Mit utálnak a férfiak?

Mint az életben lenni szokott, kedvencünk legtöbb tulajdonságát imádjuk, de van valami, amit egyszerűen nem tudunk elviselni. Mitől akarnak a férfiak kiabálni és hajtépni?

Mindkét nemnek vannak gyengébb pillanatai. Valamit teljesen öntudatlanul csinálunk, és kollégánk szívből utálja. Ma elsősorban a férfiakra koncentrálunk. Megnézzük, mi zavarja őket, mit utálnak, mi az, amihez minden erejükkel ragaszkodniuk kell, hogy ne robbanjanak fel.

A „Mi újság velem?” című játék

A férfiak egésznek tekintenek téged. Közel sem figyelnek annyira a részletekre, mint a nők. Így hát megdöbbenhetnek, hogy valami más van veled kapcsolatban, de az ördög ügyvédjének kérdése, hogy pontosan mi is az. Szeretnél megdicsérni egy új frizurát vagy új cipőt? Kérdezd meg őket konkrétan. Megkíméled őt és magad idegeit. Legalább annyiban, hogy nem kell találgatnia.

Sorokat, galuskákat, szerszámkészleteket számítasz neki.

Nem számít, mit számolsz. Az urak bosszankodnak, ha látszólag ártatlanul rámutatnak arra, hogy már megitták az ötödik sörüket, vagy egy hónapja vettek utoljára hasonló eszközt. Akkor mire kell több? Valószínűleg téged is idegesít, ha párod kritizálja a csodálatos új cipődet, mondván, hogy már van szandálod. Ez ugyanaz a helyzet? Igen, ez az! Szóval hagyd békén ezeket a kis hülyeségeket.

„És milyen az új?”

Valószínűleg úgy fog elmenni a pincérnővel való ártatlan flörtölés mellett, hogy észre sem veszi. De amint új kolléga lép be az irodába, azonnal kíváncsi leszel. A barátjának van végre barátnője? Hogy van? És az új ügyfél, milyen? Csukd be a szemed, és gondolatban számolj el tízig. A kíváncsisággal semmi baj, de ne erőltesd. Ilyen kérdésre nincs válasza. Nem hiszel a csúnyának, félsz a fiataloktól, az okosokkal kételkedni kezdesz magadban, és a vállrándítás idegesít, mert azt hiszed, nem akarja elmondani. Téged választott és veled van, miért érdekelne egy új kolléga? Csevegés a barátjával, de hagyja békén.

A "Beszélnünk kell" mondat

A kínos beszélgetések alfája és omegája. „Beszélnünk kell” vagy bármi ehhez hasonló, ijesztően hangzik. Olyan problémát jelez, amelyet azonnal meg kell oldani, de a célhoz vezető út bonyolult. Anya valami hasonlót mondott neked közvetlenül a büntetés előtt, emlékszel? Ettől valószínűleg nem szabadulsz meg. De mi a jobb módja annak, hogy jelezze, hogy ezt a kérdést meg kell vitatnia? De ne használja kevésbé fontos esetekben. És ha kell, mindig közvetlenül a beszélgetés előtt mondja el. Határozottan soha ne mondd el neki reggel, amikor munkába indulsz!


Hasonló cikkek

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi van ezzel?

Az a benyomásod, hogy a partnered már nem kedvel téged? Egyre több időt tölt a barátaival? Nem veszi fel a telefont? Nem tudod elvinni egy közös tevékenységre? Ne hibáztasd őt az érdeklődés hiányáért. Ne is keresse a mobiljában a kedvese üzeneteit. Ehelyett fogadjon a négy pontunkra, és ismét visszakapja a figyelmét.

Egy életre szóló társat keresel? Szerinted mi legyen? Milyen tulajdonságoknak kell érvényesülniük benne? Vonzó, karakter vagy inkább anyagilag mennyire biztonságos? És mi a helyzet a nőkkel? Inkább az a nyer, amilyenek belülről, hogy intelligensek, társaságkedvelőek, vagy hogy néznek ki? Tehát általában hogyan választjuk meg partnereinket?

Kutatások szerint a jelenlegi partnerkapcsolatok legnagyobb gyilkosa a mobiltelefon. Közvetlenül mögötte van egy számítógép/laptop. És mi van veled? Ön is veszélyben van?

Sajnos a kapcsolatokban szakítások is szerepelnek. Bár szinte mindenki egy életre szóló szerelemről álmodik, keveseknek sikerül. Ha a dolgok köztetek nem olyanok, mint régen, és ha csak küszködik a kapcsolatban, akkor ezek a fájdalmas szavak: "Válunk" következzenek. De hogyan kell elmondani és minimalizálni a fájdalmas következményeket? Tanácsot adunk!

Kezd el csókolózni, de a párod eltávolodott tőled? Megemelkedik a pulzusa és izgatottnak érzi magát, míg a partnere nem? Valami elromlott? Lehet, hogy nem vagy jó csókos. Hogyan lehet felismerni, hogy az elvonás hátterében a csókolózás hiánya vagy egyéb probléma áll?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.