Mit utálnak a férfiak?

Mint az életben lenni szokott, kedvencünk legtöbb tulajdonságát imádjuk, de van valami, amit egyszerűen nem tudunk elviselni. Mitől akarnak a férfiak kiabálni és hajtépni?

Mindkét nemnek vannak gyengébb pillanatai. Valamit teljesen öntudatlanul csinálunk, és kollégánk szívből utálja. Ma elsősorban a férfiakra koncentrálunk. Megnézzük, mi zavarja őket, mit utálnak, mi az, amihez minden erejükkel ragaszkodniuk kell, hogy ne robbanjanak fel.

A „Mi újság velem?” című játék

A férfiak egésznek tekintenek téged. Közel sem figyelnek annyira a részletekre, mint a nők. Így hát megdöbbenhetnek, hogy valami más van veled kapcsolatban, de az ördög ügyvédjének kérdése, hogy pontosan mi is az. Szeretnél megdicsérni egy új frizurát vagy új cipőt? Kérdezd meg őket konkrétan. Megkíméled őt és magad idegeit. Legalább annyiban, hogy nem kell találgatnia.

Sorokat, galuskákat, szerszámkészleteket számítasz neki.

Nem számít, mit számolsz. Az urak bosszankodnak, ha látszólag ártatlanul rámutatnak arra, hogy már megitták az ötödik sörüket, vagy egy hónapja vettek utoljára hasonló eszközt. Akkor mire kell több? Valószínűleg téged is idegesít, ha párod kritizálja a csodálatos új cipődet, mondván, hogy már van szandálod. Ez ugyanaz a helyzet? Igen, ez az! Szóval hagyd békén ezeket a kis hülyeségeket.

„És milyen az új?”

Valószínűleg úgy fog elmenni a pincérnővel való ártatlan flörtölés mellett, hogy észre sem veszi. De amint új kolléga lép be az irodába, azonnal kíváncsi leszel. A barátjának van végre barátnője? Hogy van? És az új ügyfél, milyen? Csukd be a szemed, és gondolatban számolj el tízig. A kíváncsisággal semmi baj, de ne erőltesd. Ilyen kérdésre nincs válasza. Nem hiszel a csúnyának, félsz a fiataloktól, az okosokkal kételkedni kezdesz magadban, és a vállrándítás idegesít, mert azt hiszed, nem akarja elmondani. Téged választott és veled van, miért érdekelne egy új kolléga? Csevegés a barátjával, de hagyja békén.

A "Beszélnünk kell" mondat

A kínos beszélgetések alfája és omegája. „Beszélnünk kell” vagy bármi ehhez hasonló, ijesztően hangzik. Olyan problémát jelez, amelyet azonnal meg kell oldani, de a célhoz vezető út bonyolult. Anya valami hasonlót mondott neked közvetlenül a büntetés előtt, emlékszel? Ettől valószínűleg nem szabadulsz meg. De mi a jobb módja annak, hogy jelezze, hogy ezt a kérdést meg kell vitatnia? De ne használja kevésbé fontos esetekben. És ha kell, mindig közvetlenül a beszélgetés előtt mondja el. Határozottan soha ne mondd el neki reggel, amikor munkába indulsz!


Hasonló cikkek

Számtalan garantált recept létezik a boldog partnerség kialakítására. Azonban kevés a tisztán praktikus és egyszerű. Beszélj, ne bújj el, oldd meg a dolgokat. Mindez hosszú távú tanács. És ehhez nem mindenkinek van türelme! Négy gyakorlati tippet hozunk tehát, amelyeket azonnal elkezdhet gyakorolni.

Mindenki ismer legalább egy olyan párt, amelyik tökéletesnek tűnik. Ki ne szeretne ilyesmit átélni? Sok éven át együtt élni és folyamatosan szeretni egymást, mint a kapcsolat elején? Sajnos nincs garantált és univerzális útmutató a boldog kapcsolathoz. De ezeknek a boldog pároknak van néhány titkos összetevője, amelyekben a kapcsolatuk boldogsága rejlik. Te is szeretnéd megismerni őket?

Amikor a világ leggazdagabb embere, az Amazon alapítója és vezérigazgatója, Jeff Bezos bejelentette, hogy válófélben van, azonnal megindult a találgatások lavina, hogyan osztják fel 137 milliárd dolláros vagyonát. A szakértők a történelem legdrágábbjának nevezték Jeff és felesége, MacKenzie válását. Ez vezeti az eddigi legdrágább válások listáját.

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Szerencsére az urak gyakran eléggé igénytelenek az ajándékozás terén. De ha eleged van abból, hogy minden alkalommal meghívd vacsorára vagy moziba, van olyan ajándékötletünk, ami biztosan tetszeni fog neki.

Manapság a legtöbb emberre óriási nyomás nehezedik, hogy tanulmányokat szerezzen vagy munkahelyet tartson. Vannak, akik emiatt egy másik városba vagy országba mennek dolgozni. Így egy időre elhagyják szeretteiket. Ez a te eseted is? Gondolkozik azon, hogy van-e értelme távkapcsolatot fenntartani? Olvassa el, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a távkapcsolat a partnerek számára.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.