Mitől jobb egy szerető a feleségnél?

A férfiak gyakran hűtlenek feleségükhöz/partnerükhöz. Többnyire otthon van valami probléma, vagy valami hiányzik a feleségükkel való kapcsolatukból. Miért vonzzák annyira a férfiakat a szeretők és az ezzel járó hűtlenség?

Az úrnő nem panaszkodik

Az úrnőnek nem kell semmiről panaszkodnia ágytársának. A barátai erre valók. Nagyon jól tudja, hogy csak elbátortalanítaná. A feleséggel gyakran fordítva van. A férfinak együtt kell élnie a feleségével, ezért meg kell hallgatnia minden megjegyzését, panaszát, utalását, megoldani vele a problémákat... Ez gyakori oka annak, hogy a férfiak a feleségük elől a szeretőikhez menekülnek. Békét akarnak! Az úrnők gyakran meg akarják tartani szerelmi kapcsolatukat, ezért inkább nem szellőztetik ki problémáikat.

Egy szeretőnő mindig szexet akar.

A férfiaknak eredendően szükségük van a szexre, hogy éljenek. Ha otthon nincs elegük belőle, sokan lelkiismeretfurdalás nélkül is tudnak szeretőt találni. Mindig hajlandó szexet biztosítani ágypartnerének. Minden alkalommal készen áll a közösülésre, amikor szeretője mögé áll. Nem csoda. Nem lógnak minden nap, szóval a kémia még mindig megvan. A feleségével mindez már elhalványult több éves együttélés után.

Egy szerető tudja értékelni a férfi tulajdonságait

Egy szerető nem él együtt a párjával. Nem tudja mindenhol mindennel felfogni. Inkább csak a jó tulajdonságokat látja benne. Ez a fő oka annak, hogy őszintén tudja értékelni a tulajdonságait. Egy feleség nem tudja csak a jó tulajdonságait dicsérni, mert látja a rosszakat is. Egy szeretőnek nem kell főznie, mosnia, vasalnia vagy takarítania a párjának. Ezt a terhet elsősorban a feleség viseli.

Egy szeretőnő mindig vonzó

A férfi soha nem látja ápolatlannak az úrnőt. Mindig gyönyörűen sminkelt, ápolt és illatos. A vicc az, hogy a szerető nem látja, hogy szépsége ápolja magát, és fogalma sincs, mennyi időbe telik. Egy férfi gyakran látja a feleségét ápolatlan, melegítőnadrágban vagy tésztával bekenten. Ha közös gyerekeik vannak, nem hiányoznak neki a szeme alatti karikák és a fáradtság jelei az arcán. Milenka ebből a szempontból tökéletes. Általában van ideje és ízlése külső módosításaira.

Az úrnő aktív

Az úrnők tele vannak energiával, aktívak. Szórakozni akarnak, és különféle tevékenységekben szeretnének részt venni. Pontosan ez illik a férfiakhoz. Fáradt feleségük van otthon. Olyan nőre van szükségük, aki pozitív és energiát ad nekik. Ebben a tekintetben is határozottan az úrnő vezet.


Hasonló cikkek

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

Amikor a „bántalmazás” szót kimondják, a legtöbben egy nőt képzelnek el monoklival a szeme alatt és egy kolerikus vadállattal. De több módja is van annak, hogy férfiak és nők kínozzák egymást. Az utóbbi időben főleg a fizikai bántalmazás volt a trend. A finomabb formák ilyenkor feledésbe merülnek. Könnyebb leverni őket. Bár kegyetlenek, és nincs ilyen feltűnő tartós hatásuk, sajnos teljesen "legálisak". Milyen módon bántalmazzák leggyakrabban a nők a férfiakat?

Éveknyi kapcsolat után általában már nem ír szerelmi szövegeket, hogy dolgozzon. Elvesztitek egymás iránti érdeklődését, és valójában nagyon boldogok vagytok, ha egyikőtök üzleti útra vagy egy hétvégére megy szüleitekhez. Miért kezded így hanyagolni a kapcsolatodat? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

A féltékenység gyakoribb a fiatal párok körében. Inkább azzal a "klasszikus típusú féltékenységgel". A fiatalok egy kicsit erősebben élik meg érzéseiket. Ezért gyakran még a másik féltékenység is úgy néz ki, mint a filmekben. Érvek, vádaskodások, mobiltelefonos leskelődés és a régi jó kitiltás. De valójában mi okozza a féltékenységi jeleneteket?

A működő kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Mindegyiknek vannak bizonyos követelményei. Milyen? Tudja meg, mit várnak el a férfiak a partnerüktől!

Egy teljesen ártatlan utazásról jöttél vissza, és a párod szinte kitört a féltékenységtől? Annak ellenére, hogy az érzés férfiaknál és nőknél ugyanaz, gyakran teljesen más okok miatt jön létre. Férfiakat kérdeztünk, mire a legjobban féltékenyek a barátnőikben. Mi volt a leggyakoribb ok?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.