Amikor egy férfi nem tud szakítani

Néha egyszerűen úgy érzi, hogy a kapcsolata már nem olyan, mint volt. Lehet, hogy a kapcsolatodból a kezdetektől hiányzott ez a szenvedély és a pillangók a gyomrodban. Érzed a párodban, hogy ő is ugyanúgy érez, mint te, de nem akar szakítani? Ez csak egy pillanatnyi probléma, vagy egyszerűen nem tud kosarat adni? Nézze meg, milyen egy értéktelen kapcsolat, de egy férfi nem tudja véget vetni!

Nem akar lelkiismeretfurdalást okozni

Még mindig szomorú, nincs étvágya. élet, nincs öröm. A hétvégéket otthon töltöd, és ha mégis elviszed valahova, az mindig csak a saját kezdeményezésedre történik. Ugyanakkor azt állítja, hogy jól van, nem történik semmi. De érzed, hogy ez más. Hogy csak nem erről van szó. Ilyenkor van otthon egy határozatlan férfi, aki nem szeret, de szakítani sem akar veled. Nem is annyira kényelemből, hanem azért, mert nem akar téged (vagy magát) elszomorítani. De egy ilyen kapcsolat nem vezet sehova. Szedje össze minden erejét, és vegye a saját kezébe a dolgokat.

Bizonyosan jól érzi magát

Mr. Comfortable pontosan ilyen. Biztos benned, és ez tetszik neki. Ezen kívül rendszeresen főzöl neki és mosod az ingét. Nem vársz tőle szenvedélyes jeleneteket, spontán érzéskifejezéseket vagy bármit, ami megzavarja a rutint. Amikor felvet egy problémát, minden rábólint, majd úgyis úgy viselkedik, ahogy jónak látja. Nos, ez a fickó nem akar kockáztatni. Hasznos lehet, ha hajcsavaróban és felhúzott melegítőnadrágban járkálhat a házban, de miért? Valahol a közeledben biztosan vár egy férfi, aki igazán és szenvedélyesen fog szeretni.

Nem te érdekli, hanem a pénz

A férfiak is ilyenek. Van közös fiókotok? Fél autót vagy kutyát vettél? Még a fényűző vacsorákat sem szabad kidobni? Ha úgy érzed, hogy őt jobban érdekli a fiókod állapota, mint téged, fogadj a hatodik érzékedre. Soha nem lehetsz teljesen biztos abban, hogy téged vagy a pénzed érdekli. Amint azonban rajtakapja, hogy elcsúsztatja a pénzét, vagy a pénz hirtelen titokzatosan kezd eltűnni a pénztárcájáról vagy számlájáról, kíméletlenül pakolja össze a csomagjait.

De megérti.

Ne nem érted? Feszültségi hullám van köztetek? Állandóan vita szélén állsz? De amikor beszélni akarsz, nincs ideje. Néha felsóhajt és megkérdezi, hogy egyáltalán megéri-e, de a jövőre vonatkozó kérdésekre csak a vállát vonogatja? Nagyon szívesen repülne újra szabadon, de nem fél kirepülni nyitott ajtóval? Ne vesztegesd vele az időt, hanem csak nyomd ki őket közülük. Ha nem is tud úgy szakítani, mint egy férfi, akkor soha nem lehet benne életfenntartó.


Hasonló cikkek

Azt mondod magadnak, hogy boldog és elégedett kapcsolatban élsz, de amint kimondod, történik valami, ami kellemetlenül meglep? Úgy érzed, hintában lennél? A kapcsolatod egyik pillanata tele van szeretettel és boldogsággal, a következő néhány nap pedig tele van problémákkal, haraggal és gyűlölettel? Normálisnak tekinthető az ilyen hangulatingadozás egy kapcsolatban?

Az igaz szerelmet megtalálni nem könnyű. Ráadásul az első randevú után sem tudod. Csak néhány hónapnyi kapcsolat vagy együttélés után fogod megtudni, hogy egymásnak szántak-e. Homályosan boldogtalan vagy, és nem tudod eldönteni, hogy ez csak egy átmeneti válság, vagy olyan valakivel ragadtál meg egy kapcsolatban, aki nem érdemel meg téged? Honnan tudhatod, hogy nem vagytok alkalmasak egymásnak?

Biztos benne, hogy ez a megfelelő? Úgy döntöttél, hogy megkéred őt, és valami eredetibbet akarsz kitalálni, mint egy meghívó vacsorára és egy pohár bor melletti vallomás? Olyan helyzeteket hozunk neked, amelyekben jobb, ha a gyűrűt még egy ideig a zsebedben hagyod.

Régóta együtt éltek, de a kapcsolatodból még mindig hiányzik valami? Ha mindketten állatbarátok vagytok, akkor érdemes egy szőrös barátra gondolni. És ha párban éltek, akkor magától értetődő, hogy együtt akarjátok megvenni. Mielőtt azonban szőrös háziállatot szerezne, gondolja át, hogyan változtathatja meg kapcsolatát egy új családtag.

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez kétszeresen igaz egy külföldire. Nyalábként éli meg a szerelmet, és tervezi a közös jövőt? Ha igazán együtt akarsz élni egy idegennel, akkor őszintén válaszolj 4 egyszerűnek tűnő kérdésre.

Vannak dolgok, amelyeket csak a nők értenek meg. A férfiak csak a fejüket csóválják rájuk. Nem igazán lehet megosztani velük. Mit is értünk pontosan?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.