Mit utálnak a férfiak?

Mint az életben lenni szokott, kedvencünk legtöbb tulajdonságát imádjuk, de van valami, amit egyszerűen nem tudunk elviselni. Mitől akarnak a férfiak kiabálni és hajtépni?

Mindkét nemnek vannak gyengébb pillanatai. Valamit teljesen öntudatlanul csinálunk, és kollégánk szívből utálja. Ma elsősorban a férfiakra koncentrálunk. Megnézzük, mi zavarja őket, mit utálnak, mi az, amihez minden erejükkel ragaszkodniuk kell, hogy ne robbanjanak fel.

A „Mi újság velem?” című játék

A férfiak egésznek tekintenek téged. Közel sem figyelnek annyira a részletekre, mint a nők. Így hát megdöbbenhetnek, hogy valami más van veled kapcsolatban, de az ördög ügyvédjének kérdése, hogy pontosan mi is az. Szeretnél megdicsérni egy új frizurát vagy új cipőt? Kérdezd meg őket konkrétan. Megkíméled őt és magad idegeit. Legalább annyiban, hogy nem kell találgatnia.

Sorokat, galuskákat, szerszámkészleteket számítasz neki.

Nem számít, mit számolsz. Az urak bosszankodnak, ha látszólag ártatlanul rámutatnak arra, hogy már megitták az ötödik sörüket, vagy egy hónapja vettek utoljára hasonló eszközt. Akkor mire kell több? Valószínűleg téged is idegesít, ha párod kritizálja a csodálatos új cipődet, mondván, hogy már van szandálod. Ez ugyanaz a helyzet? Igen, ez az! Szóval hagyd békén ezeket a kis hülyeségeket.

„És milyen az új?”

Valószínűleg úgy fog elmenni a pincérnővel való ártatlan flörtölés mellett, hogy észre sem veszi. De amint új kolléga lép be az irodába, azonnal kíváncsi leszel. A barátjának van végre barátnője? Hogy van? És az új ügyfél, milyen? Csukd be a szemed, és gondolatban számolj el tízig. A kíváncsisággal semmi baj, de ne erőltesd. Ilyen kérdésre nincs válasza. Nem hiszel a csúnyának, félsz a fiataloktól, az okosokkal kételkedni kezdesz magadban, és a vállrándítás idegesít, mert azt hiszed, nem akarja elmondani. Téged választott és veled van, miért érdekelne egy új kolléga? Csevegés a barátjával, de hagyja békén.

A "Beszélnünk kell" mondat

A kínos beszélgetések alfája és omegája. „Beszélnünk kell” vagy bármi ehhez hasonló, ijesztően hangzik. Olyan problémát jelez, amelyet azonnal meg kell oldani, de a célhoz vezető út bonyolult. Anya valami hasonlót mondott neked közvetlenül a büntetés előtt, emlékszel? Ettől valószínűleg nem szabadulsz meg. De mi a jobb módja annak, hogy jelezze, hogy ezt a kérdést meg kell vitatnia? De ne használja kevésbé fontos esetekben. És ha kell, mindig közvetlenül a beszélgetés előtt mondja el. Határozottan soha ne mondd el neki reggel, amikor munkába indulsz!


Hasonló cikkek

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

Úgy érzi, hogy a kapcsolata nem úgy működik, mint régen? Talán a végéhez közeledik. Néha jobb nem halogatni a szakítást, mert lehet, hogy a kapcsolat már nem menthető. Tudja meg, hogy éppen ebben a fázisban van-e éppen.

Maga a boldogság meghatározása gyakorlatilag lehetetlen. Mindenkinek mást jelent. Valaki békés együttélésre vágyik, másik a párkapcsolatban a szórakozást, egy másik kalandot keres. Hogy mit keres, az az Ön szükségleteitől, elvárásaitól, szükségleteitől és vágyaitól függ. És bármikor változhatnak. Tehát használja a következő öt kulcsot, hogy feltárja az utat egy boldogabb, teljesebb kapcsolat felé.

Bizonyára minden nő gondolt erre valamikor. Szerelemből vagy észből jobb házasodni? Ma már hála Istennek a nőket nem kényszerítik elrendezett házasságra. Ezzel szemben a válások száma évről évre nő. Mi a jobb? Feltörtük!

Egy csodálatos nőt vettél feleségül több éves kapcsolat után? Vagy csak pár hete jársz? Bárhogy is legyen, határozottan szeretitek egymást, és szeretnétek ezt a jövőben is így tartani. De nem tudod, hogyan mutasd ki a szerelmedet a partnerednek? Felírtunk neked pár dolgot, aminek köszönhetően szavak nélkül is megteheted!

A nők gyakran ingerlékenyek, állandóan változtatják a hangulatot és mindent túlreagálnak? A hisztéria már régen kikerült az orvosi könyvekből, mint betegség. Ennek ellenére sok nőt hisztérikusnak bélyegeznek. De mi történik, ha egy "hisztériás roham" hatalmába kerít egy srácot?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.