje saját tevékenységeire. Ráadásul úgy fogja érezni, hogy a viselkedésed korlátozza, és mindenre rá van kényszerítve a kapcsolatban.

Egyikőtök sem érzi jól magát egy ilyen kapcsolatban.


Hasonló cikkek

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Beleszerettél álmaid férfijába, de nem tudod, hogy ő is érez-e hasonló érzéseket irántad? Tanácsot adunk, hogyan mondd el, hogy nem csak te vagy szerelmes, hanem a párod is.

Ha a férfiak nem elégedettek egy kapcsolatban, akkor szakítanak. Soha nem csinálják ok nélkül. Néha egyetlen ok is elég. De általában több van belőlük egyszerre. Érdekel, melyek a szakítás leggyakoribb okai?

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Olvassa el, hogyan lehet „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulná jó énjét!

Saját elképzelést alkotunk egy kapcsolat megfelelő működéséről. Gyakran mások szerint, hogy mi működik és mi nem megy nekik egy kapcsolatban. Még gyakrabban azonban a kultúra alakítja véleményünket. Tündérmesék gyerekkorban, filmek és sorozatok felnőttkorban. Sajnos miattuk több mítoszt is megjavítottunk, amelyek az igaz szerelemre nem érvényesek. Melyek azok?

Minden kedvencével tett gesztust közzétesz a közösségi médiában? Tehát nem vagy biztos a párkapcsolatodban!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.