A párom máshogy viselkedik velem, mint a kapcsolat elején

A kapcsolat elején a párod figyelmes, vidám, vicces, egyszóval tökéletes volt? Mi történt vele hirtelen? Miért lett egy idegesítő idióta, aki nem kommunikál veled, és még mosolyogni sem tud több éves kapcsolat után? Mi a teendő most? Megtanulni együtt élni egy ilyen partnerrel, vagy találni valaki mást?

A kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik

A kapcsolat elején mindannyiunkban megvan az a képzeletbeli rózsa, színes szemüveget. A kapcsolat tehát nagyszerűnek tűnik számunkra, bár lehet, hogy nem az. Mindkét partner igyekszik elnyerni a másik szívét, ezért gyakran az elvárásoknak megfelelően viselkednek. Bevallják egymásnak szerelmüket, szerelmes sms-eket írnak, gyakran hívják egymást, találkoznak, amikor csak lehet, együtt járnak kultúrára, együtt járnak hétvégén, ajándékokat vesznek egymásnak, segítik egymást a ház körül...< /p>

De ekkor gyakran fordulat következik be

A partnerek a kapcsolat során elkezdhetnek megváltozni. Ahogy jobban megismerik egymást, egyre többet engednek meg egymásnak. Sok partner fogad a biztonságra. Sok év együttlét után együtt maradnak, még akkor is, ha már nem próbálkoznak annyira. És itt vigyázzatok, uraim, nehogy rossz a véleményetek!

A nők különösen sajnálják, hogy a férfiak gyakran változtatnak velük szemben. Mire gondolunk? Például azt, hogy már nem ülsz este a tévé előtt és nem nézel együtt filmet, vagy hogy munka után már nem iszunk meg együtt egy pohár bort. Egy másik „csapás” akkor érhet, amikor a férfiak nem fognak veled kezet nyilvánosan, nem csókolnak vagy ölelgetnek mások előtt. Így a partnerek azt a benyomást kelthetik, hogy kedvesük szégyelli őket, vagy másokkal akarja tudatni, hogy nem tartoztok egymáshoz.

És mi a helyzet a közös kommunikációval?

hogy vagy vele?? Több éves párkapcsolat után is annyit beszélsz otthon, mint az elején? Vagy inkább minden este a mobiltelefonodba, tabletedbe vagy számítógépedbe nézel, csak a legszükségesebb működési ügyekkel foglalkozol együtt, és soha nem tudod meg, hogy a másik hogyan áll, mi újság a munkahelyeden vagy a barátoknál? Amikor beszélni akar a partnerével, kifogásolja, hogy fáradt, vagy hogy magának is szüksége van egy kis nyugalomra?

És mi van azzal a helyzettel, amikor a partnere nem akar kimenni veled már közös rendezvényekre is csak egyszer küld üzenetet, csak akkor hív fel, ha tudnia kell valamit? Mi van, ha hirtelen elkezdi elfelejteni az ünnepeidet, születésnapjaidat, évfordulóidat? Miért változott meg hirtelen ennyire a kapcsolata?

Mi a leggyakoribb oka annak, hogy partnere viselkedésében megváltozik?

Először is az, hogy a férfiak vadászok. Ha valakit "levadászni" akarnak, meg kell próbálniuk. Az elvárásoknak megfelelően viselkednek. De ha a vadászat véget ért, és a férfiak elnyerték a szívedet, már nem kell olyan keményen próbálkozniuk. A legtöbb férfi egy-két év kapcsolat után ellustul.

És ebben az esetben a felmerült problémát meg kell oldani. Hogyan?

Először is, ha nem kételkedsz magadban, kedves hölgyeim. Ne hibáztasd a párodat, ne féltékenykedj rá, ne kérdőjelezd meg az irántad érzett szerelmét, ne erőltesd. Ha bűnösnek érzi magát, az nem ér semmit. Beszélj nyugodtan a kapcsolatodról. Tudassa vele, hogy nem ő az "univerzumod" közepe, és boldog lehetsz nélküle is. Mondd el neki, mit érzel, milyennek szeretnéd, ha a kapcsolatod alakulna, és kérdezd meg tőle, mit vár el a kapcsolatodtól. Vagy meg fog érteni és újra érdeklődni fog irántad, vagy elveszít. Így megy ez az életben!Hasonló cikkek

Annyi biztos tanács létezik a partnerkapcsolatokkal kapcsolatban, hogy kevesen tudják, hogyan javítsák ki. És ez jó dolog, mert sokan tévednek. Nem szándékosan hamisak, felülmúltak vagy egyszerűen nem kérdőjelezhetők meg. És ennek a "bölcs tanácsnak" nagy része egyenesen káros lehet.

Egy kapcsolatban mindig ketten vannak. Ne feledd! Párat alkottok együtt. Mindazonáltal mindegyikőtök behoz valamit a sajátjából a kapcsolatba, és gazdagítja közös életét. De mi van akkor, ha az egyik túlságosan alkalmazkodik a másikhoz? A kapcsolat ekkor elveszíti töltetét és tulajdonképpen az okát, amiért együtt vagytok. Mi van ezzel?

Szerelembe esni gyönyörű dolog. Néha azonban rózsaszín szemüveget tesz a szemünk elé, és nem látjuk azt, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Felismeri, hogy partnere nem tisztel, nem tart egyenrangúnak, vagy egyszerűen csak kihasznál? Vannak jelek, amelyek elárulják ezt. Olvassa el, mit.

Egyetlen kapcsolat sem ideális. Minden partnerség állandó munkát igényel. Ha kisebb válság van, próbálja meg leküzdeni. Ha a válságok megismétlődnek, gondoljátok át, hogy jó párjatok vagytok-e egymásnak. Hogyan ne oldjunk meg soha egy partnerválságot? És milyen helyzetekkel egyáltalán nem szabad foglalkozni?

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

Időnként boldoggá kell tenni a nőket. Akár vasalni kell velük valamit, akár csak ok nélkül. Tanácsot adunk, mi az, ami garantáltan tetszeni fog a hölgyeknek.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.