Hogyan lehet tökéletes kapcsolat

A tökéletes kapcsolat nem csak a mesékben látható. Neked is lehet ilyen kapcsolatod! Az élet azonban egy kicsit bonyolultabb. Dolgoznod kell tehát a tökéletes kapcsolatodon is. De ha elfogadod a következő pontokat, olyan tökéletes kapcsolatban fogod megtalálni a boldogságodat, mint amilyen egy tökéletlen világban lehet. Kezdje el!

1. Ismerje meg önmagát a kapcsolatán keresztül

Azt mondják, ha megtalálja az igaz szerelmet, megtalálja a lelki társát. És ez a mítosz az, amely sok csalódást okozott és okoz továbbra is. A kapcsolat nem arról szól, hogy a pár valamiképpen kiegészítsen téged. Nem vagy üres vagy félkegyelmű. Egy kapcsolatnak nem az a célja, hogy hiányokat pótoljon. Egy kapcsolat mindig hozzátesz valami pluszt az egészhez.

Ha valami feltöltőt keresel, akkor állandóan éhes leszel. Szabadulj meg attól a gondolattól, hogy csak valaki mással leszel teljes. Hagyd, hogy a kapcsolat megtanítson magadról. Becsben tartsátok kettőtöket egy párként, amely két tökéletes egészből áll, és még jobbá teszi. Ez az egyetlen módja annak, hogy olyan köteléket hozz létre köztetek, amelyet még a nagy távolság vagy a hosszabb elválás sem szakít meg.

2. Szeresd a párodat, ne a róluk alkotott elképzelést

A fiúk és a lányok már gyerekkorukban alkotnak elképzelést arról, hogy ki legyen élettársuk. Kicsit képzeletbeli barátokként viselkednek. Mindig velük vannak, mindig tökéletesek, mindig tudják, mit kell mondani. De ezt sokan nem veszik észre. Aztán amikor eljön az idő, hogy gyerekkorukban elhagyják képzeletbeli társukat, megpróbálják valós emberekké kivetíteni. Látod az eltérést? Egy hús-vér emberi lény mindig egy kicsit más lesz, mint a fehér lovon ülő herceg, vagy a hercegnő a toronyban, amiről álmodtál.

Először is beleszeretsz az ötletbe. Magától értetődik, mert még nem ismered azt a személyt, akivel együtt leszel. De ahogy folytatod a kapcsolatot, tanulj meg párodról mint személyről. Ennek megvannak az előnyei, hátrányai, erősségei és gyengeségei. Ismerje meg az élő embert. Ne csavard rá a megfoghatatlan elképzeléseidet. Feleslegesen csalódott lenne.

3. Szerelem

Ha valaki szeret minket, nagyszerűen érezzük magunkat. Van ránk kereslet, és ez gyönyörű érzés. De túl gyakran azon mérjük értékünket, hogy hány ember kedvel minket. Minél több, annál jobb, annál mélyebb, annál jobb. Ezért félünk annyira, hogy valaki elhagy minket. De a boldogság nem attól függ, hogy valaki szeret téged. Attól félsz, hogy egy nap leáll? Adj nekik szeretetet cserébe. Kezdd magaddal.

Ne próbálj mások kedvében járni. Ehelyett egyszerűen szeresd őket. A szerelem olyan, mint egy mágnes, vonzzák egymást. Szeress jobban, szeress mélyebben. Ezzel kéz a kézben jön a szeretet a másik oldalról. És hirtelen jobban szeretik majd.

4. A kapcsolat gyönyörű részeként elfogadod a hétköznapi dolgokat.

Az "unalmas" szó, amitől sok pár fél, mint az ördögtől. Megpróbálják folytatni a dolgokat, kerülik a takarítással vagy a jelzáloghitel kifizetésével kapcsolatos telefonhívásokat, esetleg még flörtölnek is másokkal, amikor randevúznak. De a hétköznapitól nem kell félni.

A trükk az, hogy valami szépnek tekintsd. Valamit, ami a kapcsolatod alapköveit képezi. Megosztod mindennapjaidat egy szeretteddel. Annyira hiszel magadban, hogy nem félsz a hétköznapiságtól, ami az élet körforgása. És megosztod azzal, akit szeretsz. Gondolj az utazásokra és tervezz. De fogadd el a hétköznapiságot is. Megéri!


Hasonló cikkek

Volt egy szomorú szakítás, és még mindig nem tudod túltenni magad rajta? Talán azért, mert még mindig ragaszkodsz az exedhez. Ellenőrizze, hogy igaz-e vagy sem.

Volt már szakított? Mégis úgy döntöttél, hogy újra összejössz? Akkor figyelj! Nem lesz könnyű helyreállítani egy kapcsolatot, miután az már véget ért. De ha mindketten dolgoztok rajta, van remény a javulásra. Mit kell tenni, hogy új kapcsolatot építs ki egy volt barátoddal?

Ideális esetben 5 emberre van szükségünk az életünkben. Mindkét szülő, legjobb barát, életszeretet és lelki társ. A legtöbben azt hiszik, hogy az utolsó kettő csak egy személy. De ennek nem kell így lennie! És a kapcsolatod mindkét esetben ugyanolyan csodálatos lesz. Meg tudod mondani, hogy van-e lelki társad a kedvesedben, vagy még mindig meg kell találnod ezt a személyt? Gyere és nézd meg, hogyan tudod megmondani.

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

Mindenki követ el hibákat az életben. Nők és férfiak. Ők szerves részét képezik nekünk. És ezek az aranyos hibák és tökéletlenségek azok, amelyek miatt szeretjük egymást. De a férfiak olyan gyakran követnek el hibákat egy kapcsolatban, hogy már nem is tudnak róluk. Mit kell tehát kerülni, hogy a kapcsolat úgy működjön, ahogy kell?

Minden partnerség bizonyosan átment valamilyen válságon. Egyes kapcsolatokban azonban napirenden vannak a viták, válságok, máshol viszont csak ritka a vita. Általában minden pár más-más gonddal foglalkozik. Egyes problémák azonban gyakrabban jelennek meg a kapcsolatokban, mint mások. Mit tekintenek tehát a viták leggyakoribb kiváltóinak egy kapcsolatban?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.