Mit utálnak a férfiak?

Mint az életben lenni szokott, kedvencünk legtöbb tulajdonságát imádjuk, de van valami, amit egyszerűen nem tudunk elviselni. Mitől akarnak a férfiak kiabálni és hajtépni?

Mindkét nemnek vannak gyengébb pillanatai. Valamit teljesen öntudatlanul csinálunk, és kollégánk szívből utálja. Ma elsősorban a férfiakra koncentrálunk. Megnézzük, mi zavarja őket, mit utálnak, mi az, amihez minden erejükkel ragaszkodniuk kell, hogy ne robbanjanak fel.

A „Mi újság velem?” című játék

A férfiak egésznek tekintenek téged. Közel sem figyelnek annyira a részletekre, mint a nők. Így hát megdöbbenhetnek, hogy valami más van veled kapcsolatban, de az ördög ügyvédjének kérdése, hogy pontosan mi is az. Szeretnél megdicsérni egy új frizurát vagy új cipőt? Kérdezd meg őket konkrétan. Megkíméled őt és magad idegeit. Legalább annyiban, hogy nem kell találgatnia.

Sorokat, galuskákat, szerszámkészleteket számítasz neki.

Nem számít, mit számolsz. Az urak bosszankodnak, ha látszólag ártatlanul rámutatnak arra, hogy már megitták az ötödik sörüket, vagy egy hónapja vettek utoljára hasonló eszközt. Akkor mire kell több? Valószínűleg téged is idegesít, ha párod kritizálja a csodálatos új cipődet, mondván, hogy már van szandálod. Ez ugyanaz a helyzet? Igen, ez az! Szóval hagyd békén ezeket a kis hülyeségeket.

„És milyen az új?”

Valószínűleg úgy fog elmenni a pincérnővel való ártatlan flörtölés mellett, hogy észre sem veszi. De amint új kolléga lép be az irodába, azonnal kíváncsi leszel. A barátjának van végre barátnője? Hogy van? És az új ügyfél, milyen? Csukd be a szemed, és gondolatban számolj el tízig. A kíváncsisággal semmi baj, de ne erőltesd. Ilyen kérdésre nincs válasza. Nem hiszel a csúnyának, félsz a fiataloktól, az okosokkal kételkedni kezdesz magadban, és a vállrándítás idegesít, mert azt hiszed, nem akarja elmondani. Téged választott és veled van, miért érdekelne egy új kolléga? Csevegés a barátjával, de hagyja békén.

A "Beszélnünk kell" mondat

A kínos beszélgetések alfája és omegája. „Beszélnünk kell” vagy bármi ehhez hasonló, ijesztően hangzik. Olyan problémát jelez, amelyet azonnal meg kell oldani, de a célhoz vezető út bonyolult. Anya valami hasonlót mondott neked közvetlenül a büntetés előtt, emlékszel? Ettől valószínűleg nem szabadulsz meg. De mi a jobb módja annak, hogy jelezze, hogy ezt a kérdést meg kell vitatnia? De ne használja kevésbé fontos esetekben. És ha kell, mindig közvetlenül a beszélgetés előtt mondja el. Határozottan soha ne mondd el neki reggel, amikor munkába indulsz!


Hasonló cikkek

Senki sem tudja felajánlani neked a női szív kulcsát. Amit azonban kínálunk, az az olyan dolgok listája, amelyek segítségével nagyon gyorsan közelebb kerülhet a szívéhez. Miről van szó?

Akár tíz éve házas, akár csak a házasságon gondolkozik, vagy éppen egy új kapcsolat elején áll, minden bizonnyal ugyanaz a gondolata lesz. Mit tehetünk, hogy ez együtt működjön? Sajnos a boldogságra nincs recept. Valami mindenkinél másképp működik. Vezető párkapcsolati tanácsadókkal és családterapeutákkal együttműködve azonban megvizsgáltuk, mi köti össze a boldog párokat.

Tudod: találkozol, beleszeretsz, és azt gondolod, hogy ez egy életre szóló szerelem. De néha megesik, hogy még ha állandóan szeretitek is egymást, a kapcsolatban magában a dolgok kicsit csikorognak. Ez a te eseted is? Van egy egyszerű útmutatónk a partnerválság kezeléséhez!

Úgy érzi, hogy a kapcsolata nem úgy működik, mint régen? Talán a végéhez közeledik. Néha jobb nem halogatni a szakítást, mert lehet, hogy a kapcsolat már nem menthető. Tudja meg, hogy éppen ebben a fázisban van-e éppen.

Felfedezte, hogy partnere megcsal? Valószínűleg nagy sokk vár rád. Azonban ne rohanjon. Először alaposan gondolkozz, és csak azután cselekedj. Tanácsot adunk, hogyan viselkedjen ilyen helyzetben.

Mint minden máshoz, a randevúzáshoz is a divat függ. Mindenki tudja, hogy a nőknek már nem kell arra várniuk, hogy egy férfi közeledjen hozzájuk. Hol vannak azok a napok, amikor egy férfinak mindig fel kellett vennie az első kapcsolatot randevúzásakor? Régóta elment! De hogyan tovább, ha egy hosszú távú, rosszul működő házasság után újra randevúzni kezd? Gyere el és nézd meg, hogy jelenleg milyen randevúzási trendek vannak trendben.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.