Amikor egy férfi nem tud szakítani

Néha egyszerűen úgy érzi, hogy a kapcsolata már nem olyan, mint volt. Lehet, hogy a kapcsolatodból a kezdetektől hiányzott ez a szenvedély és a pillangók a gyomrodban. Érzed a párodban, hogy ő is ugyanúgy érez, mint te, de nem akar szakítani? Ez csak egy pillanatnyi probléma, vagy egyszerűen nem tud kosarat adni? Nézze meg, milyen egy értéktelen kapcsolat, de egy férfi nem tudja véget vetni!

Nem akar lelkiismeretfurdalást okozni

Még mindig szomorú, nincs étvágya. élet, nincs öröm. A hétvégéket otthon töltöd, és ha mégis elviszed valahova, az mindig csak a saját kezdeményezésedre történik. Ugyanakkor azt állítja, hogy jól van, nem történik semmi. De érzed, hogy ez más. Hogy csak nem erről van szó. Ilyenkor van otthon egy határozatlan férfi, aki nem szeret, de szakítani sem akar veled. Nem is annyira kényelemből, hanem azért, mert nem akar téged (vagy magát) elszomorítani. De egy ilyen kapcsolat nem vezet sehova. Szedje össze minden erejét, és vegye a saját kezébe a dolgokat.

Bizonyosan jól érzi magát

Mr. Comfortable pontosan ilyen. Biztos benned, és ez tetszik neki. Ezen kívül rendszeresen főzöl neki és mosod az ingét. Nem vársz tőle szenvedélyes jeleneteket, spontán érzéskifejezéseket vagy bármit, ami megzavarja a rutint. Amikor felvet egy problémát, minden rábólint, majd úgyis úgy viselkedik, ahogy jónak látja. Nos, ez a fickó nem akar kockáztatni. Hasznos lehet, ha hajcsavaróban és felhúzott melegítőnadrágban járkálhat a házban, de miért? Valahol a közeledben biztosan vár egy férfi, aki igazán és szenvedélyesen fog szeretni.

Nem te érdekli, hanem a pénz

A férfiak is ilyenek. Van közös fiókotok? Fél autót vagy kutyát vettél? Még a fényűző vacsorákat sem szabad kidobni? Ha úgy érzed, hogy őt jobban érdekli a fiókod állapota, mint téged, fogadj a hatodik érzékedre. Soha nem lehetsz teljesen biztos abban, hogy téged vagy a pénzed érdekli. Amint azonban rajtakapja, hogy elcsúsztatja a pénzét, vagy a pénz hirtelen titokzatosan kezd eltűnni a pénztárcájáról vagy számlájáról, kíméletlenül pakolja össze a csomagjait.

De megérti.

Ne nem érted? Feszültségi hullám van köztetek? Állandóan vita szélén állsz? De amikor beszélni akarsz, nincs ideje. Néha felsóhajt és megkérdezi, hogy egyáltalán megéri-e, de a jövőre vonatkozó kérdésekre csak a vállát vonogatja? Nagyon szívesen repülne újra szabadon, de nem fél kirepülni nyitott ajtóval? Ne vesztegesd vele az időt, hanem csak nyomd ki őket közülük. Ha nem is tud úgy szakítani, mint egy férfi, akkor soha nem lehet benne életfenntartó.


Hasonló cikkek

Számtalan garantált recept létezik a boldog partnerség kialakítására. Azonban kevés a tisztán praktikus és egyszerű. Beszélj, ne bújj el, oldd meg a dolgokat. Mindez hosszú távú tanács. És ehhez nem mindenkinek van türelme! Négy gyakorlati tippet hozunk tehát, amelyeket azonnal elkezdhet gyakorolni.

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez kétszeresen igaz egy külföldire. Nyalábként éli meg a szerelmet, és tervezi a közös jövőt? Ha igazán együtt akarsz élni egy idegennel, akkor őszintén válaszolj 4 egyszerűnek tűnő kérdésre.

Az évekig tartó együttélés némileg háttérbe szoríthatja a szerelmet. Elevenítse fel kapcsolatát, és szeressen újra párjába!

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

A mai modern technológia nagyon egyszerűvé teszi a randevúzást. Nem kell aggódnia a bárokban vagy az utcán, ha félénk vagy. Az online társkereső időt takarít meg. Már abból is képet kaphatsz potenciális partneredről, hogy mit tett fel a profiljába, vagy abból, hogyan fejezi ki magát az üzenetekben. És azonnal tudni fogja, hogy érdemes-e randizni egy ilyen emberrel vagy sem. Minden tökéletesnek tűnik, miért nem bírják sokáig a párok?

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a szakítás fájdalmától.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.