Hogyan lehet tökéletes kapcsolat

A tökéletes kapcsolat nem csak a mesékben látható. Neked is lehet ilyen kapcsolatod! Az élet azonban egy kicsit bonyolultabb. Dolgoznod kell tehát a tökéletes kapcsolatodon is. De ha elfogadod a következő pontokat, olyan tökéletes kapcsolatban fogod megtalálni a boldogságodat, mint amilyen egy tökéletlen világban lehet. Kezdje el!

1. Ismerje meg önmagát a kapcsolatán keresztül

Azt mondják, ha megtalálja az igaz szerelmet, megtalálja a lelki társát. És ez a mítosz az, amely sok csalódást okozott és okoz továbbra is. A kapcsolat nem arról szól, hogy a pár valamiképpen kiegészítsen téged. Nem vagy üres vagy félkegyelmű. Egy kapcsolatnak nem az a célja, hogy hiányokat pótoljon. Egy kapcsolat mindig hozzátesz valami pluszt az egészhez.

Ha valami feltöltőt keresel, akkor állandóan éhes leszel. Szabadulj meg attól a gondolattól, hogy csak valaki mással leszel teljes. Hagyd, hogy a kapcsolat megtanítson magadról. Becsben tartsátok kettőtöket egy párként, amely két tökéletes egészből áll, és még jobbá teszi. Ez az egyetlen módja annak, hogy olyan köteléket hozz létre köztetek, amelyet még a nagy távolság vagy a hosszabb elválás sem szakít meg.

2. Szeresd a párodat, ne a róluk alkotott elképzelést

A fiúk és a lányok már gyerekkorukban alkotnak elképzelést arról, hogy ki legyen élettársuk. Kicsit képzeletbeli barátokként viselkednek. Mindig velük vannak, mindig tökéletesek, mindig tudják, mit kell mondani. De ezt sokan nem veszik észre. Aztán amikor eljön az idő, hogy gyerekkorukban elhagyják képzeletbeli társukat, megpróbálják valós emberekké kivetíteni. Látod az eltérést? Egy hús-vér emberi lény mindig egy kicsit más lesz, mint a fehér lovon ülő herceg, vagy a hercegnő a toronyban, amiről álmodtál.

Először is beleszeretsz az ötletbe. Magától értetődik, mert még nem ismered azt a személyt, akivel együtt leszel. De ahogy folytatod a kapcsolatot, tanulj meg párodról mint személyről. Ennek megvannak az előnyei, hátrányai, erősségei és gyengeségei. Ismerje meg az élő embert. Ne csavard rá a megfoghatatlan elképzeléseidet. Feleslegesen csalódott lenne.

3. Szerelem

Ha valaki szeret minket, nagyszerűen érezzük magunkat. Van ránk kereslet, és ez gyönyörű érzés. De túl gyakran azon mérjük értékünket, hogy hány ember kedvel minket. Minél több, annál jobb, annál mélyebb, annál jobb. Ezért félünk annyira, hogy valaki elhagy minket. De a boldogság nem attól függ, hogy valaki szeret téged. Attól félsz, hogy egy nap leáll? Adj nekik szeretetet cserébe. Kezdd magaddal.

Ne próbálj mások kedvében járni. Ehelyett egyszerűen szeresd őket. A szerelem olyan, mint egy mágnes, vonzzák egymást. Szeress jobban, szeress mélyebben. Ezzel kéz a kézben jön a szeretet a másik oldalról. És hirtelen jobban szeretik majd.

4. A kapcsolat gyönyörű részeként elfogadod a hétköznapi dolgokat.

Az "unalmas" szó, amitől sok pár fél, mint az ördögtől. Megpróbálják folytatni a dolgokat, kerülik a takarítással vagy a jelzáloghitel kifizetésével kapcsolatos telefonhívásokat, esetleg még flörtölnek is másokkal, amikor randevúznak. De a hétköznapitól nem kell félni.

A trükk az, hogy valami szépnek tekintsd. Valamit, ami a kapcsolatod alapköveit képezi. Megosztod mindennapjaidat egy szeretteddel. Annyira hiszel magadban, hogy nem félsz a hétköznapiságtól, ami az élet körforgása. És megosztod azzal, akit szeretsz. Gondolj az utazásokra és tervezz. De fogadd el a hétköznapiságot is. Megéri!


Hasonló cikkek

Sajnos a viták éppúgy hozzátartoznak egy kapcsolathoz, mint a szerelem. A probléma akkor jelentkezik, amikor olyan válsággá nőnek ki, amelyet csak nehezen lehet leküzdeni. A következő 5 kérdés segít megtudni, hogyan áll a kapcsolata. Ha háromnál többször válaszol „Nem”, akkor ideje aktívan keresni a megoldást.

Felismeritek egymást? Hosszú ideje vagytok együtt, és hirtelen azt tapasztaljátok, hogy már nem nagyon élvezitek egymást. Nem arról van szó, hogy már nem szeretitek egymást. Egyszerűen unatkozik a kapcsolatban. Mindenhol jártál, mindent kipróbáltál...Mi van vele? Nézz meg néhány tippet, amelyekkel felfrissítheted kapcsolatodat, és új szikrát hozhatsz bele!

Amikor a „rendszeresen ismétlődő tevékenység” szót hallod, a legtöbb embernek az unalom jut eszébe. De van különbség a sztereotípia és a rituálé között, és ma ezt mutatjuk be nektek. A rituálé olyasvalami, ami megszilárdítja a szeretetedet. A rituálék fix pontot adnak az egyébként folyamatosan változó életben. Egyszóval minden szempontból egészségesek. Lásd a konkrét példákat.

Egy új kapcsolat rózsaszínűvé teszi a világot. Ha ránézel kedvesedre, egy csodálatos és vicces embert látsz, akinek csak a legjobbat kívánod. És te is gyakran mondod ezt. Az idő múlásával ez már nem olyan egyszerű. A mindennapi élet sajátos kihívásokat jelent, és elvonhatja a figyelmét. Ez a hat mondat egyszerű, könnyed, és varázslatos módon életben tartja szerelmét. Olvassa el, és használja őket, amilyen gyakran csak tudja.

Bár a világon mindennél jobban szereti partnerét, és bármit megtenne érte, kapcsolatában mindig meg kell őriznie büszkeségét és jelentős mértékű függetlenségét. Mit tegyél vagy mit ne tegyél, hogy ne áldozz túl sokat a szerelmedért?

Hányszor hallottad valakitől, hogy a kezdetektől fogva nem ugyanaz? Vagy ezt a mondatot maga mondta? Annak ellenére, hogy a szerelem kiszámíthatatlan lehet, néha már egy kapcsolat elején tudja, hogy valószínűleg nem fog véget érni a „Happily Ever After”. Egy kapcsolat mely kezdetei jelzik, hogy inkább szakítani kellene?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.