Mitől jobb egy szerető a feleségnél?

A férfiak gyakran hűtlenek feleségükhöz/partnerükhöz. Többnyire otthon van valami probléma, vagy valami hiányzik a feleségükkel való kapcsolatukból. Miért vonzzák annyira a férfiakat a szeretők és az ezzel járó hűtlenség?

Az úrnő nem panaszkodik

Az úrnőnek nem kell semmiről panaszkodnia ágytársának. A barátai erre valók. Nagyon jól tudja, hogy csak elbátortalanítaná. A feleséggel gyakran fordítva van. A férfinak együtt kell élnie a feleségével, ezért meg kell hallgatnia minden megjegyzését, panaszát, utalását, megoldani vele a problémákat... Ez gyakori oka annak, hogy a férfiak a feleségük elől a szeretőikhez menekülnek. Békét akarnak! Az úrnők gyakran meg akarják tartani szerelmi kapcsolatukat, ezért inkább nem szellőztetik ki problémáikat.

Egy szeretőnő mindig szexet akar.

A férfiaknak eredendően szükségük van a szexre, hogy éljenek. Ha otthon nincs elegük belőle, sokan lelkiismeretfurdalás nélkül is tudnak szeretőt találni. Mindig hajlandó szexet biztosítani ágypartnerének. Minden alkalommal készen áll a közösülésre, amikor szeretője mögé áll. Nem csoda. Nem lógnak minden nap, szóval a kémia még mindig megvan. A feleségével mindez már elhalványult több éves együttélés után.

Egy szerető tudja értékelni a férfi tulajdonságait

Egy szerető nem él együtt a párjával. Nem tudja mindenhol mindennel felfogni. Inkább csak a jó tulajdonságokat látja benne. Ez a fő oka annak, hogy őszintén tudja értékelni a tulajdonságait. Egy feleség nem tudja csak a jó tulajdonságait dicsérni, mert látja a rosszakat is. Egy szeretőnek nem kell főznie, mosnia, vasalnia vagy takarítania a párjának. Ezt a terhet elsősorban a feleség viseli.

Egy szeretőnő mindig vonzó

A férfi soha nem látja ápolatlannak az úrnőt. Mindig gyönyörűen sminkelt, ápolt és illatos. A vicc az, hogy a szerető nem látja, hogy szépsége ápolja magát, és fogalma sincs, mennyi időbe telik. Egy férfi gyakran látja a feleségét ápolatlan, melegítőnadrágban vagy tésztával bekenten. Ha közös gyerekeik vannak, nem hiányoznak neki a szeme alatti karikák és a fáradtság jelei az arcán. Milenka ebből a szempontból tökéletes. Általában van ideje és ízlése külső módosításaira.

Az úrnő aktív

Az úrnők tele vannak energiával, aktívak. Szórakozni akarnak, és különféle tevékenységekben szeretnének részt venni. Pontosan ez illik a férfiakhoz. Fáradt feleségük van otthon. Olyan nőre van szükségük, aki pozitív és energiát ad nekik. Ebben a tekintetben is határozottan az úrnő vezet.


Hasonló cikkek

A hosszú távú kapcsolatok gyakran megrekednek egy ördögi körben. A partnerek inkább testvérként élnek egymás mellett, mint szeretőkként. A szenvedély és az érdeklődés elvesztése még azokkal is előfordulhat, akik még csak egy hónapja járnak együtt. A legelején kezdje azokkal az apró dolgokkal, amelyek garantálják a hosszú távú boldog kapcsolatot. Milyen apróságokra gondolunk?

Egy olyan partnerrel élsz együtt, aki folyamatosan arról beszél, hogy minden tekintetben tökéletes? Egy reménytelenül önelégült emberrel? Olyan emberrel, aki állandó dicséretet és csodálatot vár tőled? Mire kell figyelni egy ilyen kapcsolatban?

Néhány férfi nem szerelemből házasodik. Más okuk is van a házasságra. Kiválasztottuk Önnek a szerintünk a legrosszabbakat. Jobb, ha nem is gondol rájuk.

Egy brit tanulmány szerint manapság felgyorsulnak az események. Még egy klasszikus partnerségi válság is. Nem hét év, hanem három év múlva jelenik meg. És mivel arra tanítanak bennünket, hogy mindent a lehető legkönnyebbé tegyünk, sok kapcsolat nem éli túl az első igazi válságot.

Az a tény, hogy két olyan ember találkozik, akik 100%-ban megfelelnek egymásnak, meglehetősen ritka. Ha ilyen kapcsolat jön létre, az érintetteknek értékelniük kell kapcsolatukat. Ha azonban az érintettek harmóniája nem teljesen tökéletes, akkor folyamatosan dolgozni kell a kapcsolaton. És vagy sikerül, vagy szakítasz. Így megy ez az életben. Mely törvények befolyásolják leginkább a partnerkapcsolatokat?

A nők gyakran ingerlékenyek, állandóan változtatják a hangulatot és mindent túlreagálnak? A hisztéria már régen kikerült az orvosi könyvekből, mint betegség. Ennek ellenére sok nőt hisztérikusnak bélyegeznek. De mi történik, ha egy "hisztériás roham" hatalmába kerít egy srácot?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.