A párom máshogy viselkedik velem, mint a kapcsolat elején

A kapcsolat elején a párod figyelmes, vidám, vicces, egyszóval tökéletes volt? Mi történt vele hirtelen? Miért lett egy idegesítő idióta, aki nem kommunikál veled, és még mosolyogni sem tud több éves kapcsolat után? Mi a teendő most? Megtanulni együtt élni egy ilyen partnerrel, vagy találni valaki mást?

A kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik

A kapcsolat elején mindannyiunkban megvan az a képzeletbeli rózsa, színes szemüveget. A kapcsolat tehát nagyszerűnek tűnik számunkra, bár lehet, hogy nem az. Mindkét partner igyekszik elnyerni a másik szívét, ezért gyakran az elvárásoknak megfelelően viselkednek. Bevallják egymásnak szerelmüket, szerelmes sms-eket írnak, gyakran hívják egymást, találkoznak, amikor csak lehet, együtt járnak kultúrára, együtt járnak hétvégén, ajándékokat vesznek egymásnak, segítik egymást a ház körül...< /p>

De ekkor gyakran fordulat következik be

A partnerek a kapcsolat során elkezdhetnek megváltozni. Ahogy jobban megismerik egymást, egyre többet engednek meg egymásnak. Sok partner fogad a biztonságra. Sok év együttlét után együtt maradnak, még akkor is, ha már nem próbálkoznak annyira. És itt vigyázzatok, uraim, nehogy rossz a véleményetek!

A nők különösen sajnálják, hogy a férfiak gyakran változtatnak velük szemben. Mire gondolunk? Például azt, hogy már nem ülsz este a tévé előtt és nem nézel együtt filmet, vagy hogy munka után már nem iszunk meg együtt egy pohár bort. Egy másik „csapás” akkor érhet, amikor a férfiak nem fognak veled kezet nyilvánosan, nem csókolnak vagy ölelgetnek mások előtt. Így a partnerek azt a benyomást kelthetik, hogy kedvesük szégyelli őket, vagy másokkal akarja tudatni, hogy nem tartoztok egymáshoz.

És mi a helyzet a közös kommunikációval?

hogy vagy vele?? Több éves párkapcsolat után is annyit beszélsz otthon, mint az elején? Vagy inkább minden este a mobiltelefonodba, tabletedbe vagy számítógépedbe nézel, csak a legszükségesebb működési ügyekkel foglalkozol együtt, és soha nem tudod meg, hogy a másik hogyan áll, mi újság a munkahelyeden vagy a barátoknál? Amikor beszélni akar a partnerével, kifogásolja, hogy fáradt, vagy hogy magának is szüksége van egy kis nyugalomra?

És mi van azzal a helyzettel, amikor a partnere nem akar kimenni veled már közös rendezvényekre is csak egyszer küld üzenetet, csak akkor hív fel, ha tudnia kell valamit? Mi van, ha hirtelen elkezdi elfelejteni az ünnepeidet, születésnapjaidat, évfordulóidat? Miért változott meg hirtelen ennyire a kapcsolata?

Mi a leggyakoribb oka annak, hogy partnere viselkedésében megváltozik?

Először is az, hogy a férfiak vadászok. Ha valakit "levadászni" akarnak, meg kell próbálniuk. Az elvárásoknak megfelelően viselkednek. De ha a vadászat véget ért, és a férfiak elnyerték a szívedet, már nem kell olyan keményen próbálkozniuk. A legtöbb férfi egy-két év kapcsolat után ellustul.

És ebben az esetben a felmerült problémát meg kell oldani. Hogyan?

Először is, ha nem kételkedsz magadban, kedves hölgyeim. Ne hibáztasd a párodat, ne féltékenykedj rá, ne kérdőjelezd meg az irántad érzett szerelmét, ne erőltesd. Ha bűnösnek érzi magát, az nem ér semmit. Beszélj nyugodtan a kapcsolatodról. Tudassa vele, hogy nem ő az "univerzumod" közepe, és boldog lehetsz nélküle is. Mondd el neki, mit érzel, milyennek szeretnéd, ha a kapcsolatod alakulna, és kérdezd meg tőle, mit vár el a kapcsolatodtól. Vagy meg fog érteni és újra érdeklődni fog irántad, vagy elveszít. Így megy ez az életben!Hasonló cikkek

A szerelemnek számos formája van. Lehet titkos, lehet szép, lehet lélegzetelállító, lehet bonyolult, lehet fájdalmas. Sokat beszélnek és írnak a szerelemről. Ezek közül melyik igaz és melyik hamis?

Meg vagy győződve arról, hogy a kapcsolatod valóban életre szóló? Annyi közös van bennetek, és annyi szép évet töltöttetek együtt! Jobban ismered a másik embert, mint a saját cipődet, és tudod, hogy soha nem szakítana veled. Vagy nálad nem ez a helyzet? Mutatunk 5 jelet, amit soha ne becsülj alá egy kapcsolatban.

Saját elképzelést alkotunk egy kapcsolat megfelelő működéséről. Gyakran mások szerint, hogy mi működik és mi nem megy nekik egy kapcsolatban. Még gyakrabban azonban a kultúra alakítja véleményünket. Tündérmesék gyerekkorban, filmek és sorozatok felnőttkorban. Sajnos miattuk több mítoszt is megjavítottunk, amelyek az igaz szerelemre nem érvényesek. Melyek azok?

Nem szabad egy nőt a koráról kérdezni, és nem szabad kritizálnia a súlyát. Ezt mindenki tudja. De még az uraknak is megvannak a maguk érzékeny helyei, amelyeket nagyon óvatosan kell megközelíteni. Bár próbálják titkolni, még a férfiakat is bánthatja egy érzéketlen szó. Miről van szó?

Minden jól működő kapcsolat alapja nem csak az, hogy szeretitek egymást, mint partnereket, hanem az, hogy mindannyian saját magatokat (önmagatokat) kedveljétek. Ha kedveled magad és van elég önbizalmad, sokkal jobban fog működni a kapcsolatod, mintha alábecsülnéd magad. Miért van ez így? Hogy állsz az önbizalmaddal?

Nagyanyáink és nagyapáink olyan kapcsolatban éltek/élnek, amely általában ötven évnél hosszabb. Manapság az emberek hálásak, hogy szerelmük legalább öt-tíz évig tart. Hogyan csinálják a nagyszülők? Van néhány tanácsunk, amit érdemes betartani, hogy a kapcsolatod is tartós legyen.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.