Mitől jobb egy szerető a feleségnél?

A férfiak gyakran hűtlenek feleségükhöz/partnerükhöz. Többnyire otthon van valami probléma, vagy valami hiányzik a feleségükkel való kapcsolatukból. Miért vonzzák annyira a férfiakat a szeretők és az ezzel járó hűtlenség?

Az úrnő nem panaszkodik

Az úrnőnek nem kell semmiről panaszkodnia ágytársának. A barátai erre valók. Nagyon jól tudja, hogy csak elbátortalanítaná. A feleséggel gyakran fordítva van. A férfinak együtt kell élnie a feleségével, ezért meg kell hallgatnia minden megjegyzését, panaszát, utalását, megoldani vele a problémákat... Ez gyakori oka annak, hogy a férfiak a feleségük elől a szeretőikhez menekülnek. Békét akarnak! Az úrnők gyakran meg akarják tartani szerelmi kapcsolatukat, ezért inkább nem szellőztetik ki problémáikat.

Egy szeretőnő mindig szexet akar.

A férfiaknak eredendően szükségük van a szexre, hogy éljenek. Ha otthon nincs elegük belőle, sokan lelkiismeretfurdalás nélkül is tudnak szeretőt találni. Mindig hajlandó szexet biztosítani ágypartnerének. Minden alkalommal készen áll a közösülésre, amikor szeretője mögé áll. Nem csoda. Nem lógnak minden nap, szóval a kémia még mindig megvan. A feleségével mindez már elhalványult több éves együttélés után.

Egy szerető tudja értékelni a férfi tulajdonságait

Egy szerető nem él együtt a párjával. Nem tudja mindenhol mindennel felfogni. Inkább csak a jó tulajdonságokat látja benne. Ez a fő oka annak, hogy őszintén tudja értékelni a tulajdonságait. Egy feleség nem tudja csak a jó tulajdonságait dicsérni, mert látja a rosszakat is. Egy szeretőnek nem kell főznie, mosnia, vasalnia vagy takarítania a párjának. Ezt a terhet elsősorban a feleség viseli.

Egy szeretőnő mindig vonzó

A férfi soha nem látja ápolatlannak az úrnőt. Mindig gyönyörűen sminkelt, ápolt és illatos. A vicc az, hogy a szerető nem látja, hogy szépsége ápolja magát, és fogalma sincs, mennyi időbe telik. Egy férfi gyakran látja a feleségét ápolatlan, melegítőnadrágban vagy tésztával bekenten. Ha közös gyerekeik vannak, nem hiányoznak neki a szeme alatti karikák és a fáradtság jelei az arcán. Milenka ebből a szempontból tökéletes. Általában van ideje és ízlése külső módosításaira.

Az úrnő aktív

Az úrnők tele vannak energiával, aktívak. Szórakozni akarnak, és különféle tevékenységekben szeretnének részt venni. Pontosan ez illik a férfiakhoz. Fáradt feleségük van otthon. Olyan nőre van szükségük, aki pozitív és energiát ad nekik. Ebben a tekintetben is határozottan az úrnő vezet.


Hasonló cikkek

Randiznak, vagy tényleg csak jó barátok vagytok? Mindannyian feltettünk már ilyen kérdést életében legalább egyszer. És ennek nem feltétlenül az ő fiatalkorukban kellett történnie, amikor mindenki egyformán babrált a kapcsolatokban. Még ma is egyfajta légüres térben ragadhattál te és egy hozzád közel álló személy, amikor nem vagytok barátok, és egyáltalán nem randiztok. Tekintse meg, hogyan teljesít, és ennek megfelelően tegye meg a következő lépéseket.

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

Manapság folyamatosan szakítanak a párok. Az ezt követő hangulatváltozás, amikor szereted az exedet, és nem tudsz nélküle élni, felváltva olyan hangulatokkal, amikor utálod őt, nem szokatlan a kapcsolat ezen szakaszában. De mit tegyünk, hogy minél előbb kilépjünk ebből az ördögi körből, és újra éljünk?

Úgy érzi, már kimerítette az összes ötletet, hogyan töltse szabadidejét szerelmével? Járt már minden rendezvényen és kulturális eseményen, amely a környéken zajlott? Volt már moziban, színházban, állatkertben, étteremben, kastélyban, kastélyban, kiállításon...? Nem akarsz otthon ülni tévét nézni és csak heverészni a kanapén? Akkor tekintse meg tippjeinket!

Tudod, a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. Sajnos ez sokszor azt is jelenti, hogy egyáltalán nem értik egymást! Néha előfordulnak olyan helyzetek, amikor egyszerűen fogalmad sincs, hogy a másik fél elégedett-e veled vagy sem. Sokan azért nem mondják, mert kényelmes, mások azért, mert nem tudják, hogyan mondják. De lehet, hogy csak színlelsz. Honnan tudhatod tehát, hogy a kedvesed boldogtalan?

Olyan emberhez ment feleségül, aki minden idejét a munkahelyén tölti? Olyan ember, aki nem csak hétfőtől péntekig dolgozik, hanem hétvégén is? Olyan ember, aki alapvetően csak enni és aludni jár haza? Egy szorgalmas partner jó választásnak tűnhet egy kapcsolat elején, de sajnos az élet egy ilyen emberrel egyáltalán nem lehet egyszerű. Egy munkamániás nem hagyja elmagyarázni, hogy egy családi nyaralás egy nyaralóban sokkal többet jelent az Ön számára, mint egy luxusnyaralás, amelyet most szerzett.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.