Mit utálnak a férfiak?

Mint az életben lenni szokott, kedvencünk legtöbb tulajdonságát imádjuk, de van valami, amit egyszerűen nem tudunk elviselni. Mitől akarnak a férfiak kiabálni és hajtépni?

Mindkét nemnek vannak gyengébb pillanatai. Valamit teljesen öntudatlanul csinálunk, és kollégánk szívből utálja. Ma elsősorban a férfiakra koncentrálunk. Megnézzük, mi zavarja őket, mit utálnak, mi az, amihez minden erejükkel ragaszkodniuk kell, hogy ne robbanjanak fel.

A „Mi újság velem?” című játék

A férfiak egésznek tekintenek téged. Közel sem figyelnek annyira a részletekre, mint a nők. Így hát megdöbbenhetnek, hogy valami más van veled kapcsolatban, de az ördög ügyvédjének kérdése, hogy pontosan mi is az. Szeretnél megdicsérni egy új frizurát vagy új cipőt? Kérdezd meg őket konkrétan. Megkíméled őt és magad idegeit. Legalább annyiban, hogy nem kell találgatnia.

Sorokat, galuskákat, szerszámkészleteket számítasz neki.

Nem számít, mit számolsz. Az urak bosszankodnak, ha látszólag ártatlanul rámutatnak arra, hogy már megitták az ötödik sörüket, vagy egy hónapja vettek utoljára hasonló eszközt. Akkor mire kell több? Valószínűleg téged is idegesít, ha párod kritizálja a csodálatos új cipődet, mondván, hogy már van szandálod. Ez ugyanaz a helyzet? Igen, ez az! Szóval hagyd békén ezeket a kis hülyeségeket.

„És milyen az új?”

Valószínűleg úgy fog elmenni a pincérnővel való ártatlan flörtölés mellett, hogy észre sem veszi. De amint új kolléga lép be az irodába, azonnal kíváncsi leszel. A barátjának van végre barátnője? Hogy van? És az új ügyfél, milyen? Csukd be a szemed, és gondolatban számolj el tízig. A kíváncsisággal semmi baj, de ne erőltesd. Ilyen kérdésre nincs válasza. Nem hiszel a csúnyának, félsz a fiataloktól, az okosokkal kételkedni kezdesz magadban, és a vállrándítás idegesít, mert azt hiszed, nem akarja elmondani. Téged választott és veled van, miért érdekelne egy új kolléga? Csevegés a barátjával, de hagyja békén.

A "Beszélnünk kell" mondat

A kínos beszélgetések alfája és omegája. „Beszélnünk kell” vagy bármi ehhez hasonló, ijesztően hangzik. Olyan problémát jelez, amelyet azonnal meg kell oldani, de a célhoz vezető út bonyolult. Anya valami hasonlót mondott neked közvetlenül a büntetés előtt, emlékszel? Ettől valószínűleg nem szabadulsz meg. De mi a jobb módja annak, hogy jelezze, hogy ezt a kérdést meg kell vitatnia? De ne használja kevésbé fontos esetekben. És ha kell, mindig közvetlenül a beszélgetés előtt mondja el. Határozottan soha ne mondd el neki reggel, amikor munkába indulsz!


Hasonló cikkek

Első szerelmeinktől kezdve mindannyian azt halljuk, hogy egy távkapcsolat semmit sem ér. Bizonyára te is tudod, szem elől, fejből. De mi a teendő, ha beleszeret valakibe az ország másik végéből, vagy akár egy másik államból? Nem kell aggódnod, még egy távkapcsolat is felvirágozhat. Nézze meg, hogyan kell csinálni.

Rájött, hogy partnerének/férjének szeretője van? Nem tud mit kezdeni vele? Össze kell pakolnia a csomagját, és megkérni, hogy távozzon? Kiabálni, sírni, hibáztatni kell? Vagy neked is kell keresned valakit és viszonozni a hűtlenséget? Melyik megoldás a legjobb? Hagyja, hogy aki megcsal, hagyja el, vagy bocsásson meg neki, és kezdjen új életet együtt?

A kapcsolatok soha nem voltak, nem voltak és nem is lesznek könnyűek. Túl sok tényező lép rájuk. Beleértve a két kicsikét is! Aggódsz a kapcsolatod miatt? Tekintse meg a közelgő válás 3 jelét, és kerülje el a kitűzött utat.

Bár a munkája jól fizet, és régóta van saját lakása, ez még mindig nem jelenti azt, hogy mindketten készen állnak egy komoly partnerkapcsolatra. Egyre távolabb kerül az az idő, amikor a gyerekek önállóvá válnak, és magukra hagyják magukat. De egy kapcsolatban több van, mint a vásárlás és a főzés ismerete. Honnan tudhatod, hogy szerelmed eléggé megérett-e egy komoly kapcsolathoz?

Volt egy szomorú szakítás, és még mindig nem tudod túltenni magad rajta? Talán azért, mert még mindig ragaszkodsz az exedhez. Ellenőrizze, hogy igaz-e vagy sem.

A kiegyensúlyozott egyének nemcsak a karrierjükben, hanem a kapcsolataikban is sikeresebbek. Megpróbál racionálisan gondolkodni. Nem adnak könnyen érzelmeiknek. Jól tud uralkodni magán. Ez megakadályozza a felesleges vitákat a kapcsolatban. Szimpatikus hatással vannak a körülöttük lévőkre, könnyen teremtenek kapcsolatokat. Jöjjön el és olvassa el, mit nem csinálnak alapvetően erős egyének, és tanuljanak belőle.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.